HWSW Informatikai Kerekasztal: Megújult a HWSW fóruma! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (89 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Megújult a HWSW fóruma! Új fórummotor, és egyéb változások. Értékeld a témát: ****- 15 szavazás

#561 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2010. 03. 20. 20:05

Üzenet megtekintéseIdézet: Ilsyde - Dátum: 2010. 03. 20. 19:35

Hmm bocsi hogy kozbevágok de a saját Bolhapiacos hirdetéseket hogy lehet lezárni az új fórumban? Keresgéltem hozzá a funkciót de nem találtam semmit. Esetleg nincs rá mód, írjam oda hogy elkelt és automatikusan elenyészik majd a topic?

Szólni kell a moderátornak.
Make love not Wor.

#562 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 03. 20. 20:56

Naja, az lett volna a harmadik felvetésem csak kifogytam karakterbol. Adok +repet is mert látom, -42-ben vagy.

...

-41!! :Đ
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#563 Felhasználó inaktív   zka67 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 20. 21:27

Nos, én kb. 20 perc alatt "széthekkeltem" az oldalt, nézzétek meg, milyen lett. A +/- gombok nem az igaziak, de szerintem sokan örülnének neki, ha legalább valami ilyesmi lenne. Csak annyit csináltam, hogy a CSS-ben az összes padding-ot, ami nagyobb volt 2-nél, 2-re állítottam, meg a padding-top és padding-bottom-okat. Meg kivettem egy felesleges soremelést az idézetek után.

Itt lehet megnézni, milyen lett: http://htrom.fw.hu

#564 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 20. 22:18

Üzenet megtekintéseIdézet: zka67 - Dátum: 2010. 03. 20. 21:27

Nos, én kb. 20 perc alatt "széthekkeltem" az oldalt, nézzétek meg, milyen lett.

A keskenyítés az tetszik. Mondjuk ezek szerint értesz hozzá :up:
Make love not Wor.

#565 Felhasználó inaktív   zka67 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 20. 22:41

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2010. 03. 20. 22:18

Az az igazság, hogy annyira nem értek hozzá, ezért írtam, hogy nekem 20 percembe került. Bár csináltam már pár oldalt php-ben, de én inkább programokat szoktam írni, mivel abból élek.

#566 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 20. 22:48

Üzenet megtekintéseIdézet: zka67 - Dátum: 2010. 03. 20. 22:41

Az az igazság, hogy annyira nem értek hozzá, ezért írtam, hogy nekem 20 percembe került. Bár csináltam már pár oldalt php-ben, de én inkább programokat szoktam írni, mivel abból élek.

De az új fórumot ehhez biztos nagyon át kellene reszelni, így le is tehetünk róla. Hozzáértőnek lehet évekbe telik :-D
Make love not Wor.

#567 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 20. 23:14

Üzenet megtekintéseIdézet: zka67 - Dátum: 2010. 03. 20. 21:27

Nos, én kb. 20 perc alatt "széthekkeltem" az oldalt, nézzétek meg, milyen lett. A +/- gombok nem az igaziak, de szerintem sokan örülnének neki, ha legalább valami ilyesmi lenne. Csak annyit csináltam, hogy a CSS-ben az összes padding-ot, ami nagyobb volt 2-nél, 2-re állítottam, meg a padding-top és padding-bottom-okat. Meg kivettem egy felesleges soremelést az idézetek után.

Itt lehet megnézni, milyen lett: http://htrom.fw.hu

Szerintem pont azokhoz nyúltál, amihez nem kellett volna. https://forum.hwsw.h...tyle_emoticons/default/wacko.gif
Elég lenne a lenti sor gombjait (Jelent/Válasz/Multiizé/+-) felhajigálni a hozzászólás fejlécébe. https://forum.hwsw.h...tyle_emoticons/default/wacko.gif

https://forum.hwsw.h...tyle_emoticons/default/wacko.gif https://forum.hwsw.h...tyle_emoticons/default/wacko.gif https://forum.hwsw.h...tyle_emoticons/default/wacko.gif
Wherever you go, go with all your heart.

#568 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 21. 06:29

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2010. 03. 20. 22:18

Hmmm, és vajon miért jelez trójait az oldalon pár vírusteszter?

