HWSW Informatikai Kerekasztal: Re: Kritikus sérülékenység a Flash Playerben - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (12 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Re: Kritikus sérülékenység a Flash Playerben Értékeld a témát: ***-- 2 szavazás

#181 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Ellenőrzés alatt

Elküldve: 2010. 06. 20. 11:35

Üzenet megtekintéseIdézet: Wile E - Dátum: 2010. 06. 20. 09:59

egyből nem vagy olyan nagylegény az utolérhetetlen bekonfigolásoddal együtt.

szerintem csak félreírta... eredetileg bekonfingást akart írni, mert büdöset azt tud alkotni.
- Tiszta idegbeteg vagyok mostanában, a legapróbb dolgokon dührohamot kapok. Lehet valami nyugtatót kéne szednem, vagy jógáznom kellene.
- A jóga egy baromság, inkább gyógyszerezd magad.

#182 Felhasználó inaktív   asdf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 06. 20. 11:49

Szep meg jo, hogy osztod itt az eszt, de nem lehet-e esetleg, talan-talan, hogy a netbookod grafikus vezerloje tamogatott a 10.1-es flash altal, ezaltal hardveresen vegzi el mindazt, amit a regebbi gepeken a cpu-nak kell? (es egeszen eddig ezek a cpu-k egeszen jol elbantak ezzel, de most valamit csunyan elcseszett az adobe)
Archív:
Akár 3*-os összegbe is kerülhet egy SMS elküldése egyes újabb telefonokon!
Info, kérdőív, petíció:  http://unicodesms.freeweb.hu

#183 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 20. 12:42

mit lehet/nem lehet? tudjuk, hogy ION-os a netbookja, teljesen egyertelmu volt eddig is, hogy csak ezert mennek neki ezek.
a forum ma:
"Ez van bazdmeg, ha nem tetszik, el lehet menni."

#184 Felhasználó inaktív   Szabcsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 20. 13:07

Üzenet megtekintéseIdézet: bogdan - Dátum: 2010. 06. 20. 13:42

mit lehet/nem lehet? tudjuk, hogy ION-os a netbookja, teljesen egyertelmu volt eddig is, hogy csak ezert mennek neki ezek.

hmm, valami régebbi screenshot alapján nekem mintha mezei i945-ös deszka rémlene abban a netbookban, annak a grafikus magja pedig nem támogatott a 10.1 hardveres gyorsításához...
"A gugliban rákeresve porcos hal is és emlős is."/"Megoldás: keress rá a hal.dll fájlra, és töröld ki, majd indítsd újra a gépedet. Utána jó lesz!"/"mutasd meg a gyakorlatban ezt a technológiát és esküszöm dollármilliárdost csinálok belőled ! "/"Rakjunk egy jo kib@szottnagy KERESS gombot a kepernyo kozepere es csumi"

#185 Felhasználó inaktív   asdf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 20. 14:14

Üzenet megtekintéseIdézet: bogdan - Dátum: 2010. 06. 20. 13:42

A gyengebbek kedveert legkozelebb majd kiteszem a <sarcasm> </sarcasm> tageket :p
Archív:

#186 Felhasználó inaktív   Informatikus 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 20. 17:08

Üzenet megtekintéseIdézet: asdf - Dátum: 2010. 06. 20. 11:49

Szep meg jo, hogy osztod itt az eszt, de nem lehet-e esetleg, talan-talan, hogy a netbookod grafikus vezerloje tamogatott a 10.1-es flash altal, ezaltal hardveresen vegzi el mindazt, amit a regebbi gepeken a cpu-nak kell? (es egeszen eddig ezek a cpu-k egeszen jol elbantak ezzel, de most valamit csunyan elcseszett az adobe)

Nincs kizárva hogy támogatja, de nekem a korábbi fless verziókon is úgy ment minden mint kés a vajban, azokban pedig nem volt még hw szintű támogatás. úgyhogy valamit a T. nagytudású (mekk)mesterek keféltek el a gépükön, biztos a vírusirtójuk gyorsítja fel ilyen szintűre a gépüket, netán a szaktudásuk, de azt is el tudom képzelni, hogy szimplán nem fogadták meg a tanácsaimat, és nem nevezték át a c: gyökérben lévő rendszerfájlokat kisbetűssé... :]

#187 Felhasználó inaktív   Informatikus 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 20. 17:14

ha viszont támogatja, akkor az egy-egy nagy piros pont a Flashnek és a Netbookoknak, és két nagy feketepont az iPadnek :] és az iPhone-nak.

