HWSW Informatikai Kerekasztal: Megújult a HWSW fóruma! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (89 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Megújult a HWSW fóruma! Új fórummotor, és egyéb változások. Értékeld a témát: ****- 15 szavazás

#511 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2010. 03. 19. 18:11

Üzenet megtekintéseIdézet: Renwick - Dátum: 2010. 03. 19. 17:48

És mi ennek a tanulsága? Mindenki hülye?

üdv

R.

Igen! Ön nyert! :Đ
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#512 Felhasználó inaktív   Renwick 

• Renwick
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 19. 18:21

Üzenet megtekintéseIdézet: cyberde - Dátum: 2010. 03. 19. 16:42

A pillanatnyi statisztika: "Összesen 162 bejegyzés az elmúlt 24 órában"

Az elmúlt két hétben még nem ment 200 fölé.

Nem tudom ez a statisztika mire vonatkozik, mindenesetre a board statok szerint kilenc nap alatt több mint hatezer hozzászólás született a fórumban...

üdv

R.
Can you hear me, major Tom?

#513 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 19. 18:25

Üzenet megtekintéseIdézet: cyberde - Dátum: 2010. 03. 19. 16:42

Az elmúlt két hétben még nem ment 200 fölé. Ennek a kétharmada a csettopikoknak köszönhető. Milyen több ezer fórumozóról beszélsz? :think:

A regisztráltakról. De ezzel is azt fogod elérni, hogy letiltod a statot, aztán majd jönnek a lapletöltésekkel, meg a többivel. Oldalt a top fórumost is meg lehet nézni, este sincs forgalom, ahogy 1 évvel ezelőtt.
Make love not Wor.

#514 Felhasználó inaktív   HookR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 03. 19. 18:26

Üzenet megtekintéseIdézet: Renwick - Dátum: 2010. 03. 19. 18:21

Nem tudom ez a statisztika mire vonatkozik, mindenesetre a board statok szerint kilenc nap alatt több mint hatezer hozzászólás született a fórumban...

És az azt megelőző időszakban? Hogy lehessen mihez viszonyítani.
A tévedés jogát fenntartom :)

"Consciousness is the uninterrupted stream of memories and simulations taking place within your brain using models of yourself, people you know, and other aspects of reality in order to accurately choose behaviours likely to result in the most beneficial outcomes."

Server Tower - 2in1
Server Tower - SSI MEB
DTX-Box :: Koncepció

#515 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 19. 18:30

Üzenet megtekintéseIdézet: Renwick - Dátum: 2010. 03. 19. 18:21

üdv

R.

_Aktív tartalom az elmúlt 24 órában_

Melyik fórumba? Az indexbe? :think: Itt főműsoridőben, percekig nincs hozzászólás egy topikhoz sem.

Lehet, hogy a ti statisztikátok, hozzászólásnak számolta a többezer profilmegtekintést is. :)

#516 Felhasználó inaktív   HookR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 19. 18:40

Üzenet megtekintéseIdézet: cyberde - Dátum: 2010. 03. 19. 18:30

Melyik fórumba? Az indexbe? :think:

Ez a téma azóta született és a tied az 515. hsz., Bughunt-ban is van 233, meg még szanaszét elszórva mindenféle véleménynyilvánítás... 8-900-t nyugodtan be lehet tudni csak a megújult fórumnak.
A tévedés jogát fenntartom :)

"Consciousness is the uninterrupted stream of memories and simulations taking place within your brain using models of yourself, people you know, and other aspects of reality in order to accurately choose behaviours likely to result in the most beneficial outcomes."

Server Tower - 2in1
Server Tower - SSI MEB
DTX-Box :: Koncepció

#517 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 19. 18:49

Üzenet megtekintéseIdézet: HookR - Dátum: 2010. 03. 19. 18:40

Ez a téma azóta született és a tied az 515. hsz., Bughunt-ban is van 233, meg még szanaszét elszórva mindenféle véleménynyilvánítás... 8-900-t nyugodtan be lehet tudni csak a megújult fórumnak.

+ volt ugyanennyi csethozzászólás, + ugyanennyi bulvárcikk komment és slussz. Az max 2000-2500 hozzászólás. Ennyit írt két hét alatttöbbezer fórumozó.

Kattints a linkre! Az oldalonlévő 25 topik utolsói, még 5 óra előtt születtek.

#518 Felhasználó inaktív   Renwick 

• Renwick
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 19. 19:36

Üzenet megtekintéseIdézet: HookR - Dátum: 2010. 03. 19. 18:26

És az azt megelőző időszakban? Hogy lehessen mihez viszonyítani.

