Idézet: Rudi - Dátum: 2010. 09. 27. 17:58
Így van. Pl. én az alulkormányzott, stabilabb hátsót eredményező setupokat szeretem, vipi meg a túlkormányzottat. Mikor setupot cseréltünk csak kóvájogtunk egymáséival a pályán, messze elmaradtunk a számunkra megszokott, ideálisnak nevezhető setuppal elért köridőnkhöz.
Jaja. Persze az még hozzá tartozik az igazsághoz, hogy te a sajátoddal is kóvályogni szoktál!
Idézet: -=Tiger=- - Dátum: 2010. 09. 27. 18:59
Ugyan ilyen kormánnyal próbáltam... És sajnos nem ment...
A bibi az hogy win 7 alatt nem megy... a kalibrálója nem látja... feltettem az Sp3-as XP-t...szépen bekalibráltam ésatöbbi... elindítottam a game-t és csak rángatta ide oda a kormányt, de játékon belül kormányt nem lehetett kiválasztani.

Először nálam sem látszott a kormány a game-ben, ki volt szürkítve. Csak billes setupot tudtam beállítani.
Aztán bementem a sima billes setupba és elkezdtem beállítgatni:
Brake: megnyomtam a fékpedált, Accel: gázpedál... stb... bevette ugyanúgy, mint a bill setupolást és mikor kimentem a menüből akkor már a többi, kormányos menü is aktív volt.
Idézet: norb - Dátum: 2010. 09. 28. 11:34
én experten, minden lószart ki és bekapcsolva, malajziában esőben 2,5 s-et adtam Webbernek.
ezen a játékon a "nehézségi szintek" állítgatása sem segít. valóságalapja nincs. az autók geometriája sem olyan, mint a valós autóké. ha visszajátszásban megnézitek észre veszitek, hogy még a modellezés sem sikerült+úgy mozognak az autók, hogy jobb nem is nézni...

minél többet játszom ezzel, annál tisztábban látom, hogy ez minden porcikájában hibás/rossz/bugos.
szerk: abs-t kapcsold ki, 1-2 s-et jelenthet, a fuel meg tök mindegy, mert neked versenyre úgyis telibeb@ssza a tankot, csak az AI megy üressel.

Én az ütközéses vidnél láttam először ezt, hogy nagyon furán mozognak a gépek külső nézetből.
Idézet: SityiSXT - Dátum: 2010. 09. 28. 12:20
Költői kérdés: Miért van az, hogy a magukat hardcore szimulátorosnak tartó játékosok csak azokat a játékokat tartják szimulátornak, ami vagy ISI motoros (rFactor, SimBin játékok), vagy Live for Speed, vagy netKar PRO (beleértve a Ferrari Virtual Academy-t), vagy iRacing, a többi meg árkád fos? Akinek nem inge, ne vegye magára, de ha igen, miért kell lenézni azokat, akik más játékokat is szimulátornak tartanak? És főleg: miért kell az adott játék rajongóit leplezetlenül hülyének nézni?
Most mi a gond?
Leírták már 5-en 5-ször fejenként, hogy:
1. Senki nincs hülyének nézve
2. Csak ez nem egy reális fizikájú játék
3. És mivel kérdezted 3x, hogy miből tudják(tudjuk) mi a reális, stb... akkor ezt is szépen megválaszolták
4. Ill. tanácsolták, hogy próbáld ki, ha te is meg akarod érezni és érteni a különbséget
Erre most goto a 0. pontba, hogy miért hülyéznek és miért néznek le téged/az arcade játékokat??? Kik? Hol???
Én is leírom a lényeget még egyszer:
Különböző realitású játékok léteznek... nem csak autósban. FPS-ben is van amivel széthenteled a világot és soha nem halsz meg,meg olyan is, aminél 1 lövéstől véged van. Ez az arcade vs szim is kb. ilyen...
- A valós nehezebb
- Ha nincs rá ideje az embernek akkor még nehezebb (a nehéz fps-ben is lelőnek a francba kellő gyakorlás nélkül, ha elég 1 lövés)
- De ettől még mindkettő jó lehet, csak más a lényege. Más (játékélmény, szórakozás?) miatt játszik az egyikkel az ember és más (realitás, kihívás?) miatt a másikkal.
Ettől magában még egyik sem szar. Csak akkor ha a másiknak akarják beállítani!