HWSW Informatikai Kerekasztal: Ki milyen filmet látott a héten? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (561 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ki milyen filmet látott a héten?

#961 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 09. 01. 11:26

Hmm mennyi igazság van benne, de sokan ezekre a részletekre nem figyelnek oda. Én a végén majdnem sírtam a nevetéstől, hogy ilyen idiótán fejezték be:D
...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you Friedrich Nietzsche

#962 Felhasználó inaktív   badguy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 01. 11:43

Kép pfujj, micsoda alávaló, áruló banda!  a pokol kénköves... nem, nem is... az idegen rém savas vérében pácolódtok majd ezen szörnyűséges tettetekért az idők végzetéig!!! Kép
"What difference do you think you can make, one man in all this madness?"

#963 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2004. 09. 01. 12:08

Én igazából a trailereket meg sem néztem, mert a látványfilmeknél azok csak arra jók, hogy bemutassák a film legszebb jeleneteit, túl magasra állítva az elvárásokat, borítékolva a csalódást az egész film láttán. Így nem tudtam pontosan, miféle ellenséggel állok szemben:)

#964 Felhasználó inaktív   kukac7 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 09. 03. 02:30

Boldog szuletesnapot

Tudtam, hogy ez jo film lehet, mivel kapott vmi dijat itthon.
Es tenyleg, szerintem az utobbi evek legjobb magyar filmje a Kontroll mellett.
A foszereplo srac (Kocsis Gergely) nagyon jo valasztas volt erre a szerepre, Onodi Eszter meg...
Az a nezes, mikor a dzsakuziban (vagy hogy a rakba irjak :Đ) vannak!
Gyonyoru no, szo se rola! :-D
Maga a tortenet, megvalositas, kivitelezes nagyon profi munka.
Meg, meg ilyen jo magyar filmeket!

[||||-] 4/5 (csak azert, mert kicsit azonosulni tudtam a foszereplovel)

Cypher

A Kill Billben szereplo vagott szemu holgy (nem kockaztatom meg a nevenek a leirast) szerepel ebben a filmben.
Mar regebben lattam, de azt tudom, hogy nem volt nagy atrakcio.
Nagyon erdekes tortenete van, meg a vegen egy kis csattanoval.
Sci-fi, ha vkit erdekelne.
Felejtos...

[||---] 2/5

The Day After Tomorrow - Holnaputan

Tipikus amerikai szupermuvi.
Talan a mondanivaloja miatt erdemes megnezni.
Sajnalom, hogy Jake Gyllenhaalnak ilyen filmhez kellett lealacsonyodnia, foleg a Donnie Darko utan.
O nagyobb szinesz annal, hogy egy ilyen filmben szerepeljen, amiben egy gimist jaccik.
Bar biztos szuksege volt nemi penzmagra, nameg egy kis szikerre.
Talan ez osszejott neki.
Sajnos szinkronosan lattam.
Miert sajnos? Mert Sam Hallnak (Gyllenhaal) kibaxott xar hangja volt!
Hat en nemtom honnan szalajtottak azt az embert, de hogy nem a szineszhez valo volt, az hotziher.
Eccernezos.

[|||--] 3/5 (a mondanivalo miatt csak!)

I, Robot - En, a robot

Igazabol vartam ezt a filmet, foleg a robotos beutes miatt.
Nem olyan rossz film kerekedett ki ebbol, meg szimpi Will Smith ugynok. :-D
Nem mondanam annak a tipikus sci-fi muvinak, annal azert kiszit tobb szerintem.
Megspekelve nemi krimi beutessel.
Talan beszerzem belole a dvd valtozatot. :-D

[|||--] 3/5

Duplex - Joszomszedi iszony

Erdekes dolgokra bukkantam, mikor vegigneztem a stab listat.
Ugyanis Danny DeVito rendezte es Ben Stiller, Drew Barrymore is segetkezett nehany dolgoban a szerepen kivul.
Ben es Drew bejovos szineszek, ezert is neztem meg a filmet.
Kicsit farazto a nagyi, de a vegere egy akkora nagy turpissag derul ki, hogy ihaj! :-D
Par poenon kivul semmi erdemleges.

