HWSW Informatikai Kerekasztal: Megújult a HWSW fóruma! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (89 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Megújult a HWSW fóruma! Új fórummotor, és egyéb változások. Értékeld a témát: ****- 15 szavazás

#1601 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 08. 25. 13:11

The Fanatic Beatles aka Vasut Bolond már eredetileg is érdekes eset volt. Más topikban már bizonyított régebben. .:D
A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#1602 Felhasználó inaktív   esztyopa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 28. 09:29

En mar a hwsw megalapitasa elott tag voltam,csak az eredeti regisztraciom elkeveredett! :p
Ezert csak 2006-os a regdatumom.De az uj dizajn ujbol,es ujbol padlora rak!
Miert kell a naponta valtoztatott dizajn miatt minden nap ujra,es ujra belepnem,amikor fixalva voltam?
Es miert nem tudom a profilomban a regi avataromat visszarakni,ami miden frissitesnel eltunik?
Sot! Avatart sem tudok berakni!/Ha van ilyen opcio,zsenialisan elrejtettetek!/
Javasolom ezert az uj dizajnnak azt,hogy se belepni,se hozzaszolni ne lehessen,csak ha naponta ujra regisztraltatunk.
Sokkal attekinthetobb,es egyszerubb lenne a hw/sw.Vagy ami meg jobb,belepni se lehessen!
Ez lenne a teljesen ujszeru,forradalmi megoldas!
Motto: Nem mindig jobb az,ami uj,csak azert,mert nem a regi...

Szerkesztette: esztyopa 2010. 08. 28. 09:32 -kor

#1603 Felhasználó inaktív   El Kebir 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 28. 10:49

Én is leszokok a hwsw-ről, lassan már arra se érdemes, hogy bejelentkezzek ide...a régi nagyok eltüntek, nincs semmi eszmecsere hardveres témákban, hol vannak már azok a napikig tartó tartalmas féloldalas válaszok és reválaszokkal folyt viták ami miatt érdemes volt olvasni a fórumot?? Ezzek eltűnését még tetézik az "dizány" váltások, hogy még kellemes és szép se legyen a fórum..tényleg szarnak itt az ember fejére, akkor meg minek jöjjek ide??? :mad:
"Csak egy igazság létezik. A változatai - valótlanságok."
„Az ember akkor igazán ember, amikor játszik”
F. Schiller
„azelőtt kell cselekednünk, hogy valami drasztikus és visszafordíthatatlan megtörténik, nem pedig utána, mert akkor már nem biztos, hogy kontrollálni tudjuk.”
"A kommunista időkben nem számított, hogy alkalmas vagy-e egy munkára, csak az, hogy hűséges elvtárs vagy-e. Ma ugyanez van. Csak ma nem jó elvtársnak, hanem jó barátnak kell lenned."
Zsigerbeszéd http://server1.freep...ilmek&Itemid=54

#1604 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 28. 16:56

Üzenet megtekintéseIdézet: esztyopa - Dátum: 2010. 08. 28. 10:29

Aki keres, talál! :)

Csatolt fájl:

#1605 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 30. 17:45

Üzenet megtekintéseIdézet: esztyopa - Dátum: 2010. 08. 28. 10:29

En mar a hwsw megalapitasa elott tag voltam,csak az eredeti regisztraciom elkeveredett! :p
Ezert csak 2006-os a regdatumom.De az uj dizajn ujbol,es ujbol padlora rak!
Miert kell a naponta valtoztatott dizajn miatt minden nap ujra,es ujra belepnem,amikor fixalva voltam?
Es miert nem tudom a profilomban a regi avataromat visszarakni,ami miden frissitesnel eltunik?
Javasolom ezert az uj dizajnnak azt,hogy se belepni,se hozzaszolni ne lehessen,csak ha naponta ujra regisztraltatunk.
Sokkal attekinthetobb,es egyszerubb lenne a hw/sw.Vagy ami meg jobb,belepni se lehessen!
Ez lenne a teljesen ujszeru,forradalmi megoldas!
Motto: Nem mindig jobb az,ami uj,csak azert,mert nem a regi...

