HWSW Informatikai Kerekasztal: Megújult a HWSW fóruma! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (89 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Megújult a HWSW fóruma! Új fórummotor, és egyéb változások. Értékeld a témát: ****- 15 szavazás

#901 Felhasználó inaktív   Renwick 

• Renwick
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2010. 04. 18. 19:05

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2010. 04. 18. 19:33

Honnan tudod ki tette? Mondjuk most éppen én voltam, de egy sört nyilván megért a contest. Értelmet próbálom benne keresni, de szerintem senkit nem érdekel, hogy az most jó hsz, vagy nem jó, vagy jó arc és nem jó. Meg a mittomén.

Nincs értelme, rendben, te ezt így gondolod, tiszteletben tartom a véleményed.
De legyünk már annyira felnőttek, hogy tudjuk ezt a helyén kezelni. Mondjuk például ne használd, és akkor levan a gond. És az, hogy a bolhán ezt egymás szopatására használják a csencselők, az hadd ne minket minősítsen már.

üdv

R.
Can you hear me, major Tom?

#902 Felhasználó inaktív   g@by 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 04. 18. 19:19

Idézet

De legyünk már annyira felnőttek, hogy tudjuk ezt a helyén kezelni. Mondjuk például ne használd, és akkor levan a gond

Ezen nem tudom, hogy sirjak-e, vagy rohogjek. :-D
Inkabb legyen most az utobbi, mert valoszinuleg te sem gondolod komolyan, ha pont jahnonak mondod.
Inkabb azoknak kene mondanod, akik eluldoztek vele tobb igen regi tagot.
Nezz be pl a Gugatopicba.
Vagy azoknak, akik miatt elment a kedve olyan embernek is a forumozastol, aki mar evek ota tevekenykedik a felajanlasok topicba.
Soroljam meg?
Mindig lesznek Goodspeed felek. Ez ellen csak ugy lehet tenni, ha a legkisebb szemelyeskedesre, sertesre, kutyafaszara, azonnal es minden figyelmeztetes nelkul repul az illeto.
Vannak ra peldak, szivesen linkelek par forumot.

Idézet

És az, hogy a bolhán ezt egymás szopatására használják a csencselők, az hadd ne minket minősítsen már.

Senki nem mondta, hogy benneteket minosit.
Csak lehetove teszitek.
Napkozben nincs idom netezni, ha surgos, hivj fel!
Egy oran belul mindent elfelejtek, ugyhogy ha surgos, hivj fel!
Nem postazok semmit, ha surgos, hivj fel!
Be is kaphatod, ha surgos, hivj fel!:D

#903 Felhasználó inaktív   g@by 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 18. 19:42

És az, hogy a bolhán ezt egymás szopatására használják a csencselők, az hadd ne minket minősítsen már.

A rágalmazás vétségét a Büntető Törvénykönyv szerint az követi el, "aki valakiről, más előtt, a becsület csorbítására alkalmas tényt állít vagy híresztel, vagy ilyen tényre közvetlenül utaló kifejezést használ". Az akár egy évig terjedő szabadságvesztést is maga után vonó cselekedet két év büntetésre is vezethet, "ha a rágalmazást a) aljas indokból vagy célból, b) nagy nyilvánosság előtt, c) jelentős érdeksérelmet okozva követik el" (1978. évi IV. törvény, 178. §).
Hasonló jelleg?, ám polgári jogi eset a jó hírnév sérelmének esete, amely akkor valósul meg, "ha valaki más személyre vonatkozó, azt sértő, valótlan tényt állít, híresztel, vagy való tényt hamis színben tüntet fel" (1959. évi IV. törvény, 78. §). Mint már ebből is kitetszik, e cselekedet egyik – legegyszer?bb – típusa csak az, amikor "objektíve valótlan tényállítást fejez ki" valakinek a közlése, magyarul "egy az egyben" hazudik. Mondhatnánk, ez a hazugság legegyszer?bb esete.
Sokkal gyakoribb azonban – mivel a rágalmazó számára sokkal célravezetőbb – a hazugság keverése igaz állításokkal. A való életet leképezni igyekvő jog ennek különböző fajtáit is igyekszik meghatározni: így például a hírnévrontás "megvalósulhat a teljes valóság megismeréséhez szükséges tények téves következtetésre indító csoportosításával is". Ebben az esetben a hazugság "alapanyagául" önmagukban objektíve igaz állítások szolgálnak, ezek elrendezése azonban azok összességét mégis valótlansággá teszi. A hírnévrontás "a valótlan tények továbbításán túl adott esetben bekövetkezhet a való tények közlésével is. Így akkor, amikor a valóságot a tények megtévesztő csoportosítása, az egyes tényálláselemek elhallgatása útján, vagy rejtett utalásokkal, félreérthető megfogalmazással stb. hamis színben tüntetik fel".
Egy másik eset: értékítélet (vélemény, bírálat, jellemzés) is okozhatja a jó hírnév sérelmét, "ha közvetlenül vagy közvetve tényállítást fejez ki, olyankor tehát, amikor valótlan tényállításokon alapszik, nyíltan vagy burkoltan ilyen tényállítást fejez ki, továbbá ha megtévesztő jelleg?, téves következtetés levonására ad alapot". Ez akár célzatos kérdések által is megtörténhet a jogszabály szerint.

