HWSW Informatikai Kerekasztal: F1 2010 // PC, XBOX360, PS3 // - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (35 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

F1 2010 // PC, XBOX360, PS3 // ( Codemasters )

#621 Felhasználó inaktív   Prometheus62 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 11. 15. 12:43

Üzenet megtekintéseIdézet: norb - Dátum: 2010. 11. 11. 18:15

a szar mindig lefele csurog. :wc:

Mint ez? Például.?

#622 Felhasználó inaktív   norb 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 11. 15. 13:06

Üzenet megtekintéseIdézet: Prometheus62 - Dátum: 2010. 11. 15. 11:43

Mint ez? Például.?

szeretnél még hasonló érdekességeket megosztani velünk?

#623 Felhasználó inaktív   Raven_ 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 15. 14:52

Üzenet megtekintéseIdézet: Rudi - Dátum: 2010. 11. 15. 09:28

Most erre mit mondjak? :Đ Sajnállak..

11. oldal környékén körbenéznél, akkor kiderülne, hogy ki is a balfasz, gyengeképességű, személyeskedő faszkalap.

te mégis ki a faszomnak képzeled magad ember? megkérdeztem h mi a véleményetek a patch-ről, erre beszólsz? szomorú h ide jutott ez a fórum is. eddig a színvonal volt rá a jellemző, de mostanában inkább a gsf-re meg az sg-re hasonlít, elárasztották a hozzád hasonló világ szégyenék.

#624 Felhasználó inaktív   norb 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 11. 15. 14:55

Üzenet megtekintéseIdézet: Raven_ - Dátum: 2010. 11. 15. 13:52

te mégis ki a faszomnak képzeled magad ember? megkérdeztem h mi a véleményetek a patch-ről, erre beszólsz? szomorú h ide jutott ez a fórum is. eddig a színvonal volt rá a jellemző, de mostanában inkább a gsf-re meg az sg-re hasonlít, elárasztották a hozzád hasonló világ szégyenék.

MODERÁTOROK FIGYELMÉBE 2. :)

#625 Felhasználó inaktív   Rudi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 15. 15:53

Üzenet megtekintéseIdézet: Raven_ - Dátum: 2010. 11. 15. 14:52

Te magyar vagy? Olvasni tudsz? És értelmezni? Azt sem? Így már értem mi a problémád.

Megkérdezted, hogy mizu van a patch után, én meg beírom, hogy olvass vissza, 1-2 oldallal előrébb ott vannak az infók, erre én vagyok a köcsög fasz beszólós bunkó idióta? Végülis logikus. :Đ

Valóban szomorú, hogy ilyen nyomorék 7 évesek próbálják osztani az észt, mint raven barátunk. Mikor én itt regeltem, te még apucid mogyijában ficánkoltál. :Đ Elbeszélgethetünk, hogy ki mikor jött ide levegőt rondítani kisgyerek. Vegyél vissza az arcodból te senkiházi.

#626 Felhasználó inaktív   Rudi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 15. 15:54

Üzenet megtekintéseIdézet: vipi - Dátum: 2010. 11. 15. 09:46

Rég jártam erre. Kár volt kihagyni a műsort. :D

Bezony ám :Đ

#627 Felhasználó inaktív   Raven_ 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 15. 15:57

Üzenet megtekintéseIdézet: Rudi - Dátum: 2010. 11. 15. 15:53

Te magyar vagy? Olvasni tudsz? És értelmezni? Azt sem? Így már értem mi a problémád.

Megkérdezted, hogy mizu van a patch után, én meg beírom, hogy olvass vissza, 1-2 oldallal előrébb ott vannak az infók, erre én vagyok a köcsög fasz beszólós bunkó idióta? Végülis logikus. :Đ

Valóban szomorú, hogy ilyen nyomorék 7 évesek próbálják osztani az észt, mint raven barátunk. Mikor én itt regeltem, te még apucid mogyijában ficánkoltál. :Đ Elbeszélgethetünk, hogy ki mikor jött ide levegőt rondítani kisgyerek. Vegyél vissza az arcodból te senkiházi.

ééééééédes istenem, téged leejtettek kisbaba korodban? bár ahogy elnézem a hsz-eidet inkább falhoz baszásról volt szó.

te kérdezed tőlem h tudok-e magyarul olvasni? ne röhögtess már. én csak szimplán beszélgetést akartam kezdeményezni a patch-ről, leszarom h 2 oldallal hátrébb is arról volt szó, ez egy fórum, nem egyenes vonalban haladunk előre egy listán.

gratulálok a szüleidnek h ilyen életképtelen embert hoztak össze.

