HWSW Informatikai Kerekasztal: Ki milyen filmet látott a héten? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (561 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ki milyen filmet látott a héten?

#981 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 09. 08. 20:36

Jah ha perfektül vágnám az angolt végig is olvasnám:DD
...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you Friedrich Nietzsche

#982 Felhasználó inaktív   badguy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 08. 20:56

e nélkül eléggé egyoldalú Moore "tájékoztatása" (főleg ha nem látod a fától az erdőt :Đ). a saját szája ize szerint értelmezi és alakitja a "tényeket". egyébként nem hiszem, hogy ez elég lenne Bush megbuktatásához, ami miatt készült (de remélem azért sikerül majd :-D).
"What difference do you think you can make, one man in all this madness?"

#983 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 08. 21:14

Ha lesz időm és erőt veszek magamon, akkor végignyálazom:)) A mostani híreket hallgatva Bush  vezet és szerintem megint elnök lesz pontosabban marad!
...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you Friedrich Nietzsche

#984 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 09. 14:34

Twisted: Magyar címe Függőség, mely értelme csak a film végén teljesedik ki. A film főszereplője Ashley Judd, akiről meg kellett állapítanom, hogy még mindig gyönyörű:Đ,tovább feltűnik Andy Garcia és Samuel L. Jackson is. Érdekes kis thriller ez, melyben tényleg csak a végén derül ki, hogy ki is a gyilkos...még csak sejteni sem lehetett a film során. Érdemes megnézni, mert kellemes kikapcsolódásnak fog bizonyulni!

#985 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 12. 00:33

Sikerált megszereznem az összes Rém rendes családot, így mostan azt fogyasztom... Kép

#986 Felhasználó inaktív   badguy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 14. 07:24

I, Robot (avagy I, Will Smith) : jézusom, mi ez a szar már megint? Kép nem értem miért kell mongolidiótának nézni a közönséget és ilyen könnyű kis szemetekkel bombázni a fejeket sorozatosan. Kép olyan nehéz lenne végre vmi komoly sci-fit forgatni? Kép a látványvilágtól sem voltam elragadtatva -pedig ugye én moziban láttam Kép- néhány jelenettől eltekintve nagyon kilógott az a CGI lóláb, de vmi ordítóan. Kép a direkt reklámok pedig... azért a pofátlanságnak is van határa. Kép sajnos szinkronizélten láttam így nemtudom, hogy Smith ügynök szövege eredetileg is ilyen debil lenne e, de ha igen az legalább magyarázat az egészre: miszerint ezt a valamit a 6-16 éves korosztálynak szánták az alkotók. Kép

az én korosztályomnak mikor csinálnak már végre vmi filmet? Kép

#987 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 14. 11:10

A legszörnyűbb az egészben az, hogy Asimovnak az Alapítvány és Robot novellái, könyvei ordítanak a megfilmesítésért, de nem így, mint ez az I, Robot!

#988 Felhasználó inaktív   BeneJoe 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 15. 12:01

Nem toom vki látta e már, de kb egy hete fenn kering a Hawks féle GITS Innocence, ami semmivel nem jobb minosegu az elozo szutyoknal, de legalabb van alatta angol felirat, ami pozitív igencsak.Lehet, hogy a Szellem a kagyloban(M1-23.15) utan ma este megnezem ezt is...jaaaa bocs, nem fogom tudni, mivel kolesz, tehat akkor maard a pentek, de sztem akkor tutti.:Đ
Only human!

#989 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 16. 01:03

Joe! NEkem csodaszép 2 lemezes DVDRip-em van Ghost in the Shell-ből, ha köll vinyóval megjelenthetel :Đ
Ugyan ezt már kérdeztem, de komolyan leadta a magyar 1 a GITS-et?

#990 Felhasználó inaktív   badguy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 16. 04:42

ja, halál komoly. vhova beírtam* ezt jópár napja. úgyhogy én szóltam előre, hogy készüljön mindenki a történelmi eseményre! KépKép 

*jah, igen értelemszerűen a ki melyiket várja-ban.

#991 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2004. 09. 16. 07:23

Badguy, kicsit szigorú vagy!

