HWSW Informatikai Kerekasztal: Ki milyen filmet látott a héten? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (561 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ki milyen filmet látott a héten?

#61 Felhasználó inaktív   kukac7 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2003. 08. 10. 02:22

en lattam a donnie darkot es az egyik kedvenc filmem.
kiba.. jo film! Kép
az a 24 eves rendezo nem semmit hozott ossze azzal a filmmel.
na es persze ez az elso probalkozasa.
"Olyan csúnya vagyok, hogy a kurva is azt mondja, fáj a fejem."

#62 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2003. 08. 10. 22:07

X-Men 2!!!!!Aki még nem látta nézze meg!Márcsak a látvány miatt is érdemes,de szerintem egész jóra sikeredett!Kár,hogy a végén Famke Jansen kisasszony meghalKép

Jövőhétre tervbe van véve:Tomb Raider 2!!!Huhh kíváncsi vagyok rá nagyon.A minőség ahhoz képest,hogy kamerás...ha nem tudom,hogy kamerás,akkor azt hiszem hogy dvd rip!Csak egy kivágott kis bemutatót láttam...tudjátok ami alapján eldönti az ember,hogy érdemes-e leszedni!

Jhonny English a másik film!

A szinkronos kamerás verziót félig láttam,addig nagyon jó volt,de a minőség ronott a hangulaton.Így most beszereztem a dvd rip verziót igaz feliratos,de így már sokkal élvezetessebb lesz megnézni!!

...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you Friedrich Nietzsche

#63 Felhasználó inaktív   Daks 

• Törzsvendég
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2003. 08. 11. 00:17

en a johhny englisht csak felig tudtam vegignezni, annyira szanalmas volt nezni a lecsuszott rowan atkinsont, ahogy probal a sablonos poenjaival visszakuzkodni magat a szineszek koze. azt hiszem, amikor elvallalta a mr bean foszerepet, az veglegesen derekba torte szineszi karrierjet, hiszen senki nem bizna mar ra egy "normalis" filmszerepet. persze mr beant istenien alakitja, nagy kedvenc, ha ot latom a tv-ben. viszont a JE tortenete leragott csont (ketbalkezes, botcsinalta titkosugynok), a poenok unalmasak, es kiszamithatoak, es hata a szinkron se valami profi munka...
Kép
Kép

#64 Felhasználó inaktív   Daks 

• Törzsvendég

Elküldve: 2003. 08. 11. 00:20

Terminátor 3-t 2x?????Nekem 1x is elég volt!Nem egy nagy film.

A Tökös csaj viszont nagyon jó volt!!

A Dr.Szöszit nem láttam!Érdemes megnézni?

a T3 remek film, foleg, ha erted az elozo ket resszel valo osszefuggeseket, es a vegen a monologot. a tokos csaj nagyon jo film (habar a tortenet mar elcsepelt). a dr szoszi 2-t mar csak azert se nezem meg, mer a vox annyira lehuzta az egesz filmet (ugye mire kepes a media tipikus esete rajtam), hogy meg a cikket se birtam vegigolvasni, annyira elment a kedvem dr szoszitol (nem mintha az elso resz annyira jo lett volna). 30%-t kapott :Đ.
Kép
Kép

#65 Felhasználó inaktív   rocko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 08. 11. 09:50

En tegnap lattam a Horrora akadva 2-ot. Jobbra szamitottam... Remelem a 3 jobb lesz!
"A háború először a remény, hogy utána jobb lesz; aztán az elvárás, hogy a másiknak rosszabb lesz; aztán az elégedettség, hogy tényleg nem lett jobb neki; s végül a meglepődés, hogy mindenkinek rosszabb lett."

#66 Felhasználó inaktív   Ca$h 

• Senior tag

Elküldve: 2003. 08. 11. 14:13

En nemreg lattam az "Azonossagot" meg az "Adaptaciot", mindkettot ajanlom minden kedves mozirajongonak, aki az agyat is szereti hasznalni mozizas kozben, es neha szereti, ha egy filmnek van mondanivaloja is... :Đ
Kép

#67 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 08. 11. 16:24

Az összefüggéseket értem a filmben nekem valahogy a kivítelezés nem tetszett!A Tökös csaj is jó kis film.Jhonny Englisht mondom nem láttam végig így nem alkotok még róla véleményt.

