HWSW Informatikai Kerekasztal: Ki milyen filmet látott a héten? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (561 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ki milyen filmet látott a héten?

#221 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2003. 11. 21. 19:36

Na akkor mégsem nézem meg. Kár pedig jó filmnek tűnt Kép

#222 Felhasználó inaktív   Ca$h 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2003. 11. 21. 19:40

Ha erdekel, akkor nezd meg, nem azert irtam ezt! De ne szamits tole tul sokra es akkor talan jobban fog tetszeni, mint nekem! Nem volt rossz, csak nem volt annyira jo, mint amilyenre szamitottam!
Kép

#223 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2003. 11. 22. 23:19

Mátrix:Forradalmak-->lehetett volna jobb is nekem nem nagyon tetszettKépKép,talán mert túl sokat vártam tőle!Azért 1x megnézhető
...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you Friedrich Nietzsche

#224 Felhasználó inaktív   badguy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 29. 23:41

Vanilla Sky: KépKép nem mai darab, nekem csak most sikerült megnézni. nem nagyon vagyok oda Tom Cruise filmjeiért, játékáért -ezt is főleg Cameron Diaz miatt néztem meg -, viszont pozitívan csalódtam benne. az egész filmben. nagyon tetszett. kár, hogy annak idején nem szavaztam bizalmat neki egy mozijegy erejéig. talán majd a szamurájosra... (bár abban nem lesz Cameron ha mégis vmivel le kéne kötnöm magam Kép)
"What difference do you think you can make, one man in all this madness?"

#225 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 30. 17:05

Azért Penelopé Cruz se csúnyácskaKépA film nekem nagyon bejött,szerintem nagyon jó a story!Milyen szamurájosról beszélsz?
...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you Friedrich Nietzsche

#226 Felhasználó inaktív   badguy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 30. 18:04

Penelopé? nem, tényleg nem az. KépKép a szamurájos címe pontosan: The Last Samurai. info: www.thelastsamurai.com

#227 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2003. 12. 01. 14:07

SWAT: Kellemes csalódás volt számomra. Azt hittem, valami eszement faszagyerek-film lesz, vonakodtam is megnézni. Gondoltam, hülyét csinálnak csak szegény rendőrökből. Pedig nem. Éppen ellenkezőleg, egyszer sem hördültem fel a film közben, ami már nagy dolognak számít egy mai akciófilm esetében:) Érezték, hogy nem lehet mindent egyszerre, és egy egyszerű, de megfelelő történetet dolgoznak fel, viszont a rendőrösdi szépen ki van dolgozva. Van benne egy kis kiképzés, akció, mindez szimpatikusan, túlzásoktól mentesen tálalva. A szereplők elég nagy nevek, és jól is végzik a munkájukat. Szóval nincs semmi zavaró az egész filmben, és ez igenis nagy dolog. Persze csodát sem érdemes várni tőle, de amit csinál, azt legalább jól csinálja. Nem tudom pontosan megítélni (honnan is értenék hozzá), de nekem tetszett a bemutatott rendőri elitalakulat világa, el tudom képzelni, hogy komolyan utánanéztek sok dolognak. Olyan ez a film, mint a Vészhelyzetet a maga műfajában.

#228 Felhasználó inaktív   badguy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 01. 20:13

szerintem ez egy faszagyerekfilm. Kép amit összegyűjtögettek a SWATról csak nyomokban fedezhető fel, pár snitt erejéig. a többi a szokásos hollywoodi marhaság. KépKép sajna nagyon kilóg az a bizonyos lóláb. attól hogy pár fickó beöltözik "kommandósnak" és megpróbál úgy is mozogni még nem lesz jó a film.

#229 Guest__*

Elküldve: 2003. 12. 01. 20:44

Hát, jó film lehet, hogy nem lesz, de szerintem kimondott tolerálható film az lett. Persze, van akit egyébként sem zavar a faszagyereksége a filmeknek, de szerintem itt ténylegesen sem olyan zavaró. Vegyük mondjuk a Bad Boys 2-t. Az is jó a maga módján, szórakoztató, de szerintem ott nem lehet menekülni az eszetlen-következetlen-irreális faszagyerekség alól:) Nem lőnek annyit, nem halnak meg annyian, afféle ízlésesen tökös akciófilm. Tetszett, hogy valamelyik csávó bajúszos, és a többiek viccelődnek is vele (ha jól értem, az afféle klaszikus kommandós bajúsz). A szóhasználatuk is érdekes, kicsit katonás. Az mondjuk meglepett, hogy egy ex-navy seal is van köztük. Azt hittem, az túl nagypályás már ehhez:)

#230 Felhasználó inaktív   badguy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 01. 20:56

a maga módján jó film, csak elvész az ilyen maga módján jó filmek tengerében. :Đ

#231 Guest__*

Elküldve: 2003. 12. 01. 21:59

Ebben végül is megegyezhetünk:) Tekintettel azonban, hogy a film nem konkrétan rossz, ha valakit érdekel a téma, annak akár örömet is szerezhet. Persze nem kell sokat várni tőle. De ez egy örökérvényű filmnéző szabály egyébként is:) Engem például viszonylag kevés film érdekel úgy igazán, inkább egyéb haszontalan módon töltöm az időmet. Ráadásul, ami felkelti a figyelmemet, a fele annak sem tetszik (pl. A Man Apart - faszagyerek ezerrel). Másik megfigyelésem, hogy sokszor pont azok a filmek tetszenek majd, ami egyáltalán nem tünt vonzónak eredetileg, és csak mondjuk asszony kedvéért akartam végigszenvedni (pl. Egy csendes amerikai - nagyon tartalmas és komoly film). Ez a SWAT legalább nem volt csalódás (persze valami nagyon gázra számítottam eredetileg).