Nekem összesen egyszer lépett ki "magától". A hiba nálatok van.

#1606 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 30. 20:20

Üzenet megtekintéseIdézet: Carmaged - Dátum: 2010. 08. 30. 18:45

nem nálunk, nekem is kilépked
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#1607 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2010. 08. 30. 20:45

Üzenet megtekintéseIdézet: Carmaged - Dátum: 2010. 08. 30. 18:45

Nálam meg több gépen többször. Vagy több gépen ugyanakkor. Szóval érdekes.
Make love not Wor.

#1608 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 30. 20:47

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2010. 08. 30. 21:45

Nálam meg több gépen többször. Vagy több gépen ugyanakkor. Szóval érdekes.

Nekem összesen 4 gépről 1x.

#1609 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 30. 20:49

na és a szerkesztési funkciók is eltűnnek kukitörlés után 2 nappal. Tudom, a hiba bennem van, miért nem installálom újra a böngészőt is naponta a hwsw elbaszott fóruma miatt.
A skin meg még mindig szar a gamewareban.

#1610 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 30. 20:49

Üzenet megtekintéseIdézet: Carmaged - Dátum: 2010. 08. 30. 21:47

Nekem összesen 4 gépről 1x.

Nekem 2 gépről szinte mindennap többször.

#1611 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Ellenőrzés alatt

Elküldve: 2010. 09. 04. 18:08

urak, kit kell leopnom, vagy elküldenem az annnyába, h hatályon kívül legyen helyezve a nickem? de ha gondoljátok, futok egy durva ámokot (bár kétlem, h elérnék valamit is), vagy elkezdek spemmelni.
párszor eldöntöttem már, de a kukik marasztaltak. nem kéne. olyan ez, mint egy egyre jobban lepukkant kocsma, és ezen nem segít, h arculatot vált a fórum, a támaszkodó bútordarabokkal van baj, már régóta. tele van ugyanazokkal az alkesz fejekkel, akik ugyanazokat a szar sztorikat nyomják, ugyanazokon a feleseken vesznek össze, ha valaki új arc jön, ugyanúgy belekötnek.
elöregedett, belterjes csövesek lófrálnak itt mindenfele, magamat is beleértve, és sajnos belőlem meg folyamatosan kihozza már minden a szellemi nyomorékot. mivel csak egy katt volt, ha ürítenék, akkor meg jelszóbeírás, de új regre nem szánnék már időt.
sok sikert a megújuláshoz, meg minden, de ezzel a törzsközönséggel ez egyáltalán nem fog menni.

Szerkesztette: avman 2010. 09. 04. 18:10 -kor

- Tiszta idegbeteg vagyok mostanában, a legapróbb dolgokon dührohamot kapok. Lehet valami nyugtatót kéne szednem, vagy jógáznom kellene.
- A jóga egy baromság, inkább gyógyszerezd magad.

#1612 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 04. 19:01

Üzenet megtekintéseIdézet: avman - Dátum: 2010. 09. 04. 19:08

urak, kit kell leopnom, vagy elküldenem az annnyába, h hatályon kívül legyen helyezve a nickem? de ha gondoljátok, futok egy durva ámokot (bár kétlem, h elérnék valamit is), vagy elkezdek spemmelni.
párszor eldöntöttem már, de a kukik marasztaltak. nem kéne. olyan ez, mint egy egyre jobban lepukkant kocsma, és ezen nem segít, h arculatot vált a fórum, a támaszkodó bútordarabokkal van baj, már régóta. tele van ugyanazokkal az alkesz fejekkel, akik ugyanazokat a szar sztorikat nyomják, ugyanazokon a feleseken vesznek össze, ha valaki új arc jön, ugyanúgy belekötnek.
elöregedett, belterjes csövesek lófrálnak itt mindenfele, magamat is beleértve, és sajnos belőlem meg folyamatosan kihozza már minden a szellemi nyomorékot. mivel csak egy katt volt, ha ürítenék, akkor meg jelszóbeírás, de új regre nem szánnék már időt.
sok sikert a megújuláshoz, meg minden, de ezzel a törzsközönséggel ez egyáltalán nem fog menni.

