HWSW Informatikai Kerekasztal: Ki milyen filmet látott a héten? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (561 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ki milyen filmet látott a héten?

#461 Felhasználó inaktív   Ivoke 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 03. 06. 11:32

Megnéztem az azonosság című filmet. Nekem nagyon bejött, kimondottan tetszett: Egy ember 10 személyiség...

Lehet hogy rólunk készítették?
UnS1: - Áááá dehogy
UnS2: - De igen a mocskok kikérdeztek
UnS3: - Neeeem biztos sokan vannak még ilyenek...
UnS4: - Gyerekek most lebukattuk mangunkat....

KépKépKépKépKépKépKépKép

P5N32-E SLI-E8400; 4x1GB; 2x GF9600 GT SLI; HD103UJ, HD642JJ 2x HD403LJ; X-Fi Xtreme; LG W2253TQ-PF; XP SP3; W7 64-bit

#462 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 03. 06. 12:28

Honnan a fenéből tudsz te mindig ennyi filmről? 2-3 kivételével mindet megtaláltam, de van amelyikhez felirat sincs (mondjuk legalább gyakorlom az angolt kcsiit, bár sztem sokat nem fogok érteni belőle Kép)...

#463 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 06. 12:49

Kill Bill Vol. 1. :Ohh anyám ennél véresebb nincs:DDA csapból is vér folyt,ennek ellenére nagyon tetszett a film.Remélem a második rész is lesz ennyire vagy jobb!!Ami nagyon megfogott az a zene!Huhh az nagy el lett találva!!Valakinek esetleg nincs meg?
...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you Friedrich Nietzsche

#464 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 06. 15:06

Regen volt egy horror"parodia", elegge "vicces" volt, azert irok mindent " jelben mert nemtom ironikusabban megfogalmazni. Kép Nah szal zombik, leeso fulek gusztustalansag az egesz, es ver mindenhol, na annal meg a Kill Bill se veresebb. Kép (a horror parodia cimet nemtudom egy oraja gondolkodom rajta)

Av [salalayousuckKép]

Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

#465 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 06. 18:19

Akkor én még nem láttam olyan filmet ami ennél véresebb lett volna:DDDDSzólj ha meg van a cím!
...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you Friedrich Nietzsche

#466 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 06. 18:22

Inkabb szoljon valaki aki a leiras alapjan raismert a filmre! Kép

Av [salalausukKép]

Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

#467 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 06. 18:25

Ohh persze...hmm lássuk csak zombik,vér,paródia...kicsit bővebb info,mert ez akár a THRILLER is lehetKépKép

#468 Felhasználó inaktív   Lord Mixxx 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 06. 23:29

starsky es hutch... hm kb annyit is er mint anno. Azaz kar volt ezert nekiulni filmet csinalni. Egyetlen egy jo poen volt az egesz filmben de azon rendesen fetrengtem... aki latta tudja mirol van szo ha azt mondom autos ugratas a'la 2 fast 2 furious :Đ az gigalol.

Most jon Taking Lives c. film ahol a csoka mindig kinyir valaki hozza hasonlo korut es felveszi a szemelyiseget. Na az erdekes lesz talan.

Gibson filmjet meg megkukkantom a hetvegen bar tulsagosan nem erdekel. Annyit nyaldzanak rola az ujsagok, hogy az ember erdeklodeset felkeltik. Mondjuk tuti ezert moziba nem mennek el.....

Have a good byte!!!

#469 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 07. 11:19

The Passion of the Christ??Hmm tényleg érdekes kis film lehet!!Lehet túl van lihegve az egész,de akkkor is.Elég komoly dologról szól!

