HWSW Informatikai Kerekasztal: Megújult a HWSW fóruma! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (89 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Megújult a HWSW fóruma! Új fórummotor, és egyéb változások. Értékeld a témát: ****- 15 szavazás

#381 Felhasználó inaktív   ikat 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 03. 14. 12:00

úgynézki, hogy sok kinlódás után tudtam regisztrálni, de igazán a lépéseket nem tudom, hogyan jutok el a fórum oldalra, hogyan tudok onnét meghívót kérni, hogyan tudom a routert megrendelni.Ebben a modern világban, aki nem tanult számítástechnikát, annyira nem elveszett ember, csak nagyon sok idő megy ela keresésre, probálkozásra.Aki tud segítsen, megköszönöm, ha küldenek meghívót.Tisztelettel:taki46

#382 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 03. 14. 12:06

Üzenet megtekintéseIdézet: helloszabi - Dátum: 2010. 03. 14. 10:57

végeztél talán felmérést?

Miert, meg ennel is kevesebben hasznaljak? Csak tippeltem... gondolom az adatbazisbol csak egy select kerdese, hogy kideruljon a pontos szam. De szerintem van ennel fontosabb problematok is.

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#383 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 14. 12:14

Üzenet megtekintéseIdézet: ikat - Dátum: 2010. 03. 14. 12:00

úgynézki, hogy sok kinlódás után tudtam regisztrálni, de igazán a lépéseket nem tudom, hogyan jutok el a fórum oldalra, hogyan tudok onnét meghívót kérni, hogyan tudom a routert megrendelni.Ebben a modern világban, aki nem tanult számítástechnikát, annyira nem elveszett ember, csak nagyon sok idő megy ela keresésre, probálkozásra.Aki tud segítsen, megköszönöm, ha küldenek meghívót.Tisztelettel:taki46

A meghívónál és a routernél elvesztettem a fonalat :blink:
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#384 Felhasználó inaktív   Dr. Szöszi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 14. 12:23

sztem félrement
És igen, mivel a fórum nem hoz pénzt, így nem csoportosítunk át kellő erőforrást ahhoz, hogy az itt felmerült igényeket, bugokat miazmást megfelelően kezelni tudjuk.

#385 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 14. 23:21

Előre is bocs, ha valaki már felvette nem olvastam végig a topicot. :blush:
A régi fórumban volt egy olyan lehetőség, hogy a userek közzé tehették a weblapjukat, MSN címüket és az kis ikon formájában valamennyi hozzászólásuk alján megjelent kb. ott ahol most a jelent gomb van, ez a mostanra száműzve lett a profil oldalra. Kérdés: van-e lehetőség a régi rendszer visszaállítására?

#386 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2010. 03. 14. 23:35

Üzenet megtekintéseIdézet: Szabolcs FB teszt - Dátum: 2010. 03. 13. 19:21

Facebook Connect teszt

Aztán így lesz majd 3 nickünk, kúl.
Make love not Wor.

#387 Felhasználó inaktív   desiderius 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 14. 23:43

Üdv!

Nem lehet a kedvenceket úgy beállítani, mint a régiben volt: azaz hogy a ne legyen kategorizálva, hanem mindig a legutolsó hozzászólás szerint sorban jelenjenek meg a kedvenc témák? Thx.

#388 Felhasználó inaktív   Renwick 

• Renwick
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 15. 00:24

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2010. 03. 14. 23:35

Aztán így lesz majd 3 nickünk, kúl.

Ezt nem értem, nem muszáj használni, illetve hozzá lehet rendelni meglévő regisztrált felhasználóhoz is.

üdv

R.
Can you hear me, major Tom?

#389 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 15. 11:54

Az megoldható, hogy a hozzászólásokban "csatolt kicsinyítések"-ként megjelenő nagy méretű képek esetében ne csak a kép megnyitása történhessen a képen (a kicsinyítésen) való kattintással, hanem a kép bezárása is?