#628 Felhasználó inaktív   Raven_ 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 15. 15:58

Üzenet megtekintéseIdézet: norb - Dátum: 2010. 11. 15. 14:55

MODERÁTOROK FIGYELMÉBE 2. :)

szerintem inkább menj ki a szabadba a gép elől és próbálj meg szerezni barátokat.

#629 Felhasználó inaktív   SLi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 15. 16:16

Üzenet megtekintéseIdézet: Raven_ - Dátum: 2010. 11. 15. 15:58

szerintem inkább menj ki a szabadba a gép elől és próbálj meg szerezni barátokat.

nem olvastál vissza?
Neki menyasszonya is, van aki titeket "levegőnek se nézne", mivel norb olyan komoly férfi, hogy a neten tesz helyre tizenéveseket, meg rabbikkal versenyzik szimulátorokban .
Victoria Concordia Crescit
http://www.last.fm/user/faszomatazt
"Nem hallgatok Aurórát, mert bassza az aurámat"
én ráébresztelek arra, hogy mit sem ér a bagázsod
ha este haza térve látod, hogy felkúrva a lakásod
én ebbe nőttem fel, de azt hittem hogy tiszta

#630 Felhasználó inaktív   norb 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 11. 15. 16:50

a mai napi termelésetek ment a kurucra! :cool2: lassan az iwiw rovatban fellelhetőek lesztek... :laugh:

Szerkesztette: norb 2010. 11. 15. 16:51 -kor

#631 Felhasználó inaktív   Rudi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 15. 17:11

Üzenet megtekintéseIdézet: Raven_ - Dátum: 2010. 11. 15. 15:57

ééééééédes istenem, téged leejtettek kisbaba korodban? bár ahogy elnézem a hsz-eidet inkább falhoz baszásról volt szó.

te kérdezed tőlem h tudok-e magyarul olvasni? ne röhögtess már. én csak szimplán beszélgetést akartam kezdeményezni a patch-ről, leszarom h 2 oldallal hátrébb is arról volt szó, ez egy fórum, nem egyenes vonalban haladunk előre egy listán.

gratulálok a szüleidnek h ilyen életképtelen embert hoztak össze.

Szóval ha naponta idejön minden idióta pöcs hülyegyerek, hogy ő most a peccsről szeretne diskurálni, akkor mindig vágjunk jópofát és mindig írjuk le, hogy szerintünk milyen lett a peccs. :D Ja, végülis ez reális elvárás :Đ :D Végülis te vagy a nagy réven, neked mért ne lehetne? :D

Rajtam kívül más rád se baxott, lófasz sem akar beszélgetni veled sem a peccsről sem semmiről. :D Én is csak segíteni próbáltam, mivel 1x már LEÍRTUK a véleményünket a patchről pro és kontra, csak vissza kellett volna olvasnod. Ha azokhoz lett volna érdemi kommented, kérdésed, akkor onnét kellett volna felvenni a szálat, és nem ilyen nesze semmi fogd meg jól mondatot bevágni, hogy na mizu van a peccsel. Hát mégis mi a nagy büdös bráner lenne vele azóta? :D

Oviban lehet ez a divat, mint amit te csinálsz, de egy normális fórumon nem. Meg kéne tanulnod fórumozni és használni a fórumot és nem minden szarral, ami már rég át lett beszélve rontani itt a levegőt. Bár az is igaz, hogy első osztályúan szórakoztatsz :Đ

Remélem nem hazudtolod meg magad és egy igazán frappáns válasszal fogsz megtisztelni, mint ahogy eddig is :lollypop:

#632 Felhasználó inaktív   Raven_ 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 15. 17:25

Üzenet megtekintéseIdézet: norb - Dátum: 2010. 11. 15. 16:50

a mai napi termelésetek ment a kurucra! :cool2: lassan az iwiw rovatban fellelhetőek lesztek... :laugh:

micsoda meglepetés h kuruc olvasó vagy. tőled nem is vártam mást. milyen oldalakat szeretsz még? barikád? szégyeld magad.

