HWSW Informatikai Kerekasztal: Témarombolás - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (98 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Témarombolás Mit lehet tenni, ha valaki témarombolást lát? Értékeld a témát: -----

#661 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 03. 19. 11:02

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2011. 03. 19. 01:43

Légyszi tolj egy rendes koncepciót, mi utána ahhoz tartjuk magunkat. De akkor az ellenfélis tartsa magát ugyanahhoz.

Danikát és a cikkeit csak dicsérni szabad, különben besértődik. Ezt én, mint koncep-cionista prérifarkas megmondom. Milyen gerinctelenség már, hogy nem mentette el, sőt kitörölte az ominózus hsz-t! Ha tényleg lett volna szabálysértés, személyeskedés egyértelműen bizonyíthatta a moderálás jogosságát. Azt sem értem, Danikának honnan van admin, vagy moderátori joga. Mert hogy pl. Szabinak van, az logikus.

Gabinéninek: szerintem se szólj hozzá a Dojcsák-cikkekhez. Nem azért mert neked személy szerint nem szabad, meg deal, hanem elviekben sem érdemes. Kb. azzal van egy szintben, mintha egy agresszív óvodással állnál le verekedni. Hagyd a picsába, arra nem érdemes, hogy koptasd miatta a billentyűzetet.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#662 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 19. 11:36

Üzenet megtekintéseIdézet: Wile E - Dátum: 2011. 03. 19. 11:02

Kb. azzal van egy szintben, mintha egy agresszív óvodással állnál le verekedni.

Egy füles, aztán béke van? :Đ

#663 Felhasználó inaktív   Renwick 

• Renwick
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2011. 03. 19. 13:42

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2011. 03. 19. 01:43

Ez elég kiszámíthatatlan. Hol így működik, hol úgy működik. Egyik pillanatban van moderáció, aztán nincs, aztán majd a közösség elintézi. Akkor odaszólunk valamit, erre az illető repül. Pontosan mi is a szabályzat? Meddig érvényes? Vagy csak továbbra is hasraütve alakítod, ahogy éppen szeretnéd?

Én továbbra sem értem. A cikkhez semmit nem lehet hozzászólni, többi topikban szabad a gazda? Légyszi tolj egy rendes koncepciót, mi utána ahhoz tartjuk magunkat. De akkor az ellenfélis tartsa magát ugyanahhoz.

Deal?

Hozzá lehet szólni bármihez, bírálni is lehet, de ha valaki provokál, ne csodálkozzon, ha a másik félnek eldurran az agya. Ezért úgy vélem, jobb, ha egyesek távol maradnak a konfrontáció lehetőségétől, jobb lesz mindenkinek. Aztán majd ha a csöcsösnél lesz teljesen a kormány, ezt majd egymás közt meccselitek le.

üdv

R.
Can you hear me, major Tom?

#664 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 19. 14:27

Üzenet megtekintéseIdézet: Renwick - Dátum: 2011. 03. 19. 13:42

Hozzá lehet szólni bármihez, bírálni is lehet, de ha valaki provokál, ne csodálkozzon, ha a másik félnek eldurran az agya.

Hmmm… szóval ez itten a HWSW nevű homokozó.

Ha az agyatok fele akkora lenne, mint az arcotok… zsenik lennétek.. (T.B.)

#665 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 19. 14:29

Üzenet megtekintéseIdézet: Eleanor - Dátum: 2011. 03. 19. 14:27

homokozó.

Provokatőr!
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#666 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 19. 14:38

Üzenet megtekintéseIdézet: Renwick - Dátum: 2011. 03. 19. 13:42

Hozzá lehet szólni bármihez, bírálni is lehet, de ha valaki provokál, ne csodálkozzon, ha a másik félnek eldurran az agya. Ezért úgy vélem, jobb, ha egyesek távol maradnak a konfrontáció lehetőségétől, jobb lesz mindenkinek. Aztán majd ha a csöcsösnél lesz teljesen a kormány, ezt majd egymás közt meccselitek le.

üdv

R.