#232 Felhasználó inaktív   badguy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 12. 06:10

Once Upon a Time in Mexico: Kép szellemesnek szellemes, de az "első résznek" (a Desperado) a nyomába sem érő szutyok. míg az brilliánsan lavíroz az akciószemét határain, görbe tükröt állítva a manapság készülő filmek abszurd akciójelenetei elé, addig ez elvész a ötletes ötlettelenségben és épp az első által olyan tökéletesen felépített Mariachi legendát rombolja szét.Kép Antonio jön, lövöldözik, a történet folyik a maga medrében -ami végülis érdekes, hogy ki kivel ki ellen és miért és hogy- csak épp a csimm-bumm jelenetek közben tör rá az emberre az unatkozhatnék.Kép a karakterek jól el vannak találva és jól is adják a szerepeket (mondjuk a kis népművészeti agyagedény Iglesias roppant idegesítő elem Kép ahogy az előző részben elhullott szereplők újbóli felbukkanása is teljesen más szerepben -bár ezt még vhogy meg lehet érteni, Enriquet viszont nem Kép). hja és Rubén Blades király. KépKép

Desperdo folytatásként csalódás, önálló filmként megállja a helyét de nem egy nagy durranás. a kettő elegyítve,... hát ezt már mindenki döntse el maga. mindenestre érdekes próbálkozás (csak az akció ne lenne olyan gagyi Kép).

#233 Felhasználó inaktív   JackDaniels 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 12. 11:22

SWAT? Szerintem a szokásos amerikai baromságok egyike, "mivagyunk a fasza gyerekek és megmentjük a világot" című fejezetbe sorolható. Számomra Óriási csalódásKépKépKépSWAT Ennek a filmnek a címén kívül semmi köze sincs a SWAT tényleges létéhez, hogy mniért is hozták létre ezt a különleges egységet. Én még csak azon csodálkozom, hogy nyílvánosan egy volt leendő vagy a SWAT-hoz bárhogyan kötődő amerikai nem háborodott fel. Talán ez is a "nagytudásukat" mutatná??Ennyit a "híresneves" amerikárólKép

Nem tudom,hogy mond-e valakinek az a filmcím valamit, hogy: SAS az extrém igazság. Valamikor a '90-es évek közepén vagy inkább elején készült, a Los Angeles-i rendőrség különleges egységéről, megtörtént sztori alapján Lou Diamond Phillips-el a föszerepben Na az cseppecskét nézhetőbb, életszagúbb volt.Aki esetleg még nem látta, ajánlom figyelmébe, ha még megszerezhető valahonnan.

Sims?? Nem értem!!! Én szoktam sms-ezni de minek oda az "i" betű?????????

#234 Felhasználó inaktív   badguy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 12. 13:18

"Szerintem a szokásos amerikai baromságok egyike..."
bingo. (ezt már akkor sejteni lehetett mikor a trailerben az asztal körül énekelgettek)
de honnan tudod, hogy nem háborodott fel odaát senki?KépKép

#235 Felhasználó inaktív   JackDaniels 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 14. 20:04

Igazad van nem tudhatom.De ha fel is háborodott valaki, akkor azt nagyon titkolják!!Kép

#236 Felhasználó inaktív   badguy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 14. 20:32

nézz szét pl. itt: http://www.imdb.com/...76/usercomments
Kép

#237 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2003. 12. 14. 22:42

Off, sry... Még egy Sims fan, ahogy látom Kép Látom kezdik kibontakozni a 4-1-es vezetés antisims részről Kép

#238 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 15. 13:45

JÉZUS EREJEEEEE! VOLT EGYSZER EGY MEXIKÓ!

Na ezt ne... ha van rá módotok, akkor SEMMI ESETRE SE tekintsétek meg ezt a filmet! Aki volt olyan marha (mint pl: ÉN) és megnézte, az tudja miről beszélek. Ilyen SZAR filmet már régen láttam. Brigádilag mentünk, voltunk 12-en egy sorban és ebből tizen elaludtunk. Valami iszonyat volt... Én nem is értem az egészet. Hogyan adhatott ki Rodriguez egy ilyen fostalicskát a kezei közül, pláne ekkora színészekkel!?!!?!? Banderas, Defoe, Rourke, Depp!!!!! Ehh...sírni tudnék...Kép

#239 Felhasználó inaktív   badguy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 15. 14:18

Kép

#240 Felhasználó inaktív   JackDaniels 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 16. 09:20

nézz szét pl. itt: http://www.imdb.com/...76/usercomments
Kép

Valóban van pár igen "pozitív megynyilvánulás ezen az oldalon.:Đ KépSWATKép

Téma megosztása:

• (561 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.