HWSW Informatikai Kerekasztal: Megújult a HWSW fóruma! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (89 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Megújult a HWSW fóruma! Új fórummotor, és egyéb változások. Értékeld a témát: ****- 15 szavazás

#401 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 03. 16. 12:37

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2010. 03. 14. 23:35

Aztán így lesz majd 3 nickünk, kúl.

... pedig milyen jó már most is, hogy ha valaki hozzászól egy cikkhez, akkor a usernév és a hozzászólásban megjelenő név eltér. https://forum.hwsw.h...tyle_emoticons/default/confused.gif

#402 Felhasználó inaktív   HookR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 16. 12:38

Üzenet megtekintéseIdézet: dani83 - Dátum: 2010. 03. 15. 18:32

adatlapon a megtekintések száma biztos jól számol? elég kizártnak tartom hogy egy hétvége alatt 2ezren néztek volna meg adatlapomat...:)

Lehet, hogy az állapotfrissítéseket is hozzá számolja, ami megjelenik a főoldalon. :think:
A tévedés jogát fenntartom :)

"Consciousness is the uninterrupted stream of memories and simulations taking place within your brain using models of yourself, people you know, and other aspects of reality in order to accurately choose behaviours likely to result in the most beneficial outcomes."

Server Tower - 2in1
Server Tower - SSI MEB
DTX-Box :: Koncepció

#403 Felhasználó inaktív   HookR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 16. 13:15

Üzenet megtekintéseIdézet: HookR - Dátum: 2010. 03. 16. 12:38

Lehet, hogy az állapotfrissítéseket is hozzá számolja, ami megjelenik a főoldalon. :think:

Mégsem. Annak is teker a számláló, aki még nem írt bele semmit. Talán inkább a hsz.-okhoz, azon belül is a név mellett a 'profil megtekintéséhez' köthető, s ott hív meg adatot a profilból minden egyes lapletöltésnél. :think:
A tévedés jogát fenntartom :)

"Consciousness is the uninterrupted stream of memories and simulations taking place within your brain using models of yourself, people you know, and other aspects of reality in order to accurately choose behaviours likely to result in the most beneficial outcomes."

Server Tower - 2in1
Server Tower - SSI MEB
DTX-Box :: Koncepció

#404 Felhasználó inaktív   Renwick 

• Renwick
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2010. 03. 16. 13:35

Üzenet megtekintéseIdézet: HookR - Dátum: 2010. 03. 16. 13:15

Mégsem. Annak is teker a számláló, aki még nem írt bele semmit. Talán inkább a hsz.-okhoz, azon belül is a név mellett a 'profil megtekintéséhez' köthető, s ott hív meg adatot a profilból minden egyes lapletöltésnél. :think:

Ennek mindenképpen utánanézünk, mert valami nagyon nem stimmel itt. :)

üdv

R.
Can you hear me, major Tom?

#405 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 16. 14:07

Üzenet megtekintéseIdézet: Renwick - Dátum: 2010. 03. 16. 13:35

Ennek mindenképpen utánanézünk, mert valami nagyon nem stimmel itt. :)

üdv

R.

valóban gyanús kicsit...

Megtekintések: 8.830

Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#406 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 16. 14:11

Ezt el kell tenni az utókornak:

"helloszabi d3m4nuf4ctur3 ezt fejtsd ki bővebben. kettőnk közül valaki nincs tisztában a fogalommal
Ma, 11:07
d3m4nuf4ctur3 elbaszott egy közösségi portál lett ebből a fórumból...
Ma, 10:28 "

És nem érti. Szerintem vlünk van a baj, öregszünk.
Make love not Wor.

#407 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 16. 14:52

Üzenet megtekintéseIdézet: HookR - Dátum: 2010. 03. 15. 16:30

Függetlenül a felvetésedtől, jó ha tudod, hogy a kép az elsötétített háttérre kattintva is bezárul.

Köszönöm az info-t! Ezt nem próbáltam, de tényleg működik a dolog. (Persze ha nem nagy meló leprogramozni, akkor az eredeti ötletemet is érdemes lehet megfontolni, mindettől függetlenül. https://forum.hwsw.h...tyle_emoticons/default/wink_2.gif
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#408 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 16. 15:01

Üzenet megtekintéseIdézet: Renwick - Dátum: 2010. 03. 15. 18:25

Nem pontosan vágom, mi az az "avatar box", de sejtésem szerint a bal oldali blokkjáról van szó a hozzászólásnak. Azért vettük ki, hogy a felhasználói információk minél kevesebb helyet foglaljanak, ergo átláthatóbb és jobban elrendezett legyen az egész hozzászólás.

