HWSW Informatikai Kerekasztal: Ki milyen filmet látott a héten? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (561 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ki milyen filmet látott a héten?

#81 Felhasználó inaktív   Ca$h 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2003. 08. 13. 15:40

Igaz ami igaz! De az iras nem csak abbol all, hogy poenos dolgokat irsz! Legfokeppen az a lenyege, hogy minnel jobban el tudja kepzelni az olvaso azt, amit kozolni akarsz vele! Es erre ez az alapot tokeletes tud lenni. Hidd el nekem! Kép
Kép

#82 Felhasználó inaktív   Ca$h 

• Senior tag

Elküldve: 2003. 08. 14. 13:50

de ez egy olyan dolog, hogy szokták mondani, hogy a részegek milyen vidámak meg minden, és van amin módosult tudatállapotban nevet az ember, és jó poén, de ezt normálisan még csak egy rosszalló nézésre se méltatná, de tényleg nem csak ettől függ
Olvastam a cikket amit kuldtel nekem! Bevallom nekem teccet, mert birom a fekete humort es az ironiat(egy bizonyos szintig), de pont itt volt a gond szerintem! Tulzasba vitted az ironiat, ennyi az egesz, pedig otletes volt az egesz, amit kitalaltal... Kép
Kép

#83 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2003. 08. 14. 22:40

X-Men 2!!!!!Aki még nem látta nézze meg!Márcsak a látvány miatt is érdemes,de szerintem egész jóra sikeredett!Kár,hogy a végén Famke Jansen kisasszony meghalKép

Jövőhétre tervbe van véve:Tomb Raider 2!!!Huhh kíváncsi vagyok rá nagyon.A minőség ahhoz képest,hogy kamerás...ha nem tudom,hogy kamerás,akkor azt hiszem hogy dvd rip!Csak egy kivágott kis bemutatót láttam...tudjátok ami alapján eldönti az ember,hogy érdemes-e leszedni!

Jhonny English a másik film!

A szinkronos kamerás verziót félig láttam,addig nagyon jó volt,de a minőség ronott a hangulaton.Így most beszereztem a dvd rip verziót igaz feliratos,de így már sokkal élvezetessebb lesz megnézni!!

Miből gondolod , hogy meghalt?Olvastál M.O.-n kiadott X-men képregényeket?Az anyag nem vész el csak ÁTALAKUL!!!

#84 Felhasználó inaktív   Ca$h 

• Senior tag

Elküldve: 2003. 08. 15. 12:01

Jajam...a filmhez illik egy kicsit ismerni a kepregenyt is! Egyebkent Famke biztos hogy nem halt meg meg, legfeljebb Jean Grey! Kép De o sem biztos, hogy meghalt... Kép
Kép

#85 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2003. 08. 16. 11:10

Azt mondjátok lesz folytatás??????????
...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you Friedrich Nietzsche

#86 Guest__*

Elküldve: 2003. 08. 16. 21:29

Már tudhatnád ami sikeres annak mindig van folytatása. :Đ)Eredetileg 3 részesre tervezte Bryan Singer a rendező de lehet 5.-6. rész is .Irtozatosan nagy a háttér anyag a több mint 8 fajta X-mennel kapcsolatos képregénysorozatoknak és a rajzfilmsorozatoknak köszönhetően.

#87 Felhasználó inaktív   kukac7 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2003. 08. 17. 23:48

Azonossag - Identity

Mar regota meg akartam nezni ezt a filmet, csak nem volt hozza feliratom.
Amada Pettre kivancsi voltam, hogy egy thrillerben hogy tud alakitani.
Meg kell hagyni, egesz jo volt, meg persze a tobbi szereplo is.
Sokaktol olvastam, hogy eleg jo a film, meg kell hagyni, igazuk volt.
Elhagyatott motel, szakado eso, ejjszaka.
Mi kell meg egy kis ijesztgeteshez?
A fil az eleg paras, talagatunk, hogy ki lehet a gyilkos.
Nekem az tett be, mikor a gyilkost betoltak a terembe es elkezdtek a targyalast.
Ott nem nagyon ertetem, hogy mirol beszelnek.
Most akkor az az elmebajos ember, akiben tobb lelek elt, az volt az osszes ember, akit megoltek?
Vagy most hogy van?
Szal nem igazan ertem.
Ha vki latta a filmet es megertette a torteneseket, az vilagositson mar fel.