#470 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 07. 14:47

Kicsit regebbi filmeket fogok most irni (2db), de aki latta az tudja mirol beszelek, aki nem az nezze meg! Az elso, Ed Wood c. film. Asszem HBO-n meg neha neha megy. Lugosi Bela eleterol szol, feketefeher, de nem regi film. Nagyon kemeny elborult poenok vannak benne, erdemes derulni rajta egyet, nalunk alamuve emelkedett. :Đ A masik a Zur Zavar c. film, az angol cime Hurly Burly. Sean Penn, es Kevin Spacey ket full drogos filmproducert vagy ilyesmit alakit, Meg Ryan prosti, es iszonyat komoly zurzavar az egesz film. A tehetos drogosok elborult szemszogebol mutatja a vilagot, a maga kaosz mivoltaban, es nagyon kemeny poenok hangzanak el vegig. Erdemes beszerezni!!!

Av [salalausukKép]

#471 Felhasználó inaktív   badguy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 08. 05:29

Regen volt egy horror"parodia"
Braindead KépKép[Hullajó] by Peter Jackson. hát igen, lehet Umának is be kell szerezni egy fűnyírót a végére, ha túl akarja teljesíteni. Kép

"What difference do you think you can make, one man in all this madness?"

#472 Felhasználó inaktív   badguy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 08. 05:44

starsky es hutch ... Azaz kar volt ezert nekiulni ...
te nem az ilyeneken nőttél fel (starsky és hutch, san francisco utcáin, bo és luke, stb.)? én úgy megnézném újra a sorozatot. kár, hogy ezt nem tűzik műsorra a tévék, Kép pedig jobb mint pl. a Hazard megye lordjai (mondjuk hátulgombolósként az is a kedvencek közé tartozott :Đ).

#473 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 08. 07:28

Nem akarom azt mondani h zseni vagy, de honnan a rakbol jottel ra a leirasbol? :Đ Tenyleg Hullajo volt a cime. Na azt probalja uberelni a Kill Bill. Kép Lehet h mint film egy fos a Hullajo, de annyi ver van benne, h egy egesz korhazat ellathatnanak vele.

Av [salalausukKép]

#474 Felhasználó inaktív   badguy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 08. 11:14

Nem akarom azt mondani h...
csak nyugodtan, nem haragszom meg érte.

#475 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 08. 11:42

Viasat 3! Sztárszki és Háccs ottan megy! vagy ment...

#476 Felhasználó inaktív   badguy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 08. 12:56

köszi! :Đ port.hu-n megnéztem a tv újságot, de a következő két héten nincsen. úgynézki csak ment. Kép remélem ha jön a film, majd újra műsorra tűzik.

#477 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2004. 03. 08. 13:06

legkirályabb sorozat a Magnum,p.i! tuggyátok tom szelekk , gigabajusz, ferrári, meg higginsz a kimért komornyik. nekem nagyon teccett annakidején, most meg alig talalok nehany reszt, azok is franciaul (jujjjjjj), es raadasul olyan sohanemlátott kodekek kellenek a lejátszásukhoz, amiket nemtudom honnan a rákbol lehetne beszerezni. valaki nemtud magnum részeket nekem?????:DD

#478 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 08. 13:39

Kár hogy ezek mind elfeledett sorozatok és ezek a csöpögös,nyál szappanoperák mennek mostanság:(

#479 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 08. 16:01

GYEREKEK!

Ludas Matyi DVDRip HunDub Svcd --=digitalman=-- Olyan élmény volt megnézni, hogy azt elmondani sem tudom! Örök alkotás!

#480 Felhasználó inaktív   BeneJoe 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 08. 16:52

A Hullajóhoz: én öt perc után kikapcsoltam, annál gusztustalanabb filmet még nem láttam...az a legroszabb, hogy értelmetlenül véres, és gusztustalan. Nem toom tovább ragozni, mert azt már nem tűrné a jóízlés...

A Passion of the Christ úgy hallottam, megelőzte a LOTR: Rotk-et az első öt nap bevételének tekintetében, 125 millió dollárt hozott ugyanis. Ez az ami nem mindegy...Kép

Ja, és valaki nem tud valamit az INNOCENCE-ről? Már elvileg bemutatták Nipponban, és a soundtrackje már megvan, de a filmet nem látom seholsem...Kép

Only human!

Téma megosztása:

• (561 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.