Ha az agyatok fele akkora lenne, mint az arcotok… zsenik lennétek.. (T.B.)

#569 Felhasználó inaktív   mr.aloevera 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 03. 21. 08:03

Üzenet megtekintéseIdézet: Dr. Szöszi - Dátum: 2010. 03. 20. 18:54

Pontosan arra gondol, hogy nemcsak itt, hanem a saját "nem reklámozott" oldaladon is csapnivaló a helyesírásod.
Oké, fórumozóké még rosszabb, de egy hivatalos honlapnak tényleg adnia kéne magára.

kedves doktor! azért,mert csak kisbetűkkel írok hszt,még így 43 évesen is tudom,mi helyes. viszont így kényelmesebb. azt,pedig,"hogy mire gondolsz",szó szerint értettem. mutass rá egy példára,és korrigálom.nem kell lekezelni az embert,te magyar tanárok gyöngye,hanem építő "kritikával" rávezetni,mit rontott el.
a fórumomon sem, és az oldalamon sem,találtam semmi olyat ami bazseválja a csőrödet.azt pedig,hogy a felhasználók milyen stílusban írnak,ne szabja már meg senki.én elnézem,más meg ne szóljon bele. itt is,és máshol is olvastam olyan hsz-eket,hogy alig értettem meg belőle valamit a sok rövidítés,angolból "magyarított" és egyéb szavak miatt.
az oldalamat nem azért tartom fent/a fórumot sem/,mert magyar órákat akarok adni,vagy venni.
itt azért mertem megszólalni,mert segítő szándék vezetett. a főnökségtől nem jött válasz, a fikázásokra meg nem vagyok kíváncsi.ha 18 ezer látogató közül senkinek nem baxta a csőrét az általad kifogásolt helyes írás, akkor nem foglalkozom vele.

további szép,és kisbetűs napot!

üdv

AV

u.i. valamint,egy "off" topicot bűn szétoffolni. ezt értem magamra is. ezt lehetett volna pm-ben intézni.bocs.

Szerkesztette: mr.aloevera 2010. 03. 21. 08:05 -kor

#570 Felhasználó inaktív   Qwerty4 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 21. 08:04

:excl:

A "Szerkesztette box" szerintem túl nagy, lehetne kisebb méretű karakterrel is kiíratni...bár nem tudom jól mutatna-e.
Qwerty4

#571 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 21. 08:28

Maximálisan egyetértek. Jól mutatna és nem nagy munka megcsinálni. A tesztfórumon jeleztem már. Tehát:

5. A "Szerkesztette box" kisebb méretűre állítása.

Apropó. Miért tűnt el a topikok aljáról, hogy hányan/kik olvassák a témát? A tesztfórumon még ott volt.

Szerkesztette: Wile E 2010. 03. 21. 08:37 -kor

„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#572 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 21. 08:41

Üzenet megtekintéseIdézet: mr.aloevera - Dátum: 2010. 03. 21. 08:03

kedves doktor! azért,mert csak kisbetűkkel írok hszt,még így 43 évesen is tudom,mi helyes.

Hát akkor tudd, ez nem az. Ez csak olyan fikázós taplóság. A 43 éveddel.

Ha az agyatok fele akkora lenne, mint az arcotok… zsenik lennétek.. (T.B.)

#573 Felhasználó inaktív   Dr. Szöszi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 21. 08:43

Üzenet megtekintéseIdézet: mr.aloevera - Dátum: 2010. 03. 21. 08:03

az oldalamat nem azért tartom fent/a fórumot sem/,mert magyar órákat akarok adni,vagy venni.
itt azért mertem megszólalni,mert segítő szándék vezetett. a főnökségtől nem jött válasz, a fikázásokra meg nem vagyok kíváncsi.ha 18 ezer látogató közül senkinek nem baxta a csőrét az általad kifogásolt helyes írás, akkor nem foglalkozom vele.

Akkor nincs miről tárgyalnunk. Kár volt visszakérdezned. (Írtam volna még hibalistát, de ha úgysem érdekel...)
És igen, mivel a fórum nem hoz pénzt, így nem csoportosítunk át kellő erőforrást ahhoz, hogy az itt felmerült igényeket, bugokat miazmást megfelelően kezelni tudjuk.