Ez új info! Legutóbb még azt írtad, hogy magad sem tudod, mi okozza az eltűnését. :)

S akkor ez már végleges? Amennyiben igen, úgy miért maradt ott a "Megjegyzés" rovat a profil beállításaiban? (Ugyanis innentől kezdve nincsen értelme, mert senki nem látja rajtam kívül a saját "megjegyzésemet".)

Üzenet megtekintéseIdézet: Renwick - Dátum: 2010. 03. 15. 18:25

Egyébként "keret" (bár ez esetben sem vagyok teljesen biztos benne, miről van szó) a normál skinben van, leglalábbis ott van egy függőleges vonal, ami a profil információkat elválasztja a hozzászólástól. Ha a kheki színben nincs ilyen, akkor tessék Wyconál reklamálni.

Nemnem! Ez nem skinezési probléma, ezt maga Wyco írta a khaki skin-el kapcsolatos témában.

Egyébként "keret" alatt valóban arra gondoltam, de itt ha visszalapozol 2-3 oldalt, akkor láthatod, hogy többen - kezdve emlékeim szerint Samott-tal - képpel illusztrálva érzékeltették, hogyan lehet átláthatóbb, egyszerűbb mégis jobb az adott hozzászólás ablak. (Éppen az én egyik hozzászólásomat használták fel példaként.)

S erre írta Wyco, hogy nem skinezési feladat a megvalósítása. Ahogyan annak sem, hogy az egyes alfórumokon belül minden második hozzászólás a khaki sötétebb árnyalatát kapja, mint régen. Sokkal kevésbé fárasztó a szemnek a fórum olvasása úgy, és sokkal áttekinthetőbb.

Halkan jegyezem meg, hogy mindezektől függetlenül Bliux aláírására téved a tekintetem az egyik témában, s elborzadtam. Az aláírásába beillesztett képen megjelenő nőalakok kifejezetten tetszenek, csak éppen a kép mérete iszonyú.

Az aláírása kb. 3 "átlagos", pár soros hozzászólás magasságával rendelkezett. (Nem tudom, azóta törölte-e.)

Szerintem az aláírásba illeszthető képekkel kapcsolatos szabályok átgondolást igényelnek. Lehet - sőt, biztosan - nem elegendő a kép fájlméretének korlátja. Az aláírásba illesztett kép "fizikai paramétereit" is le kell csökkenteni, mert ez így igen "érdekes" dolgokat szülhet.

Üdv: Piftuka
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#409 Felhasználó inaktív   Renwick 

• Renwick
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 16. 15:21

Üzenet megtekintéseIdézet: Piftuka - Dátum: 2010. 03. 16. 15:01

Ez új info! Legutóbb még azt írtad, hogy magad sem tudod, mi okozza az eltűnését. :)

Valóban nem tudtam, mi okozza, de nem is lényeges, mert nem kívánjuk használni. A megjegyzést pedig szerintem látja mindenki, aki megnézi a profilodat.

Ami a layoutot illeti, minden skinkezelési kérdés, mi mással lehetne a layoutot variálni, mint egyedi skinnel? :)

Az aláírásoknál jelenleg van egy méretkorlát, ami ha jól rémlik 200x200 pixel fórumtagoknál, 100x100 pixel alkalmi fórumtagoknál. Szerintem ez nem "iszonyú" méret, ráadásul a fórumozók 97-98 százaléka eleve csak kisebb képeket rakhat be.

üdv

R.

#410 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 16. 16:12

Üzenet megtekintéseIdézet: Piftuka - Dátum: 2010. 03. 16. 15:01

[...]

Halkan jegyezem meg, hogy mindezektől függetlenül Bliux aláírására téved a tekintetem az egyik témában, s elborzadtam. Az aláírásába beillesztett képen megjelenő nőalakok kifejezetten tetszenek, csak éppen a kép mérete iszonyú.

Az aláírása kb. 3 "átlagos", pár soros hozzászólás magasságával rendelkezett. (Nem tudom, azóta törölte-e.)

