HWSW Informatikai Kerekasztal: F1 2010 // PC, XBOX360, PS3 // - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (35 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

F1 2010 // PC, XBOX360, PS3 // ( Codemasters )

#441 Felhasználó inaktív   norb 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 10. 20. 16:34

Üzenet megtekintéseIdézet: tjames - Dátum: 2010. 10. 20. 15:18

Nem létezik. Már mindenki áttért az isten faktorra!
:angry:

jó pádáván. :p

#442 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2010. 10. 20. 16:50

Üzenet megtekintéseIdézet: norb - Dátum: 2010. 10. 20. 17:34

jó pádáván. :p

:) Naná hogy jó, másztá!
Kép
Kép
Kép

#443 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 20. 17:56

Nagyon jó a játék még mindig, tolom a bajnokságot, közben néha megyek 1-2 versenyt valamelyik kedvenc pályámon. Közben elszórakozgatok a setupolással és egyéb dolgokkal, sokáig a hdd-n marad még.
- Where are we going?
- Let's go find out.

#444 Felhasználó inaktív   SityiSXT 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 20. 18:08

Örömmel közlöm, hogy az F1 Game Hungary és a Simracing megbeszélte a dolgot, így ezentúl a két oldalon nem fikázzuk tovább sem egymást, sem egymás játékait (rFactor vs. F1 2010 ugyebár). Gondolom, nemsokára hivatalosan is közlik ezt, egyelőre megy a rendrakás a két oldalon. (Plusz K.Gyuri és Sompir is kibékült)

#445 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2010. 10. 20. 20:20

Üzenet megtekintéseIdézet: SityiSXT - Dátum: 2010. 10. 20. 19:08

Örömmel közlöm, hogy az F1 Game Hungary és a Simracing megbeszélte a dolgot, így ezentúl a két oldalon nem fikázzuk tovább sem egymást, sem egymás játékait (rFactor vs. F1 2010 ugyebár). Gondolom, nemsokára hivatalosan is közlik ezt, egyelőre megy a rendrakás a két oldalon. (Plusz K.Gyuri és Sompir is kibékült)

Ez örömteli!
Kép
Kép
Kép

#446 Felhasználó inaktív   SityiSXT 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 21. 08:55

A maszosz.hu-n és az f1game.hu-n már kinn is vannak a nyilatkozatok. Bár ez a topic is magáévá tenné ezen eszméket... ;)

#447 Felhasználó inaktív   norb 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 10. 21. 09:10

Üzenet megtekintéseIdézet: SityiSXT - Dátum: 2010. 10. 21. 08:55

A maszosz.hu-n és az f1game.hu-n már kinn is vannak a nyilatkozatok. Bár ez a topic is magáévá tenné ezen eszméket... ;)

én nem tudok azonosulni ezzel, mert nem a simesek kezdtek el anyázni, hanem az F1 2010-et már-már magasztos, egekbe emelő szimulátornak kiáltották ki. számomra ez az egész história nevetséges és jelentéktelen, illetve mindenki jó néven venné, ha ez itt nem lenne jelen. elég volt a pár hete lezajlott nyálcsapkodás a részetekről.

Szerkesztette: norb 2010. 10. 21. 09:13 -kor

#448 Felhasználó inaktív   sutyi^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 21. 09:16

Vaze micsoda szappanoperákról maradok le. :-o

lol.

Szerkesztette: sutyi^ 2010. 10. 21. 09:17 -kor

"We are going to hell, so bring your sunblock."
"To borrow the pharse of the ancient philosopher Clarksonius, 4th century B.C. - How hard can it be?"
"Have you ever thought: Oh no, my shoehorn is far too heavy? Well, help is at hand with this special lightweight, carbonfiber ended shoehorn."
"Clarkson you great oaf!"
Twittegylet

#449 Felhasználó inaktív   SityiSXT 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 21. 10:34

Üzenet megtekintéseIdézet: sutyi^ - Dátum: 2010. 10. 21. 08:16

Vaze micsoda szappanoperákról maradok le. :-o
lol.

