HWSW Informatikai Kerekasztal: Megújult a HWSW fóruma! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (89 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Megújult a HWSW fóruma! Új fórummotor, és egyéb változások. Értékeld a témát: ****- 15 szavazás

#661 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 03. 23. 00:37

Üzenet megtekintéseIdézet: helloszabi - Dátum: 2010. 03. 22. 23:05

még tovább csiszoltam az üzenetek és a topiklista megjelenésén. még keskenyebb lett minden

Már egész jó, köszi! :respect:

#662 Felhasználó inaktív   helloszabi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2010. 03. 23. 00:56

csak nem vagyunk mi annyira rossz emberek :)
hwsw staff

#663 Felhasználó inaktív   kroozo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 23. 04:00

koszonjuk szepen az osszebhuzott skint, tenyleg jobb (esetleg egy valtakozo arnyalatot, valaki? https://forum.hwsw.h...tyle_emoticons/default/smile2.gif )a top gombot, meg az uj keresot. (azt majd meg megnyomkodom, ha lesz erkezesem).

Mostmar csak az uj default smilekat kene a jol megerdemelt nehezen gepelheto helyre tenni :Đ

Viccet felreteve, hogy konstruktivan probaljak hozzaalni azt nem lehetne esetleg, hogy hamar nem is a defaultok legyenek, de legalabb a regiek kozul azokat, amik nem :: hatarolasuak, hanem a rendes nagyondefault dolgok ne valami lehetetlen ::-os kodon legyenek, hanem a nekik megfelelo eredeti mondjuk orros valtozata. Az a baj, hogy az ember azert a mosolygost, meg a szomorut azt igen reflexbol gepeli. Azt, hogy :frown : azt eleg idegesito begepelni. Arra, hogy ": (" helyett :-( -t gepeljen az ember, azert konnyebb raszokni. Ugyanezek jatszhatnanak meg ezeknel:
:-) - :smile2
:-D - :biggrin2
;-) - :wink2 (es nem az 1! )
:-o - na ot pont nem is talalom a listaban - illetve de, viszont ugyanazon a kodon van mint az uj: https://forum.hwsw.h...tyle_emoticons/default/redface.gif Igy ebbol nalam konkretan a regi latszik eleve
:-p - :tongue2

(Bar latom, hogy az _ok kikoltozek beloluk, mar ezt is koszi https://forum.hwsw.h...tyle_emoticons/default/smile2.gif )
And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul.

“It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living.”

#664 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 23. 06:16

még tovább csiszoltam az üzenetek és a topiklista megjelenésén. még keskenyebb lett minden

Jo, nagyon jo :up: En is jatszadoztam tegnap user oldalon a css-el, en meg faragtam egy kicsit az idezetek es a szerkesztette mezok paddigjen is, ha gondoljatok erdemes azt is finomitani, de ha nem nekem mar igy is jo. :)

A kereso ""-jelekkel mar ad relevans talalatot a blu-ray kifejezesre, szoval az is nagy elorelepes. :up:

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#665 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 23. 07:39

örülök a változásoknak
csak így tovább
és köszönöm
:up:
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#666 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 23. 08:26

Üzenet megtekintéseIdézet: Carmaged - Dátum: 2010. 03. 22. 23:04

bogdan, a te aláírásod végén van 1-2 enter ütve?
termeszetesen nincs. az szorosan ket sor.

a topiclista mar egeszen jo lett, a hozzaszolasok listaja is jobb, de szamomra erthetetlenul szeles tovabbra is. "lemertem", az en elozo oldali 1 soros hozzaszolasom: avatarom nincs, az alairasom nem noveli a helyet, azaz csak es kizarolag az avatar resz olyan szeles, hogy 4(!) db ferne el belole az 1280x960-as kepernyomon. a bumfordi orias avatarokrol, amiket masok hasznalnak nem is beszelve..

ebbol a hozzaszolasbol szerkesztes elott ketto es fel, szerkesztve kevesebb(!) mint 2. :-(

Szerkesztette: bogdan 2010. 03. 23. 08:28 -kor

a forum ma:
"Ez van bazdmeg, ha nem tetszik, el lehet menni."