Szerkesztette: Raven_ 2010. 11. 15. 17:25 -kor

#633 Felhasználó inaktív   Raven_ 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 15. 17:29

Üzenet megtekintéseIdézet: Rudi - Dátum: 2010. 11. 15. 17:11

Szóval ha naponta idejön minden idióta pöcs hülyegyerek, hogy ő most a peccsről szeretne diskurálni, akkor mindig vágjunk jópofát és mindig írjuk le, hogy szerintünk milyen lett a peccs. :D Ja, végülis ez reális elvárás :Đ :D Végülis te vagy a nagy réven, neked mért ne lehetne? :D

Rajtam kívül más rád se baxott, lófasz sem akar beszélgetni veled sem a peccsről sem semmiről. :D Én is csak segíteni próbáltam, mivel 1x már LEÍRTUK a véleményünket a patchről pro és kontra, csak vissza kellett volna olvasnod. Ha azokhoz lett volna érdemi kommented, kérdésed, akkor onnét kellett volna felvenni a szálat, és nem ilyen nesze semmi fogd meg jól mondatot bevágni, hogy na mizu van a peccsel. Hát mégis mi a nagy büdös bráner lenne vele azóta? :D

Oviban lehet ez a divat, mint amit te csinálsz, de egy normális fórumon nem. Meg kéne tanulnod fórumozni és használni a fórumot és nem minden szarral, ami már rég át lett beszélve rontani itt a levegőt. Bár az is igaz, hogy első osztályúan szórakoztatsz :Đ

Remélem nem hazudtolod meg magad és egy igazán frappáns válasszal fogsz megtisztelni, mint ahogy eddig is :lollypop:

és akkor mi van ha nem válaszol senki? neked minden hozzászólásodra válaszoltak már életed során? kurvára nem fogok tőle összetörni, azt viszont elvárnám h normális hangnemben beszéljenek hozzám ha én is így kezdem. persze mostmár nyilván nem adok meg semmiféle tiszteletet neked, mivel elég tisztán látszik h nevetlen és tanulatlan vagy. én legalább a játékról próbáltam beszélni, te meg csak fröcsögsz, mert ez a szinted. lehet h ti így beszélgettek a családban, de erre nem ez a szokás. azt nem akartam mondani h a haverjaiddal, mert nem hiszem h nagyon lenne neked olyan. ki az isten akar lógni veled?

Szerkesztette: Raven_ 2010. 11. 15. 17:30 -kor

#634 Felhasználó inaktív   norb 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 11. 15. 17:38

Üzenet megtekintéseIdézet: Raven_ - Dátum: 2010. 11. 15. 16:25

micsoda meglepetés h kuruc olvasó vagy. tőled nem is vártam mást. milyen oldalakat szeretsz még? barikád? szégyeld magad.

azt sem tudod mi az. :) mint ahogyan az F1-ről sincs semmi infó a tarsolyodban csak károgni jársz ide. :)
remélem apukád most már hamar hazeér és rádnéz, megvan-e a leckéd. :) kiegyezést kened, vágod? :)

#635 Felhasználó inaktív   Rudi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 15. 17:41

Üzenet megtekintéseIdézet: Raven_ - Dátum: 2010. 11. 15. 17:29

és akkor mi van ha nem válaszol senki? neked minden hozzászólásodra válaszoltak már életed során? kurvára nem fogok tőle összetörni, azt viszont elvárnám h normális hangnemben beszéljenek hozzám ha én is így kezdem. persze mostmár nyilván nem adok meg semmiféle tiszteletet neked, mivel elég tisztán látszik h nevetlen és tanulatlan vagy. én legalább a játékról próbáltam beszélni, te meg csak fröcsögsz, mert ez a szinted. lehet h ti így beszélgettek a családban, de erre nem ez a szokás. azt nem akartam mondani h a haverjaiddal, mert nem hiszem h nagyon lenne neked olyan. ki az isten akar lógni veled?

Szerintem olvasd át mégegyszer a te hsz-edtől kezdve az egészet és megérted majd, hogy nem én vagyok a hunyó. Azzal nyitsz, hogy qrvarég nem voltál itt, látszik hogy nem olvastál vissza, majd jön a csodás témád, hogy mégis mi van a peccsel. Majd kapsz egy választ, hogy figyu, lapozz vissza kettőt és erre elkezdesz kurvaanyázni :D Mégis hogyan kellene válaszolni neked? :Đ Hogy szia réven, köszi a kérdésed, végre rákérdezett erre is valaki végre itt, figyu szerintem qrvajó a peccs, imádnivaló. :D Ez egy megfelelő verzió lett volna? Legközelebb ígérem akkor így fogok reagálni :Đ

