HWSW Informatikai Kerekasztal: Ki milyen filmet látott a héten? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (561 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ki milyen filmet látott a héten?

#121 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2003. 09. 01. 14:04

Nekem nagyon nem tetszett!A story gagyi szerintem és a kivítelezés se az igazi.És nem is olyan rémísztő:(Egyszer azért megnézhető!
...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you Friedrich Nietzsche

#122 Felhasználó inaktív   Lock 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 09. 03. 18:54

Nagyon nagy Ő: jó, a limonádé kategóriából, bár kétszer nem fogom megnézni, de egyszer aranyos volt.

Final Destination 2: közepes fölé. A halál eljön értünk, de ha keresztbe teszünk neki, akkor fordított sorrendben öl meg minket, vagy még azt se. Igazából csak akkor ajánlom, ha az összes tévéadón operett megy...

I Spy: Eddie Murphy Magyarországon. Legyen mondjuk négyes, egy cseppet jobban szórakoztam rajta, mint az előzőn...

T3: Mindenki nézze meg. De csak négyes fölé. Én személy szerint sajnálnám, ha Svarci bácsit kihagyják belőle, mert ezt az egy szerepet tudta jól játszani. A vizuális technika naggggyon jó. Dehanemellenbenviszonthát története az lényegében nincsen. Vagyis összefoglalható két mondatban. De ezt nem én fogom megtenni. A Mátrix újratőőőccs azért sokkal jobban elgondolkodtatott. Viszont pörgős végig.

#123 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2003. 09. 04. 00:23

A KARIB-TENGER KALÓZAI ! Végre kész hozzá a magyar felirat! Én épp most fejeztem be.Mindenkinek ajánlom aki eddig nem nézte meg mert arra várt hogy magyarositsák .

#124 Felhasználó inaktív   kukac7 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2003. 09. 05. 01:15

szerintem a vege is rendben volt a voros sarkanynak.
szeretem az ilyen nyomozos filmeket.
a hannibalt meg feltetlen potold be! Kép
amugy edward norton is rulz! Kép
"Olyan csúnya vagyok, hogy a kurva is azt mondja, fáj a fejem."

#125 Felhasználó inaktív   kukac7 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 09. 05. 01:23

hasonlo a korre, meg majdnem egy idoben lattam a ket filmet, de minosegben meg sem kozeliti az elobb emlitett filmet.

#126 Felhasználó inaktív   kukac7 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 09. 05. 01:27

nekem teccett a final destination 2, szeritnem jo film, foleg ahogy az emberek meghallnak benne.

a nagyon nagy oben jacco srac nekem nagyon bejon, foleg azota, hogy lattam a piercing urat. Kép

#127 Felhasználó inaktív   badguy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 09. 05. 05:08

Lara Croft Tomb Raider - The Cradle of Life Kép

kellemes meglepetés a borzalmas első rész után, noha nem több mint egy közepes akicófilm szépen fényképezett Jolieval. vhogy így kellett volna kezdeni. a harmadik rész akár már egy jó film is lehetne ha a játék épp nem a mélybe tartana. Kép nade majdmeglátjuk... (azért az a cápás jelenet fájt Kép bár a képregény is tele van hasonlókkal)

corvin mozit nem ajánlom TR2höz. nemtudom csak engem tiszteltek e meg, de az első harmadban folyamatosan akadozott a hang. Kép hja és ha jól láttam sehol sincs feliratos változat KépKépKépKép.

"What difference do you think you can make, one man in all this madness?"

#128 Felhasználó inaktív   badguy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 09. 05. 05:37

... Egyebkent erdekes ez a folytatas-fika laz ami (majdnem) minden emberben kialakult mostanaban...

azért ez így túlzás. nem mindenki vevő az elétolt neogagyira amit vmi brand bőrébe bújtattak.

"What difference do you think you can make, one man in all this madness?"

#129 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2003. 09. 05. 22:37

Lara Croft Tomb Raider - The Cradle of Life Kép

kellemes meglepetés a borzalmas első rész után, noha nem több mint egy közepes akicófilm szépen fényképezett Jolieval. vhogy így kellett volna kezdeni. a harmadik rész akár már egy jó film is lehetne ha a játék épp nem a mélybe tartana. Kép nade majdmeglátjuk... (azért az a cápás jelenet fájt Kép bár a képregény is tele van hasonlókkal)

corvin mozit nem ajánlom TR2höz. nemtudom csak engem tiszteltek e meg, de az első harmadban folyamatosan akadozott a hang. Kép hja és ha jól láttam sehol sincs feliratos változat KépKépKépKép.