Ezek kozul valoban nem kovetitek el egyiket sem, csak elosegititek, hogy masok megtegyek.:)

#904 Felhasználó inaktív   Renwick 

• Renwick
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 18. 19:45

Üzenet megtekintéseIdézet: g@by - Dátum: 2010. 04. 18. 20:19

Senki nem mondta, hogy benneteket minosit.
Csak lehetove teszitek.

Nyilván arra gondoltunk, amikor ezt bevezettük, hogy a közösség hasznára fog válni, és a közösség jól fogja tudni ezt használni, ahogy azt számos más IPB-alapú fórumon látni. Fogalmam sincs, hogy ez a durva minősítgetősdi pontosan mekkora és milyen fórumozói körben zajlik, illetve kik azok a "régi tagok", akiket elüldöztek így -- de nyilván az nem jó, hogy ha valaki ezért hagyja itt a fórumot. Azt tudom ígérni, hogy rövidesen le fogunk ülni, hogy átbeszéljük az új fórummal kapcsolatos eddigi tapasztalatokat és döntünk a továbbiakról...

üdv

R.

#905 Felhasználó inaktív   g@by 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 18. 20:05

Thanksapka.
Csak azt nem ertem, miert kell mindig megvarni hogy ez legyen a vege?
Sokan szoltunk normalisan, de szokas szerint baszott ra mindenki.

Idézet

és a közösség jól fogja tudni ezt használni, ahogy azt számos más IPB-alapú fórumon látni.

Ha te tenyleg ezt hitted, akkor vagy nagyon naiv vagy, esetleg nem toltesz eleg idot a topicok olvasasaval, vagy khm...:)

Idézet

Fogalmam sincs, hogy ez a durva minősítgetősdi pontosan mekkora és milyen fórumozói körben zajlik, illetve kik azok a "régi tagok", akiket elüldöztek így -- de nyilván az nem jó, hogy ha valaki ezért hagyja itt a fórumot.

Szivesen segitunk, csak mielott nekiesel valakinek, illik kerdezni.:)

Szerkesztette: g@by 2010. 04. 18. 20:15 -kor

#906 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 18. 22:09

Üzenet megtekintéseIdézet: Renwick - Dátum: 2010. 04. 18. 20:45

Fogalmam sincs, hogy ez a durva minősítgetősdi pontosan mekkora és milyen fórumozói körben zajlik, illetve kik azok a "régi tagok", akiket elüldöztek így -- de nyilván az nem jó, hogy ha valaki ezért hagyja itt a fórumot. Azt tudom ígérni, hogy rövidesen le fogunk ülni, hogy átbeszéljük az új fórummal kapcsolatos eddigi tapasztalatokat és döntünk a továbbiakról...

Hahóóó! Azt hittem eddig is HWSWztél. Vagy csak most kezdted?
Make love not Wor.

#907 Felhasználó inaktív   mr.aloevera 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 04. 18. 22:55

nos. mivel még nem lettem törölve,leírnám a véleményem az itt elhangzottakról dióhéjban./lehet megint bírálni a kisbetűk miatt, akkor sem nyomok mínuszt senkinek./
olyan,mint fórumozás,lassan megszűnik. ne legyen igazam,de ez a meglátásom.
a warez oldalak is haldokolnak,és próbálnak minden újat kihozni az oldalból,de hosszútávon reménytelen.
ok: user jön,letölt,és megy. lehet egy oldal akár több 10,vagy 100 ezres "létszámú",nem dumál több ember 100-nál. és még felül is becsültem.
szakmai oldalakon sem más a helyzet. azért jön,hogy a kínjára választ találjon,és lehet soha vissza sem néz.
a "beszélgetés",nem divat.
csak azt nem tudom,ha az oldalak nem idomulnak ehhez,és megszűnnek,ki a kutyafaszához szaladnak,ha problémájuk van.
ha a szakmai fórumok megszűnnek ,mert max 1-2 emberke néz fel néha,mi lesz a kérdésekkel?
sajnos mazochisták vagyunk,és azt a kis szabad időnket is olyan emberekre áldozzuk,akik nem érdemlik meg.
fent kell maradni,de nem minden áron.
fórum motor váltás? minek? amíg megy a régi.bevált. ismerjük a hibáit.
itt az új,hibákkal,bár új funkciókkal,aminek jó része semmire nem jó.
én már nagyon béta állapotban teszteltem eme "műalkotást".
nekem bizonyos funkciók bejöttek,mert a skinezés egyszerűbb lett. viszont mint felhasználó elveszek a sok hiába való funkció között.
sok lónak is négy a lába,még sem szatyor. meg kell békélni azzal,hogy a fórum "gazdái" ezt választották. ez a jövő. jó,vagy rossz.....hát az az idő majd eldönti.
bocs,hogy mertem megszólalni.