Szerintem az aláírásba illeszthető képekkel kapcsolatos szabályok átgondolást igényelnek. Lehet - sőt, biztosan - nem elegendő a kép fájlméretének korlátja. Az aláírásba illesztett kép "fizikai paramétereit" is le kell csökkenteni, mert ez így igen "érdekes" dolgokat szülhet.

Üdv: Piftuka

jobb klikk - block content - katt a képre - done
soha többet nem látod
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#411 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 17. 21:33

Nemrég kiírta a renccer, hogy elértem az engedélyezett pozitív hírnév szavazatot a mai napra. Negatívot enged még szavazni. Mi ennek a konkrét limitje?
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#412 Felhasználó inaktív   Renwick 

• Renwick
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 17. 22:00

Üzenet megtekintéseIdézet: Wile E - Dátum: 2010. 03. 17. 21:33

Nemrég kiírta a renccer, hogy elértem az engedélyezett pozitív hírnév szavazatot a mai napra. Negatívot enged még szavazni. Mi ennek a konkrét limitje?

Csoportonként van beállítva limit, fórumtagoknak ez összesen 200 pont (külön plusz, illetve mínusz) naponta, ha jól tévedek. Vagyis az összes fórumtag ennyi pontot oszthat szét egy nap.

üdv

R.

#413 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 17. 22:31

Közös pöcsnek is túros a vége... :D

Ha az agyatok fele akkora lenne, mint az arcotok… zsenik lennétek.. (T.B.)

#414 Felhasználó inaktív   zka67 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 17. 22:56

Bocsi, hogy megint beleugatok, de a TOVÁBB gombnak nem lehetne valami más nevet adni? Pl. MEHET vagy bármi más jobb lenne, mert az oldal alján állandóan arra kattintok, amikor a következő oldalra szeretnék menni. Meg hát a keresésnek nem szoktak ilyen nevet adni...

#415 Felhasználó inaktív   Renwick 

• Renwick
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 17. 23:01

Üzenet megtekintéseIdézet: zka67 - Dátum: 2010. 03. 17. 22:56

Bocsi, hogy megint beleugatok, de a TOVÁBB gombnak nem lehetne valami más nevet adni? Pl. MEHET vagy bármi más jobb lenne, mert az oldal alján állandóan arra kattintok, amikor a következő oldalra szeretnék menni. Meg hát a keresésnek nem szoktak ilyen nevet adni...

Jogos felvetés, átneveztem a gombot.

üdv

R.

#416 Felhasználó inaktív   zka67 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 18. 00:54

Üzenet megtekintéseIdézet: Renwick - Dátum: 2010. 03. 17. 23:01

Jogos felvetés, átneveztem a gombot.

Köszi! :)

De akkor lehetne egységesen átnevezni mindet? Mert ha a főoldalról belemegyek valamelyik fórumba, annak az alján tovább van. Továbbá a jobb szélső tovább gomb meg szerintem felesleges, hiszen úgyis azonnal ugrik a legördülő menüre.

Szerkesztette: zka67 2010. 03. 18. 00:59 -kor

#417 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 18. 08:51

Megint van egy észrevételem: A kategóriákban a hosszabb témáknál az első 3 oldalra van link, meg a leges legutolsóra. Egy 250 oldalas témánál semmi értelme az első 3 oldalra linkelni. Inkább a legutolsó 3 oldalra kéne. És úgy emlékszem a régi fórumnan ez így is volt.

#418 Felhasználó inaktív   szabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 18. 09:09

Mennyi most a szerkesztési idő?
Előző fórumon majd egy óra volt most jóval rövidebb.
Ezt nem lehet visszaállítani?

Üdv
szabi
az internet vajon mi!? # Mire jó az ipad! # Mass Effect 2 vége
BF2 / Kép / BF3
1103hrs / 1042hrs / 66hrs

#419 Felhasználó inaktív   Renwick 

• Renwick
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 18. 09:23

Üzenet megtekintéseIdézet: szabi - Dátum: 2010. 03. 18. 09:09

Mennyi most a szerkesztési idő?
Előző fórumon majd egy óra volt most jóval rövidebb.
Ezt nem lehet visszaállítani?

Üdv
szabi

Tíz perc. Arra pont elég, hogy az elgépeléseket meg a helyesírási hibákat gyorsan kijavítsd.

üdv

R.

#420 Felhasználó inaktív   szabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 18. 09:27

Azért jobban örülnék ha több lenne. :rolleyes:

Üdv
szabi
az internet vajon mi!? # Mire jó az ipad! # Mass Effect 2 vége