#188 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 20. 17:16

Üzenet megtekintéseIdézet: BigiCigi - Dátum: 2010. 06. 20. 18:08

szimplán nem fogadták meg a tanácsaimat

Érthetetlen miért nem. Pedig úgy meglenne a stabil 60 efpées ofisz alatt.
Ha vigasztal, nálam (most ezen a gépen legalábbis, GMA965) nincs gond a Flash 10.1-el. De inkább nem reklámozom, mert a végén kiderül, hogy a követőd vagyok :lama:
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#189 Felhasználó inaktív   asdf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 20. 17:33

Üzenet megtekintéseIdézet: BigiCigi - Dátum: 2010. 06. 20. 18:08

Nincs kizárva hogy támogatja, de nekem a korábbi fless verziókon is úgy ment minden mint kés a vajban, azokban pedig nem volt még hw szintű támogatás. úgyhogy valamit a T. nagytudású (mekk)mesterek keféltek el a gépükön, biztos a vírusirtójuk gyorsítja fel ilyen szintűre a gépüket, netán a szaktudásuk, de azt is el tudom képzelni, hogy szimplán nem fogadták meg a tanácsaimat, és nem nevezték át a c: gyökérben lévő rendszerfájlokat kisbetűssé... :]

Nezd, az otthoni gepem a 360-as youtube videokat eddig tok jol vitte, most szaggat mint allat. Melohelyi gepemen a 10.1-esre valo update elott es utan direkt csinaltam egy tesztet (a ketto kozott 5 perc sem telt el), ennek eredmenye az, hogy a 10.1-es flashplayer kb. ketszer akkora cpu hasznalattal jatszotta le ugyanazt a videot. Most akkor nyilvan en vagyok a hulye, es en csesztem el valamit a gepemen. Szoval most azert, mert neked tovabbra is jo, vagy meg jobb lett, ne osszad mar itt hatalmas arccal az eszt, amikor vagy harman negyen irtunk, akiknek meg szarabb lett... Az adobe elbaszta, ennyi.

Szerkesztette: asdf 2010. 06. 20. 17:34 -kor

Archív:

#190 Felhasználó inaktív   Informatikus 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 20. 17:41

Üzenet megtekintéseIdézet: Wile E - Dátum: 2010. 06. 20. 17:16

Érthetetlen miért nem. Pedig úgy meglenne a stabil 60 efpées ofisz alatt.
Ha vigasztal, nálam (most ezen a gépen legalábbis, ) nincs gond a Flash 10.1-el. De inkább nem reklámozom, mert a végén kiderül, hogy a követőd vagyok :lama:

szívből gratulálok! :respect: és mondcsak hány terrahertzen jött ez neked össze? :]

#191 Felhasználó inaktív   Informatikus 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 20. 17:46

Üzenet megtekintéseIdézet: asdf - Dátum: 2010. 06. 20. 17:33

bla-bla-bla

én azt mondom, hogy szimplán hazudsz, és a többiekkel együtt itt oltogatjátok a jónépet az EPL vagy valamelyik másik gyártó megbízásából... amint a profilomból is kiderül 8-10 éve keményen flessezek és volt szerencsém több különböző gépen és os-en is tesztelni a fless legkülönbözőbb verzióit az évek során , nekem még soha még a béta verziókkal sem volt bajom, még linuxon és 600 Mhz-es procik felett sem szaggatott a jútyúb .. se más videolejátszó rendszer, de sokkal, nagyságrendekkel erősebb , 3d-t valós időben számoló fless alkalmazs sem, úgyhogy ennyi.

#192 Felhasználó inaktív   asdf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 20. 19:41

Hulye vagy komam :p Meg uldozesi manias. 9 eve ezelott a gep elott ulok, hadd ne tudd mar jobban, hogy most lassabb-e a youtube flash lejatszasom vagy sem. Annyit nem ersz, hogy bizonyitsak, de tessek. Egy video, 480-ban, fullra bufferelt, es utana nyomtam a playre, 1 percnel allitottam le (1:02 lett belole). 1777 framedrop ~2fps-es lejatszas. Tisztelettel megkerem des-t (de kuldheted te is), hogy kuldje el nekem az ie-be beletolhato 10.0-as dll-t, es tolok arrol is egy szkrinsotot. Csak a te kedvedert.