Tudom, te most nem látod, amit írok, de ez a hattyú halála akkoris nevetséges. Szégyelled magad, hogy itt vagy? Nem tudsz erőt venni magadon és nem belépni? Minden nyomod itt marad, minden hozzászólásod. Mire föl ez a kérelem és hangos bejelentés? Ha durva ámokot futsz, akkor biztosan ki leszel rakva, de mennyivel jobb ez, mintha magadtól nem lépsz be? Ennyi önuralmad biztos van, hiszen önérzetből is jócskán jutott, meg öniróniából is :rolleyes: . Egyszerűen nem kéne erre szót pocsékolnod, csak megtenni.
A belterjes csövesek meg elég sokan jó szakmai és baráti kapcsolatot ápolnak, kissé érthetetlen az állításod ennek ilyen megítéléséről. Nem kicsit szűrőn keresztül látod az itteni világot, amit a magam részéről sajnálok, párszor leírtam már, hogy alapvetően kurva jó fej embernek tartalak minden nyűgöddel együtt.
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#1613 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 05. 12:09

Valaki pisztollyal kényszerít, hogy idejárj? :)
Ott a Prohardver meg az Index, azok garantáltan nem belterjesek.
Wherever you go, go with all your heart.

#1614 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 05. 16:19

Jó lenne már eltakarítani azt aki megint előjön a piramisjáték sz@rokkal.https://forum.hwsw.h...41#entry6795541
Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#1615 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 05. 16:37

Teljesen felesleges ámokot futni és nem is kell leszopni senkit se. A böngésződ jobb felső sarkában van egy gomb: Kijelentkezés. Ezt kell megnyomni, majd ezt követően a forum.hwsw.hu url címet ki kell venni a kedvencek/könyvjelzők közül, ha kezdőlap akkor onnan is. Ilyen egyszerű. :idea:

#1616 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 06. 06:42

Üzenet megtekintéseIdézet: byebye hwsw - Dátum: 2010. 09. 05. 17:19

Jó lenne már eltakarítani azt aki megint előjön a piramisjáték sz@rokkal.https://forum.hwsw.h...41#entry6795541

Kapott egy esélyt, meg egy levelet, mert nem emiatt regisztrált ide.
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#1617 Felhasználó inaktív   mzso 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 07. 17:22

A kereső most már ilyen hulladék marad? Gyakorlatilag az egyik legértelmesebb funkció hiányzik, azaz a témák címére szűkített keresés. Enélkül minden hülyeséget kidob találatnak.

#1618 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 08. 13:34

Üzenet megtekintéseIdézet: didyman - Dátum: 2010. 09. 06. 07:42

Kapott egy esélyt, meg egy levelet, mert nem emiatt regisztrált ide.

Hát gondoltam hogy fórumtagként többet is lehet elvárni tőle mint hogy összefossa a fórumot:)
Sajnos megint van egy kuncsaft most a változatosság kedvéért a bolhán:Linkjeim
Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#1619 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 08. 14:01

Üzenet megtekintéseIdézet: byebye hwsw - Dátum: 2010. 09. 08. 14:34

Hát gondoltam hogy fórumtagként többet is lehet elvárni tőle mint hogy összefossa a fórumot:)

Én adtam neki egy esélyt, mert még hiszek az emberekben. :rolleyes2:

#1620 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 08. 15:14

Üzenet megtekintéseIdézet: byebye hwsw - Dátum: 2010. 09. 08. 14:34

Devnull :)

Téma megosztása:

• (89 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.