#667 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 23. 08:35

a magam reszerol a hozzaszolas illetve a szerkesztes datumat is az also-felso sorokba koltoztetnem (a regi forumon az elso volt csak ott), az avatar resznel a PU es a barat ikonokkal csinalnek valamit: regen ez is az also sorban volt, most inkabb a felsoben van a helye a nev mellett. mellesleg ezek utan erdemes elgondolkodni azon, hogy jo-e, hogy a nevre kattintva az illeto profilja jon be, de mellette ott egy legypiszok meretu valami, ami ugyanoda visz, mindekozben a link mashova mutat...

az idezes kezelesen latszik a regi forum eseten a jobban kitalaltsag: nem csak a betumeret, de a sorkoz is jelentosen le van csokkentve, es a szoveg elott-utan alig van hely hagyva! ami nem gond, hiszen a keret jol elkuloniti. a mostaniban a szurke sav egyebkent jobb, mint a regiben foleirt szoveg, valami fejlodes azert neha elobukkan.. ;-)

Szerkesztette: bogdan 2010. 03. 23. 08:37 -kor

a forum ma:

#668 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 23. 08:38

Üzenet megtekintéseIdézet: helloszabi - Dátum: 2010. 03. 23. 00:56

ha hallgattok a szep szora....!
a forum ma:

#669 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 23. 08:39

Üzenet megtekintéseIdézet: helloszabi - Dátum: 2010. 03. 23. 00:56

proba
a forum ma:

#670 Felhasználó inaktív   e-lias 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 23. 08:52

Szerintem Ren és Szabi a rossz zsaru/jó zsaru -t játszák itt :D Előbbitől pörög a nép, utóbbitól meg azért kapjuk a jót :D Tudom, ALT+F4 :p

#671 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 23. 08:57

Egy aprosag:

Csatolt fájl  forum.JPG (52,45K)
Letöltések:: 19

Uj hozaszolasok oldal, "forum" oszlop lehetne egy kicsit szelesebb? Hogy az osszes beleferjen max ket sorba mondjuk 1280-as szelesseg mellett. Fura hogy most ossze-vissza vannak...

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#672 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 23. 09:25

Üzenet megtekintéseIdézet: Carmaged - Dátum: 2010. 03. 22. 23:04

bogdan, a te aláírásod végén van 1-2 enter ütve? Ha nincs, akkor ott megy el nagyon sok hely, legalább két sor van az utolsó sor szöveg és a gombok után, talán itt lehetne még összébb tolni a layout-ot, máshol már necces.

Látom, ebből is lett valami, köszi! :respect:

#673 Felhasználó inaktív   Renwick 

• Renwick
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 23. 09:39

Üzenet megtekintéseIdézet: kroozo - Dátum: 2010. 03. 23. 04:00

Viccet felreteve, hogy konstruktivan probaljak hozzaalni azt nem lehetne esetleg, hogy hamar nem is a defaultok legyenek, de legalabb a regiek kozul azokat, amik nem :: hatarolasuak, hanem a rendes nagyondefault dolgok ne valami lehetetlen ::-os kodon legyenek, hanem a nekik megfelelo eredeti mondjuk orros valtozata.

Teszt:

:-) :-D :-( :-p :-s ;-)
Can you hear me, major Tom?

#674 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 23. 09:40

Üzenet megtekintéseIdézet: Renwick - Dátum: 2010. 03. 23. 09:39

Teszt:

:wub:

Make love not Wor.

#675 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 23. 09:45

Teszt:

:ájlájk: :respect:

#676 Felhasználó inaktív   Attees 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 23. 09:59

Nagyon jók a változások, köszönjük! :up:

Nálam a khaki skin alatt maradt egy kis háttere a számlálónak, ie8 alatt. Operával jó.

Csatolt fájl  hiba.JPG (1,95K)
Letöltések:: 11
Az Isten Ostora!

A hozzászólás Attees saját nézőpontját tükrözi. A honlap üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal annak tartalmáért.