üdv

AV

#908 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 18. 23:31

Üzenet megtekintéseIdézet: mr.aloevera - Dátum: 2010. 04. 18. 23:55

fórum motor váltás? minek? amíg megy a régi.bevált. ismerjük a hibáit.
itt az új,hibákkal,bár új funkciókkal,aminek jó része semmire nem jó.

De már nem ment. Erre én is azt mondom műszakilag, hogy meg kellett lépni. A Fácsebúk integráció meg nyilván más dolog, biztos nagyon fontos opció, hogy bepipáljták, nem használom, ámen. Néha úgy érzem törte megát a rendezőség, hogy nekünk jó legyen, de most éppen megint takarékon működnek. Meg azért 5 hsz-el ne pont Te akard megmagyarázni a miamerrét.

Egy rendes kereső, meg szótöredékre, meg hajj, az lenne az igazán jó.
Make love not Wor.

#909 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 19. 08:19

Üzenet megtekintéseIdézet: g@by - Dátum: 2010. 04. 18. 20:01

Ha arra gondoolsz, hogy valaki masodnickel kompenzalja a minuszokat, azt meg megertem.
Bar ha van egy kis esze, es nem statikus az ip-je, esetleg hasznal valami anonim proxit vagy ip valto progit, akkor lesz egy kis dolgod mig kinyomozod.:)

Fölösleges, elvégre nem tilos a duplareg. Még azzal visszaélni sem.

#910 Felhasználó inaktív   Renwick 

• Renwick
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 19. 08:33

Üzenet megtekintéseIdézet: Carmaged - Dátum: 2010. 04. 19. 09:19

Fölösleges, elvégre nem tilos a duplareg. Még azzal visszaélni sem.

Egyrészt visszaélni vele tilos.
Másrészt meg aki csak azért épít fel egy második reget legalább száz hozzászólásig, hogy utána minősítgetősdit játsszon, az konkrétan egy pszichopata, és a pszichopatákkal tudvalevőleg legfeljebb az orvosok tudnak mit kezdeni.

üdv

R.

#911 Felhasználó inaktív   Renwick 

• Renwick
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 19. 08:37

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2010. 04. 19. 00:31

De már nem ment. Erre én is azt mondom műszakilag, hogy meg kellett lépni. A Fácsebúk integráció meg nyilván más dolog, biztos nagyon fontos opció, hogy bepipáljták, nem használom, ámen. Néha úgy érzem törte megát a rendezőség, hogy nekünk jó legyen, de most éppen megint takarékon működnek. Meg azért 5 hsz-el ne pont Te akard megmagyarázni a miamerrét.

Kösz Jahno az utolsó mondatot. :)
Látjátok én speciel ezt a hozzászólást érzem a jelenlegi fórum legnagyobb problémájának. Hogyan jön bárki is ahhoz, hogy akár csak azt sugallja egy másik fórumozónak, hogy pusztán azért, mert nincs több ezer hozzászólása, ne fejtse ki bármilyen témában a véleményét? Nonszensz gyerekek, nonszensz.

üdv

R.

#912 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 19. 08:56

hat elso eves egyetemista orvos se alljon neki muteni engem, egy 10km vezetesi tapasztalattal rendelkezo taxishoz sem szivesen ulok be..

jelen esetben a hasznalhatosagot inkabb velemenyezze az, aki hasznalta is..

mas tekintetben persze lehet hasznalhato velemeny, de ilyen esetekben ritka, hogy amugy professzionalis ergonomiai szakemberrel allnank szembe.
a forum ma:
"Ez van bazdmeg, ha nem tetszik, el lehet menni."

#913 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 19. 09:05

Üzenet megtekintéseIdézet: Renwick - Dátum: 2010. 04. 19. 08:37

Látjátok én speciel ezt a hozzászólást érzem a jelenlegi fórum legnagyobb problémájának. Hogyan jön bárki is ahhoz, hogy akár csak azt sugallja egy másik fórumozónak, hogy pusztán azért, mert nincs több ezer hozzászólása, ne fejtse ki bármilyen témában a véleményét? Nonszensz gyerekek, nonszensz.

