HWSW Informatikai Kerekasztal: Ki milyen filmet látott a héten? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (561 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 526
  • 527
  • 528
  • 529
  • 530
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ki milyen filmet látott a héten?

#10541 Felhasználó inaktív   K2 The Highest 

• Őstag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2010. 04. 21. 18:04

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Épp a minap akartam megnézni! Most nekiülök a Pacifik6-nak. Aztán lehet hogy utána ezt kezdem el......
Az az HBO-ós? NEmtudom, abból sosem láttam egyet sem, de majd igyexem bepótolni...
A Pandorum-ról tudsz valamit? Én még nem láttam, de érdekelne:)
A Pandorum igen jó lett! Olyasmi mint az Alien, csak nem Alienekkel... Igaz régebben láttam, már nem igazán emlékszem rá.

Ajánlom Daksiratát , még a pontszámmal is egyetértek!
Alien??? Kedvencem:) Nah akkor majd figyelek a boltokban hátha látom...:Đ KÖszike az Infót!
RiG:
Mobo: ASUS P5KPL-AM-In-Roem-Si
CPU: Core 2 Quad Q9550 Stock 2.8Ghz 12Mb cache 1333MhZ
VGA: Gigabyte GTX550Ti Oc 1GB GDDR5 + ASUS GTX 260 [Just in Case]
RAM: Kinston 4GB DDR2 800MhZ
HDD: 2TB Samsung & 250GB Maxtor

Kép

#10542 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 04. 21. 18:32

Idézet

Idézet

Idézet

Épp a minap akartam megnézni! Most nekiülök a Pacifik6-nak. Aztán lehet hogy utána ezt kezdem el......
Az az HBO-ós? NEmtudom, abból sosem láttam egyet sem, de majd igyexem bepótolni...
A Pandorum-ról tudsz valamit? Én még nem láttam, de érdekelne:)
Érdemes megnézni. Írtam róla korábban. A vége akkor PAFF volt, hogy a homlokomra csaptam. Nem emlékszem hány pontot adtam rá, de úgy 7-8 között lehetett....
Kép
Kép
Kép

#10543 Felhasználó inaktív   zoli12i 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 04. 21. 18:57

Idézet

Idézet

Idézet

Hét Élet : "Nálam: 9,5/10
nekem is tetszet de nekem csak erős 7-es !
erős 7-es?? akkor nálad mi a 8-9 pont?
most legutóbb a GRAN TORINO volta az ! Az egy hibátlan mester mű ! Kötelező megnézni !

#10544 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 04. 21. 21:40

KépAz informátor
Matt Damon egy tőle nem igazán megszokott szerepben.
És brilliáns ahogy a figurát hozza. Egy kissé elhízot, hetykebajuszú, fifikás, fű alatt mozgó, sikkasztó.
Hazugságai miatt jól meg van kuszálva a film. Szinte már az sem igaz amit kérdez.
Nem lövöm le a tartalmát, érdemes megnézni.
Szokatlan film, némi valóságalappal, de jól kiszínezve.
Nem adok rá túl nagy pontot, mondjuk csak egy 6-ost, mégis azt mondom hogy érdemes végignézni!

Kép
A 39-es ügy
Hát K2 leírt róla szinte mindent, sokat nem tudok hozzáfűzni. Nekem tetszett így egyedül estére, egyszer még meg is ijedtem. De egyáltalán nem horror film. Szimpla thriller.
Egyszer uborkaszezonban ajánlom azért, K2 pontozásával egyetértek.
Ja és még annyi, hogy Reneé ebben a filmben néz ki atlán eddig a legjobban. Nem az ducijuci, s nem is az a csontkollekció, amik közt ingázni szokott. Most igazi barátnős alakja van :Đ

Kép
Kép
Kép

#10545 Felhasználó inaktív   Icabod 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 22. 18:20

Viharsziget
Vagy hatodjára nézem de nem tudom megunni.Felejthetetlen.9,5/10

A másik nagy kedvenc

Keresztapa

A világ legjobb filmje amit eddig láttam 11/10
,,A halálod még nem bizonyítja, hogy éltél.''

