HWSW Informatikai Kerekasztal: Témarombolás - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (98 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Témarombolás Mit lehet tenni, ha valaki témarombolást lát? Értékeld a témát: -----

#341 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 12. 28. 20:33

Üzenet megtekintéseIdézet: didyman - Dátum: 2010. 12. 27. 23:55

:wub: :Đ

Csakis :closedeyes:

Üzenet megtekintéseIdézet: didyman - Dátum: 2010. 12. 28. 00:38

Ebből én kimaradtam, de ezt mondtam emesén is.

Na, most jól bebuktad te is. A zilyen dolgokat fácsebúkon kell ledrótozni. Emesézés az diszlájk kapásból.

Üzenet megtekintéseIdézet: Kitiltott - Dátum: 2010. 12. 28. 20:15

Nem, ez egy ember faszbuk-imádata miatt van.

A hwsw állt rá erre az öltönyösnyakkendőzésre ( ®©icimen ) jó régen. Ilyen stratégiával pedig elfogytak a normális cikkezni valók. Maradt a bulvár. Szinte csak Dani viszi a hátán az egész cikkezést. Ezért tűnik egy ember művének. De nem akarom Danit védeni, mert nem szorul rá és nem érdemelné meg amúgy sem.

Szerkesztette: Wile E 2010. 12. 28. 20:40 -kor

„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#342 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 28. 20:37

Mifolyikittgyongyoson?

Mar total nem ertem a torteneseket. Nezunk mint a moziban, mikozben fogalmunk sincs ki-kicsoda.
Itt van ez a 'doyen' gyerek (81-es szuletessel minimum 7 evvel idosebb vagyok), garazdalkodik, kozben meg a loteri kutya nem ismeri....
Raadasul ha tenyleg indoklas es szabalyszeges nelkul csinalja a dolgokat.....

Nem kellene meg jobban elbaszni ezt a fentebb mar megfeleloen meltatott forumot!
Most akkor van moderatura vagy nincs?

Lehet, hogy 3x evesen mar tul oregek vagyunk egy hardveres forumra.

#343 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 28. 20:43

faszbukhoz csak annyit tennek hozza: az osszes komolyabb pozicioban levo ismerosom torolte magat.
Miert? Kelloen magas pozicioan nem lehet faszbukon parolazni a beosztottakkal es ismerosokkel.

Es igazuk van. Hogy lehet elvarni valakitol, hogy tiszteljen es megcsinalja amit kersz, ha 'haverkodik' veled a faszbukon?
Tudom, hogy mindenutt a social media eloretoreserol van szo, de en akkor is leszarom!

Ki a banatnak van ideje, hogy azt a sok faszsagot elolvassa/megnezze/meghallgassa/valaszoljon amit az ismerosei osszehordanak?

#344 Felhasználó inaktív   Dr. Szöszi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 28. 21:08

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2010. 12. 28. 20:43

Ki a banatnak van ideje, hogy azt a sok faszsagot elolvassa/megnezze/meghallgassa/valaszoljon amit az ismerosei osszehordanak?

+1 (lályk)
És igen, mivel a fórum nem hoz pénzt, így nem csoportosítunk át kellő erőforrást ahhoz, hogy az itt felmerült igényeket, bugokat miazmást megfelelően kezelni tudjuk.

#345 Felhasználó inaktív   *Pangea* 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 28. 21:39

Régen mindenki tudta, hogy kit, miért és mikor fognak bannolni. azt is, hogy ki. Most ez a teljes káosz mi a faszra való?
Hoffmann Rózsa nem a kedvencem.

#346 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 28. 21:42

Üzenet megtekintéseIdézet: Dr. Szöszi - Dátum: 2010. 12. 28. 21:08

+1 (lályk)

Lehet, hogy szavazast kellene tartani, hogy legyen-e a HWSW-n LA'JK gomb :)

:blush:
:wub:
:cool2:
:D

#347 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 28. 21:45

+1 (lályk)

Tegnap is az egyik kollegeam azt kerdezte: megnezted a videomat a facebookon?
Bakker, csinalt egy 31 perces videot a karacsonyi utazasarol....
Velence -> Praga -> Braislava -> Drezda -> Munchen -> Frankfurt -> Trieszt.

#348 Felhasználó inaktív   DGabor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 28. 21:56

faszbúk nem izgat de ami most jön, azon jót röhögtem :) bolhán egyik topikban belinkelt oldalról idéztem egy kissé értelmetlen szöveget (igen, idéztem - szöveg idézőjelek között), és csak annyit fűztem hozzá, hogy "biztos bevette a fogalmazásgátlót..."

erre 2 napja regelt newbie válasza:

"Koromnál fogva tegezhetlek,de a kommentedet megalázónak tartom!
Nem egy gagyi antennát árulok...!
Maradj meg a pontyola termékeid hirdetéseidnél és "honlapodnál"....!
Még ha lepke antennát hirdetnék akkor elfogadnám a kritikát.
Nyilván Öntelt budapesti lehet személyed,akiket a vidékiek már egyre inkább utálnak.
Csak zárójelben két diplomás mérnök vagyok, és felneveltem a 38 éves fiamat aki a HP(Hewlett Packard) kutató fejlesztő mérnöke Edinbughban ,de Ő ezt a stilust soha nem engedné meg magának
Ezzel a hirdetéssel inditottam e honlapon,de lenéző stilusu reagálásod-mely nem is a vásárlási szándékra utalt- eltántorit a laptól.
Maradj Magadban,nyilván el vagy SZEMÉLYISÉGEDDEL! "

válaszoltam is, hadd örüljön...