üdv

R.

dehát előtte írta, hogy minek motorváltás, ezzel le is írta, mennyire volt képben a régi motorról.
De nem hiszem, hogy erről kéne möhözni.
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#914 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 19. 09:25

Üzenet megtekintéseIdézet: bogdan - Dátum: 2010. 04. 19. 09:56

elso eves egyetemista orvos se alljon neki muteni engem
Pedig támogatnám :-D Sőt, ha úgy neked jobb, akkor megműtelek én is... altatás nélkül :Đ

Üzenet megtekintéseIdézet: bogdan - Dátum: 2010. 04. 19. 09:56

professzionalis ergonomiai szakemberrel
Honnan szeded ezeket a bullshit kifejezéseket :-s
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#915 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 19. 12:45

Üzenet megtekintéseIdézet: Renwick - Dátum: 2010. 04. 19. 09:37

Bammeg, melyik témában? Meg bírja magyarázni mi volt előtte, hogy működött? Ugyanmár.
Make love not Wor.

#916 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 19. 12:46

Üzenet megtekintéseIdézet: Renwick - Dátum: 2010. 04. 19. 09:33

Egyrészt visszaélni vele tilos.
Másrészt meg aki csak azért épít fel egy második reget legalább száz hozzászólásig, hogy utána minősítgetősdit játsszon, az konkrétan egy pszichopata, és a pszichopatákkal tudvalevőleg legfeljebb az orvosok tudnak mit kezdeni.

Attül még a bigicigit meg lehetne rúgni.
Make love not Wor.

#917 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 19. 12:58

Üzenet megtekintéseIdézet: Wile E - Dátum: 2010. 04. 19. 10:25

Honnan szeded ezeket a bullshit kifejezéseket :-s
bullshit generator bullshit olvasok reszere! :-p
a forum ma:
"Ez van bazdmeg, ha nem tetszik, el lehet menni."

#918 Felhasználó inaktív   Renwick 

• Renwick
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 19. 13:15

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2010. 04. 19. 13:46

Attül még a bigicigit meg lehetne rúgni.

Megrúgod, visszajön, nem unja meg. Többek közt ettől is pszichopata.

üdv

R.

#919 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 19. 14:01

Üzenet megtekintéseIdézet: Renwick - Dátum: 2010. 04. 19. 14:15

Megrúgod, visszajön, nem unja meg. Többek közt ettől is pszichopata.

Látom megjött az eszetek. Ha hagyjátok alkotni, még azzal csinálja a legkevesebb kárt. A többi fórumozónak nem kéne reagálnia a hsz-eire és kész. Ha meg annyira nem fér a bőrébe, ki kell tiltani. Igaz újra regel, de előbb-utóbb meg fogja unni, mert neki nagyobb munka regelni, mint az adminnak őt tiltatni. Nem tudni mennyi idő, míg megunja, de egyszer eljön. A regisztrációs rendszerhez nem szabad nyúlni (nem szabad jóváhagyáshoz kötni), mert csak a rendes leendő fórumozók sz0pnak miatta, nem kérhetnek időben segítséget és lehet vissza sem néznek.

Ami a minősítéseket illeti, tényleg le kéne tiltani. Így, hogy nem lehet egyénileg és 1 minősítés/topik szinten limitálni, fenntarthatatlan a rendszer. Egyszer nulláztátok, de eddig bírta. Kapott esélyt, de nem jött be.
Szerk.: a minősítési rendszernek akkor is van egy negatív hatása, ha jól működik. A minősítő a minősítéssel egyszerűen kifejezi a véleményét és nem fog hozzászólni, hogy nem ért vele egyet, miért-milyen indokok alapján nem. Így pedig nem bontakozik ki vita.

Szerkesztette: Wile E 2010. 04. 19. 14:26 -kor

„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#920 Felhasználó inaktív   perzecutor 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 19. 19:13

nekem nincs bajom az új fórummotorral, és felállással.
sőt.
egy bzui topicban egy heterónak vállalnia kell a minuszokat, nem pedig pampogni.
nincs olyan, hogy ingyen ebéd, meg hogy b@sznék, de szűz is szeretnék maradni. lol
szvsz egyébként a kcs is, meg a mínuszolás is baromság. alighanem arra épül, hogy ide CSAK kiművelt, toleráns, komoly, véleményét-napokig-érlelő emberfők sokasága, stb....
jöhetnek a mínuszok :D
Business as usual. We fucked up everything.

Téma megosztása:

• (89 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.