HWSW Informatikai Kerekasztal: Megújult a HWSW fóruma! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (89 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Megújult a HWSW fóruma! Új fórummotor, és egyéb változások. Értékeld a témát: ****- 15 szavazás

#621 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 03. 22. 06:54

Ez milyen már https://forum.hwsw.h...tyle_emoticons/default/biggrin_2.gif
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#622 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 22. 07:14

Üzenet megtekintéseIdézet: Bocee - Dátum: 2010. 03. 21. 21:18

...

Valamint egy dolgot hiányolok de nagyon. A régiben volt ugrás a tetejére, azt nem lehetne itt is megvalósítani...

...

Köszi, az eddigit: bocee

Pár oldallal ezelőtt (vagy a Bughunt-ban) már írtam, hogy Operásoknak van megoldás.
Nem csak ehhez az oldalhoz jó, mert ez a böngésző eleme, nem az oldalé.

my webpage

A
Go to the top of the page
és a
Go to the end of the page
gombot oda rakod a böngészőben, ahova akarod.
Nekem alul/fölül szerepel mindkettő, működik is.

Csatolt fájl:

Szerkesztette: *Iguana* 2010. 03. 22. 07:15 -kor

Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#623 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 22. 07:37

Üzenet megtekintéseIdézet: Renwick - Dátum: 2010. 03. 18. 13:37

Ezzel az a gond, hogy lassan fejünkre nőnek azok a hibavisszajelzések és igények, amelyek teljesen egyediek. Tételesen mindre nem tudunk válaszolni, illetve amire tudok, itt válaszolok.

Emellett prioritást kell adni a problémáknak, most a legfontosabb továbbra is az idézetek/linkek para megoldása, az oldalsó hírboxok visszahozása (tudom, nektek kurvára nem fontos, de néha az ember a főnöke igényét is kénytelen kiszolgálni :) ), valamint a teljesítmény optimalizálása. Aztán közben ami apró-cseprő dolgot lehet, megoldunk/megoldok, de nem tudok erről tételes listát vezetni.

üdv

R.

Viszont pont egy ilyen tételes és mindenki által elérhető lista lenne az, ami segítené az embereket, hogy ne követeljék ugyanazokat a dolgokat, amikről már tudtok.
Ha tudnák, hogy tudtok róla, az sokat segíthetne, még akkor is, ha a kérésük sosem lesz megoldva.

p.s. nem gondolkodtál még azon, hogy az aláírásod az aláírás részbe teszed?

#624 Felhasználó inaktív   e-lias 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 22. 08:23

Üzenet megtekintéseIdézet: bogdan - Dátum: 2010. 03. 19. 16:32

ez a "mi elbasztuk, de nem erdekel, csinaljatok meg magatoknak" hozzaallas? mindekozben nyomjuk a suket dumat, hogy ez igy a lehetseges vilagok legjobbikja? de ha nem is, attol meg a degign modern, uj, tehat jobb is, aki nem hiszi maradjon csendben?
raadasul mindezekrol nem tajekoztatjuk a tobbieket, jojjenek ra maguktol, hogy nem fog semmi tortenni a dologban?

Attól függetlenül, hogy rossz, hogy kevés post fér ki nagyobb monitorra is (mivel nem pixelben vannak megadva a dolgok.), és nekem is hiányoznak az alapértelmezésből a régi emotikonok (phpbb-ben is ez a set van default, mint ami itt :s ). De a korábbi elsötétülésnél azért volt jópár olyan hang, hogy had csináljuk meg magunknak.... Mindemellett én se értem miért kell a csúnya, idétlen emotikonokat erőltetni.....

#625 Felhasználó inaktív   Renwick 

• Renwick
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2010. 03. 22. 09:22

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2010. 03. 21. 23:14

Lehet, mi nem tudjuk, de az köztudott, hogy kívülálló 3. fél, azaz egy olvasó összerakta nekünk a régi skint. Pár szín nem stimmel, de ez valahogy azt sugallja, hogy létezik ilyesmi, még ha nem is tudunk róla. De hogy Ti és a support ne ne tudjon róla, az már a szánalmas legalja kategória, még csúsztatásban is.

Bocs, de ezt nem értem.
Wyco átszínezte az alap skint (amiért újfent köszönet neki -- a nevedben is), nem látom, hogy a layouttal bármit babrált volna. A "hivatalos" HWSW skint Szabi csinálta, nekem közöm nincs a dologhoz, nem értek a CSS-hez, ezért élnék a gyanúperrel, hogy nem biztos, hogy olyan egyszerű ezt a bőrt átszabni.

