HWSW Informatikai Kerekasztal: Re: Kritikus sérülékenység a Flash Playerben - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (12 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 10
  • 11
  • 12
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Re: Kritikus sérülékenység a Flash Playerben Értékeld a témát: ***-- 2 szavazás

#221 Felhasználó inaktív   asdf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 06. 27. 09:49

Üzenet megtekintéseIdézet: BigiCigi - Dátum: 2010. 06. 26. 23:23

Őszintén mondom halvány meglövésem nincs, hogy Nálad mi lehet a gond...

Pedig mar irtam. Figyelembe veve a sajat gepemen tapasztaltakat, es a melohelyimen is (dualcore, vmi nvidia 7250, tehat ott igazan nem mondhatja senki, hogy a gep keskeny), ahol kb. dupla cpu hasznalattal megy a 10.1-es, az a gond, hogy az adobe elkurta :)

Üzenet megtekintéseIdézet: BigiCigi - Dátum: 2010. 06. 26. 23:23

Mégegyszer mondom: nincs az a gép akárhány giga-terra herces akárhány gigamega rammal, amit a kellő hozzá NEM értés és a bénaság, ne tudna belassítani.

Igy igaz, csak sokszor elofordul, hogy nem userszinten kovetodik el, hanem fejlesztoi szinten. Merthogy mi a francnak irjak rendes kodot, ha ugyis ottvan a juzer alatt a kismilliard gigahertzes akarhanygiga ramos gep, aztan majd megoldja jol. Aztan latjuk, hogy megsem (lasd meg pl: pc-s itunes, nokia ovi suite stb...).
Archív:
Akár 3*-os összegbe is kerülhet egy SMS elküldése egyes újabb telefonokon!
Info, kérdőív, petíció:  http://unicodesms.freeweb.hu

#222 Felhasználó inaktív   Informatikus 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 27. 23:17

Üzenet megtekintéseIdézet: asdf - Dátum: 2010. 06. 27. 09:49

...

Viszont amint látod a fenti képsorokat, amiket küldtem, illetve láthatod Jahno által is belinkeve a gépem teljesítményét, ami nevezetesen 900 Mhz-es Celeron, valamint a 25FPS -es 720pixel-es folyamatos videó a Flash Player 10.1-gyel amit láttam önmagukért beszélnek, és mégiscsak nálad lehet valami júzer error.

(valaki írta hogy volt 100 egynéhány dropped frames... igen volt 1 percnyi folyamatos videólejátszás közben a végén kikerekedett 100 eldobott képkocka.... így a 25.xx FPS helyett "csak" kb. 24 FPS volt az átlag , a 900-as cerkán, szemben ASDF Mester 3,13 FPS-vel a Dualkóros prociján és az ezekszerint űberhozzáértően összekonfigolt operációs rendszerén.... most kössem fel magam , vagy inkább ugorjak a Dunába? az átlag 25, helyetti 24 FPS miatt?? aki megmutatja nekem hogy melyek voltak a kérdéses eltűnt képkockák, annak vasmacskán és trapézon fogom körbenyalni a popóját... :banghead: )

Szerkesztette: BigiCigi 2010. 06. 27. 23:34 -kor

#223 Felhasználó inaktív   asdf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 28. 00:13

Ha egy hangyanyit is figyeltel volna, akkor azt irtam, hogy:
- fps-t nem nezni, mert hulyeseget mutat
- a 3.13 fps marhara nem a dualcore-os gepen volt, hanem az itthonin (tualatin celeron)
- es kb. haromszor irtam le, hogy juzer error nem lehet, mert ugyanazon a gepen, pufferbol jatszva, flashplayer uninstall, 10.0 felrak, mer, flashplayer uninstall, 10.1 felrak, mer volt amit elkovettem, es ennek eredmenyet raktam ide.

Szoval szerintem fejezzuk be az egymassal valo tarsalkodast, mert tokfolosleges... Akar tetszik, akar nem, az adobe ezt elcseszte es punktum. Ha falra maszol, akkor is.
(nem mellesleg, az hogy a te 900-as celeronodon -ami ugye amugy egy teljesen masik generacios proci, tehat alma, korte- es integralt vga-don hogyan megy, az kutyat nem erdekel, azert mert nalad jo, es nem valtozott semmit, neadjisten meg gyorsult is, az meg nem jelenti azt, hogy mindenkinel igy volt, foleg ha rajtam kivul meg legalabb ket jelenkezo is volt itt a topikban, aki mondta, hogy valoban szarabb lett. Igen, biztos mi mind hulyek vagyunk, te meg a tevedhetetlen es minden tudas birtokosa). Szoval ennyit errol.
Archív:

#224 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2010. 06. 28. 01:13

Üzenet megtekintéseIdézet: asdf - Dátum: 2010. 06. 28. 01:13

Ha egy hangyanyit is figyeltel volna, akkor azt irtam, hogy:

Szerintem csak feleslegesen írsz Neki, ha nem vetted volan észre kicsit bolond szegény, minden topikba beírogatja, aztán újra kezdődik a lemez a flash cuccal és a 900 Mhz-es procival, cionistákkal, zsídókkal, meg az MS által hát kapus trójait integrált megfejtéseivel.
Make love not Wor.

#225 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 28. 07:01

Üzenet megtekintéseIdézet: BigiCigi - Dátum: 2010. 06. 28. 00:17

illetve láthatod Jahno által is belinkeve a gépem teljesítményét, ami nevezetesen 900 Mhz-es Celeron,
es Te tekinted magad hozzaertonek, ha szerinted ez az egy adat leirja a geped teljesitmenyet az adott kerdesben..?
a forum ma:
"Ez van bazdmeg, ha nem tetszik, el lehet menni."

#226 Felhasználó inaktív   asdf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 28. 08:57

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2010. 06. 28. 02:13

Szerintem csak feleslegesen írsz Neki, ha nem vetted volan észre kicsit bolond szegény, minden topikba beírogatja, aztán újra kezdődik a lemez a flash cuccal és a 900 Mhz-es procival, cionistákkal, zsídókkal, meg az MS által hát kapus trójait integrált megfejtéseivel.

Igen, kozben beleolvastam a topik elejebe, amibol anno kimaradtam, mar ott is istenkent osztotta az eszt ;), folosleges a kollegaval rugozni a teman -de valoszinuleg barmilyenen, nem csak ezen-, ez biztos :)
Szerk: jezusom, az ms backdoor is o volt? :D

Szerkesztette: asdf 2010. 06. 28. 08:59 -kor

Archív:

#227 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 28. 09:01

Üzenet megtekintéseIdézet: asdf - Dátum: 2010. 06. 28. 09:57

Szerk: jezusom, az ms backdoor is o volt? :D

Volt ő már minden.

Téma megosztása:

• (12 Oldal)
  • +