HWSW Informatikai Kerekasztal: Ki milyen filmet látott a héten? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (561 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ki milyen filmet látott a héten?

#241 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2003. 12. 16. 12:07

Kifejtenéd egy kicsit bővebben? Az ilyen üzenetektől a falra mászok! KÖSZI!

#242 Felhasználó inaktív   badguy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 16. 13:41

(még)lejjebb már kifejtettem bővebben. most csak annyit tennék hozzá, hogy ha ezzel kezdődne a Mariachi legenda a kutya se lenne kíváncsi a folytatásra... Kép ez jócskán átesett azon a palánkon amin az lavírozott. Kép
"What difference do you think you can make, one man in all this madness?"

#243 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 16. 13:56

Eddig nem találkoztam olyan emberrel, akinek egy kicsit is csak, de tetszett volna! Rodriguez koma iszonyatosan melléfogott ezúttal! No igen, érződik Tarantino hiánya! Kép

#244 Felhasználó inaktív   badguy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 16. 14:04

tessék, itt vagyok, nekem egy kicsit tetszett. de hogy Antonio figurája mit keresett benne az rejtély... mert lényegéban csak mellékszereplő volt.

#245 Felhasználó inaktív   badguy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 16. 22:52

Deus Ex Machina [Divine Intervention]: KépKép politikai burleszk a közel-keletről, a palesztin-izraeli keserédes együttélésről. Elia Suleiman tényleg olyan mint vmi modern Buster Keaton, Manal Khadar pedig lélegzetelállító jelenség (ahogy átlépi a határt...ahh). szórakoztató kis film még ha csak töredékét is értjük a felröppenő utalásoknak. Figyelem; nem popcorn mozi!

#246 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 17. 00:58

Looney Tunes: Back In Action

No gyerekek...ezt az alkotást meg kell tekintenetek!!!! Tapsi Hapsi és Dodo Kacsa hozza a formáját, amit Jenna Elfman kisasszony eszméletlenül komoly alvázszerkezete igencsak feldob! :Đ

Steve Martin mint gonosz ACME tulajdonos, Kék Maki gyémánt, üldözések, robbanások és poénok tönkelege! Kihagyhatatlan! Kép

#247 Felhasználó inaktív   JackDaniels 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 20. 09:27

Tittokzatos folyó. Nem tudom látta-e valaki, nekem tetszett. Sean Pen, Tim Robbins, Kevin Bacon Laurence Fishburne egyébként is kedvelt színészeim közé tartoznak. Elég jó a sztorija és a végkifejlet sem nevezhető a szokásos amerikai baromságok hepiendjei közül valónak.Egyébként a rendező sem akárki: Clint Eastwood. Aki szereti a jó krimit (szándékosan nem thriller-t írtam) az nézze meg.Kép
Sims?? Nem értem!!! Én szoktam sms-ezni de minek oda az "i" betű?????????

#248 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 20. 17:24

És van hozzá feliratod Myko??Mert sajna nem nyomom perfektül az angolt és pl Kacsát elég nehéz megérteni:)

Bad Boys 2:Hajnalban megnéztem és egy átlagos akció film volt.Gyönyörű nők,autók minden ami kell.A story a szokásos...ami nagyon jó volt a ZENE!!Szerintem azt nagyon jól eltalálták.A poénok sajna már nem az igaziak,de azért voltak jó részek benne!1x megnézhető!!!

...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you Friedrich Nietzsche

#249 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 21. 12:04

The Medallion,azaz a A medál!Jackie Chan a főszereplő benne és azt hiszem ő is rendezte...na mind1 nem is ez a lényeg!Egy tipikus Jackie film sok látványos bunyú és egész jó poénok vannak a filmben!Egyszer megnézhető,mert szerintem a story nem az igazi...5/3
...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you Friedrich Nietzsche

#250 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 21. 17:22

Van felirat hozzá már a neten :Đ

Nos, én ma reggel meló után megetekintettem a Lord of the Rings: Return of the King cimű alkotást. Gyerekek...ez valami nagyon keményre sikeredett. Ismét olyan szinten adja vissza a könyvet, hogy az valami fantasztikus. Engem személy szerint teljesen elvarázsolt a film és magávalragadott...