Elgondolkodhatnál végre, hogy mit művelsz itt már lassan oldalakon át. És én fröcsögök? :Đ Összekeversz magaddal :D

#636 Felhasználó inaktív   Raven_ 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 15. 17:49

Üzenet megtekintéseIdézet: Rudi - Dátum: 2010. 11. 15. 17:41

Szerintem olvasd át mégegyszer a te hsz-edtől kezdve az egészet és megérted majd, hogy nem én vagyok a hunyó. Azzal nyitsz, hogy qrvarég nem voltál itt, látszik hogy nem olvastál vissza, majd jön a csodás témád, hogy mégis mi van a peccsel. Majd kapsz egy választ, hogy figyu, lapozz vissza kettőt és erre elkezdesz kurvaanyázni :D Mégis hogyan kellene válaszolni neked? :Đ Hogy szia réven, köszi a kérdésed, végre rákérdezett erre is valaki végre itt, figyu szerintem qrvajó a peccs, imádnivaló. :D Ez egy megfelelő verzió lett volna? Legközelebb ígérem akkor így fogok reagálni :Đ

Elgondolkodhatnál végre, hogy mit művelsz itt már lassan oldalakon át. És én fröcsögök? :Đ Összekeversz magaddal :D

ugyanezt javaslom neked is. na remélem mostmár befogod a pofádat.

#637 Felhasználó inaktív   SLi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 15. 17:50

Üzenet megtekintéseIdézet: norb - Dátum: 2010. 11. 15. 17:38

azt sem tudod mi az. :) mint ahogyan az F1-ről sincs semmi infó a tarsolyodban csak károgni jársz ide. :)
remélem apukád most már hamar hazeér és rádnéz, megvan-e a leckéd. :) kiegyezést kened, vágod? :)

Én komolyan szurkolok neked!
már az igazi injekciós-kurucos-cionistázós összeesküvésekkel dúsított közel kelet elemzésed is zseniális volt de ez a topik egy mestermű.

Szerkesztette: SLi 2010. 11. 15. 17:51 -kor

Victoria Concordia Crescit
http://www.last.fm/user/faszomatazt
"Nem hallgatok Aurórát, mert bassza az aurámat"
én ráébresztelek arra, hogy mit sem ér a bagázsod
ha este haza térve látod, hogy felkúrva a lakásod
én ebbe nőttem fel, de azt hittem hogy tiszta

#638 Felhasználó inaktív   Raven_ 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 15. 17:52

Üzenet megtekintéseIdézet: norb - Dátum: 2010. 11. 15. 17:38

fogalmad sincs mit tudok az F1-ről és mi nem, de egyébként sem feltétele ez annak hogy ide írjak. egyébként meg, ahova én járok, ott nincs házi feladat, hanem zh-k meg vizsgák vannak. tudod ezt a helyet úgy hívják h egyetem, biztos hallottál már róla valahol. ha megmutatnám neked h miket tanulunk itt, akkor se értenéd meg a te agyi kapacitásoddal, ha az életedet rászánnád. szóval inkább maradj a kuruc info olvasásnál, annak az egyszerű nyelvezetét te is megérted. te is lassan elkussolhatnál, menj etesd meg a turul madaradat vagy mittudomén.

Szerkesztette: Raven_ 2010. 11. 15. 17:52 -kor

#639 Felhasználó inaktív   Janadai 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 15. 18:10

Na ez má lassan jobb mint a Fábri.Nem baj ha nem a játékról szól,elvégre cirkusz(is)kell a népnek! :D :box2:
EVGA Supernova Nex 650G1,Asus M5A97R2 ,FX8350,4x4GB Corsair Vengeance 1866Mhz,Gigabyte R9 390 G1 Gaming,LG W2486L

#640 Felhasználó inaktív   Rudi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 15. 18:16

Üzenet megtekintéseIdézet: Raven_ - Dátum: 2010. 11. 15. 17:49

ugyanezt javaslom neked is. na remélem mostmár befogod a pofádat.

:Đ egyetemista nagyarc bedőlt :Đ van ilyen, manapság amúgy minden jött-mentet felvesznek felsőoktatásba, mint a mellékelt ábra is mutatja, nem garancia semmire, hogy épp ott melegedsz :Đ Egyébként pofája a lónak van, meg a hozzád hasonlónak.

Téma megosztása:

• (35 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.