[||||-] 4/5

Terminator 3

Ezt mar regebben lattam, csak meg akartam varni, hogy elinduljon az uj gk, ide akartam a velemenyemet elmondani a filmrol.
Sajnos az elozo reszeket nem lattam vagy ha igen, akkor csak reszleteket.
Ezt a reszt is ugy lattam, hogy full angol volt, azt meg nem ertem felirat hianyaban.
Haver elotte azert el mondta ugy nagyjabol, hogy mirol is szol a film.
Szal, a tortenetet most hagyjuk.
Latvanyban ugy hiszem nem volt hiany, tenyleg profin megcsinaltak a "mi fiaink".
Az eleg utos vol, mikor a darus kocsival lebontjak az utcat.
Loken kisasszony igazan jol szerepelt Schwarci ellen, na meg a fotokon is jol nez ki.
Megmondom oszinten, hogy nekem ezek a nagy, szuperprodukcios filmek semmit mondoak, inkabb nezek meg egy kisebb, de annal tartalmasabb filmet.

[|||--] 3/5

Halalosabb iramban - 2 Fast 2 Furious

Az elso reszhez nem volt szerencsem, csak par kepkockat kaptam el belole.
De a masodik resz megnezese utan ugy latom ez a hianyt potolni fogom.
Nekem fokent a kocsik teccettek, nagyon jol neztek ki.
Az elejen az a terepjaro, amivel az utat jeloltek meg, azon jot mosolyogtam.
Szerintem nem kell sokat hozzafuzni a filmhez, egy szompla akcio film, jo kocsikkal, Diesel bacsi nelkul.

[|||--] 3/5

Brian elet

Regebben megvolt a film, de nem tudtam megnezni.
Azt mondtak, hogy nagy film, sok poen meg minden.
Nekem vhogy nem jonnek be az efele tipusu alkotasok.
Az en keszulekemben volna a hiba?

[||---] 2/5 (jo indulattal)

New York bandai - Gangs of New York

Ugy hallottam, hogy nagy film, meg Oscart is kapott, gondoltam akkor megnezem mar.
Szerintem tul eroltetett a film.
Mintha vmi hianyzott volna belole.
Szal nalam nem volt nyero.

[|----] 1/5 (hu... meg ilyen sem volt nalam)

Golyoallo szerzetes - Bulletproof monk

Lattam a bemutatojat es megteccett.
Kivancsi voltam, hogy az Amerikai pite sztarja mire kepes egy akcio filmben.
Ugy laccik eleg sokra.
Jo kis film, tele matrixos bunyoval, lovedek lassitassal.
Aranyos...

[|||--] 3/5

Macskajaj

Mar egyszer lattam a suliban, de a sok allat miatt nem igazan ertettem belole semmit.
Igy nyugisan megneztem itthon.
Nagyon kiraly film, de gondolom mindenki ismeri, nem is gepelek tobbet.

[||||-] 4/5

Veszett vad - The hunted

En tobbet vartam ettol a filmtol.
Vmi jo kis elmebeteg gyulkos utani hajszat.
Vegul is ezt kaptam, csak kicsit mashogy, mint ahogy azt en elkepzeltem.
Szerintem eleg lajtos filmre sikerult.

[|||--] 3/5

A minden6o

Vmelyik ujsagos cdn lattam 1000 eve a bemutatojat es mar akkor megteccett.
El sem tudtam kepzelni, hogy milyen az, ha Jimet isteni erovel ruhazzak fel.
Most mar eltudom.
Nagyon poenos film, foleg igy este, munka/suli utan erdemes megnezni, tuti kikapcsolodas.
Missis Pitt is jol nez ki benne, na meg a JAG - becsuletbeli ugyek noi sztarja is.
Halali egy muvi!

[||||-] 4/5

bocs, ha hosszu lett. Kép Kép

"Olyan csúnya vagyok, hogy a kurva is azt mondja, fáj a fejem."