Pedig hónapok óta ment mind a Simracingen, mind a GP Hungary-n, mind at F1 Game Hungary-n. Az rFactorosok elkezdték fikázni az F1 2010-et már a megjelenés előtt, hogy árkádfos, és az F1 2010 tábor erre felháborodott. Erre tettünk végre pontot.

#450 Felhasználó inaktív   Gt17 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 21. 12:50

Multit tolta már valaki?Milyen emberek vannak?Olyan átvágom a kanyart hogy belemenjek,vagy várok a célegyenesig és ott előzlek meg játékosok?

#451 Felhasználó inaktív   SityiSXT 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 21. 13:03

Frissítettem a patchről szóló hírt: PC-re jön egy anti-cheat rendszer is az online versenyeken tapasztalható csalások miatt.

Gt17: sima publicon sajna előfordulnak csalók és kamikaze egyedek. Ha vannak ismerőseid, azokkal jobb. Az oldalunk tagjai például tisztességes versenyzők.

Szerkesztette: SityiSXT 2010. 10. 21. 13:05 -kor

#452 Felhasználó inaktív   Gt17 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 21. 13:43

Üzenet megtekintéseIdézet: SityiSXT - Dátum: 2010. 10. 21. 14:03

Frissítettem a patchről szóló hírt: PC-re jön egy anti-cheat rendszer is az online versenyeken tapasztalható csalások miatt.

Gt17: sima publicon sajna előfordulnak csalók és kamikaze egyedek. Ha vannak ismerőseid, azokkal jobb. Az oldalunk tagjai például tisztességes versenyzők.

Köszi a linket ! :up:

#453 Felhasználó inaktív   Rudi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 21. 13:51

Üzenet megtekintéseIdézet: SityiSXT - Dátum: 2010. 10. 21. 11:34

Pedig hónapok óta ment mind a Simracingen, mind a GP Hungary-n, mind at F1 Game Hungary-n. Az rFactorosok elkezdték fikázni az F1 2010-et már a megjelenés előtt, hogy árkádfos, és az F1 2010 tábor erre felháborodott. Erre tettünk végre pontot.

Végre elismertétek, beláttátok, hogy igazuk van :Đ

Egyébként rohadtul nem értem, hogy egy olyan oldal mint a tiétek hogy nevezheti magát objektívnek, párttatlannak, mikor CM nyom titeket és ebből szeretnétek az oldalatokat fenntartani. Naná, hogy nem fogjátok lefikkantani a saját terméket, gyereketeket. Azon kellene elgondolkodni, hogy a szimesek nem azért fikkantják, mert fizetnek nekik érte, vagy mert nincs jobb dolguk, hanem mert szerintük valóban szar a játék. Látták ezt is, azt is, pártatlanul véleményt mondanak róla. Csak ez nem tetszik nektek (érthető okokból..) és innét robbant ki ez az egész marhaság. Kritikát el kellene tudni fogadni és belátni a hibákat, és válaszul nem pocskondiázni, lejáratni, baxogatni kelleni a hazai moddereket, szimeseket.

Egyébként ilyen bétatesztet még életemben nem láttam, mint ezé, amiért CM még pénzt is kér a kedves júzertől és még elvárja, hogy istenítsék is a játékot :Đ :Đ

Legsúlyosabb, hogy a mentési hibákra nem adtak ki hotfixet. Ez azért nem olyan hiba, ami ráér hónapokig, míg patch formájában kijön. Karrier módnak jelen esetben nem sok értelme van, mert bármikor elszállhat. CM kb. azt se tudja, hogy mi lehet a gond ezzel, nem véletlen kér be elromlott mentéseket, hogy ezekből kiderítsék, hogy kinél mi volt a gond. Ha szimplán annyi lenne a baj, hogy túl szigorú a másolásvédelem, mint ahogy ez a hivatalos álláspontja CM-nek ezügyben, akkor minek kér minden júzert, akinek ilyen gondja volt, hogy küldjék el nekik a sérült mentéseket?

