HWSW Informatikai Kerekasztal: Témarombolás - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (98 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Témarombolás Mit lehet tenni, ha valaki témarombolást lát? Értékeld a témát: -----

#741 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 03. 26. 18:07

Üzenet megtekintéseIdézet: Renwick - Dátum: 2011. 03. 18. 19:44

a felhasználói adatbázis megtartása mellet az oldal kommentjei és a fórum kommentjei különválnak, ezért az átmeneti időszakban, amíg ez nem történik meg

Milyen hosszú lesz ez az átmeneti időszak?
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#742 Felhasználó inaktív   tamás72 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 26. 20:16

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 03. 26. 06:18

Hja, és elfelejtetted megkérdezni, hogy milyen böngészőt használ, mert chrome nekem ugyanezt csinálja az egyik gépemen :omg: vót kukitörlés, frissítése a böngészőnek, meg minden bánat, de a scriptek futtatása terhes nekije :-D

Igaz, Operával csinálja ezt, de IE8-ban simán jól működik minden.

#743 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2011. 03. 26. 20:34

Üzenet megtekintéseIdézet: tamás72 - Dátum: 2011. 03. 26. 20:16

Igaz, Operával csinálja ezt, de IE8-ban simán jól működik minden.

Opera melyik verzió? Nekem azalatt rendben van mindig.
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#744 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 26. 20:47

Inkább nekem válaszolj cső-csöcsmen! Tízéves kispistis, klánkunyerálós módra nem kaphatnék én is admin jogot? Igaz nem vagyok rendszeresen a fórumon, meg gyakorlatom és affinitásom sincs hozzá, és amúgy sem használnám semmire, de tök jól állna prérifarkasságomnak a komcsivörös usernév és nem élnék vele vissza. Kecseg HWSW szpemmert tenném csak ki macskás eüsétára, meg Dancsika kapna egy kis IP tartományos, tárkonyos permabant. Esetleg felesdíszszájember olyan pofont, hogy a TOR adja a másikat. Semmi több, ígérem. Deal? :Đ

Szerkesztette: Wile E 2011. 03. 26. 20:49 -kor

„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#745 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 27. 07:44

Ezt a nyamvadék óraállítást nem tudta már a blogmotor magától?
"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"

#746 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 27. 07:50

Üzenet megtekintéseIdézet: csozsi - Dátum: 2011. 03. 27. 08:44

Ezt a nyamvadék óraállítást nem tudta már a blogmotor magától?

A fórummotor tudja. Írja a beállításoknál, hogy újra be kell tölteni a főoldalt és automatikusan életbe lép. Nekem magától átállt. A blogmotort nem tudom, nincs blogom, de másnál sem látok új bejegyzést.

Szerkesztette: Wile E 2011. 03. 27. 07:50 -kor

#747 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 27. 08:21

Üzenet megtekintéseIdézet: Wile E - Dátum: 2011. 03. 27. 08:50

A fórummotor tudja. Írja a beállításoknál, hogy újra be kell tölteni a főoldalt és automatikusan életbe lép. Nekem magától átállt. A blogmotort nem tudom, nincs blogom, de másnál sem látok új bejegyzést.

Bocs, rosszul fogalmaztam, a fórumról beszélek. Időközben láttam, hogy tényleg frissült, de csak pár kommentelés után.
"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"

#748 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 27. 22:03

Üzenet megtekintéseIdézet: Wile E - Dátum: 2011. 03. 26. 20:47

Inkább nekem válaszolj cső-csöcsmen! Tízéves kispistis, klánkunyerálós módra nem kaphatnék én is admin jogot? Igaz nem vagyok rendszeresen a fórumon, meg gyakorlatom és affinitásom sincs hozzá, és amúgy sem használnám semmire, de tök jól állna prérifarkasságomnak a komcsivörös usernév és nem élnék vele vissza. Kecseg HWSW szpemmert tenném csak ki macskás eüsétára, meg Dancsika kapna egy kis IP tartományos, tárkonyos permabant. Esetleg felesdíszszájember olyan pofont, hogy a TOR adja a másikat. Semmi több, ígérem. Deal? :Đ
Pokeast és RGB-t is megkapod mellé :Đ Majd írok, csak jussak el oda is...
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#749 Felhasználó inaktív   Szabcsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 28. 08:59