#574 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 21. 09:00

Üzenet megtekintéseIdézet: Dorien - Dátum: 2010. 03. 20. 23:14

Szerintem pont azokhoz nyúltál, amihez nem kellett volna. https://forum.hwsw.h...tyle_emoticons/default/wacko.gif
Elég lenne a lenti sor gombjait (Jelent/Válasz/Multiizé/+-) felhajigálni a hozzászólás fejlécébe. https://forum.hwsw.h...tyle_emoticons/default/wacko.gif

https://forum.hwsw.h...tyle_emoticons/default/wacko.gif https://forum.hwsw.h...tyle_emoticons/default/wacko.gif https://forum.hwsw.h...tyle_emoticons/default/wacko.gif

Pontosan, hogy úgy lenne jó, senki sem mondta, hogy így tökéletes, egy 20 perces munkát ne végtermékként értékelj, hanem a helykihasználást nézd.

#575 Felhasználó inaktív   zka67 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 21. 10:25

Üzenet megtekintéseIdézet: Mumia - Dátum: 2010. 03. 21. 09:00

Pontosan, hogy úgy lenne jó, senki sem mondta, hogy így tökéletes, egy 20 perces munkát ne végtermékként értékelj, hanem a helykihasználást nézd.

Köszönöm! :) Nekem nem célom belepiszkálni a fórumba, se időm se energiám se tudásom nincs hozzá. Csak arra akartam rávilágítani, hogy egy tudatlan, hozzá nem értő ember is anélkül jobbá tudná tenni a fórumot, hogy bele kéne piszkálni a programba. Azért "csak" ilyen lett, mert nem volt kedvem kihámozni a kódból, hogy a ~3000 soros!!! CSS-ben melyik beállítás mihez tartozik, így majdnem az összeset átírtam (a padding-eket). Csak valószínűsítem, hogy vannak nálam hozzáértőbb emberek is, akik a fórumot csinálják, ők biztosan(?) tudják, hogy melyikeket kéne átírni, hogy egy kicsit sűrűbb legyen a hozzászólás. Olyat meg szerintem ne kérjetek, hogy ez meg az átkerüljön máshová, mert egy több megabájtos kódban nem fogják tudni megcsinálni, mivel nem ők írták. Jahno-nak igazat kell adnom (bár csak viccnek szánta), de lehet hogy évekbe telne nekik...

#576 Felhasználó inaktív   scaurus 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 03. 21. 11:24

Most akkor tilos vagy nem tilos a duplareg?
(Remélem a látszattal ellentétben még mindig igen...)

Egyrészt, mintha nem lenne benne (bár csak átfutottam): https://forum.hwsw.h...tion=boardrules

Másrészt: https://forum.hwsw.h...ost__p__6198910

:think:

(Ha nem tilos a duplareg, akkor nincs értelme a nick változtatás korlátozásának se.)

Ha meg spanyolviaszat találtam fel, akkor bocs... :blush:
"Nem érzem a számban az eper ízét", de már nem is akarom...

#577 Felhasználó inaktív   Bocee 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 21. 11:55

Hali,

Sajnálom hogy ilyent fogok írni, de az új fórum gyakorlatilag használhatatlan. Semmit nem találok, semmi nem ott van ahol logikus lenne, és ráadásul bűn ronda.

A régiben nagyon jól működtek a kedvencek, azokat szoktam rendszeresen látogatni, most sehol nem találok ilyen opciót.
Látom van feliratkozási opció, de minden féle értesítést lehet csak választani, nekem nem hiányoznak még a naponta küldött e-mail hegyek.
A régen megjelölt kedvencek, azok megvannak, de hogyan lehet simán újat hozzáadni, vagy eltávolítani.

Ha valaki tudna segíteni, nagyon megköszönném.

Sajnálom, mert nagyon szerettem ezt a fórumot, mindig is a legjobbak között volt. Ha nem is az eleje óta, de elég régóta látogattam, hát azt hiszem ha valami normális változás nem lesz, akkor egyel kevesebb látogatótok lesz.