'bbealompost :Đ
De akinek eldurran az agya és úgy moderál, annak nem szabad moderálnia. A rendőr sem intézkedhet úgy, hogy eldurran az agya, előkapja a pisztolyt és ledurrantja az ellent. Emlékszel talán, régen ez úgy működött, hogy ha valakinél bármilyen személyes érintettség merült fel moderáció kapcsán, még véletlenül sem az illető moderált, hanem rögtön hívtunk oda másik, független kollégát.. Mi annó megbeszéltük, hogy a moderáció minimális lesz és csak a nagyon durva esetekre korlátozódik, valamint, hogy rajtad és rajtam kívül (meg persze EG) nem fog más beleszólni ebbe, mert nem jó ötlet olyasvalakinek, aki nincs itt a fórumon-lehetőségük lesz, adminisztratív okokból (ami teljesen érthető). Namost amiért Gömbibá ki lett rakva, azért 3 másik embert sem rakunk ki. Itt nem érv a türelem, a moderációnak szintjei vannak, figyelmeztetés, ideiglenes felfüggesztés, teljes felfüggesztés. Az a vélemény, amit leírt az ember, kivételesen nem volt személyeskedő, én elhiszem, hogy a főoldalon szarul néz ki, és hogy van a szabályzatban lehetőség erre, de kizárólag hozzászólás eltávolítására korlátozódik és nem felhasználó szó nélküli kirakására. Más kérdés egy flashdesigner, akinél ha jön, tűrjük, amíg normális és a soron következő banghead.gif-es hsz-nél automatikusan repül a közösséget effektíven bomlasztó marhaságaival együtt, de Gömbinél ez a fajta kritika túl azon, hogy nekem is szarul esne, nem lehet kivételezés alapja. Főleg, hogy az aktív facsebukbeszólogatós dolgai már elmúltak, aztán amikor V.rs, Attila_19.8 vagy Lo.a hasonló, sokkal kártékonyabb osztásait egymás/mások felé/felől bármikor szó nélkül megtűrjük, kiváltképp furcsa, hogy miért Gömbi kap rögtön legszigorúbb szankciót.
Röviden: Nem az a gond, hogy moderáljátok a borsodi kecskét, hanem az, hogy másokat nem, illetve hogy indulatból elszaladhat a bicska. Jelezzen a Dani nekem, szívesen kimoderálom a tökagyút :Đ , és lekezelem olyan módon, hogy ne legyen belőle ilyen bonyodalom, vagy engem fog elküldeni a délibe, és akkor mégsem rátok fog rossz fényt vetni.
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#667 Felhasználó inaktív   e-lias 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 19. 14:53

Ki az a csöcsös?

#668 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 19. 14:55

Az az arc ott feletted.

#669 Felhasználó inaktív   e-lias 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 19. 15:00

Üzenet megtekintéseIdézet: debaj - Dátum: 2011. 03. 19. 14:55

Az az arc ott feletted.

Aha! Kösz :)

#670 Felhasználó inaktív   Renwick 

• Renwick
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 19. 15:18

Üzenet megtekintéseIdézet: didyman - Dátum: 2011. 03. 19. 14:38

'bbealompost :Đ
(...)
Röviden: Nem az a gond, hogy moderáljátok a borsodi kecskét, hanem az, hogy másokat nem, illetve hogy indulatból elszaladhat a bicska. Jelezzen a Dani nekem, szívesen kimoderálom a tökagyút :Đ , és lekezelem olyan módon, hogy ne legyen belőle ilyen bonyodalom, vagy engem fog elküldeni a délibe, és akkor mégsem rátok fog rossz fényt vetni.

Az a gond, hogy nem tudom, pontosan mi áll a mostani eset hátterében.
Gábor persze ártatlanul pislog, Daniról viszont tudom, hogy nem az a hirtelen természet, aki csak úgy minden ok nélkül tesz ki a usereket a fórumról. Bonyodalom ebből egyébként semmiképpen nincs, mert legfeljebb mi páran koptatjuk ezen a billentyűzetet, kábé mindenki más leszarja, mi van Gabibácsival, és mennyire igazságos vagy igazságtalan a bannolása. Ha pedig bárki azt hiszi, hogy Dani ide jár hozzászólásokat olvasgatni, és telesírja a zsebkendőjét, vagy telefossa a nadrágját egy-két itteni megnyilvánuláson, súlyosan téved.

üdv

R

#671 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 19. 15:20

Üzenet megtekintéseIdézet: Renwick - Dátum: 2011. 03. 19. 15:18

Az a gond, hogy nem tudom, pontosan mi áll a mostani eset hátterében.

Ennek ellenére megmagyarázod. Jól tolod, az egyszer biztos.
Make love not Wor.

#672 Felhasználó inaktív   Dr. Szöszi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 19. 15:22

Ha pedig bárki azt hiszi, hogy Dani ide jár hozzászólásokat olvasgatni, és telesírja a zsebkendőjét, vagy telefossa a nadrágját egy-két itteni megnyilvánuláson, súlyosan téved.

Pont ez az.
Leszarja, mi van más emberekkel, csak az ő dicsfénye ne csökkenjen.
És igen, mivel a fórum nem hoz pénzt, így nem csoportosítunk át kellő erőforrást ahhoz, hogy az itt felmerült igényeket, bugokat miazmást megfelelően kezelni tudjuk.

#673 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 19. 15:29

Üzenet megtekintéseIdézet: e-lias - Dátum: 2011. 03. 19. 14:53

Ki az a csöcsös?

Na! Ezzel már rosszul indítottál. Innen a nagy cicibró szeme rajtad lesz. Bár azt én sem tudom miért ez a nickje.

