HWSW Informatikai Kerekasztal: F1 2010 // PC, XBOX360, PS3 // - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (35 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

F1 2010 // PC, XBOX360, PS3 // ( Codemasters )

#401 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 10. 03. 22:39

Hivatalos patchek konzolon is megvannak. Automatikusan patchel a játék mikor bejelentkezel a Live-ba (nem kell hozzá Gold csak internet elérés), akár eredeti a game akár nem.
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#402 Felhasználó inaktív   norb 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 10. 04. 08:05

Kedves Pietrosz:

ha az elején kezdve elolvasnád a topikot, remélhetőleg mindent megértenél. vedd a fáradságot és ugorj neki!
pár júzer által vélt, fals, valótlan állításokat tisztáztuk. a játék "megjelenésével" egy időben érkeztek ezek az információk. egészen pontosan itt a sim, félsim, ötödsim vs. árkádfos kategórián ment/megy a vita. fuck'n rFactor! mi -én és még pár értelmesebb júzer- pontosítottuk a megtévesztő véleményeket. telecsapkodták a topikot mindenféle oldalak által kreált teszttel, siránkoznak nekünk, mintha mi tehetnénk róla, mert a hőn áhított "szimulátoruk" elcsépelt, elnagyolt bughalmaz. ez még a fosárkád kategóriában is k..va nagy égés a kórmásztersznek. gyenge elméteknek köszönhetően orroltok meg ránk, mert az F1 2010-et ARCADE kategóriába sorolva adták ki. azért mert ezen állításukat mi helyeseltük, nem kellene értelmetlenül, véleményeteket nem ismerve szájkaratézni velünk, a játék készítői nem mi vagyunk, sajnos itt te/ti semmit nem fogsz/fogtok elérni - a BANN-on kívül- a probléma a Codemasters háza táján keresendő, ott lehet kopogtatni a fórumban. emberek módjára kifejtettük az ok-okozat összefüggést és azt hiszem, értelmesen meg is magyaráztuk, érveltünk, hogy mik a valós infók a játékkal kapcsolatban. ezzel szemben te és a "turbókat mekkelő" szerencsecsomag haverod idejön kötekedni. mégcsak nem is a játékkal kapcsolatos információitokkal dobáljátok teli a fórumot, hanem egyszerűen vérlázító, bicskanyitogató magatartással további feszültséget szítotok. ha valakit, akkor titeket nem érdekel a gamma, a megnyilvánulásotok alapján. ajánlani tudom a dühöngő topikot, ott 100%, hogy találsz magadnak, hozzád hasonló képességekkel megáldott júzert és bizton állíthatom, jól fogtok szórakozni.

u.i.: fingom nincs, hogy ki ez a goodspeed gyerek, nem is érdekel, de ezek szerint jó mélyen beleszántott kis lelki világodba. a moderátorok pedig úgyis lerendezik a reakcióidat, kár a gőzért.

#403 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2010. 10. 04. 08:25

Megértem hogy ki vagy akadva norb, mostanában eléggé rádszálltak, de kérlek módosítsd a hsz-odat úgy, hogy a személyeskedéseket, és a degradáló megszólításokat vedd ki belőle. Mert a hsz-od amúgy teljesen rendben van szerintem, de ezek eléggé elhúzzák rossz irányba, ami sokaknak nem fog tetszeni, s a mondanivalód lényege sem ezek a szavak. Nem kell hogy átcsapjon fikázásba az amúgy korrekt véleménynyilvánítás.
Kép
Kép
Kép

#404 Felhasználó inaktív   norb 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 10. 04. 08:34

Üzenet megtekintéseIdézet: tjames - Dátum: 2010. 10. 04. 08:25

Megértem hogy ki vagy akadva norb, mostanában eléggé rádszálltak, de kérlek módosítsd a hsz-odat úgy, hogy a személyeskedéseket, és a degradáló megszólításokat vedd ki belőle. Mert a hsz-od amúgy teljesen rendben van szerintem, de ezek eléggé elhúzzák rossz irányba, ami sokaknak nem fog tetszeni, s a mondanivalód lényege sem ezek a szavak. Nem kell hogy átcsapjon fikázásba az amúgy korrekt véleménynyilvánítás.

lesüllyedtem a szintjükre, hogy mindenki megértse. a hsz-okban rengeteg a tüske, adok nekik én is. ha kell még mélyebbre süllyedek, hogy végleg megértsék ezt a globális baromságot, amit -lassan- hetek óta szajkóznak. igénytől és reakciótól függ, ha kell, virágnyelven is elmagyarázom.

