Idézet: Renwick - Dátum: 2011. 03. 19. 13:42
Hozzá lehet szólni bármihez, bírálni is lehet, de ha valaki provokál, ne csodálkozzon, ha a másik félnek eldurran az agya. Ezért úgy vélem, jobb, ha egyesek távol maradnak a konfrontáció lehetőségétől, jobb lesz mindenkinek. Aztán majd ha a csöcsösnél lesz teljesen a kormány, ezt majd egymás közt meccselitek le.
üdv
R.
'bbealompost

De akinek eldurran az agya és úgy moderál, annak nem szabad moderálnia. A rendőr sem intézkedhet úgy, hogy eldurran az agya, előkapja a pisztolyt és ledurrantja az ellent. Emlékszel talán, régen ez úgy működött, hogy ha valakinél bármilyen személyes érintettség merült fel moderáció kapcsán, még véletlenül sem az illető moderált, hanem rögtön hívtunk oda másik, független kollégát.. Mi annó megbeszéltük, hogy a moderáció minimális lesz és csak a nagyon durva esetekre korlátozódik, valamint, hogy rajtad és rajtam kívül (meg persze EG) nem fog más beleszólni ebbe, mert nem jó ötlet olyasvalakinek, aki nincs itt a fórumon-lehetőségük lesz, adminisztratív okokból (ami teljesen érthető). Namost amiért Gömbibá ki lett rakva, azért 3 másik embert sem rakunk ki. Itt nem érv a türelem, a moderációnak szintjei vannak, figyelmeztetés, ideiglenes felfüggesztés, teljes felfüggesztés. Az a vélemény, amit leírt az ember, kivételesen nem volt személyeskedő, én elhiszem, hogy a főoldalon szarul néz ki, és hogy van a szabályzatban lehetőség erre, de kizárólag hozzászólás eltávolítására korlátozódik és nem felhasználó szó nélküli kirakására. Más kérdés egy flashdesigner, akinél ha jön, tűrjük, amíg normális és a soron következő banghead.gif-es hsz-nél automatikusan repül a közösséget effektíven bomlasztó marhaságaival együtt, de Gömbinél ez a fajta kritika túl azon, hogy nekem is szarul esne, nem lehet kivételezés alapja. Főleg, hogy az aktív facsebukbeszólogatós dolgai már elmúltak, aztán amikor
V.rs, Attila_19.8 vagy Lo.a hasonló, sokkal kártékonyabb osztásait egymás/mások felé/felől bármikor szó nélkül megtűrjük, kiváltképp furcsa, hogy miért Gömbi kap rögtön legszigorúbb szankciót.
Röviden: Nem az a gond, hogy moderáljátok a borsodi kecskét, hanem az, hogy másokat nem, illetve hogy indulatból elszaladhat a bicska. Jelezzen a Dani nekem, szívesen kimoderálom a tökagyút

, és lekezelem olyan módon, hogy ne legyen belőle ilyen bonyodalom, vagy engem fog elküldeni a délibe, és akkor mégsem rátok fog rossz fényt vetni.