Jelenleg ugyanis nem így működik. Példa: https://forum.hwsw.h...ost__p__6194797

Úgy vélem jó lenne, ha úgy programoznátok a fórumnak ezt a funkcióját, hogy ne kelljen a kinagyított kép jobb alsó sarkában lévő "CLOSE" felirat melletti "X"-el bezárnom a képet, hanem elég legyen a képre rákattintanom!

MÁS: Renwick, kiderült már, hogy miért nem jeleníti meg az "avatar box" a "Megjegyzés"-be írt sorokat?

MÁS: Azt lehet tudni, hogy a folyamatban lévő munkának része-e a pár oldallal korábban tett javaslat megvalósítása az átláthatóbb, tömörebb, keretekkel övezett hozzászólás és avatar ablakkal kapcsolatban?
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#390 Felhasználó inaktív   HookR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 15. 16:30

Üzenet megtekintéseIdézet: Piftuka - Dátum: 2010. 03. 15. 11:54

Az megoldható, hogy a hozzászólásokban "csatolt kicsinyítések"-ként megjelenő nagy méretű képek esetében ne csak a kép megnyitása történhessen a képen (a kicsinyítésen) való kattintással, hanem a kép bezárása is?

Jelenleg ugyanis nem így működik. Példa: https://forum.hwsw.h...ost__p__6194797

Úgy vélem jó lenne, ha úgy programoznátok a fórumnak ezt a funkcióját, hogy ne kelljen a kinagyított kép jobb alsó sarkában lévő "CLOSE" felirat melletti "X"-el bezárnom a képet, hanem elég legyen a képre rákattintanom!

Függetlenül a felvetésedtől, jó ha tudod, hogy a kép az elsötétített háttérre kattintva is bezárul.
A tévedés jogát fenntartom :)

"Consciousness is the uninterrupted stream of memories and simulations taking place within your brain using models of yourself, people you know, and other aspects of reality in order to accurately choose behaviours likely to result in the most beneficial outcomes."

Server Tower - 2in1
Server Tower - SSI MEB
DTX-Box :: Koncepció

#391 Felhasználó inaktív   Renwick 

• Renwick
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 15. 18:25

Üzenet megtekintéseIdézet: Piftuka - Dátum: 2010. 03. 15. 11:54

MÁS: Renwick, kiderült már, hogy miért nem jeleníti meg az "avatar box" a "Megjegyzés"-be írt sorokat?

MÁS: Azt lehet tudni, hogy a folyamatban lévő munkának része-e a pár oldallal korábban tett javaslat megvalósítása az átláthatóbb, tömörebb, keretekkel övezett hozzászólás és avatar ablakkal kapcsolatban?

Nem pontosan vágom, mi az az "avatar box", de sejtésem szerint a bal oldali blokkjáról van szó a hozzászólásnak. Azért vettük ki, hogy a felhasználói információk minél kevesebb helyet foglaljanak, ergo átláthatóbb és jobban elrendezett legyen az egész hozzászólás. Egyébként "keret" (bár ez esetben sem vagyok teljesen biztos benne, miről van szó) a normál skinben van, leglalábbis ott van egy függőleges vonal, ami a profil információkat elválasztja a hozzászólástól. Ha a kheki színben nincs ilyen, akkor tessék Wyconál reklamálni.

üdv

R.

#392 Felhasználó inaktív   dani83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 15. 18:32

adatlapon a megtekintések száma biztos jól számol? elég kizártnak tartom hogy egy hétvége alatt 2ezren néztek volna meg adatlapomat...:)
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!

#393 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 15. 19:26

Üzenet megtekintéseIdézet: dani83 - Dátum: 2010. 03. 15. 18:32

adatlapon a megtekintések száma biztos jól számol? elég kizártnak tartom hogy egy hétvége alatt 2ezren néztek volna meg adatlapomat...:)
Spoiler

- Where are we going?
- Let's go find out.