#674 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 19. 15:30

Üzenet megtekintéseIdézet: Dr. Szöszi - Dátum: 2011. 03. 19. 15:22

Pont ez az.
Leszarja, mi van más emberekkel, csak az ő dicsfénye ne csökkenjen.

Ja, nem szívbajos, nem sír, nem szarja össze magát, kicsap mindenkit, aki éppen csípi a szemét. Flasdesignor maradhat, mert nem a cikket kritizálja. Max. ha nagyon zsidózik. Bár unalmas a faszságait hallgatni, de múltkor ugye kirpóbáltam, hogy mi van akkor, ha én is teleszemetelem a fórumokat. Kicsaptak, jó vót :-)
Make love not Wor.

#675 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 19. 15:33

Gábor persze ártatlanul pislog, Daniról viszont tudom, hogy nem az a hirtelen természet, aki csak úgy minden ok nélkül tesz ki a usereket a fórumról.

Oké, akkor már csak az a kérdés, hogy a nem hirtelen természetű Dani milyen szintű megnyilvánulás miatt illesztette ívre Gömbibát, mi volt annyira elvetemült abban a hozzászólásban, amit mondjuk Flashdesigner aktuális reinkarnációi egy hónapnyi szardobálással sem tudnak összeszedni? Nyilván mindenki egy oldalról látja a témát, tudjuk jól, hogy gömbibának nem kell a szomszédba szaladnia, ha bunkóságra van szüksége, viszont be kell látnod, hogy mi nem ismerjük azt a Danit, akit te ismersz, mi csak azt a Danit ismerjük, aki arrogáns paraszt módjára szarba se nézi az olvasóit, ha azok az övével ellentétes véleményt mernek képviselni. Ha esetleg a te Danid is írogatna néha a fórumba, akkor biztos másképp látnánk, csak sajnos ő megmarad az irodátokban.

#676 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 19. 15:39

Üzenet megtekintéseIdézet: debaj - Dátum: 2011. 03. 19. 15:33

Oké, akkor már csak az a kérdés, hogy a nem hirtelen természetű Dani milyen szintű megnyilvánulás miatt illesztette ívre Gömbibát, mi volt annyira elvetemült abban a hozzászólásban, amit mondjuk Flashdesigner aktuális reinkarnációi egy hónapnyi szardobálással sem tudnak összeszedni?

Mondjuk én is szívesen venném, ha valaki beidézné. Aztán ha éppen kurva anyjába küldte el a szerkesztőt, akkor még megértem. Így érdekesen kerülgetjük a témát.
Make love not Wor.

#677 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 19. 15:45

Bonyodalom ebből egyébként semmiképpen nincs, mert legfeljebb mi páran koptatjuk ezen a billentyűzetet, kábé mindenki más leszarja, mi van Gabibácsival, és mennyire igazságos vagy igazságtalan a bannolása.

Ez meg itten olyan dolog, hogy mintha korábban arról lett volna szó, hogy ebben a fórumban csecsesé a banhammer, lapigazgató, főszerkesztő, alszerkesztő, főszerkesztőhelyettes, meg mezei zsurnaliszta majd kilincsl nála, ha valakinek kívül tágasabb. Tudom, hogy ez csak n+1-edik a megígért, de be nem tartott cuccok közül, de ha legalább a saját szabályaitokhoz tartanátok magatokat, akkor ez az egész thread meg se történt volna.

Persze ha rosszul emlékszem, lehet bátran anyázni.

#678 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 19. 15:46

Ha pedig bárki azt hiszi, hogy Dani ide jár hozzászólásokat olvasgatni, és telesírja a zsebkendőjét, vagy telefossa a nadrágját egy-két itteni megnyilvánuláson, súlyosan téved.

Pedig már azt hittem.

#679 Felhasználó inaktív   Renwick 

• Renwick
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 19. 16:32

Üzenet megtekintéseIdézet: debaj - Dátum: 2011. 03. 19. 15:45

Ez meg itten olyan dolog, hogy mintha korábban arról lett volna szó, hogy ebben a fórumban csecsesé a banhammer,...

Erről szó sem volt. Ez lesz, amint leválik a fórum a főoldalról, ennek zajlik az előkészítése jelenleg.

üdv

R.

#680 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 19. 16:35

Üzenet megtekintéseIdézet: debaj - Dátum: 2011. 03. 19. 15:45

Ez meg itten olyan dolog, hogy mintha korábban arról lett volna szó, hogy ebben a fórumban csecsesé a banhammer, lapigazgató, főszerkesztő, alszerkesztő, főszerkesztőhelyettes, meg mezei zsurnaliszta majd kilincsl nála, ha valakinek kívül tágasabb.

Nem, ilyesmiről nem volt szó, csak Renwick alá :Đ lettem kinevezve. Mint írtam, a többiek dolgába nincs beleszólás, ahogy elvileg ők sem szólnának bele "helyi" ügyekbe.
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

Téma megosztása:

• (98 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.