Üzenet megtekintéseIdézet: Wile E - Dátum: 2011. 03. 26. 21:47

Támogatom farkaskoma törekvését, mióta coming outolt az MSE topikban úgy érzem nekik, meleg fórumozóknak is jár egy saját modi... :Đ
"A gugliban rákeresve porcos hal is és emlős is."/"Megoldás: keress rá a hal.dll fájlra, és töröld ki, majd indítsd újra a gépedet. Utána jó lesz!"/"mutasd meg a gyakorlatban ezt a technológiát és esküszöm dollármilliárdost csinálok belőled ! "/"Rakjunk egy jo kib@szottnagy KERESS gombot a kepernyo kozepere es csumi"

#750 Felhasználó inaktív   Renwick 

• Renwick
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 28. 09:03

Üzenet megtekintéseIdézet: Wile E - Dátum: 2011. 03. 26. 19:07

Milyen hosszú lesz ez az átmeneti időszak?

Nem mondok határidőt, egyrészt mert nincs, másrészt meg akkor az orrom alá dörgölitek - miközben tőlem függ az egész legkevésbé -, hogy ezt meg azt ígértünk, és bezzeg nem történt semmi.
Annyi történt a döntés óta egyébként, hogy leültünk és megszültük, hogy milyen kommentrendszert szeretnénk látni a főoldalon, ezt követően elindult a specifikálás (kvázi egy útmutató készítése a programozónak), a programozási folyamat ez után kezdődik, remélhetőleg valamikor április első felében.
Ha tippelnem kellene, valamikor április végére- május elejére datálnám a dolgot, de hangsúlyozom, ez csak tipp.

üdv

R.
Can you hear me, major Tom?

#751 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 28. 16:37

Üzenet megtekintéseIdézet: Szabcsi - Dátum: 2011. 03. 28. 09:59

Támogatom farkaskoma törekvését, mióta coming outolt az MSE topikban úgy érzem nekik, meleg fórumozóknak is jár egy saját modi... :Đ

Mondja ezt egy redmondi S/M-zósnyalós. Szerencséd, hogy nem vagyok jó szóképekben :glare: Erre avman olyan cifrát tudna neked repostolni, hogy kész vagy. Annyit azért hozzátennék, hogy nálad szellemileg alacsonyrendűbbként és tanulatlanként adminkodáskor az egyszeri, micisapkás jómunkásuserek érdekét helyezném előtérbe. Olyanokét, akiknek elegük van az öltönyösnyakkendős bullshitekből, trendekből és a felsőbbrendűségi komplexusos, mindent-jobban-tudok megmondóemberekből. Igen, adminkodáskor, a mod jog lófasz, csak átmeneti tüzet lehet vele oltani, az meg felesleges gályázás.

Szerkesztette: Wile E 2011. 03. 28. 16:39 -kor

#752 Felhasználó inaktív   Szabcsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 28. 16:52

Üzenet megtekintéseIdézet: Wile E - Dátum: 2011. 03. 28. 17:37

Mondja ezt egy redmondi S/M-zósnyalós. Szerencséd, hogy nem vagyok jó szóképekben :glare: Erre avman olyan cifrát tudna neked repostolni, hogy kész vagy. Annyit azért hozzátennék, hogy nálad szellemileg alacsonyrendűbbként és tanulatlanként adminkodáskor az egyszeri, micisapkás jómunkásuserek érdekét helyezném előtérbe. Olyanokét, akiknek elegük van az öltönyösnyakkendős bullshitekből, trendekből és a felsőbbrendűségi komplexusos, mindent-jobban-tudok megmondóemberekből. Igen, adminkodáskor, a mod jog lófasz, csak átmeneti tüzet lehet vele oltani, az meg felesleges gályázás.