#88 Felhasználó inaktív   kukac7 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 08. 17. 23:51

huu ezt tenyleg hosszu, bocsesz.
ha gondoljatok modok, akkor kettevehetem, csak ne toroljetek ki pls! Kép

#89 Felhasználó inaktív   Zup 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 08. 18. 09:15

Nem törlik ki, itt a moderátorok ilyen hosszú hozzászólásokat komáznak. Onnan tudom, hogy kaptam egy privát üzit, hogy ne írjak már ilyen rövid hozzászólásokat, különben rontom-bontom...

Na, a témához kapcsolódóan: A múlt héten láttam a Vissza a jövőbe 2-t meg a Tomb raidert.

Segíts a rendőrnek: verd össze magad! http://doom3.hardwired.hu http://ragames.atw.hu

#90 Felhasználó inaktív   Ivoke 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 08. 18. 09:26

Azokat én is. Meg 2 hete a Termosztátor 3-at.
P5N32-E SLI-E8400; 4x1GB; 2x GF9600 GT SLI; HD103UJ, HD642JJ 2x HD403LJ; X-Fi Xtreme; LG W2253TQ-PF; XP SP3; W7 64-bit

#91 Felhasználó inaktív   Ca$h 

• Senior tag

Elküldve: 2003. 08. 18. 19:09

Már tudhatnád ami sikeres annak mindig van folytatása. :Đ)Eredetileg 3 részesre tervezte Bryan Singer a rendező de lehet 5.-6. rész is .Irtozatosan nagy a háttér anyag a több mint 8 fajta X-mennel kapcsolatos képregénysorozatoknak és a rajzfilmsorozatoknak köszönhetően.
Ez mind mind igaz! De ha jobban odafigyelunk, akkor a mozi nem igazan hu a kepregenyhez, mert egy kicsit vegyiti az uj karaktereket regiekkel! De ennek ellenere nagyon jol sikerultek szerintem!
Kép

#92 Felhasználó inaktív   Ca$h 

• Senior tag

Elküldve: 2003. 08. 18. 19:10

Mar hogy ne lenne folytatas! Viccelsz? Remelem mondjuk jobb lesz, mint a 2 volt, es visszajon majd egy kicsit az egynek a hangulata! Remenkedjunk! Kép
Kép

#93 Felhasználó inaktív   kukac7 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 08. 19. 10:08

akkor megnyugodtam, csak biztos nem sokan olvassak el a nagyon hosszu hozzaszolasokat, ugymint ezt. Kép

#94 Felhasználó inaktív   Ca$h 

• Senior tag

Elküldve: 2003. 08. 19. 17:38

En eppen most neztem meg "A Fulket", ha valaki szereti az izgalmas es mondanivaloval rendelkezo filmeket, akkor tuti tipp nekik! Eszmeletlenul jo film volt! Ritka manapsag, hogy egy film meglepje az embert...de ez kepes volt ra...nem is akarhogy... Kép
Kép

#95 Guest__*

Elküldve: 2003. 08. 19. 23:34

Ez mind mind igaz! De ha jobban odafigyelunk, akkor a mozi nem igazan hu a kepregenyhez, mert egy kicsit vegyiti az uj karaktereket regiekkel! De ennek ellenere nagyon jol sikerultek szerintem!
Ez igaz .Mondjuk nekem eddig a HULK volt nagy negativum mert a képregény és a film abban egyezik hogy 1 nagy zöld óriás tombol.Ja és a szereplők nevei is egyeznek. Képregény adaptációban eddig ez a leggyengébb még a soha be nem mutatott 1984-es Fantasztikus 4-es is jobban volt megcsinalva (nem a trükkökre értem). :-D

#96 Guest__*

Elküldve: 2003. 08. 19. 23:37

En eppen most neztem meg "A Fulket", ha valaki szereti az izgalmas es mondanivaloval rendelkezo filmeket, akkor tuti tipp nekik! Eszmeletlenul jo film volt! Ritka manapsag, hogy egy film meglepje az embert...de ez kepes volt ra...nem is akarhogy... Kép
Eggyetértek!Fülke a leg+abb meglepetés idén!

