Ki milyen filmet látott a héten?
Elküldve: 2003. 09. 01. 14:04

Elküldve: 2003. 09. 03. 18:54
Nagyon nagy Ő: jó, a limonádé kategóriából, bár kétszer nem fogom megnézni, de egyszer aranyos volt.
Final Destination 2: közepes fölé. A halál eljön értünk, de ha keresztbe teszünk neki, akkor fordított sorrendben öl meg minket, vagy még azt se. Igazából csak akkor ajánlom, ha az összes tévéadón operett megy...
I Spy: Eddie Murphy Magyarországon. Legyen mondjuk négyes, egy cseppet jobban szórakoztam rajta, mint az előzőn...
T3: Mindenki nézze meg. De csak négyes fölé. Én személy szerint sajnálnám, ha Svarci bácsit kihagyják belőle, mert ezt az egy szerepet tudta jól játszani. A vizuális technika naggggyon jó. Dehanemellenbenviszonthát története az lényegében nincsen. Vagyis összefoglalható két mondatban. De ezt nem én fogom megtenni. A Mátrix újratőőőccs azért sokkal jobban elgondolkodtatott. Viszont pörgős végig.
#123 Guest__*
Elküldve: 2003. 09. 04. 00:23
Elküldve: 2003. 09. 05. 01:15
szeretem az ilyen nyomozos filmeket.
a hannibalt meg feltetlen potold be!

amugy edward norton is rulz!

Elküldve: 2003. 09. 05. 01:23
Elküldve: 2003. 09. 05. 01:27
nekem teccett a final destination 2, szeritnem jo film, foleg ahogy az emberek meghallnak benne.
a nagyon nagy oben jacco srac nekem nagyon bejon, foleg azota, hogy lattam a piercing urat.
Elküldve: 2003. 09. 05. 05:08
Lara Croft Tomb Raider - The Cradle of Life
kellemes meglepetés a borzalmas első rész után, noha nem több mint egy közepes akicófilm szépen fényképezett Jolieval. vhogy így kellett volna kezdeni. a harmadik rész akár már egy jó film is lehetne ha a játék épp nem a mélybe tartana. nade majdmeglátjuk... (azért az a cápás jelenet fájt
bár a képregény is tele van hasonlókkal)
corvin mozit nem ajánlom TR2höz. nemtudom csak engem tiszteltek e meg, de az első harmadban folyamatosan akadozott a hang. hja és ha jól láttam sehol sincs feliratos változat
.

Elküldve: 2003. 09. 05. 05:37
... Egyebkent erdekes ez a folytatas-fika laz ami (majdnem) minden emberben kialakult mostanaban...
azért ez így túlzás. nem mindenki vevő az elétolt neogagyira amit vmi brand bőrébe bújtattak.

#129 Guest__*
Elküldve: 2003. 09. 05. 22:37
Lara Croft Tomb Raider - The Cradle of Life
kellemes meglepetés a borzalmas első rész után, noha nem több mint egy közepes akicófilm szépen fényképezett Jolieval. vhogy így kellett volna kezdeni. a harmadik rész akár már egy jó film is lehetne ha a játék épp nem a mélybe tartana. nade majdmeglátjuk... (azért az a cápás jelenet fájt
bár a képregény is tele van hasonlókkal)
corvin mozit nem ajánlom TR2höz. nemtudom csak engem tiszteltek e meg, de az első harmadban folyamatosan akadozott a hang. hja és ha jól láttam sehol sincs feliratos változat
.
Szerintem mindkét rész borzalmasan gyenge de a 2. már szinte teljesen értelmetlen.Nem véletlenül szerepel minden országban gyengén.Az egész egy sima B kategoriás akciófilm.Értelmetlen túlzásokkal néha.ez mondjuk az én véleményem
Elküldve: 2003. 09. 06. 02:24
Megmondanam a cimet ha beugrana (Heh ez jol kezdodik) DMX meg Jet Li moviejat kuksoltuk meg. Kellemesen elszorakoztunk rajta. Csak ne lenne annyi feka benne.... raadasul mindig ugyanazok, bar Jet Li is jet li maradt. A vege az marhasag szokas szerint de addig meg jo is volt.
Final destination 2: na nekem az bejott. Na nem az agyra mert gondolkoztato hatasa (ami khmm) hanem a trukkok stb-k. Siman felveszi a versenyt egy valag filmel. A halalok kozeledtevel mar ossze-ossze rezzentunk anyuval a fotelban....
Identity: ezt ajanlottak a FD2 utanra de ez annyira nem volt jo.
Finding Nemo: na ezt napjan tobbszor is megnezem szivesen. Imadom a rajzfilmeket (es meg korosabb vagyok )
Ressurection: nem az alien-es. Ez jo sot nagyon jo. Az tetszett a filben, hogy menet kozben mar ki lehetett talalni egy csomo mindent es mikor ugy tortent akkor hamar begondolkozott az ember, hogy mi is lesz a kovetkezo lepes.
Elküldve: 2003. 09. 06. 04:20