Nincs számottevő változás.
Nyolcadikán, az átállás napján volt a minimum, de akkor gyakorlatilag egész nap ki volt kapcsolva a fórum. Az ezt követő két napban átlag feletti volt az aktivitás, utána beállt átlagos szintre.

üdv

R.

#519 Felhasználó inaktív   Renwick 

• Renwick
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 19. 19:37

Üzenet megtekintéseIdézet: cyberde - Dátum: 2010. 03. 19. 18:49

+ volt ugyanennyi csethozzászólás, + ugyanennyi bulvárcikk komment és slussz. Az max 2000-2500 hozzászólás. Ennyit írt két hét alatttöbbezer fórumozó.

Hát hogyne, ha te mondod.

üdv

R.

#520 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 19. 19:55

Üzenet megtekintéseIdézet: Renwick - Dátum: 2010. 03. 19. 19:37

Hát hogyne, ha te mondod.

üdv

R.

10 óra után itt alig ír valaki,régen meg egész nagy viták kerekedtek este is bizonyos témában. Ezt azért nem nehéz észrevenni. Attól hogy valaki belép benyög valamit és nem jön vissza 1 hónapig se nem lesz itt értelmes fórumozás.
Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#521 Felhasználó inaktív   Renwick 

• Renwick
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 19. 20:32

@djculture: a forumozas ertelmes mivolta nem fugg sem skintol, sem emotikontol.

Udv

R.

#522 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 19. 20:53

Üzenet megtekintéseIdézet: Renwick - Dátum: 2010. 03. 19. 20:32

Kicsit még gondolkozz.
Make love not Wor.

#523 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 19. 22:09

Üzenet megtekintéseIdézet: Renwick - Dátum: 2010. 03. 19. 20:32

Udv

R.

De a fórum kezelhetősége eléggé meghatározza hogy az emberkék itt maradnak e és próbálnak beilleszkedni, vagy mi ez a kezelhetetlen valami felkiáltással továbbállnak. És ez szerintem senkinek se jó. Nem tudom mi a további célotok evvel a fórummal de nagyon kezd haldokolni az egész. A maradék emberkékből is a fele átköltözött a pH-ra. Egyébként írom ezt úgy hogy nekem ez a skin még be is jön az ikonok meg nem zavarnak. Viszont ami zavar hogy eltűntek az emberek és kérdezem őket amott mind azt mondja hogy kezelhetetlen a fórum és ő evvel nem kínlódik. Akkor összességébe nem 10 embernek van evvel problémája csak jó részük feladta a küzdelmet inkább dobbantott.
Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#524 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 19. 22:54

Pedig tényleg ideje lenne megújulnia a fórumnak ha nem akar teljesen elpusztulni. Gameware-ben 13 db olyan téma van amihez ma hozzászólt valaki, az hogy diskurzus lenne arról álmodni se lehet.
Pedig nem is oly régen ez a fórum pörgött rendesen. És ami szomorú, hogy a chattémákon meg a szigeten kívül a gameware a legnépszerűbb fórum, és ezzel együtt 13 téma 1 nap alatt amit fel tud mutatni.

#525 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 19. 23:01

Üzenet megtekintéseIdézet: djculture - Dátum: 2010. 03. 19. 22:09

De a fórum kezelhetősége eléggé meghatározza hogy az emberkék itt maradnak e és próbálnak beilleszkedni, vagy mi ez a kezelhetetlen valami felkiáltással továbbállnak. És ez szerintem senkinek se jó. Nem tudom mi a további célotok evvel a fórummal de nagyon kezd haldokolni az egész. A maradék emberkékből is a fele átköltözött a pH-ra. Egyébként írom ezt úgy hogy nekem ez a skin még be is jön az ikonok meg nem zavarnak. Viszont ami zavar hogy eltűntek az emberek és kérdezem őket amott mind azt mondja hogy kezelhetetlen a fórum és ő evvel nem kínlódik. Akkor összességébe nem 10 embernek van evvel problémája csak jó részük feladta a küzdelmet inkább dobbantott.

Ez nem e kezelhetőségen múlik, ph fórum se éppen a legkifinomultabb legjobban kezelhető fórum. De ph-n 10 perc után válaszol valaki a feltett kérdésre, itt meg lehet, hogy 1 hét múlva botlik bele valaki, így jó hogy nem ragad itt senki. Felhígult a fórum, innen már az egyetlen kiút új felhasználók toborzása az viszont magától nem fog menni, csak ha olyan híreket és cikkeket közölnek a főoldalon ami vonza a fórumozókat. De azzal, hogy a főoldalon kommentelhetők a cikkek ezt az ajtót is bezárták.