#97 Guest__*

Elküldve: 2003. 08. 21. 09:25

Terminator3: Megnéztük végre mi is, éjféli vetítésen. Tudom, mindenki látta már, de mi nem értünk rá kiutazni külföldre, hogy megnézzük:) Tetszett, nem szentségtelenítette meg a sorozatot. Nem jobb, mint a második, de rendben van. Legjobban attól féltem, hogy elkomolytalanodik, amolyan vicceseket beszólok miközben minden felrobban film lesz. Tényleg kevésbé komoly, de a humor is rendben volt. A színészek jó választások, a John Connor srác nagyon jó, ügyesen ötvözi a humort, a "sokat látott" fejet, a lepukkantságot. A lány (Claire Danes) nagyon sokat ad a filmhez, szerintem miatta olyan életszerű, meglepően jól játszik. A TX is hozza, amit mondtak róla, szintén a helyén van. Ha hibát akarok keresni, két bajom van vele: viszonylag kevés minden történik, nem olyan sokat tudunk meg a történetről, kevés szereplő van. Kellemesen, gyorsan eltelt nekem a film, nem olyan nyomasztó filmeposz benyomását kelti (sajnos). A másik gond, hogy most sokkal több a következetlenség. A TX szerintem pl visszalépés a T1000-hez képest (az tiszta nanotechnológia volt). A szuper gépemberek, ha azt akarják bemutatni, semmitől sem sérülnek, máskor meg hirtelen hasonló behatástól károsodnak. Amiken pl Swarzi keresztülmegy (szó szerint:), legalábbis a ruhája megkophatna. Van egy csomó hatásvadász dolog is, miért is kéne pl modemhangot kiadni, meg chippeket tűvel szurkálni, ahelyett, hogy valami vezeték nélküli kommunikációs eszközzel tennék ezt. Amúgy egy csomó minden tetszett benne, de talán kicsit túl könnyed.

#98 Felhasználó inaktív   dJ KiXasS 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2003. 08. 23. 15:12

Nemo keresése / Finding Nemo - 2003

Hát megnéztem ezt a filmet is. Ledöbbentett. De nem a grafika, az szerintem kicsit túl van reagálva mindenhol. Tényleg nagyon szép meg minden, csak én magasabbra raktam a lécet a Jégkorszak után...
Hogy mi döbbentett le? Már az elején a "testi fogytékos" hal. Aztán a rövidtávú memóriakiesésben szenvedő, nagyszájú néger nőnek beállított kékhal (remélem ez majd megmarad a magyar szinkronban is). Aztán az öreg, tapasztalt szintén "testi fogyatékos" hal.
Szvsz kicsit túl sokminden került bele ebbe a rajzfilmbe az amerikai társadalom mostanság legtöbbet érintett problémáiból. Ezért kicsit csalódtam benne és nem nagyon sorolnám a vígjáték kategóriába. És szerintem kicsit a nagyobb korosztály számára értelmezhetőbb. Persze a kisgyerek jót mosolyog majd a memóriavesztéses halon, de felfogni úgysem fogja.

Egy nagyon jó rész volt a filmben, ami szintén amerikai vonásból táplálkozott: amikor a "wazzup" teknősök az áramlatban utaztak. Az hogy a cápák "rehabilitációs" kört alkottak, az megint szánalmas amcsi "poén".

Szóval 10/3 ha felnőttként nézem és 10/7 ha gyerekként.

#99 Felhasználó inaktív   JackDaniels 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 08. 24. 12:55

Én megnéztem az Azonosság (Identity) c. filmet.Nem rossz,én egyébként is eléggé csípem az ilyen kissé nyakatekert cselekményű filmeket.Érdekes volt a végefelé a csattanó!!Kép Ajánlom mindenkinek.
Sims?? Nem értem!!! Én szoktam sms-ezni de minek oda az "i" betű?????????

#100 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 08. 24. 15:13

Nemo nyomában a fordítás nem??Na de mind1.Nem tudtam,hogy rajzfilm,de így mostmár leszedem és megnézem.
...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you Friedrich Nietzsche

Téma megosztása:

• (561 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.