[||---] 2/5

"Olyan csúnya vagyok, hogy a kurva is azt mondja, fáj a fejem."

#965 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2004. 09. 03. 06:58

A Boldog születésnapot nekem is az egyik kedvenc magyar filmem. Minden igaz, amit írtál róla:) Egészen komoly, van értelme, tartalma, van neki az a jellegzetesen magyar kisugárzása, és mégsem csak szocreál romantikából áll, és tud szórakoztató lenni. Szerintem is követendő.

#966 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 03. 21:54

The Ladykillers: Tom Hanks egy teljesen új szerepkörben tetszeleg, melyet szerintem nagyon ügyesen old meg. A film elejét egy kicsit unalmasnak tartottam, amolyan in medias resnek éreztem a kezdést, de végülis egy egész jó pofa film keredett ki a végén!Érdemes megnézni!

...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you Friedrich Nietzsche

#967 Felhasználó inaktív   kukac7 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 04. 00:59

Taking Lives - Eleteken at

Nincs olyan film, amiben Angelina Jolie ne vetkozne le, rakna ki a melleit nyultan es dugnak meg?
Szornyu...
Azt hittem ez kicsit mas film lesz, amiben o is jaccik.
A 2/3-a az az volt, jobban mondva thriller, de a vege fele mar atment akciosabba.
Talan azert erdemes megnezni, hogy vegul ki is lesz a pszihopata gyilkos.
Jobbra szamitottam. :/

[|||--] 3/5 (csak mert kicsit gondolkodtatobb)

"Olyan csúnya vagyok, hogy a kurva is azt mondja, fáj a fejem."

#968 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 04. 06:57

Hmmm Tomb Raiderben nem tesz ilyet:DDD

#969 Felhasználó inaktív   rocko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 04. 23:11

Most lattam a Requiem for a Dream cimu filmet. Eleg durva.  A foszereplo egy srac, de annak a baratnojere, a haverjara es az anyjara is kiterjed a sztori. Igen kimeletlenul mutatja be a drogos ember vilagat. Amig van anyag addig nincs problema, de mi van ha elfogy? Intezni kell. Persze valami kaosz miatt azt nem lehet, ezert el kell utazni erte jo messze. Kozben viszont az anya mar crack fuggo. Voltak reszek amik megmosolyogtatak, peldaul amikor a huto betamadta a not. Ugyanakkor, az egesz sztori lehangolo. Bemutatja, hogy mennyire eros az erzelem, a szerelem. De a drog meg ezt is felulmulja. A rendezo szerintem zsenialisan oldotta meg a dolgokat. Mind a 4 szereplo eletet roviden es egyszeruen, egymasba vagva, tudja bemutatni. A zenet szinten nagyon jol eltalaltak. Tenyleg reg lattam ilyen jo filmet. Viszont voltak jelenetek amik kajakra felallitotak a szot a hatamon. Peldaul a srac elfertozodott karja...KépJuj ennel durvabb mar csak az volt, amikor kozelrol mutatak, ahogy belovi magat. Nem akarom leloni a veget, de egyet biztosan mondhatok, itt NE SZAMITSON SENKI HAPPY END-RE!!

ui: aki tudja mi az alatta meno zene cime es eloadoja az plz irja mar le, nagyon erdekelne! thx

"A háború először a remény, hogy utána jobb lesz; aztán az elvárás, hogy a másiknak rosszabb lesz; aztán az elégedettség, hogy tényleg nem lett jobb neki; s végül a meglepődés, hogy mindenkinek rosszabb lett."

#970 Felhasználó inaktív   badguy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 04. 23:23

Clint Mansell - Requiem for a Dream soundtrack. itt megtalálod a soundtrack listet is.

Requiem for a Dream: Remixed. itt pedig bele is hallgathatsz néhányba.