#526 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 19. 23:08

djculture: en a magam reszerol miota megtortent az atallas gyakorlatilag nem is olvastam/kommenteltem a forum tobbi reszet, csak itt a visszabeszelot. mondvan itt kell meggyozni az illetekeseket, hogy legyen vegre valami hasznalhatobb... :-(
a forum ma:
"Ez van bazdmeg, ha nem tetszik, el lehet menni."

#527 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 20. 00:25

Csak érdeklődnék, (bocs hogy nem olvasok vissza) a Kedvencek utolsó hozzászólás szerint rendezése meg lesz oldva valamikor?
Örülnék neki.
Wherever you go, go with all your heart.

#528 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 20. 00:30

Engem az idegesít még, hogy nem látom hol van új post a kedvenc topikjaimban, sokszor lemaradok témákról, illetve segíteni se tudok másoknak. Lassan ott járok, hogy minden topikot külön tabra rakok, és auto update-et állítok be, de ez is kurva kényelmetlen.
- Where are we going?
- Let's go find out.

#529 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 20. 08:14

Üzenet megtekintéseIdézet: Mumia - Dátum: 2010. 03. 19. 17:44

Én csak azt látom, hogy volt egy normális kinézetű használható fórum, ami néha napján hibázgatott. Most van használhatóság határát alulról súroló bugzó valami, ami folyamatos lassulásokkal kűzd. De ha nem ti követtétek ezt el, akkor szóljatok.

Nem. Előtte volt egy szénné hekkelt valami, borzalom kinézetű skinnel. Tényleg ki követte el azt a betonszürke gyászsz@rt? A másik fórum már agyon volt korlátozva. Nem működött rendesen és le volt korlátozva a kereső, az user hsz-einek visszakeresési terjedelme, tiltva volt néhány statisztika, stb...

Most van egy új fórum új funkciókkal, egy heggesztőszemüveges, de defaulthoz közel eső skinnel (ez már egymagában különb, mint a másik volt) és egy nem az elképzelhető legjobb, de tényleg használható skinnel. A régi funkciók visszahozását és a bugok javítását is megígérték. Miért nem lehet egy kis türelemmel lenni?

Két dolgot látok problémának: elkapkodták az átállást és elzárkóznak a helykihasználás javításától.

Üzenet megtekintéseIdézet: Mumia - Dátum: 2010. 03. 19. 17:44

Egyébként én keresgéltem skineket, de eleve kevés van ipb3-hoz, olyat meg nem is találtam aminek jobb lett volna a helykihasználása, a margók, fejlécek, aláírásoknak fenntartott hely mindenhol azonos.

Jó IPB3 skint még én sem láttam. De nézd meg ezt az IPB3-as fórumot. Ocsmányak az ottani skinek, de a rogue-x és oivar-x layoutokat érdemes megnézni. Borzalmasan kinézetük ellenére pl. a fórumfejlécek, gombok, kezelőszervek nem olyan nagyok, mint a default skinben. Ha ezeket lehetett kicsinyíteni, biztos a helykihasználáson is lehet javítani. Alap CSS/HTML ismeretek kellenek csak hozzá és rengetek türelem. Pepecs munka minden tulajdonságot átírni, rengeteg van, terjedelmes az IPB3 CSS kódja.

Jómagam belefogtam egy retro kheki skin készítésébe, de nem ígérek semmit! A főoldal már majdnem kész van, a többi nincs. Csak a színekhez nyúltam, a helyfoglalás még egy külön kör. Kivan a valagam enélkül is mostanában, kicsit szünetelek vele. A továbbjutást akadályozza az is, hogy nem tudom hogyan nézett ki a fórum régen. A főoldalra emlékszem és a kedvencek vannak meg mentett verzióban (nova-féle CSS-sel kiegészítve). Van valakinek screenshot a régi topiklistáról és és egy tetszőleges full topikoldalról?

Ha más is érez affinitást és megvan hozzá a minimális szakértelme, dobjon fel egy PHP modult támogató webszervert (legjobb az Apache, de lehet IIS is), egy PHP-t és egy MySQL-t. Utóbbi kettőt még telepíteni sem kell. Vagy feldobhat egy WAMP vagy LAMP szervert (nem ismerem ezeket). IPB 3.0.2-est tudok adni hozzá priviben. Sőt még azt is lehet csinálni, hogy felteszi valaki az IPB3-at egy ingyenes hostra, és priviben megadja az admin jelszót a vállalkozó szelleműeknek. A CSS tulajdonságok/színek vizuális nézegetéséhez egyelőre a CSSViewer FF addont találtam, de ha erre jár Wyco, benyöghetné, hogy milyen tooljai vannak ehhez a melóhoz.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#530 Felhasználó inaktív   mexel 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 20. 08:34

Drukkolok az új8régi) skin elkészítéséhez! Megnézem van-e képem a régi fórumról.

Téma megosztása:

• (89 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.