Most hogy említed, AltestiVeszedelemMAN szájdkikjeként gondolom ilyen testhez simulós szuperhős ruciban kell szolgálatot teljesíteni, na attól a legkeményebb hetero is bemelegszik egy idő után, akin meg eleve van egy réteg saját bunda az tuti hendikeppel indul... :-)
"A gugliban rákeresve porcos hal is és emlős is."/"Megoldás: keress rá a hal.dll fájlra, és töröld ki, majd indítsd újra a gépedet. Utána jó lesz!"/"mutasd meg a gyakorlatban ezt a technológiát és esküszöm dollármilliárdost csinálok belőled ! "/"Rakjunk egy jo kib@szottnagy KERESS gombot a kepernyo kozepere es csumi"

#753 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 28. 17:02

Nem tudom mit rugózol ezen a meleg-hetero témán. Lehet a bárban megszoktad, hogy bárkit leszólíthatsz, mert úgyis magadfajta és kivetítheted rá a magánéleted :unsure: Amúgy meg senkinek a szájdkikje nem akarok lenni, nem kell hendikep. Írtam én, hogy szuperhős szeretnék lenni. Lehet jól leesik a pofát, ha véletlenül valamelyik hwsw-snek van humorérzéke és tényleg kapok :p

#754 Felhasználó inaktív   Szabcsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 28. 17:13

Üzenet megtekintéseIdézet: Wile E - Dátum: 2011. 03. 28. 18:02

Nem tudom mit rugózol ezen a meleg-hetero témán. Lehet a bárban megszoktad, hogy bárkit leszólíthatsz, mert úgyis magadfajta és kivetítheted rá a magánéleted :unsure: Amúgy meg senkinek a szájdkikje nem akarok lenni, nem kell hendikep. Írtam én, hogy szuperhős szeretnék lenni. Lehet jól leesik a pofát, ha véletlenül valamelyik hwsw-snek van humorérzéke és tényleg kapok :p

Bocs, de hát elsőnek húztál sorszámot Jahnonál orális szexért. :) Nyugi kapni fogsz, különben elpicsázzuk őket az egyenlő bánásmód hatósággal!

#755 Felhasználó inaktív   Dr. Szöszi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 28. 19:01

Üzenet megtekintéseIdézet: Szabcsi - Dátum: 2011. 03. 28. 18:13

Bocs, de hát elsőnek húztál sorszámot Jahnonál orális szexért.

Miva?
Jön a tavasz, melegszik az idő?
És igen, mivel a fórum nem hoz pénzt, így nem csoportosítunk át kellő erőforrást ahhoz, hogy az itt felmerült igényeket, bugokat miazmást megfelelően kezelni tudjuk.

#756 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 28. 23:26

Üzenet megtekintéseIdézet: Benedek - Dátum: 2011. 03. 28. 18:02

Nem tudom mit rugózol ezen a meleg-hetero témán.

Mehehe

#757 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 28. 23:27

Üzenet megtekintéseIdézet: Sándor - Dátum: 2011. 03. 28. 18:13

Bocs, de hát elsőnek húztál sorszámot Jahnonál orális szexért. :)

...

#758 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 28. 23:30

Üzenet megtekintéseIdézet: József - Dátum: 2011. 03. 28. 20:01

Jön a tavasz, melegszik az idő?

Öhö. :Đ

#759 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 28. 23:44

Hívtatok, milyen buli? Akkor most meleges, vagy langyosos, vagy csajozós heterós? Vagy csak simán lófasz minden? Az illetékes meg sünt szart?
Make love not Wor.

#760 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 29. 18:41

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 03. 29. 18:37

Blubi, alig válom, hogy sírj :Đ :kma:

Bánkra nonstop hivatalos vagy egy kis melegségre :wub: :Đ

Téma megosztása:

• (98 Oldal)
  • +