Elküldve: 2003. 09. 10. 21:50

Elküldve: 2003. 09. 13. 10:12
Óviapu:kellemesen elszórakoztam rajta!Egyszer érdemes megnézni,mert nem olyan rossz.Kicsit többeet vártam tőle,de nem csalódtam benne.A kiskölykök meg hatalmasak benne:))))
Amerikai Pie 3:American Wedding:Hát őszintén bevallom hatalmasat csalódtam benne.Egyáltalán nem adja vissza az első két rész hangulatát.A poénok se az igaziak(igaz van benne néhány jó).És 2,eddig főszereplő is hiányzik a filmből...sőt 3,mert Nadia is:)))))Semmi konkrét nem történik a filmben.A stroy se az igazi.Aki eddig egyik részt se látta(szerintem nincs ilyen) az ne nézze meg!Aki pedig látta vmelyiket is annak meg ajánlott!

Elküldve: 2003. 09. 13. 13:26

Elküldve: 2003. 09. 13. 22:33
A Taxi 3-t nem láttam így arról nem tudok nyilatkozni.

Elküldve: 2003. 09. 14. 11:59

Elküldve: 2003. 09. 16. 18:50

Elküldve: 2003. 09. 16. 21:20

szamomra nem.
Elküldve: 2003. 09. 20. 01:12
Felholt - Half-past dead
Seagal nagy harci mester Ja Rule segitsegevel probalja a jokat megvedeni es a gonoszokat megallitani.
Mint minden akcio film altalaban, itt is sikerul ez nekik.
A zene az, ami kicsit fellenditi a filmet, ez koszonheto Ja Rulenek.
Egy szimpla ekson film, semmi tobb.
[||---] 2/5
Undisputed
Egy igazan jo kis boxolos film, a nehai vampirirtoval, Wesley Snipes-szel es a nagy nyomozoval, Petr Falk-kal.
Nekem vegul is teccett a film, boximadoknak es kedveloknek kotelezo!
[|||--] 3/5
Ki nevet a vegen? - Anger Management
Bazzeg ez nagyon sulyos egy film!
Az eleje kicsit idegesitett, de igy visszagondolva nagyon beteg film.
Pentek estere vagy munka utan ajanlom, hogy nezzetek meg, megmozgatja a rekeszizmokat az tuti!
[||||-] 4/5
Finding Nemo
Kivancsi voltam az uj disney/pixar animacios filmre.
Szerintem aranyos mozi, a latvanyert mindenkepp erdemes megnezni.
Elbuvolo, csodaszep!
[|||--] 3/5
Hajo a vege
2 hetero egy csajokkal megtelt hajora akar jegyet venni, de a csajok helyett melegekkel van tele a luxus hajo.
Aztan elkezdodnek a dolgok bonyolodni...
Konnyedt kis vigjatek.
[||---] 2/5
Johny English
Rowan Atkinson (Mr. Been) uj beteg filmje.
Hozza a tole megszokott formajat az urge.
Ja meg annyit, hogy Natalie Imbruglia is szerepet kapott, Johny tarsakent es kesobb szeretojekent.
[||---] 2/5
O Brother Where Art Thou - O testver, merre visz utad?
Eleg fordulatos kaland film George Clooney szereplesevel.
Vannak benne jo poenok, a regi neger gyulolo idokben jaccodik.
[|||--] 3/5
The Good Gir
Ez egy nagyon depis film, csak azert neztem meg, mert a Donnie Darkot alakito szinesz, Jake Gyllenhaal is jaccik benne Jennifer Aniston oldalan.
Ongyilkos jelolteknek, depresszioban szenvedoknek ajanlott.
Amugy nekem bejott a film abszolut.
[||||-] 4/5
A karhozat utja - Road To Perdition
Nem rossz film, asszem talan Oscar-dijat is kapott?
Mondjuk azon elcsodalkoztam, hogy a film vegen a szereploknel a Michaelt jacco szinesz palanta van az elso helyen, Tom Hanks pedig csak a 5.
Na de mind1, nem ez a lenyeg.
Regi, Al Capone idejeben jaccodo maffias film.
[|||--] 3/5
Elküldve: 2003. 09. 20. 01:14
modok: kette vegyem?