#405 Felhasználó inaktív   norb 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 10. 04. 08:39

F1 2010-el kapcsolatos misc-ek, skins-ek általános gyűjtőhelye. (sajnos a skinek sem tartalmazzák a valóságot. ezt is elcseszni, újra csak a codies alkalmatlanságát tükrözi)

#406 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 10. 04. 08:49

Üzenet megtekintéseIdézet: norb - Dátum: 2010. 10. 04. 09:34

lesüllyedtem a szintjükre, hogy mindenki megértse. a hsz-okban rengeteg a tüske, adok nekik én is. ha kell még mélyebbre süllyedek, hogy végleg megértsék ezt a globális baromságot, amit -lassan- hetek óta szajkóznak. igénytől és reakciótól függ, ha kell, virágnyelven is elmagyarázom.

Szerintem felesleges lenne, érthető volt így is. :)
Kép
Kép
Kép

#407 Felhasználó inaktív   SityiSXT 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 04. 08:50

Üzenet megtekintéseIdézet: norb - Dátum: 2010. 10. 04. 07:39

F1 2010-el kapcsolatos misc-ek, skins-ek általános gyűjtőhelye. (sajnos a skinek sem tartalmazzák a valóságot. ezt is elcseszni, újra csak a codies alkalmatlanságát tükrözi)

Nem feltétlenül a Codies alkalmatlanságát tükrözi, lehet, hogy a licenszszerződés kötötte a kezüket (mint ahogy emiatt nem volt demó - a FOM nem engedte). Ha megfigyeled, az összes autó az év elején látható állapotban van, pedig a példa mutatja, nem sokba telik átdolgozni a skineket.

Szerkesztette: SityiSXT 2010. 10. 04. 08:51 -kor

#408 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 10. 04. 09:00

Üzenet megtekintéseIdézet: SityiSXT - Dátum: 2010. 10. 04. 09:50

Nem feltétlenül a Codies alkalmatlanságát tükrözi, lehet, hogy a licenszszerződés kötötte a kezüket (mint ahogy emiatt nem volt demó - a FOM nem engedte). Ha megfigyeled, az összes autó az év elején látható állapotban van, pedig a példa mutatja, nem sokba telik átdolgozni a skineket.

Kár hogy boxra nincsenek ilyen szabadon letölthető kiegek... :(
Kép
Kép
Kép

#409 Felhasználó inaktív   SityiSXT 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 04. 09:23

Üzenet megtekintéseIdézet: tjames - Dátum: 2010. 10. 04. 08:00

Kár hogy boxra nincsenek ilyen szabadon letölthető kiegek... :(

Rossz platformra ruháztál be... ;)

#410 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 10. 04. 09:31

Üzenet megtekintéseIdézet: SityiSXT - Dátum: 2010. 10. 04. 10:23

Rossz platformra ruháztál be... ;)

Ne kezd Jock, neee :)
Kép
Kép
Kép

#411 Felhasználó inaktív   norb 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 10. 04. 10:09

Üzenet megtekintéseIdézet: tjames - Dátum: 2010. 10. 04. 09:31

erről pampogok, de úgy látom minden belefektetett energia egyenlő a totális bukással. ismét igazolják, hogy a remény is meghalhat és nem utoljára.

#412 Felhasználó inaktív   SityiSXT 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 04. 12:25

Üzenet megtekintéseIdézet: tjames - Dátum: 2010. 10. 04. 08:31

Nem kezdem. De ebben is kibukik az egyes platformok közötti különbség. ;) Ettől függetlenül tőlem mindenki azon játszik, amin neki tetszik...