Szerintem mindkét rész borzalmasan gyenge de a 2. már szinte teljesen értelmetlen.Nem véletlenül szerepel minden országban gyengén.Az egész egy sima B kategoriás akciófilm.Értelmetlen túlzásokkal néha.ez mondjuk az én véleményem

#130 Felhasználó inaktív   Lord Mixxx 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 09. 06. 02:24

Megmondanam a cimet ha beugrana :-D (Heh ez jol kezdodik) DMX meg Jet Li moviejat kuksoltuk meg. Kellemesen elszorakoztunk rajta. Csak ne lenne annyi feka benne.... raadasul mindig ugyanazok, bar Jet Li is jet li maradt. A vege az marhasag szokas szerint de addig meg jo is volt.

Final destination 2: na nekem az bejott. Na nem az agyra mert gondolkoztato hatasa (ami khmm) hanem a trukkok stb-k. Siman felveszi a versenyt egy valag filmel. A halalok kozeledtevel mar ossze-ossze rezzentunk anyuval a fotelban.... :Đ

Identity: ezt ajanlottak a FD2 utanra de ez annyira nem volt jo.

Finding Nemo: na ezt napjan tobbszor is megnezem szivesen. Imadom a rajzfilmeket (es meg korosabb vagyok Kép)

Ressurection: nem az alien-es. Ez jo sot nagyon jo. Az tetszett a filben, hogy menet kozben mar ki lehetett talalni egy csomo mindent es mikor ugy tortent akkor hamar begondolkozott az ember, hogy mi is lesz a kovetkezo lepes.

Have a good byte!!!

#131 Felhasználó inaktív   Weres 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2003. 09. 06. 04:20

Elöre is szorri, de van némi problémám a sorközökkel... Én is hasolnó helyzetben vagyok mint kollégám. Bár elég jó volt a heti termés, nem nagyon emlékszem a cimekre. :Đ Hiába, a fotelem nem mozi... No, miközben a Generals zenéjét hallgatom mp3ról, megpróbálok emlékezni. (addikt vagyok.)Az arany markában (szinkronos, blee): Gene Hackmantól azt kapom amit várok. Öreguras föszereplő, aki a nyolcvanas éves filmgyártása iránt érzett nosztalgiájában próbálja újraéleszteni a stílust. Nem megy neki. Maga a film nem rossz, vannak benne fordulatok, de edzett flmbámuló lévén előre vágtam az összes poént. Eccer meg lehet nézni.Johnny English: Rowan Atkinson hozza a formáját. Bár néha erőltetett, lehetett rajta jókat röhögni. Az angol humor úgy látszik már csak ilyen... Kötelező, ez az ember egy állat! Finding Nemo: Alap. Dizninek dizni, de EZ AZ ELSÖ DIZNIFILM AMIBEN NEM ÉNEKELNEK!!! Ezt mindenkinek látnia kell, ezzel bevonul a történelembe! :)Identity: Imádom a tudathasadásos sztorikat!;)The Hunted: Tommy Lee Jones már öreg...T3: Schwarci is...A gyűlölet: Ősrégi francia kultfilm. A korosztályom odalesz érte. Akinek mond valamit az hogy nyolcker, hatker, kilencvenes évek; tudni fogja hogy ezt bizony ki kell irnia... Khhhmmm. DVD-n a tékából, jó? ;D

#132 Felhasználó inaktív   Ca$h 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2003. 09. 10. 21:50

Skacok! Nem tudom, hogy ki mennyire szereti Angelina Joliet, de en nagyon es bar ugy erzem, hogy a Lara Croft szerep igazan neki valo es nagyon jo szinesznonek is tartom egyben, megis egy kicsit szerintem tulzas, amiket muvelnek vele! Na mind1 szoval akinek tetszett a Tomb Raider 1 az ne nezze meg a folytatast, akinek viszont nem jott be annyira az nezze meg mindenkeppen, mert teljesen mas lett a masodik resz! En speciel ezert fogom megvenni mindkettot dvd-n! :Đ
Kép

#133 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 09. 13. 10:12

Óviapu:kellemesen elszórakoztam rajta!Egyszer érdemes megnézni,mert nem olyan rossz.Kicsit többeet vártam tőle,de nem csalódtam benne.A kiskölykök meg hatalmasak benne:))))

Amerikai Pie 3:American Wedding:Hát őszintén bevallom hatalmasat csalódtam benne.Egyáltalán nem adja vissza az első két rész hangulatát.A poénok se az igaziak(igaz van benne néhány jó).És 2,eddig főszereplő is hiányzik a filmből...sőt 3,mert Nadia is:)))))Semmi konkrét nem történik a filmben.A stroy se az igazi.Aki eddig egyik részt se látta(szerintem nincs ilyen) az ne nézze meg!Aki pedig látta vmelyiket is annak meg ajánlott!