Mindamellett, hogy lehetett volna jobb is, az I, Robot-nak igenis vannak értékei. A gagyi akciótól és a kötelező faszagyerekségtől eltekintve kifejezetten jó volt. Mondhatni, mostanában nem is volt ilyen jó sci-fi. Hm, mostanában egyáltalán nem volt jó sci-fi:) De tényleg, legalább hozott egy szintet, szerintem nem lenne olyan rossz, ha ez lenne a nívó. Gondolj bele, a filmek nagy része ennek a filmnek csak a hibáit tartalmazza! Itt azért van némi érték is (sztori, sci-fi világ, elgondolkodtató stb.)! Nem mondom, párszor nekem is fájt amit láttam (ugrunk-lövünk-vicceset mondunk). Azért még így is kedvenc fekete színészed életművének csúcsa ez, szerintem:) Persze máskor meg én szőrszálhasogatok, szóval megértelek:)

Lesz az AI a TV-ben! Csak szarrá ne vágják szokás szerint...

#992 Felhasználó inaktív   badguy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 16. 08:07

...kicsit szigorú vagy!
mivel szeretem a sci-fit. viszont ezt nagy jóindulattal is csak vmi mcdonalds sci-finek lehetne nevezni. elég alacsony az a szint amit hoz és sajnos nem csak ez a film. manapság ez a műanyag filmkészítés dívik: színes, szagos és jó nagy nulla. filmek helyett hosszú klippeket forgatnak. Képaz értékek amiket említesz kb. 2-3 mondatban összefoglalhatók (és mindig elsütik őket a témában, mert ettől lesz "hű de komoly" Kép). a film meg több mint 90 perc. kicsit mintha nem lenne arányban a kettő. öszintén szólva ki fog erre a filmre emlékezni egy hónap múlva?

az AI már tényleg "vmi", csak kár, hogy túl giccses. ennek ellenére azért be akarom szerezni a dupla dvd változatot. Kép

#993 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 17. 14:08

Ha Ő nem akkor majd én jelenek:DDD Hamarosan sztem meglátogatom a mi szeretett főszerkesztőnket:DDD

#994 Felhasználó inaktív   BeneJoe 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 17. 17:40

Igen-igen, közben egy napra rá ahogy ezt írtam megjelent az is a neten...dehát koliban meg suliban nem took tölteni, szal most hogy hazaértem kezdtem el...még röpke hat óra. Addig sztem nem fekszem már le...Kép

Jaja leadta, és én meg is néztem...a koliban mondjuk csak ketten néztük ezt haverral, szerencsére a többi lamer addigra már eltakarodott aludni...Kép
Nekem nagyon bejött így a tv-ben. A szinkronnal sem volt bajom, Motoko hangja kifejezetten vadító volt.

Jah és a kettő lehet, hogy fog menni nálunk moziban.Kép

Only human!

#995 Felhasználó inaktív   badguy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 17. 17:51

Nekem nagyon bejött így a tv-ben. A szinkronnal sem volt bajom...
nekem is bejött és a szinkron sem volt nagyon gáz. :Đ az angolul nem (vagy kevésbé) tudók remélhetőleg látták, ez főleg nekik volt jó. remélem Koala is megnézte, itt "kicsit" igényesebben járkáltak az AI téma körül. Kép

Jah és a kettő lehet, hogy fog menni nálunk moziban.
az szuper lenne. már ha a nálunk alatt  mo.-ra gondolsz. KépKép

#996 Felhasználó inaktív   BeneJoe 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 17. 18:04

Idézet

az szuper lenne. már ha a nálunk alatt  mo.-ra gondolsz. KépKép

Hááát jaja, még itt tengetem az életemet Magyarországon-habár most időm nagyobb részét Budapesten töltöm, nem pedig Miskolcon, ahogy eddig-majd szólok, ha kimegyek valahova.Kép

Váááá, belassult most a kettő...szomorú leszek ha nem jön le ma...Kép

Only human!

#997 Felhasználó inaktív   BeneJoe 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 17. 18:12

Idézet

remélem Koala is megnézte, itt "kicsit" igényesebben járkáltak az AI téma körül. Kép

Jajja ezt az előbb kifeledtem, haverom annál a résznél sokallt be amikor az Őrnagy fel akarta tépni a tank tetejét /tudjátok, izmok, stb./...gyakorlatban ez annyit jelentett, hogy a döbbenettől tátott száján kicsúszott egy "Anyád..." Ami nála már sokat jkelent.Kép

Only human!

#998 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 17. 18:31

Akkor sikerült megfertőzni egy újabb egyént az animevel:D:D:D

#999 Felhasználó inaktív   WrongWay 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 17. 18:54

Mostanában elég sok filmet láttam.A Remény rabjai-t,az Idétlen Időkig-et(

#1000 Felhasználó inaktív   badguy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 17. 21:31

ha már úgyis a prondon van éppen a GitS akkor irány az usteam ftpje és a Ghost in the Shell: Stand Alone Complex Second Season !! KépKépKép

Téma megosztása:

• (561 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.