#10546 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 04. 22. 19:40

KépAz ördög kriptája
Úgysem megy anélkül hogy kicsit ne mondanék a sztoriról, hát csapjunk a lovak közé. A filmet leginkább egy ilyen Resident evil-hez tudnám hasonlítani. Egy föld alatti titkos laborban (jelen esetben egy ásatás köré épített erőd) valami gáz van. Egy katonai csapatot küldenek le de furcsa mód csak egy túlélőért. A többit hagyniuk kell. Furcsállják is, de hát ezért kapják a zsoldot. Lemennek a katakombákban, és akkor elszabadul a pokol. Zombik támadnak rájuk, és a csapatvezető Cuba Gooding Jr. kezéből kicsúszik az irányítás. Ahogy haladnak céljuk felé, szépen lassan hullik el a csapat. Aztán mikor elérik a célszemélyt, Ron Perlmant (hellboy), kiderül, hogy nem is zombik azok akik abálják őket. A főcsapa epikussága megkérdőjelezhető, de hepiend a vége, igaz egyedül csak Cuba Gooding, de ő legalább megmenekül.
Ennyit a filmről. Most pedig az értékelés:
"ZS" kategóriás, "ettőlmentsenmegazisten" film. Az ImbD-s 4.1 pont bőven sok rá, higyjétek el. Adok egy pontot Ronnak, és kettőt Cubának. Ennyi. Ez egy max 3 pontos szartaliga, óva intek tőle mindenkit. Cuba gooding neve nekem eddig fémjelzett valamit....valamit ami nem ez. Kár hogy ilyen trágyadék filmben kap szerepet. Többet érdemelne.

Kép
Kép
Kép

#10547 Felhasználó inaktív   megalonagyix 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 04. 22. 19:49

Idézet

KépAz ördög kriptája
Úgysem megy anélkül hogy kicsit ne mondanék a sztoriról, hát csapjunk a lovak közé. A filmet leginkább egy ilyen Resident evil-hez tudnám hasonlítani. Egy föld alatti titkos laborban (jelen esetben egy ásatás köré épített erőd) valami gáz van. Egy katonai csapatot küldenek le de furcsa mód csak egy túlélőért. A többit hagyniuk kell. Furcsállják is, de hát ezért kapják a zsoldot. Lemennek a katakombákban, és akkor elszabadul a pokol. Zombik támadnak rájuk, és a csapatvezető Cuba Gooding Jr. kezéből kicsúszik az irányítás. Ahogy haladnak céljuk felé, szépen lassan hullik el a csapat. Aztán mikor elérik a célszemélyt, Ron Perlmant (hellboy), kiderül, hogy nem is zombik azok akik abálják őket. A főcsapa epikussága megkérdőjelezhető, de hepiend a vége, igaz egyedül csak Cuba Gooding, de ő legalább megmenekül.
"ZS" kategóriás, "ettőlmentsenmegazisten" film. Az ImbD-s 4.1 pont bőven sok rá, higyjétek el. Adok egy pontot Ronnak, és kettőt Cubának. Ennyi. Ez egy max 3 pontos szartaliga, óva intek tőle mindenkit. Cuba gooding neve nekem eddig fémjelzett valamit....valamit ami nem ez. Kár hogy ilyen trágyadék filmben kap szerepet. Többet érdemelne.
Jót derültem a címen :Đ Majd meglesem egyszer. (Ha fenn torrenten)

#10548 Felhasználó inaktív   X360_FaNbOy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 22. 20:31

Idézet

KépAz ördög kriptája
Az elejét olvasva már megijedtem h tetszett xD Énis láttam, sajnos..azért a gerinckitépős leszbikus jelenet jó volt xD Cuba gooding nem ilyenekbe való, ez a Ron nekem valamiért nem szimpatikus, pedig jól játszik..a héten a Hitmant láttam, holnap írok róla véleményt..
Kép

#10549 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 23. 07:11

Idézet

Az ördög kriptája

James, te minden szart megnézel?

#10550 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 04. 23. 08:12

Idézet

Idézet

Az ördög kriptája

James, te minden szart megnézel?
Kíváncsi természet vagyok no! :Đ
Nem mondhatja senki, hogy nem adok esélyt egy filmnek :-D

Kép
Kép
Kép

#10551 Felhasználó inaktív   Capo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 24. 10:45

Kaptár: Bioterror : animációs film, a sztori 7évvel a Racoon Cityben történtek után folytatodik, amikor is egy repülőtéren megjelennek a zombik, és elszabadul a pokol.mint a címben is benne van, megjelennek ilyen bioterrorista izék, hogy fényt derítsenek a Racoon Cityben történtekre.ehhez minden eszközt bevetnek.annyira nem nagy puffanás az egész, a végefelé volt egy bossfight szerű valami, amiből szerintem többet kilehetett volna hozni.nem volt rossz film, de valahogy nem volt az az igazi Resident Evil hangulata.úgyérzem többet kilehetett volna hozni belőle.egyszer mindenképpen nézhető. gyenge 6/10
ha el múltál 18,szeretsz pókerezni,és egy kis "zseton" is jól jönne,katt
Kép

#10552 Felhasználó inaktív   X360_FaNbOy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 24. 10:57