#394 Felhasználó inaktív   LightBringer 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 15. 21:36

A téma követések mikortól fognak normálisan működni? Nekem még mindig a régit mutatja, hiába töröltem ki őket... :p
"A zen az, ha szívünkben és lelkünkben megmaradunk kisgyermeknek." - Takuan
Kép

#395 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 15. 22:32

Üzenet megtekintéseIdézet: dani83 - Dátum: 2010. 03. 15. 18:32

Megtekintések: 7.568

Mondjuk, engem itt kedvelnek... :]
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#396 Felhasználó inaktív   Signal 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 16. 10:28

Mióta az új fórum van, nálam alapból rosszul állítódik be a karakterkódolás (FF, IE), emiatt kalapos Ű-betűk lesznek, amit persze a FF helyesírás-ellenőrzője is aláhúzgál. Tehát azóta kézzel kell időnként átállítgatni közép-európaira, ami egy idő után kezd unalmassá válni.

Csatolt fájl  132.png (11,23K)
Letöltések:: 18

Az Idézés szöveg most már ilyen hülyén marad örökre? Lehet, idővel megszokja az ember, de akkor is nevetséges, bírósági idézés és hasonlókat idéz.

Szerk: mellesleg, a Dátum szó szerintem teljesen felesleges az Idézésnél, hiszen ha nem lenne, akkor is mindenki sejtené, hogy az ott egy dátum.

Szerkesztette: Signal 2010. 03. 16. 10:35 -kor

#397 Felhasználó inaktív   Qwerty4 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 16. 11:57

A kedvenceknél újból a topik első oldalára visz, nem az utolsó olvasatlan üzenethez...
Mi a gond? :think:
Qwerty4

#398 Felhasználó inaktív   batagy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 16. 11:58

Szia Renwick!

Szeretnék érdeklődni, hogy dolgoztok-e a már korábban említett "régebbi idézetek" probléma kijavításán?
Hogy az átállás előtti idézetek rendesen, külön boxban jelenjenek meg. Ezt ugye már kitárgyaltuk korábban.

Mert bár egyetértek, hogy sok kis apró finomhangolásra lenne még szükség, különféle stíluslap definíciók , meg mi hogy jelenik meg, stb, de ezek mind tényleg csak apró dolgok. Ezekkel együtt lehet élni.

Viszont ez a régebbi idézetek probléma tényleg nagy gond! Véleményem szerint ez lenne az egyik legnagyobb prioritású feladat, kijavítani. Mert így olvashatatlan a fórum.
Ha ez azzal jár, hogy a régi adatbázist újra kell konevertálni egy javított scripttel, akkor nosza, legyen leállás, de ez így nem maradhat.

Várom a visszajelzést.
Batagy
Fordításaim: metapad, FileZilla, Avant Browser, VolumeTray, Dirkey, Regshot, HDD Thermometer, PDFCreator, Notepad++
Hifi Set 2: Squeezebox V3, Oppo DV-983H, Asus O!Play Mini Plus, Yamaha AX-497, Energy RC-10, CRT TV: Panasonic TX-28LD4P

#399 Felhasználó inaktív   batagy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 16. 12:03

Üzenet megtekintéseIdézet: Signal - Dátum: 2010. 03. 16. 10:28

Az Idézés szöveg most már ilyen hülyén marad örökre? Lehet, idővel megszokja az ember, de akkor is nevetséges, bírósági idézés és hasonlókat idéz.

Egy ötlet:
Szerintem a "Multiidézés" helyett lehetne "Többszörös idézés", vagy "Többszörös idézet".

Ezt már írtam korábban is, de leírtam mégegyszer hátha észreveszi valaki... :D
Fordításaim: metapad, FileZilla, Avant Browser, VolumeTray, Dirkey, Regshot, HDD Thermometer, PDFCreator, Notepad++
Hifi Set 2: Squeezebox V3, Oppo DV-983H, Asus O!Play Mini Plus, Yamaha AX-497, Energy RC-10, CRT TV: Panasonic TX-28LD4P

#400 Felhasználó inaktív   Renwick 

• Renwick
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 16. 12:04

Üzenet megtekintéseIdézet: batagy - Dátum: 2010. 03. 16. 11:58

Szia Renwick!

Szeretnék érdeklődni, hogy dolgoztok-e a már korábban említett "régebbi idézetek" probléma kijavításán?

Nincs elfelejtve az idézetekkel és a linkekkel kapcsolatos probléma.

üdv

R.

Téma megosztása:

• (89 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22