Ez a topik is úgy halott, ahogy van. Új a játék, de alig vannak hsz-ek. Miért? Biztos annyira jó a gáma... Mert az évtized játéka :Đ Egyedül a karrier mód miatt szoktam néha vele játszani, mert érdekel, hogy mikor csengetnek be a nagycsapatok, hogy alakul a karrierem. De ennyi. Ha ez meglesz, akkor megy a süllyesztőbe a játék.

#454 Felhasználó inaktív   norb 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 10. 21. 15:04

Üzenet megtekintéseIdézet: Rudi - Dátum: 2010. 10. 21. 13:51

Végre elismertétek, beláttátok, hogy igazuk van :Đ

Egyébként rohadtul nem értem, hogy egy olyan oldal mint a tiétek hogy nevezheti magát objektívnek, párttatlannak, mikor CM nyom titeket és ebből szeretnétek az oldalatokat fenntartani. Naná, hogy nem fogjátok lefikkantani a saját terméket, gyereketeket. Azon kellene elgondolkodni, hogy a szimesek nem azért fikkantják, mert fizetnek nekik érte, vagy mert nincs jobb dolguk, hanem mert szerintük valóban szar a játék. Látták ezt is, azt is, pártatlanul véleményt mondanak róla. Csak ez nem tetszik nektek (érthető okokból..) és innét robbant ki ez az egész marhaság. Kritikát el kellene tudni fogadni és belátni a hibákat, és válaszul nem pocskondiázni, lejáratni, baxogatni kelleni a hazai moddereket, szimeseket.

Egyébként ilyen bétatesztet még életemben nem láttam, mint ezé, amiért CM még pénzt is kér a kedves júzertől és még elvárja, hogy istenítsék is a játékot :Đ :Đ

Legsúlyosabb, hogy a mentési hibákra nem adtak ki hotfixet. Ez azért nem olyan hiba, ami ráér hónapokig, míg patch formájában kijön. Karrier módnak jelen esetben nem sok értelme van, mert bármikor elszállhat. CM kb. azt se tudja, hogy mi lehet a gond ezzel, nem véletlen kér be elromlott mentéseket, hogy ezekből kiderítsék, hogy kinél mi volt a gond. Ha szimplán annyi lenne a baj, hogy túl szigorú a másolásvédelem, mint ahogy ez a hivatalos álláspontja CM-nek ezügyben, akkor minek kér minden júzert, akinek ilyen gondja volt, hogy küldjék el nekik a sérült mentéseket?

Ez a topik is úgy halott, ahogy van. Új a játék, de alig vannak hsz-ek. Miért? Biztos annyira jó a gáma... Mert az évtized játéka :Đ Egyedül a karrier mód miatt szoktam néha vele játszani, mert érdekel, hogy mikor csengetnek be a nagycsapatok, hogy alakul a karrierem. De ennyi. Ha ez meglesz, akkor megy a süllyesztőbe a játék.

:respect2:

én az oldalon találtam egy "setupolási" segédletet, amiből csak az aerodinamikára vonatkozó beállításokat olvastam el -tovább nem bírtam- de ebből kb. semmi nem vonatkozik az aero szerepére. "állítsd kisebbre a szárnyat, mert nagyobb lesz a végsebességed." a szárny annyira befolyásolja a végs.-et, mint a pilóta szemöldöke.
komolyan nem értem. hülyeségeket írnak, valószínűleg nem ez az egyetlen fórum, amit teli flémelnek és még ők verik ki a hisztit. gyerekek.