üdv

R.
Can you hear me, major Tom?

#626 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 22. 09:40

Üzenet megtekintéseIdézet: *Iguana* - Dátum: 2010. 03. 22. 07:14

Pár oldallal ezelőtt (vagy a Bughunt-ban) már írtam, hogy Operásoknak van megoldás.

Ilyen van FF alá is. A Back to Top addont kell feltenni hozzá. De azért jobb lenne, ha majd megcsinálnák miután készen vannak a nagyobb prioritású teendőkkel.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#627 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 22. 09:44

Üzenet megtekintéseIdézet: Renwick - Dátum: 2010. 03. 22. 09:22

Bocs, de ezt nem értem.
Wyco átszínezte az alap skint (amiért újfent köszönet neki -- a nevedben is), nem látom, hogy a layouttal bármit babrált volna. A "hivatalos" HWSW skint Szabi csinálta, nekem közöm nincs a dologhoz, nem értek a CSS-hez, ezért élnék a gyanúperrel, hogy nem biztos, hogy olyan egyszerű ezt a bőrt átszabni.

üdv

R.

Gondolom Jahno ezt az "ötperces" hekket akarta megköszönni... :)

Ha az agyatok fele akkora lenne, mint az arcotok… zsenik lennétek.. (T.B.)

#628 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 22. 09:44

Üzenet megtekintéseIdézet: Renwick - Dátum: 2010. 03. 22. 09:22

Bocs, de ezt nem értem.

üdv

R.

Gondolom Jahno ezt az "ötperces" hekket akarta megköszönni... :)

Csatolt fájl:

#629 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 22. 12:49

Üzenet megtekintéseIdézet: Wile E - Dátum: 2010. 03. 22. 06:54

Jóóóóóóó! Legyen ilyen! :cool:
Wherever you go, go with all your heart.

#630 Felhasználó inaktív   Renwick 

• Renwick
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 22. 13:17

Itt is szólok, hogy lehet próbálgatni az IB.Blogot a tesztfórumon. Egyelőre nagyon béta verzió, szóval csak kísérletező kedvűeknek.

üdv

R.

#631 Felhasználó inaktív   e-lias 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 22. 13:20

Üzenet megtekintéseIdézet: Renwick - Dátum: 2010. 03. 22. 13:17

Itt is szólok, hogy lehet próbálgatni az IB.Blogot a tesztfórumon. Egyelőre nagyon béta verzió, szóval csak kísérletező kedvűeknek.

üdv

R.

Ha be tudnék lépni :D mindíg azt írja, hogy 14 perc múlva lesz aktív a hozzáférésem :)

De miért kell blogmotor a fórumba? A buzz nem elég?

#632 Felhasználó inaktív   Renwick 

• Renwick
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 22. 13:48

Üzenet megtekintéseIdézet: e-lias - Dátum: 2010. 03. 22. 13:20

De miért kell blogmotor a fórumba? A buzz nem elég?

Még nem döntöttük el, hogy pontosan mihez kezdünk vele, mindenesetre megvettük, hátha valamire jó lesz. :)
Sajnos az éles és a tesztfórum cookie-jai a jelek szerint néha bekavarnak egymásnak, jobb ötletem annál egyelőre nincs, mint hogy nézd másik böngészővel a tesztfórumot.

üdv

R.

#633 Felhasználó inaktív   e-lias 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 22. 13:59

Üzenet megtekintéseIdézet: Renwick - Dátum: 2010. 03. 22. 13:48

Még nem döntöttük el, hogy pontosan mihez kezdünk vele, mindenesetre megvettük, hátha valamire jó lesz. :)
Sajnos az éles és a tesztfórum cookie-jai a jelek szerint néha bekavarnak egymásnak, jobb ötletem annál egyelőre nincs, mint hogy nézd másik böngészővel a tesztfórumot.

üdv

R.

Azé' az már a szellemi toprongyság netovábbja, hogy ez nekem nem jutott eszembe :omg:

#634 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 22. 15:10

A multiidézésnek hogy kellene működnie?

PS: rájöttem. :omg:

Leülhetek?