...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you Friedrich Nietzsche

#68 Felhasználó inaktív   azTec 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2003. 08. 12. 17:30

Én a múlt héten láttam az Animátrixot, és itt is ajánlom mindenkinek!:Đ)
______________________________ Good Morning! Now we gonna take you to a journey... BANZAII !!!

#69 Felhasználó inaktív   Ca$h 

• Senior tag

Elküldve: 2003. 08. 13. 13:18

Az Animatrix istenkiraly alkotas, ebben ujra fellelhetjuk mindazt, amit esetleg hianyoltunk a Reloaded-bol! Tegnap lattam az "Intacto"-t! Ajanlom mindenkinek! Erdemes lenne errol a filmrol beszelgetni egy kicsit... Kép
Kép

#70 Felhasználó inaktív   Zup 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 08. 13. 13:25

Én láttam a Betty a csúnyalánytKép

Segíts a rendőrnek: verd össze magad! http://doom3.hardwired.hu http://ragames.atw.hu

#71 Felhasználó inaktív   Ca$h 

• Senior tag

Elküldve: 2003. 08. 13. 14:12

Én láttam a Betty a csúnyalánytKép

Ehhe...hehehe...hihihi...huhuhuuuuu...ez most nagyon fajt! Kép KépKépKép Kép
Kép

#72 Felhasználó inaktív   Zup 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 08. 13. 14:13

Miért fajt? Nem baj, mire katona leszel, meggyógyul!
Segíts a rendőrnek: verd össze magad! http://doom3.hardwired.hu http://ragames.atw.hu

#73 Felhasználó inaktív   zsoltikaje 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2003. 08. 13. 14:16

én a félelem és reszketés las vegasbant láttam, ami hát nemtom, mintha hasonlítana valakinek az életére, de csak egy kicsitKép
Semmi többet nem tudok elmondani

#74 Felhasználó inaktív   Zup 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 08. 13. 14:19

Talán az önéletrajzodat mesélik el.Kép

#75 Felhasználó inaktív   zsoltikaje 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2003. 08. 13. 14:20

fogjuk rá, bár a szintetikus drogokat a legnagyobb mértékben ellenzem, de azon kívül szinte minden stimmelKépKép

#76 Felhasználó inaktív   Zup 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 08. 13. 14:21

Sejtettem! Amúgy miről szól a film? Én még nem láttam.

#77 Felhasználó inaktív   Ca$h 

• Senior tag

Elküldve: 2003. 08. 13. 14:25

fogjuk rá, bár a szintetikus drogokat a legnagyobb mértékben ellenzem, de azon kívül szinte minden stimmelKépKép
Ez erdekes! Akkor te milyennek lattad ezt a filmet? Mivel az egesz film a drogokrol szolt, foleg a halucinogenekrol...na mind1...pfff...Kép
Kép

#78 Felhasználó inaktív   zsoltikaje 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2003. 08. 13. 14:34

én nem ezt tekintettem benne a legfontosabbnak, hanem hogy valaki úgy is lehet híres újságíró, hogy ilyeneket csinál, mint pl Para-Kovács Imre, vagy mint Mr. Gonzo (az eredeti nevére nem emléxem) a filmben, és igaz hogy tele volt halucinogénekkel, de mondom, hogy azt ellenzem

mert az, hogy részegen írsz egy cikket rendben van, de az tuti, hogyha nincs meg a célközönség, aki egy szellemi hullámhosszra tud veled kerülni, akkor buktad az egészet

#79 Felhasználó inaktív   Ca$h 

• Senior tag

Elküldve: 2003. 08. 13. 15:11

En ugy gondolom, mivel mar regota irok jomagam is sok helyre, hogy attol meg, hogy modosult tudat allapotban vagy ugyanugy sot lehet, hogy jobban tudsz irni, mint tiszta fejjel! Nem keves vilaghiru iro volt, aki alkohol, vagy drog hatasa alatt irta meg legnagyobb muveit. Szoval szerintem nem a celkozonseg a lenyeg, hanem, hogy TE hogyan irsz, hogyha nem vagy teljesen onmagad...legalabbis szerintem...az elobbiert meg bocseszka, felreertettem, amit irtal...Kép
Kép

#80 Felhasználó inaktív   zsoltikaje 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2003. 08. 13. 15:17

de ez egy olyan dolog, hogy szokták mondani, hogy a részegek milyen vidámak meg minden, és van amin módosult tudatállapotban nevet az ember, és jó poén, de ezt normálisan még csak egy rosszalló nézésre se méltatná, de tényleg nem csak ettől függ

Téma megosztása:

• (561 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.