#251 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2003. 12. 21. 18:11

Baz, ugye nem azt akarod mondani, hogy otthon, a monitoron nézted meg az a kézikamerás
felvételt?

Ja Myko, nem tudod elintézni, hogy mehessünk sajtóvetítésekre? Valahogy csak meg lehet oldani
nem, elvégre a GK egy eléggé elismert lap nem? :Đ Január 5 a Király Visszatér sajtóvetítése,
és az a szemét SzB persze megy, és engem baszik bevinni :-D

#252 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 21. 18:37

Nem monitoron, hanem a szép nagy tévémen. De igen, megnéztem. Sajtóvetítsére nem megyek, mert kivagyok tőlűk...barátaimmal és haverjaimmal szoktam mozizni...

#253 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag

Elküldve: 2003. 12. 21. 18:50

Miért milyen a sajtóvetítés? Attól még valahogy nem tucc bejuttatni? :Đ

Épp most nézem tévére kikötve a Matrix Reloaded-ot DVD-n, végre megvan!

#254 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2003. 12. 21. 19:12

Ghost in the Shell: Tegnap végre megkaparintottam és azon nyomban megtekintettem. Azt hiszem elég róla annyit mondanom, hogy sikerült megszeretnem, sőt, imádnom az anime-okat! Kép/10

#255 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 21. 19:14

sam7, és hogyan tetszett néked a Ghost in the shell? Kép

InGen: a sajtóvetítésre sok köcsög megy el, akiknek nem vagyok kiváncsi a faszságaikra. Ha a barátaimmal és a brigáddal megyünk, akkor jobb a mulattság! Kép

#256 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2003. 12. 21. 22:11

Kíváncsi vawgyok mikor jelenik meg a Gyűrűk Ura teljes 1-3 kiegészítőkkel és sok órányi hüólyeségeel 30 DVD-n... A sok idiot meg majd megveszi 50eFt-ért Kép Előre röhögök KépKépKép

#257 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2003. 12. 22. 15:46

Ninja Scroll: délelőtt végre sikerült letöltenem és megnéznem. Komolyan mondom, jobban bejött, mint a Ghost in the Shell. A helyszín, a karakterek és a csaták kidolgozása egyszerűen brilliáns, csak kapkodtam a fejem. AZonban ezen részeknél igen naturalisztikus, de a Kill Bill-en edződött gyomromnak mit sem ártott. Erős sexuális töltet is van benne, de szerencsére nem ez dominál. Kötelező darab, nem csak anime rajongók számára! Kép/10

#258 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag

Elküldve: 2003. 12. 22. 19:45

Én is haverokkal megyek moziba, sajtóvetítésen nem voltam még.

#259 Felhasználó inaktív   badguy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 22. 20:28

most vettem észre, hogy itt lapul a vinyón a Grave of the Fireflies. csak egy baj van vele, nem játsza le az első rész feliratát (nem lehet beilleszteni). már átbogarásztam végig, de nem találom a hibát benne. Myko te is az usteamtől szerváltad? ha igen, neked nem volt vele semmi probléma? sőt, ha szépen megkérlek nem küldenéd el? Kép

updt: a probléma közben megoldódott egy másik lejátszót kipróbálva. bár továbbra se értem, hiszen a második .srt-jét gond nélkül viszi az előző is. Kép

#260 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 22. 23:37

Freddy vs. Jason:ritka gyenge horrorr film...nehogy megnézzzétek,mert iszonyat szar.Semmi story és szar kivitlezés:(((Többet vártam a filmtől:(

Myko:esetleg el tudod küldeni????????

Téma megosztása:

• (561 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.