"drága barátom!

nem a hirdetéssel volt problémám, hanem az oldalon lévő szöveggel, ezért volt a szöveg idézőjelben, ergo felesleges ez a kirohanás. egyátalán nem kritikának szántam, egy szimpla megjegyzést tettem.

az önéletrajz, rokonság nem érdekel, hisz nem rám tartozik. de gratulálok hozzá

ki hol lakik... itt születtem, alföldön nőttem fel, tizenegy éve gimnázium, egyetem miatt visszakerültem. ez nem kiváltság, nekem ez adatott,
itt a fórumon több tucat ismerősöm közül egy kezemen meg tudom számolni, hány ember él itt a városban. egyiküknek sincs ilyen problémája, hogy itt lakom. ezekszerint a mai napig él ez a bugris paraszt beidegződés, hogy aki "pösti", az csak hazug, gonosz ember lehet. ezért hívták a nagyanyámat "pesti k*rvának" nagyapám szülei, amiért vidékre ment férjhez... emögött csak egyetlen dolog áll: a színtiszta irigység. hisz azt hitték, hogy itt minden szebb és jobb - pedig korántsem volt ez így. ő is csak egy középosztálybeli munkáscsaládból származott.

gratulálok ahhoz is, hogy egyetlen kommentből képes volt leszűrni a teljes személyiségemet. őszintén, ilyen még senkinek sem sikerült. és hogy ki néz le kit - most már nézőpont kérdése.

szóval nem kellene összekeverni a szezont a fazonnal... ha "eltántorít a lapról" kommentem - sok sikert a jövőben, máshol!"

erre mondjatok valami okosságot. először csak lestem, hogy ki ez, és mit is akar... teljesen hihetetlen, hogy egyetlen sor miatt képes volt kiverni a műbalhét.

(nicket direkt nem írtam, topikot mindenki keresse meg magának :) és pü idézés miatt jöhet a 10-20% bünti. olyat még úgyse kaptam lassan hét év alatt... :D [tényleg, van ez még egyátalán?] )

Szerkesztette: DGabor_ 2010. 12. 28. 21:58 -kor

Close the world. Open the nExt.

Megtudtam, hogy "Köcsög pösti" vagyok. Ujjé!

#349 Felhasználó inaktív   újságírói humbuk 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 12. 28. 22:18

Az Üzemeltető fenntartja magának a jogot, hogy bármilyen előzetes figyelmeztetés és indoklás nélkül hozzászólásokat, témákat, vagy felhasználókat távolítson el a fórumról!

A HWSW fórumán minden témakör úgynevezett közösségi moderáció alatt áll. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a fórumozók a Jelentésközpontot használva jelezhetik az Üzemeltető felé, ha egy hozzászólás meglátásuk szerint a szabályzatba ütközik. Az Üzemeltető, vagy annak megbízottja a bejelentést követően értékeli az inkriminált hozzászólást, majd dönt a további intézkedésekről.

Jó ez a fórumszabályzat.Ez működik is?

#350 Felhasználó inaktív   Kitiltott 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 28. 22:44

Üzenet megtekintéseIdézet: újságírói humbuk - Dátum: 2010. 12. 28. 22:18

Az Üzemeltető fenntartja magának a jogot, hogy bármilyen előzetes figyelmeztetés és indoklás nélkül hozzászólásokat, témákat, vagy felhasználókat távolítson el a fórumról!

A HWSW fórumán minden témakör úgynevezett közösségi moderáció alatt áll. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a fórumozók a Jelentésközpontot használva jelezhetik az Üzemeltető felé, ha egy hozzászólás meglátásuk szerint a szabályzatba ütközik. Az Üzemeltető, vagy annak megbízottja a bejelentést követően értékeli az inkriminált hozzászólást, majd dönt a további intézkedésekről.

Jó ez a fórumszabályzat.Ez működik is?

Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy HAZUGSÁG EZ AZ EGÉSZ.
Az indok és jelzés nélkül kitiltott Gabibácsi vagyok.
HWSW hozzászólási szabály, cikkírótól idézet:
"jaja építő jellegű lehet leginkább, vagy esetleg semleges, de romboló hatású semmiképp :)
azt csináljátok a nem cikk-topikokban :) "

#351 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2010. 12. 28. 23:50

Srácok. Pár nap türelmet adjatok a dolognak, nyilván lesz belőle bejelentés, vagy valami változtatás, de azt csendben ismerjük be, hogy nem alaptalan a felindulásuk, legfeljebb a módcerét kritizálhatjuk.
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#352 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 29. 01:20

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2010. 12. 28. 20:37

Itt van ez a 'doyen' gyerek (81-es szuletessel minimum 7 evvel idosebb vagyok), garazdalkodik, kozben meg a loteri kutya nem ismeri....