Hitman-A bérgyilkos:
Gondoltam egyet és megnéztem. A játékot kiprobáltam de annyira nem fogott meg, a film annál inkább...
A főszereplő az elején nem tettszett, aztán megszoktam és jó lett belőle, bár azthittem Vin Diesel fogja játszani. Nem tudom miért inkább a gyengébbik nemnek ajánlják a filmet. Van benne akció is, vér is. A tőrténet az elég bonyolultnak tűnt..de érthető..Tetszett benne ez a keretbe helyezés, a film elején és végén levő jelenet...Kaptunk egy csajt is filmbe (Olga Kurylenko) ő is jól játszik..mindvégig megakarja b**atni magát, főhősünkel, aki ellenál valamiért..Nem is bántam mert apámmal néztem a filmet és nem szeretem olyankor az olyan jeleneteket Kép.. A film tettszett, nálam: 8,5/Kép10

Kép

#10553 Felhasználó inaktív   Gunner23 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 24. 11:05

Idézet

Hitman-A bérgyilkos:
Gondoltam egyet és megnéztem. A játékot kiprobáltam de annyira nem fogott meg, a film annál inkább...
A főszereplő az elején nem tettszett, aztán megszoktam és jó lett belőle, bár azthittem Vin Diesel fogja játszani. Nem tudom miért inkább a gyengébbik nemnek ajánlják a filmet. Van benne akció is, vér is. A tőrténet az elég bonyolultnak tűnt..de érthető..Tetszett benne ez a keretbe helyezés, a film elején és végén levő jelenet...Kaptunk egy csajt is filmbe (Olga Kurylenko) ő is jól játszik..mindvégig megakarja b**atni magát, főhősünkel, aki ellenál valamiért..Nem is bántam mert apámmal néztem a filmet és nem szeretem olyankor az olyan jeleneteket Kép.. A film tettszett, nálam: 8,5/Kép10

Nekem is tetszett a film, de mivel nagyon bejött a játékváltozat ezért kicsit sajnálom hogy film szinte egyáltalán nem hasonlít a játékokra. Értékeléssel egyetértek:)
Gunner For Life KépVictoria Concordia Crescit

KEDVES HÉTFŐ.
BASZD MEG.
ÜDVÖZLETTEL, A VILÁG.
humoros.blog.hu

Konfig: GPU: Gigabyte GTX 460 Super Overclock, CPU: Intel i5 760, Alaplap: Gigabyte GA H55-M UD3-H, PSU: Corsair TX650W, HDD: Seagate Barracuda.12, 500GB, SSD: ADATA S599 64GB, RAM: Kingmax Hercules 2200MHz 4GB kit, OS: Windows 7 Home Premium 64bit

#10554 Felhasználó inaktív   mate1995 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 04. 24. 12:33

Idézet

Idézet

Bombák Földjén

Ultra gáz!!!!!

Én úgy néztem ma meg moziban, hogy már láttam egyszer. Elmondanád, hogy szerinted miért ultra gáz? Talán nem értetted a történetet, és azért?

ez a film tényleg ulra gáz.

unalmas és egy dokumentumfilmnek inkáb elmenne a NatGeo-n.

#10555 Felhasználó inaktív   Capo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 24. 13:56

Idézet

Idézet

Idézet

Bombák Földjén

Ultra gáz!!!!!

Én úgy néztem ma meg moziban, hogy már láttam egyszer. Elmondanád, hogy szerinted miért ultra gáz? Talán nem értetted a történetet, és azért?

ez a film tényleg ulra gáz.

unalmas és egy dokumentumfilmnek inkáb elmenne a NatGeo-n.

höhö Kép érdekes egy 6 Oscar díjjas filmre azt mondani, hogy ultragáz.nem lehet hogy nem értetted a filmet, és ez miatt kapott ultra gáz minősítést nálad?
ha el múltál 18,szeretsz pókerezni,és egy kis "zseton" is jól jönne,katt
Kép

#10556 Felhasználó inaktív   Kyuubi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 24. 14:05

Fűrész
Első gondolatom amikor feláltam miután lement a credits, az volt hogy gagyesz, aztán persze gyorsan rájöttem hogy ez nem így van. Mindössze nem ezt vártam a filmtől. Azt gondoltam hogy itt majd olyan kemény brutalizálás lesz hogy nem bírom majd végignézni, meg parázós, nyomasztó hangulat, meg hogy arról fog szólni hogy milyen csapdákon hogy jut át a főszereplő. Ehhez képest pedig kaptam egy pszichológiai thrillert, krimi elemekkel, minimális brutslitással (igazábból egy véres jelenetet sem mutattak). Ami nem rossz, sőt, végeredményben egy elég jó film, csak nem ezt vártam tőle. Ami ugye nem a film hibája... 8/10
"What is dead may never die, but rises again, harder and stronger."

