HWSW Informatikai Kerekasztal: Ki milyen filmet látott a héten? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (561 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ki milyen filmet látott a héten?

#181 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2003. 11. 04. 10:31

Már ne is haragudj, de akkor te valami más filmet néztél! A Kill Bill úgy van rendben, ahogy van. Tarantino nem újat alkotott, hanem a már eddig meglévő stílusokat keverte össze a saját stílusában. Például a mangarajzfilm alatt szóló western zene nem épp illik össze :Đ vagy a japán télikertben zajló kardpárbajhoz mennyire illik az Animals egyik nótájának a disco verziója? Semennyire...és mégis ettől olyan veszettül jó ez a film! Próbáld meg nem a ponyvaregényt és a Jackie Brown-t keresni benne! Kép

#182 Felhasználó inaktív   Deathunter 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 04. 11:10

Nem kerestem én benne egyiket sem, csak egész egyszerűen nem jönnek már be a mesefilmek. 15-20 évvel ezelőtt még biztosan élveztem volna...
Stay with in the Family!

#183 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 04. 11:31

Sajnálom akkor, hogy nem érintett meg a film, pedig a mai híg fos tengerén ez végre egy jó alkotás.

#184 Felhasználó inaktív   Deathunter 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 04. 12:43

Jó, mondjuk az is közrejátszott a nemtetszésemben, hogy basztak fűteni a moziban (pedig Hollywood Mulilex) és szarrá lehetett fagyni, a kezelőnek meg görcs álhatott az ujjába, mert olyan kiba hangos volt a film, hogy a légyfing is dübörgött... Ráadásul annál a nyávogó fos zenénél ez igen kellemetlen volt...

Ja és sztem ez a film pont azok közé a hót unalom és max egyszer megnézem filmek közé tartozik mint a többi. Régebben minden héten elment az ember moziba, mert olyan jókat adtak, ma már havonta ha van egy félig-meddig normális film, de azok is csak a nagyágyúk, mint Matrix, meg T3, stb...

Stay with in the Family!

#185 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 04. 12:47

"Ja és sztem ez a film pont azok közé a hót unalom és max egyszer megnézem filmek közé tartozik mint a többi"

JÉZUSOM! Ezt komolyan is gondolod? Egyszer megnézhető??? Huh, akkor itten nagy baj van nálad! Ez a film pont azok közé tartozik, amiket nyugodtan megnézhetsz sokszor, mert a varázsa mindíg el fog bűvölni! Jah, de ahhoz érteni és érezni kell a filmet. Akit nem érintett meg, az soha nem fog rájönni az izére :Đ Sajnálom, hogy neked nem jött be, így egy nagyon jó filmtől esel el...

#186 Felhasználó inaktív   Deathunter 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 04. 13:47

Igen, velem van a baj, mert eddig nem is találkoztam olyan emberrel, akinek nem tetszett:D A HC.Gamer forumon be is pöccent rám egy gyerek, mert nem tetszik, és elkezdett lefaszozni:D Mik vannak...
Stay with in the Family!

#187 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 04. 14:42

Emiatt lefaszozni már ne is haragudj... mindenkinek más az izlése... én sem mondtam rád, hogy egy nemiszerv vagy, csak azért, mert nem tetszett neked. Inkább sajnállak... Kép

#188 Felhasználó inaktív   Deathunter 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 04. 15:59

Nekem inkább az avatarodon lévő muksó filmjei jönnek be, szal azért ne sajnálj:DKép
Stay with in the Family!

#189 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 04. 17:03

Az avataromon lévő csókának komolyan mondom, még szar filmjét nem láttam. Még a City by the Sea is jó volt, annak ellenére, hogy egy dráma volt...