"A kitüntetettet minden évben olyan újságírók közül választják ki, akik sokat tesznek az informatika népszerűsítéséért, átfogó képet festenek a magyarországi informatikai ágazatról, illetve jelentős, a nagyközönséget érintő hazai szakmai újdonságot mutatnak be"

Szóval próbálja vinni a hátán, EGnéha beleböfög, oszt valami szokott lenni, de valahogy szarulsül el az egész, a júzerek meg csak rosszul jönnek ki belőle. Legjobb az ígérgetés, aztán a letagadás, aztán a nem törődömség, vagy ugyanarra a szitura más policy ráhúzása. Politika ehhez képest picsafüst, vidéken márvágták volna bele az uzsonnázóbicskát, de dulván.
Make love not Wor.

#353 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 29. 01:22

+1 (lályk)

Vigyázz, kibasznak.
Make love not Wor.

#354 Felhasználó inaktív   Kitiltott 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 29. 09:07

Üzenet megtekintéseIdézet: didyman - Dátum: 2010. 12. 28. 23:50

Srácok. Pár nap türelmet adjatok a dolognak, nyilván lesz belőle bejelentés, vagy valami változtatás, de azt csendben ismerjük be, hogy nem alaptalan a felindulásuk, legfeljebb a módcerét kritizálhatjuk.

Bocs, bírlak, de nem fogadom el.
Teljesen indok nélkül megvonták a hozzászólási jogomat. Erről még csak értesítést sem kaptam. Ezt nem fogadom el.
Most már az lesz hogy amit Dojcsák Dániel ÚJSÁGÍRÓ ÚR ír, ahhoz nem szabad kritikát írni, mert azonnal kibasznak?
Nem, ezt nem fogadom el.
És ha ez így marad megtalálom az eszközeimet is, nem csak újabb nickek keretén belül.
"jaja építő jellegű lehet leginkább, vagy esetleg semleges, de romboló hatású semmiképp :)

#355 Felhasználó inaktív   Kitiltott 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 29. 09:08

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2010. 12. 29. 01:22

Vigyázz, kibasznak.

Jaja, ha ezt a főmoderátor úr, és főújságíró úr látta volna már repült volna.

#356 Felhasználó inaktív   Kitiltott 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 29. 09:09

Üzenet megtekintéseIdézet: Kitiltott - Dátum: 2010. 12. 29. 09:07

Teljesen indok nélkül megvonták a hozzászólási jogomat. Erről még csak értesítést sem kaptam. Ezt nem fogadom el.
Most már az lesz hogy amit Dojcsák Dániel ÚJSÁGÍRÓ ÚR ír, ahhoz nem szabad kritikát írni, mert azonnal kibasznak?
Nem, ezt nem fogadom el.
És ha ez így marad megtalálom az eszközeimet is, nem csak újabb nickek keretén belül.

Ja és még annyit, hogy a múltkori 7 nap sem volt tiszta ügy. De ott miután szóvátettem kaptam üzenetet, igaz, félig kamuindok volt, de valamennyire elfogadható. Most semmi alap nem volt.

#357 Felhasználó inaktív   újságírói humbuk 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 12. 29. 09:38

Üzenet megtekintéseIdézet: Kitiltott - Dátum: 2010. 12. 29. 10:07

Nem, ezt nem fogadom el.

Eléggé szélmalomharcnak tünik annak idején djkakukk is meg a többiek is igy jártak most a ph-n vagyunk és ennyi.A nagy múltú itteni szakmai fórumból meg hahota szintű viccújság lett.A cikkek fele nem teljesíti az elfogadott médiatörvény hiteles tájékoztatás passzusát mert csak egy ember véleményét tükrözi ha meg valaki ellentmer szegülni netán elmondja az ő szempontját is az így jár mit te.Erröl kell irni egy cikket máshova.

#358 Felhasználó inaktív   Kitiltott 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 29. 09:49

Ok, meglesz :) De hová ?

#359 Felhasználó inaktív   Dr. Szöszi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 29. 12:06

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2010. 12. 29. 01:22

Vigyázz, kibasznak.

Oszt?
Visszajövök a régi nikkemmel.

(Csak tudnám, mié járok még mindig ide...)
És igen, mivel a fórum nem hoz pénzt, így nem csoportosítunk át kellő erőforrást ahhoz, hogy az itt felmerült igényeket, bugokat miazmást megfelelően kezelni tudjuk.

#360 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 29. 13:51

Üzenet megtekintéseIdézet: Dr. Szöszi - Dátum: 2010. 12. 29. 12:06

Oszt?
Visszajövök a régi nikkemmel.

(Csak tudnám, mié járok még mindig ide...)

faszok vagyunk mind, hogy itt lopjuk a napot :)
Meggyek is a feszbunkra...

Szerkesztette: FőDudu 2010. 12. 29. 14:09 -kor

Téma megosztása:

• (98 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • Utolsó »