Üdv, bocee

Szerkesztette: Bocee 2010. 03. 21. 11:59 -kor

..:: Asus P5Q-E :: Intel Core 2 Duo E8500 :: Sapphire HD4870 Vapor-X 1 Gb :: 2*2 Gb GeiL Ultra DDR2-1066 :: WD2500KS  :: WD5000AAKS :: WD5000AAKS:: Pioneer DVR-212 :: Pioneer DVR-216D :: Samsung SyncMaster 206BW ::  Cooler Master CM690 :: Logitech G5 :: Logitech S510 :: Logitech Z2200 :: SB Audigy 2 ZS :: Corsair HX520 :: Razer Goliathus Control Edition :: Artic Cooling Freezer 7 Pro ::..

#578 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 21. 12:14

Üzenet megtekintéseIdézet: Bocee - Dátum: 2010. 03. 21. 11:55

A régen megjelölt kedvencek, azok megvannak, de hogyan lehet simán újat hozzáadni, vagy eltávolítani.

Ha valaki tudna segíteni, nagyon megköszönném.

Újakat úgy tudsz hozzáadni, hogy megnyomod a topik tetején a "Feliratkozás a témára" gombot, majd a "Nincs értesítés" opciót választod.

Eltávolítani úgy tudod, hogy az oldal tetején a "Kedvenceim"-re klikkelsz, kipipálod az eltávolítandó témát, majd a "kiválasztott témákról" gombra kattintasz, amely az előtte lévő opciónak megfelelően törölni fogja a témát a kedvencekből, leirat róla.

Újabb kívánságpont a hwsw-nek:
6. Minden post sarkában legyen egy oldal tetejére dobó gomb "http:/topikurl#top" linkkel. Úgy, ahogy a fórumoldal legalján is van.

Szerkesztette: Wile E 2010. 03. 21. 12:20 -kor

„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#579 Felhasználó inaktív   scaurus 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 03. 21. 12:16

Azért az enyhe túlzás, hogy használhatatlan, meg hogy bűn ronda.
Vannak apróbb-cseprőbb hiányosságok, de alapvetően működik (a Kedvencek kivételével, na az a funkció tényleg használhatatlan, de ez meg a motor hibája, nem az üzemeltetőé).
A kinézetről meg annyit, hogy a kheki skin kifejezetten jó.

Ami szerintem pl a használhatatlan kategória, amikor a hozzászólások nem időrendben követik egymást, hanem szálanként, s mondjuk a legfrissebb hozzászólás valahol a téma közepén van, mert a szálkezelés szerint tartalmilag oda tartozik (lásd pl a Drupal alapúvá lett linuxforum.hu-t).
Ettől ez fényévekkel jobb!
"Nem érzem a számban az eper ízét", de már nem is akarom...

#580 Felhasználó inaktív   t.imi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 21. 12:30

Üzenet megtekintéseIdézet: Dorien - Dátum: 2010. 03. 20. 00:25

Csak érdeklődnék, (bocs hogy nem olvasok vissza) a Kedvencek utolsó hozzászólás szerint rendezése meg lesz oldva valamikor?
Örülnék neki.

Erre én is kíváncsi lennék, kicsit idegesitő az is, hogy olyanok is vannak benne, amit/ket meg sem néztem.

Csak kispályás vagyok itt, de én sem jövök ide az átállás óta szivesen, semmit nem találok, eddig meg tudtam jelölni a figyelni kívánt topikot, így hamarabb megtalálva, most ilyen lehetőség nincs ha jól látom.

A kereső szintén eléggé "érdekes", eddig legalább volt egy úgy ahogy használható, de ez a mostani..
Én főként bolházok, nem akarok a szomszéddal példálózni, de ott a jól áttekinthetőek a különböző topikok, eladó alaplap, cpu, vga, stb....., itt meg olvasgathatok orrvérzésig, mire megatlálom az engem érdeklő dolgot.

100%-ig nem értek a php, sem semilyen más webes kütyühöz, de ha benéznék ide mint leendő eladó / vásárló, nem maradnék sokáig a teljes átláthatatlanság miatt.

A HSZ-ről annyit, a sokak által kedvelt / útált "Guga féle..." az utóbbi időben napi szinten volt ~2-15 hsz, 16. óta én voltam újra aki beleírt.

Sorry, ha valamit már megválaszoltatok és elsiklottam fölötte.
Csak szőrmentén :) Nekem van mobilszámom és NEKED?

Téma megosztása:

• (89 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.