#190 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2003. 11. 04. 17:33

Basic: Hallottam, hogy Ranger kiképzőőrmester meg DEA ügynök van benne, felkeltette az érdeklődésem. Végül is tetszett, de főleg a katonásdis részek, mert a film műfaja igazából nem áll közel hozzám. Az ilyen "történik valami, folyamatosan bukkannak fel az új infók, és a végén meg fogsz lepődni amikor minden kiderül" típusú sztorik szerintem általában hülyének nézik a nézőt. Csalnak, mert egyértelműen sugalnak dolgokat, amikről aztán persze kiderül, hogy nem igaz... Ettől eltekintve a film tulajdonképpen igényes, nézhető film.

#191 Felhasználó inaktív   Deathunter 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 04. 19:18

Mert nincs szar filmje öreg! Láttad az Éjszakai rohanást?:Đ Alapmű!!
Stay with in the Family!

#192 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 04. 20:37

VICCELSZ? Imádom azt a filmet! DeNiro és Chalres Grodin! Baromira kedveltem, nagyon régen láttam és sehol egy dvdrip belőle :Đ

#193 Felhasználó inaktív   Gunner 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2003. 11. 04. 20:50

Aki meg nem látta a Barátok Közt mai részét, ássa el magát Kép
" Egykoron hősök születtek... Most jönnek a PC Zsenik 8) "

#194 Felhasználó inaktív   Deathunter 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 04. 22:20

Nekem is csak egy szarminőségű VHS-en van meg, ezért meg is akarom szerezni vagy CD-re, vagy DVD-n. "-Elnézést, tud ezresből visszaadni? -Na séta mielőtt kiszállok! - Hát akkor séta..."
Stay with in the Family!

#195 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 05. 01:12

Ha sikerült jó minőségüt szerválnod, akkor szólj!

#196 Felhasználó inaktív   Deathunter 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 05. 10:09

Nemrég volt a TV-ben is, csak a sok reklám úgy elba***a, hogy nézhetetlen...
Stay with in the Family!

#197 Felhasználó inaktív   Borg 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 05. 23:48

Én láttam a MATRIX REVOLUTIONT!KŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐNIG!!!!!!!!!!!!!!!!KépKépKépKép
Cogito ergo Sum! Vampire of the Games

#198 Felhasználó inaktív   badguy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 06. 18:24

Matrix Revolutions: Kép részemről a Matrix az első résszel véget ért. KépKép ez a két mission disk egy vicc. ennél (3.) nagyobb közhelyszótárt még nem hordott hátán a föld, hogy a kliséket már ne is említsem. legalább látványban hozta néhol a mai szintet. nade a végén az a Songoku vs. Vegita párharc pfff... épp csak nem kamehameha-ztak. Kép még jó, hogy vége.

ugye vége? Kép

"What difference do you think you can make, one man in all this madness?"

#199 Felhasználó inaktív   Borg 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 06. 23:29

Matrix Revolutions: Kép részemről a Matrix az első résszel véget ért. KépKép ez a két mission disk egy vicc. ennél (3.) nagyobb közhelyszótárt még nem hordott hátán a föld, hogy a kliséket már ne is említsem. legalább látványban hozta néhol a mai szintet. nade a végén az a Songoku vs. Vegita párharc pfff... épp csak nem kamehameha-ztak. Kép még jó, hogy vége.

ugye vége? Kép

Nem biztos, hogy vége....mert történt az, hogy valami hivatalos borítón, vagy bmutatóban vagy nemtom hol a következőt olvastam: Matrix:Revolution 1...hmmmmmm....mellesleg ha nem tetszik nem kell nézni...

Cogito ergo Sum! Vampire of the Games

#200 Felhasználó inaktív   badguy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 07. 05:37

Revolutions 1?Kép mér' lesz több is?Kép nem járatták még le eléggé a sztorit így is? KépKép addigra neonk bizonyára megtanulja ezt is:

Kép

updt: egyébként Smithy tetszett (hogy vmi pozitívumot is említsek). az egyetlen értékelhető karakter maradt a végére.

"What difference do you think you can make, one man in all this madness?"

Téma megosztása:

• (561 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.