#455 Felhasználó inaktív   Abu85 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 21. 15:29

Üzenet megtekintéseIdézet: norb - Dátum: 2010. 10. 21. 17:04

én az oldalon találtam egy "setupolási" segédletet, amiből csak az aerodinamikára vonatkozó beállításokat olvastam el -tovább nem bírtam- de ebből kb. semmi nem vonatkozik az aero szerepére. "állítsd kisebbre a szárnyat, mert nagyobb lesz a végsebességed." a szárny annyira befolyásolja a végs.-et, mint a pilóta szemöldöke.
komolyan nem értem. hülyeségeket írnak, valószínűleg nem ez az egyetlen fórum, amit teli flémelnek és még ők verik ki a hisztit. gyerekek.

Alacsony dűlésszögű szárnyállás=kisebb légellenállás=nagyobb egyenes végi sebesség
Magas dűlésszögű szárnyállás=nagyobb légellenállás=nagyobb kanyarsebesség= kisebb egyenes végi sebesség
Szösszenetek és egyéb dolgok: katt

#456 Felhasználó inaktív   norb 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 10. 21. 16:49

Üzenet megtekintéseIdézet: Abu85 - Dátum: 2010. 10. 21. 15:29

Alacsony dűlésszögű szárnyállás=kisebb légellenállás=nagyobb egyenes végi sebesség
Magas dűlésszögű szárnyállás=nagyobb légellenállás=nagyobb kanyarsebesség= kisebb egyenes végi sebesség

ezt minden simes tudja, hogy nem így van. :) azért köszi a felvilágosítást. :)
azt viszont magyarázd el nekem, hogy alacsony szögállásal miért megy egy F szériás versenyautó lassabban, mint a meredekebb szárnyálással? gondolok itt a váltóáttétel/nyomatékra (ki tudjátok számolni? )fenéklemez alatt áramló levegő által produkált erőre, a szárny dőlésszöge miatt fellépő plusz terhelésre a felfüggesztésen (Newtonban kifejezve ez mennyi? tudjátok? ), de elég ha egyszerűen megmondjátok mennyi egy Formula 1-es autó hátsó lengőrendszerének az optimális sajátfrekvenciája, mert amit össze-vissza beszéltek, az egy baromság, csak sajnos ezt képtelenek vagytok belátni. egyszerú válaszokkal megelégszem. :)

találós kérdés, mit olvastok le erről: (Ftarget Hockenheim)

Kép

Szerkesztette: norb 2010. 10. 21. 16:51 -kor

#457 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 21. 16:56

Üzenet megtekintéseIdézet: norb - Dátum: 2010. 10. 21. 16:04

Nem hittem volna, hogy sikerül így beégetni magad, de hát megesik az ilyen. :D
- Where are we going?
- Let's go find out.

#458 Felhasználó inaktív   norb 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 10. 21. 17:03

Üzenet megtekintéseIdézet: Pietrosz - Dátum: 2010. 10. 21. 16:56

Nem hittem volna, hogy sikerül így beégetni magad, de hát megesik az ilyen. :D

sajna ez mellé ment. egyel feljebb olvasgass. :) ha tudod, akkor áruld el légyszíves. a kis szögállástól nem lesz gyorsabb az autót!

Szerkesztette: norb 2010. 10. 21. 17:06 -kor

#459 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 21. 17:05

Üzenet megtekintéseIdézet: norb - Dátum: 2010. 10. 21. 18:03

sajna ez mellé ment. egyel feljebb olvasgass. :)

Akkorse fogod megmagyarázni, hogy 2+2=5
- Where are we going?
- Let's go find out.

#460 Felhasználó inaktív   norb 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 10. 21. 17:15

Üzenet megtekintéseIdézet: Pietrosz - Dátum: 2010. 10. 21. 17:05

Akkorse fogod megmagyarázni, hogy 2+2=5

2+2=4 ezt -feltételezem- mindenki tudja. ha szerinted a szárnyakkal való babrálásban nektek van igazatok, várnék egy bővebb kifejtő magyarázatot a kérdésemre, ahelyett, hogy megint teli flémelitek a topikot, értelmetlen és nem ide illő megjegyzéseitekkel. szóval, hallgatlak.

Szerkesztette: norb 2010. 10. 21. 17:15 -kor

Téma megosztása:

• (35 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.