#677 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 23. 10:07

Üzenet megtekintéseIdézet: bogdan - Dátum: 2010. 03. 23. 08:35

a magam reszerol a hozzaszolas illetve a szerkesztes datumat is az also-felso sorokba koltoztetnem (a regi forumon az elso volt csak ott), az avatar resznel a PU es a barat ikonokkal csinalnek valamit: regen ez is az also sorban volt, most inkabb a felsoben van a helye a nev mellett.

Igen, a dátum mehetne a jobb felső sarokba a sorszám helyére/mellé, a név alatti ikonok meg a név mellé szintén a felső sorba. Ennél kompaktabb már nem is nagyon lehetne (csak az avatarméret csökkentésével. :-D)

;-) <- korábban is ilyen sötét volt a kacsintós ikon? Nem vagyok rasszista, de én világosabb bőrű szmájlira emlékszem. :Đ

Köszi egyébként az eddigi fáradozásokat, én már ennyivel is kiegyeznék. :respect:

Szerkesztette: peti2mtag 2010. 03. 23. 10:08 -kor

#678 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 23. 10:32

Üzenet megtekintéseIdézet: peti2mtag - Dátum: 2010. 03. 23. 10:07

Igen, a dátum mehetne a jobb felső sarokba a sorszám helyére/mellé, ....

A helyére tán nem... és egypár "javaslatnál" szintén akad... hmmm, némi inkoherencia....

Csatolt fájl:

Ha az agyatok fele akkora lenne, mint az arcotok… zsenik lennétek.. (T.B.)

#679 Felhasználó inaktív   Bocee 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 23. 10:32

Üzenet megtekintéseIdézet: kroozo - Dátum: 2010. 03. 22. 16:56

Igen, lustak vagyunk. Sokkal kenyelmesebb egy barmely post mellett ott levo, ezert jo esellyel szinte mndig kattintas kozelben levo gombot megnyomni, mint gorgozni, vagy keresgelni a homeot. Amihez ugye el kell engedni az egeret.
Ertjuk, hogy te nem igy hasznalod, de mas meg esetleg hasznalna. (Melleseleg nem biztos, hogy elore hatra szeretnek menni. En tipikusan akkor szoktam nyomkodni, mikor vagy a fejlecet akarom elerni, vagy a navigacios szamokat).

Szoval en adnek egy +1et a listara kerulesnek, nyugodtan mehet a majd egyszer valamikor megnezzuk kategoriaba.

Hali,

Ezer hála a fórumon dolgozó embereknek. Nem tudom ki volt az "elkövetője" a lap tetejére gombnak, de vegye úgy meghívtam egy láda sörre.. :rolleyes:

(Abban egyetértek az idézettel, sokkal könnyebb és egyszerűbb a lap tetejére gombot használni, mint görgetni. Valamint a vissza gomb azért nem ugyan azt jelenti, mint a lap tetejére. Mert valaki érdekes megoldásként azt javasolta, de seráfütty)

Már egész kezes és jól használható...
A sok újítást is megtanultam már, sok hasznos, jól használható megoldás került bele. ;)

Ezer köszi mindenkinek, a sört postázom.

bocee

Szerkesztette: Bocee 2010. 03. 23. 10:33 -kor

..:: Asus P5Q-E :: Intel Core 2 Duo E8500 :: Sapphire HD4870 Vapor-X 1 Gb :: 2*2 Gb GeiL Ultra DDR2-1066 :: WD2500KS  :: WD5000AAKS :: WD5000AAKS:: Pioneer DVR-212 :: Pioneer DVR-216D :: Samsung SyncMaster 206BW ::  Cooler Master CM690 :: Logitech G5 :: Logitech S510 :: Logitech Z2200 :: SB Audigy 2 ZS :: Corsair HX520 :: Razer Goliathus Control Edition :: Artic Cooling Freezer 7 Pro ::..

#680 Felhasználó inaktív   helloszabi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 03. 23. 10:35

Üzenet megtekintéseIdézet: Bocee - Dátum: 2010. 03. 23. 10:32

Ezer hála a fórumon dolgozó embereknek. Nem tudom ki volt az "elkövetője" a lap tetejére gombnak, de vegye úgy meghívtam egy láda sörre.. :rolleyes:

jöhet az irodába, köszi
hwsw staff

Téma megosztása:

• (89 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • Utolsó »