Szerkesztette: *Iguana* 2010. 03. 22. 15:26 -kor

Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#635 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 22. 15:44

Üzenet megtekintéseIdézet: *Iguana* - Dátum: 2010. 03. 22. 15:10

Leülhetek?

Három év elég lesz?

#636 Felhasználó inaktív   kroozo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 22. 15:46

Üzenet megtekintéseIdézet: Renwick - Dátum: 2010. 03. 21. 19:44

Bogdan, az a helyzet, hogy az IPB az egyik legnagyobb licencelhető fórummotor a világon, rengeteg fórumon használják a default layouttal. Namost, -- feltételezem én -- ezt az alap layoutot nem egy programozó/designer dobta össze két pizza közt, vagyis vélhetően megvan az oka annak, hogy miért ilyenre csinálták. Feltételezem azt is, hogy ha ez fórumozók millióinak nem tetszene, már rég reszeltek volna az alap skinen, merthogy ugye az IPB is a licencdíjakból él, ergo az az érdekük, hogy lehetőleg minél több elégedett fórumozó az ő fórummotorjukkal fórumozzon.
Persze ettől még lehet az a véleményed, hogy használhatatlan, lehet, hogy az is (bár azért mégis használod, lásd idézet).
A fentiekből következik, hogy az IPB vagy a gyors csőd felé rohan, vagy mégiscsak te vagy kisebbségben a véleményeddel. :)
üdv

R.

Ez mondjuk tipikusan egyel tehenszart... jellegu erveles. Ilyen alapon ki lehet jelenteni, hogy az osszes nagy peldanyszamban hasznalt program felhasznaloi felulete jo, illetve nem ket programozo dobta ossze ket pizza kozott. Holott :) (De ez csak zarojelben, mert nem visz elore semmit termeszetesen)
And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul.

“It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living.”

#637 Felhasználó inaktív   kroozo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 22. 15:56

Üzenet megtekintéseIdézet: Samuraj - Dátum: 2010. 03. 21. 22:48

Tök jó, hogy mindenkinek lényegtelen funkciók kellenek. Gördítősáv mire való? Vagy lusták vagyunk odaegerészni vagy görgőzni?Mellesleg a tetejére link az egy külön link, így a böngésző előre-hátra gombjába bekerül. Mert én viszont a "vissza" gombot használom lelkesen, pl kedvencek: topic új hsz elolvas, majd vissza, aztán a következő topic ugyanígy. De vannak már többlapos böngészők, kedvencekből középső egérgombbal újlapra meg lehet nyitni a témát, elolvas, bezár, megy a következőre.

Igen, lustak vagyunk. Sokkal kenyelmesebb egy barmely post mellett ott levo, ezert jo esellyel szinte mndig kattintas kozelben levo gombot megnyomni, mint gorgozni, vagy keresgelni a homeot. Amihez ugye el kell engedni az egeret.
Ertjuk, hogy te nem igy hasznalod, de mas meg esetleg hasznalna. (Melleseleg nem biztos, hogy elore hatra szeretnek menni. En tipikusan akkor szoktam nyomkodni, mikor vagy a fejlecet akarom elerni, vagy a navigacios szamokat).

Szoval en adnek egy +1et a listara kerulesnek, nyugodtan mehet a majd egyszer valamikor megnezzuk kategoriaba.
And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul.

“It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living.”

#638 Felhasználó inaktív   helloszabi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 03. 22. 18:07

Ma este 9-kor elkezdjük beüzemelni a Sphinx keresőmotort. Amíg ezen dolgozunk, a fórum nem lesz elérhető.
A tegnap és ma írt kéréseket, ötleteket összegyűjtöttem, hamarosan írok egy összesítő listát és ütemezést a megvalósításról.
hwsw staff

#639 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 22. 19:28

koszonjuk!
a forum ma:
"Ez van bazdmeg, ha nem tetszik, el lehet menni."

#640 Felhasználó inaktív   HookR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 22. 19:37

Lám, épp formálódik a fórum, a hsz. értékeléséből a +/- már leköltözött egy sorral lejjebb, és születőben az UP gomb is. :up:
A tévedés jogát fenntartom :)

"Consciousness is the uninterrupted stream of memories and simulations taking place within your brain using models of yourself, people you know, and other aspects of reality in order to accurately choose behaviours likely to result in the most beneficial outcomes."

Server Tower - 2in1
Server Tower - SSI MEB
DTX-Box :: Koncepció

Téma megosztása:

• (89 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34