...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you Friedrich Nietzsche

#134 Felhasználó inaktív   zsoltikaje 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2003. 09. 13. 13:26

akkor kb olyan lehet a pite 3 mint a taxi 3Kép
Semmi többet nem tudok elmondani

#135 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 09. 13. 22:33

A Taxi 3-t nem láttam így arról nem tudok nyilatkozni.

#136 Felhasználó inaktív   asas 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2003. 09. 14. 11:59

a Jet Li film címe Cradle 2 the grave (bölcsőd lesz a koporsód). mér baj, hogy annyi fekete van benne? amúgy szerintem iszonyú jó film. és amúgy is KépKépJet LiKépKép
TECHNO SUX, RAP RULZ :-D "AK 47 is the tool, dont make me act the mothafuckin fool!"

#137 Felhasználó inaktív   Ca$h 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2003. 09. 16. 18:50

Ujra megneztem a hetvegen a Ryan kozlegenyt...no comment...orokalapfilm!!! Ezenkivul megvettem az Alarcot amit 1000-szer meg lehet nezni, es az H.B.O.-n lattam a Moulin Rouge-ot, sracok, hogy ez mekkora film! Nezze meg mindenki, aki meg nem latta, megeri!!! :Đ))
Kép

#138 Felhasználó inaktív   kukac7 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 09. 16. 21:20

biztos bennem van a hiba, de szerintem a rayen kozlegeny nem olyan nagy durranas. Kép
szamomra nem.

#139 Felhasználó inaktív   kukac7 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 09. 20. 01:12

Felholt - Half-past dead

Seagal nagy harci mester Ja Rule segitsegevel probalja a jokat megvedeni es a gonoszokat megallitani.
Mint minden akcio film altalaban, itt is sikerul ez nekik.
A zene az, ami kicsit fellenditi a filmet, ez koszonheto Ja Rulenek.
Egy szimpla ekson film, semmi tobb.

[||---] 2/5

Undisputed

Egy igazan jo kis boxolos film, a nehai vampirirtoval, Wesley Snipes-szel es a nagy nyomozoval, Petr Falk-kal.
Nekem vegul is teccett a film, boximadoknak es kedveloknek kotelezo!

[|||--] 3/5

Ki nevet a vegen? - Anger Management

Bazzeg ez nagyon sulyos egy film!
Az eleje kicsit idegesitett, de igy visszagondolva nagyon beteg film.
Pentek estere vagy munka utan ajanlom, hogy nezzetek meg, megmozgatja a rekeszizmokat az tuti!

[||||-] 4/5

Finding Nemo

Kivancsi voltam az uj disney/pixar animacios filmre.
Szerintem aranyos mozi, a latvanyert mindenkepp erdemes megnezni.
Elbuvolo, csodaszep!

[|||--] 3/5

Hajo a vege

2 hetero egy csajokkal megtelt hajora akar jegyet venni, de a csajok helyett melegekkel van tele a luxus hajo.
Aztan elkezdodnek a dolgok bonyolodni...
Konnyedt kis vigjatek.

[||---] 2/5

Johny English

Rowan Atkinson (Mr. Been) uj beteg filmje.
Hozza a tole megszokott formajat az urge.
Ja meg annyit, hogy Natalie Imbruglia is szerepet kapott, Johny tarsakent es kesobb szeretojekent.

[||---] 2/5

O Brother Where Art Thou - O testver, merre visz utad?

Eleg fordulatos kaland film George Clooney szereplesevel.
Vannak benne jo poenok, a regi neger gyulolo idokben jaccodik.

[|||--] 3/5

The Good Gir

Ez egy nagyon depis film, csak azert neztem meg, mert a Donnie Darkot alakito szinesz, Jake Gyllenhaal is jaccik benne Jennifer Aniston oldalan.
Ongyilkos jelolteknek, depresszioban szenvedoknek ajanlott.
Amugy nekem bejott a film abszolut.

[||||-] 4/5

A karhozat utja - Road To Perdition

Nem rossz film, asszem talan Oscar-dijat is kapott?
Mondjuk azon elcsodalkoztam, hogy a film vegen a szereploknel a Michaelt jacco szinesz palanta van az elso helyen, Tom Hanks pedig csak a 5.
Na de mind1, nem ez a lenyeg.
Regi, Al Capone idejeben jaccodo maffias film.

[|||--] 3/5

#140 Felhasználó inaktív   kukac7 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 09. 20. 01:14

bocsi ismet, ha nagy volna a hozzaszolas.
modok: kette vegyem?

Téma megosztása:

• (561 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Utolsó »