sziasztok
régen.jártam itt,és egy régi mentésben találtam meg a címet.
újra regiztem. én sem rajongok adminként az ilyen dolgokért,de szükség törvényt bont.
szóval. régebben sokat olvasgattam itt. hasznos dolgokra kaptam ilyetén formán megoldást.
most meghálálnám valamilyen módon.
két dolog van,ami miatt most írok. az userek hiánya,vagyis inkább "inaktivitása" nem csak itt tapasztalható.kérnek,kapnak,oszt cső.
lehet reklámozni.bár nem én vagyok a "tulaj",de fel tudok ajánlani egy cím cserét a newdjportal oldallal. ez egy jó kis oldal nem túl nagy társasággal. kb 15 ezres látogató közönséggel.
direkt nem írok címet,nehogy reklámnak minősüljön.

valamint fel tudok ajánlani egy tetszőleges skint./persze tudásomhoz mérten./ a fent említett oldal valamennyi bőrét ,és még jó pár oldal skinjeit is én csináltam.
olyat kaptok,amilyenre szükség van.nem szeretem a túl csicsás skineket. sok megrendelést ezért utasítottam el. szóval. nem ingyen dolgozom./általában/,de ide csinálok egy egyszerű átlátható bőröcskét. már ha kell. sok időm nincs,úgy hogy. idő kell míg elkészül. direkt nem adminnak írtam,mert így,legalább visszhangja is van a dolognak.
/s' mivel nem reklámozom a saját oldalam,így nem írom le,hol lehet megtalálni.
ha valaki kíváncsi, a gugliban a hsz-em pillanatában az első vagyok a listában az "ipbskin" címszó alatt.
üdv.
AV PROJECT