#413 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 04. 13:16

Üzenet megtekintéseIdézet: norb - Dátum: 2010. 10. 04. 09:05

Kedves Pietrosz blabla

Hogy is van az a mondás? A stílus maga az ember?
Nem azzal van a gond, hogy nem tetszik neked a játék, még az sem baj, hogy ezt leírtad, csak az nem mindegy, ahogy ezt teszed. Részemről téma lezárva.

Szerkesztette: Pietrosz 2010. 10. 04. 13:19 -kor

- Where are we going?
- Let's go find out.

#414 Felhasználó inaktív   norb 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 10. 04. 13:35

Üzenet megtekintéseIdézet: Pietrosz - Dátum: 2010. 10. 04. 13:16

Hogy is van az a mondás? A stílus maga az ember?
Nem azzal van a gond, hogy nem tetszik neked a játék, még az sem baj, hogy ezt leírtad, csak az nem mindegy, ahogy ezt teszed. Részemről téma lezárva.

amolyan fórumbéli stílusos norb karakter formájában, amivel neked egyedül van problémád. a játék hibáit írtuk le és eloltottuk a tüzeket, amiket gyújtottatok.
a mondás pedig így szól: megszoksz vagy megszöksz.

Szerkesztette: norb 2010. 10. 04. 13:38 -kor

#415 Felhasználó inaktív   Raven_ 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 04. 13:38

takarodj már norb, senki nem kíváncsi rád

#416 Felhasználó inaktív   Cpt. Balu 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 04. 13:58

Üzenet megtekintéseIdézet: Ilsyde - Dátum: 2010. 10. 03. 23:39

Hivatalos patchek konzolon is megvannak. Automatikusan patchel a játék mikor bejelentkezel a Live-ba (nem kell hozzá Gold csak internet elérés), akár eredeti a game akár nem.

Kösz, ez jó hír :) Már csak jöjjön a patch!
"Big shot Bobbie" Tim Duncan @ 2005 NBA Finals Game5  Kobe Makes History

#417 Felhasználó inaktív   norb 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 10. 04. 14:01

Üzenet megtekintéseIdézet: Raven_ - Dátum: 2010. 10. 04. 13:38

takarodj már norb, senki nem kíváncsi rád

ismét jelezve lettél az illetékeseknek, hamarosan repülni fogsz.

#418 Felhasználó inaktív   chris77 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 04. 14:39

El tudná nekem mondani részletesen, hogy merre találhatom a fejlesztéseket, vagy hogy egyáltalán mikortól érhetőek el ezek és honnan tudom, hogy már vannak?
Mert vagy én nem találom, a research menüben vagy mittomén..
Mert ugye a futam előtt amikor a garage-ban állok, akkor ott van a monitoron (nincs előttem a játék,de azt hiszem a negyedik opció). De ott én csak ilyen négyzetes fébevágott piramisszerű vackot látok.
Valahogy így néz ki, amire gondolok :
-
--
---
----
------
És ezekben lehet mászkálni.
Ez lenne az?
Vagy ez egyátalán micsoda?

#419 Felhasználó inaktív   Elegost 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 04. 14:58

van aki xboxon játszódik a játékkal? érdeklődnék hohgy milyen mer a mindenki a PC-s játékot fikázza de a boxos mien?

#420 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 04. 15:38

Üzenet megtekintéseIdézet: chris77 - Dátum: 2010. 10. 04. 15:39

El tudná nekem mondani részletesen, hogy merre találhatom a fejlesztéseket, vagy hogy egyáltalán mikortól érhetőek el ezek és honnan tudom, hogy már vannak?
Mert vagy én nem találom, a research menüben vagy mittomén..
Mert ugye a futam előtt amikor a garage-ban állok, akkor ott van a monitoron (nincs előttem a játék,de azt hiszem a negyedik opció). De ott én csak ilyen négyzetes fébevágott piramisszerű vackot látok.
Valahogy így néz ki, amire gondolok :
-
--
---
----
------
És ezekben lehet mászkálni.
Ez lenne az?
Vagy ez egyátalán micsoda?

Később kapsz fejlesztéseket, ha a szabadedzés alatt a mérnök által megadott köridőn belül tudsz menni.
- Where are we going?
- Let's go find out.

Téma megosztása:

• (35 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • Utolsó »