#10557 Felhasználó inaktív   Aramisz93 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 24. 14:54

Tegnap moziéjszaka volt, amire azért jól emlékszem azt most leírom

District 9

Én még nem láttam a filmet, igaz már egy jóideje itt van a gépemen egy változat belőle, de nem bántam, hogy most moziban láttam először. Tulajdonképpen leesett az állam. Illet néhol ez a dokumentumfilm jellegű dolog, a köztes narrációkkal, nagyon jó volt. Meghát maga a történet, és a történet feldolgozása azért nem mindennapi, nem sokszor lát az ember egy ilyen filmet ( persze megvolta a sablonos dolgok, a fertőzés, meg hogy mindig otthagyta de a végén csak visszament segíteni neki. ) AZ űrlények hangja kifejezetten idegesített. És külsőre is kicsit furcsák voltak, de ez egyáltalán nem volt baj, sokkal jobban illettek a filmbe, mint az alacsony zöld nagyszemű lények. Nekem az utóbbi idők egyik legjobb filmje

8/10

Kecskebűvölők

Nos ez az, ami ugy annyira nem. Most nem mesélném el a történetet. Ami nagyon jó volt a filmbe, az a humora. Szoval a JEdi lovagok megnevezés, és amikor Ewan McGregor elkezdte, hogy Am I a Jedi warrior? Na ott szakadtunk:) Tényleg nagyon jó volt humora, ami az átlagnál kevesebb IQ-val rendelkezőknek nem nagyon jött át, mert rengetegen kimentek közbe a teremből. Ezen a téren nincs is gond a filmmel, a színészi játékok is nagyon jók. A mondanivalója is jó, meg is lehet érteni, inkább csak a tálalása az ami kissé furcsa. Szoval ez a New Earth Army vagy mi is volt pontosan, meg ez a hippis dolog. AKkor a végén a rengeteg kecske. Tehát kissé furcsán hatott rám. Eléggé LSD tripes néhol a film. Ebből pár év múlvabiztos, hogy kultfilm lesz, amit egyesek az egekbe fognak magasztalni, mások meg egy unalmas sz*rnak fogják hívni. Hát én egyikbe se tartozom, egyszer jó volt látni. ( bár az első sor sokat rontott az élvezeten ) 6/10

#10558 Felhasználó inaktív   megalonagyix 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 04. 24. 16:02

Idézet

Fűrész
Első gondolatom amikor feláltam miután lement a credits, az volt hogy gagyesz, aztán persze gyorsan rájöttem hogy ez nem így van. Mindössze nem ezt vártam a filmtől. Azt gondoltam hogy itt majd olyan kemény brutalizálás lesz hogy nem bírom majd végignézni, meg parázós, nyomasztó hangulat, meg hogy arról fog szólni hogy milyen csapdákon hogy jut át a főszereplő. Ehhez képest pedig kaptam egy pszichológiai thrillert, krimi elemekkel, minimális brutslitással (igazábból egy véres jelenetet sem mutattak). Ami nem rossz, sőt, végeredményben egy elég jó film, csak nem ezt vártam tőle. Ami ugye nem a film hibája... 8/10
A többi részek olyanok amit mondtál :Đ

#10559 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2010. 04. 24. 17:26

Idézet

Idézet

FűrészElső gondolatom amikor feláltam miután lement a credits, az volt hogy gagyesz, aztán persze gyorsan rájöttem hogy ez nem így van. Mindössze nem ezt vártam a filmtől. Azt gondoltam hogy itt majd olyan kemény brutalizálás lesz hogy nem bírom majd végignézni, meg parázós, nyomasztó hangulat, meg hogy arról fog szólni hogy milyen csapdákon hogy jut át a főszereplő. Ehhez képest pedig kaptam egy pszichológiai thrillert, krimi elemekkel, minimális brutslitással (igazábból egy véres jelenetet sem mutattak). Ami nem rossz, sőt, végeredményben egy elég jó film, csak nem ezt vártam tőle. Ami ugye nem a film hibája... 8/10
A többi részek olyanok amit mondtál :Đ
Én is pont így voltam vele, ugyanugy azt hittem, h ez a legkeményebb horror megminden de pont ilyen benyomást tett rám is de szerintem se rossz film...

#10560 Felhasználó inaktív   Thalim 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 04. 24. 18:04

Én is láttam a filmet és igazad van , abszolut semmi igazán véres film nincs benne , egy olyan filmet láttam amin majdnem betojtam és ez a Cannibal Holocauszt volt 15-éves koromba ,jó lenne ha kiadnának valami tényleg brutális horrorfilmet.

Téma megosztása:

• (561 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 526
  • 527
  • 528
  • 529
  • 530
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.