Kép

Szerkesztette: asdf 2010. 06. 20. 20:00 -kor

Archív:

#193 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 20. 20:09

Üzenet megtekintéseIdézet: asdf - Dátum: 2010. 06. 20. 20:41

Hulye vagy komam :p Meg uldozesi manias. 9 eve ezelott a gep elott ulok, hadd ne tudd mar jobban, hogy most lassabb-e a youtube flash lejatszasom vagy sem. Annyit nem ersz, hogy bizonyitsak, de tessek. Egy video, 480-ban, fullra bufferelt, es utana nyomtam a playre, 1 percnel allitottam le (1:02 lett belole). 1777 framedrop ~2fps-es lejatszas. Tisztelettel megkerem des-t (de kuldheted te is), hogy kuldje el nekem az ie-be beletolhato 10.0-as dll-t, es tolok arrol is egy szkrinsotot. Csak a te kedvedert.

Kép

ez fotósopp, itt sűjjön ki a két szemem, ha nem. hazudol, geci. óttasz... a szent flesspléjer ellen pogánykodol és szektálkodsz... a pokolban fogol megrohadni.
- Tiszta idegbeteg vagyok mostanában, a legapróbb dolgokon dührohamot kapok. Lehet valami nyugtatót kéne szednem, vagy jógáznom kellene.

#194 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 20. 20:11

Üzenet megtekintéseIdézet: BigiCigi - Dátum: 2010. 06. 20. 18:46

amint a profilomból is kiderül 8-10 éve keményen flessezek

látod, látod, az a kurva sok hallucinogén meghálálta magát... anyukád nem mondta, h szétrohad tőle az agyad?

#195 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 20. 20:21

Üzenet megtekintéseIdézet: BigiCigi - Dátum: 2010. 06. 20. 18:41

szívből gratulálok! :respect: és mondcsak hány terrahertzen jött ez neked össze? :]

Kösz. Tudtam, hogy belopom magam ezzel a szívedbe. Csak az a baj, hogy egyrészt az terahertz lenne, másrészt csak 2x1.73GHz, harmadrészt már régóta nem a GHz-ek számítanak. Negyedrészt ettől még másnak lehet bekevert az új verzió és nem kéne az észt osztanod.

Üzenet megtekintéseIdézet: avman - Dátum: 2010. 06. 20. 21:09

ez fotósopp, itt sűjjön ki a két szemem, ha nem. hazudol, geci. óttasz... a szent flesspléjer ellen pogánykodol és szektálkodsz... a pokolban fogol megrohadni.

EPL-s genya :Đ

asdf: milyen böngésző/OS alól tolod?

Szerkesztette: Wile E 2010. 06. 20. 20:37 -kor

„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#196 Felhasználó inaktív   asdf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 20. 20:21

:D
Archív:

#197 Felhasználó inaktív   Leni 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 20. 20:36

@BigiCigi: "amint a profilomból is kiderül 8-10 éve keményen flessezek "

Mutass mar legyszives valami referenciat, most mar tenyleg erdekel:D

#198 Felhasználó inaktív   asdf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 20. 20:54

Üzenet megtekintéseIdézet: Wile E - Dátum: 2010. 06. 20. 21:21

asdf: milyen böngésző/OS alól tolod?

xpsp2 (lassan harmast csinalok belole, csak egy programom adott verzioja osszeveszik az sp3-al, a frisstitett veriojat meg nemszeressem), ie7, de neha ffox meg chrome alol is nyomulok, sikeresen befrissitettem azt is, szoval azok is lassabbak :/

Az EPL-re meg ra kell gugliznom, en kerek elnezest ;)

Szerkesztette: asdf 2010. 06. 20. 21:05 -kor

Archív:

#199 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 20. 21:02

egyébként nekem nincs pl futó antivírusom, sem vírusom, szóval az sem nem lassít be bigicigi "szakértő úr". + a winem elég szépen le van butítva, (felesleges servicek disabled, felesleg kigyomlálva, nem fut semmi olyan, ami nem kell, ami azt eredményezi, hogy perpill most 17 taskom fut csak. és ebből 1 ugye a firefox, 1 meg a miranda im, jah meg 1 a túzfal, szóval nem kell a púder. ez bizony a flash plugin hibája. csak az az egy dolog változott.)

asdf: firefoxos dll-em van csak. :( 10,0,45,2. de a másik gépen még van 10.0 32 vagy milyen is. de az is firefoxos.

Szerkesztette: des 2010. 06. 20. 21:12 -kor

A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#200 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2010. 06. 20. 21:06

Üzenet megtekintéseIdézet: BigiCigi - Dátum: 2010. 06. 20. 18:46

itt oltogatjátok a jónépet az EPL vagy valamelyik másik gyártó megbízásából...

Yááááj. Ez odalájkolt. A hülye meg én vok, mi? Baszki, ma ez már a 3. balfék topik, lehet ideje lenne itt is deguzni.
Make love not Wor.

Téma megosztása:

• (12 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.