#971 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 05. 12:28

Immortel: Hmm érdekes volt!!!Lehet én látom rosszul, de az alapdolgokat szépen összelopkodták...elsőre a Dredd bíró, Ötödik elem, Csillagkapuból vett dolgok tűntek fel, majd a két kapszula:D Mátrix ugyebár... ez a 3D-s megvalósítás amúgy szerintem már a Final Fantasyban is jobban volt megoldva a karaktereke szebben ki voltak dolgozva...a másik meghogy nem esett le a film mondanivalója!

Most végülis miért kellett Hórúsznak a nőt megdugnia??Mi volt Nikopolszi vagy ki a fene szerepe?Miért akarták őt megölni??Ezek nem estek le nekem...

#972 Felhasználó inaktív   badguy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 05. 13:30

igen, nem lehet nem észrevenni, hogy mely filmek ihlették az alkotókat és a minőség sem egetverő az animációs részeknél, de összességében egy nagyon kellemes kis egyedi hangulatú sci-fit kerekitettek belőle. Kép

nem magyar felirattal láttad vagy mi van? Kép

#973 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 05. 13:34

DE, de nekem nem esett le mi a lényege:(((

#974 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 07. 10:19

Immorteltől én azért többet vártam. A CGI karakterek egy jó 5 évvel ezelőtti 3D Studio Maxnak felelnek meg, ami ultragagyi számomra. Mondjuk lehet azért, mert hozzá vagyok szokva a minőségi cuccokhoz, amiket Maya-val vagy Softimage progival készítenek. A történettől sem voltam beszarva, de egészét tekintve egyszer meg lehet skubizni.

A GArfield viszont egy picit csalódás volt nékem, bár Bill Murray próbálta menteni a menthetőt és azért megpróbáltak néhány klasszikus garfield poént becsempészni, de valahogy mégsem sikerült jóra az egész, amit booorzasztóan sajnálok, lévén imádom Garfield marhaságait és jó lett volna azokat viszont látni a mozik vásznán is!

Most vánszorog le a magyar filmek egyik legnagyobbika, az Egészséges erotika, amit azt hiszem nem kell senkinek sem bemutatni! Fergeteges szatirikus vígjáték, ami kötelező darab mindenkinek!!!!

#975 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 07. 12:31

No igen az Immortel tényleg elég gagyin jelenítette meg a karaktereket...a Garfield meg...na inkább hagyjuk!

#976 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 07. 12:31

Hát jah, a Garfield az valami trágya lett. Most töltöm,d e lehethogy csak időpocsékolás... Kép

#977 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 07. 13:01

Sztem szakítsd meg mert tényleg gagyi

#978 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 08. 18:44

Mai nap ráértem és gondoltam megnézek pár fiilmet így hát azon nyomban kettőt is magamévá tettem:D

Starsky és Hutch: Bevallom őszintén, hogy nem igazán, sőt egyáltalán nem ismerem a sorozatot így gőzöm sincs, hogy az igazi karakterek anno milyenek voltak, habár a mostani filmből azért sejtem, hiszen Starskynak elég jellegzetes futása volt:D míg Hutch meg egy nagy nőcsábász:D A filmről amúgy az a véleményem, hogy egyszer megnézhető, semmi extra és abszolút nem emelkedik ki a tömegből. Az öregebbek  gondolom többet tudnának mondani, hisz van hasonlítási alapjuk.

A másik film egy teljesen más világba kalauzol el minket és aki nem követi figyelemmel a külföldi politikai eseményeket...na az tuti nem ért majd belőle semmit. Igen Michael Moore filmjéről a Fahrenheit 9/11-ről van szó, mely komolyan megdöbbentett. Vajon miért nem tudjuk meg ezeket az infókat a hírekből??Mi az hogy Bush a szept 11-ei katasztrófán nem csinál semmi, mikor tudja, hogy megtámadták az országot, amit KORMÁNYOZ! És még sorolhatnám a piszkos dolgokat...Mindenféleképpen nézzétek meg!!!

#979 Felhasználó inaktív   badguy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 08. 19:36

Fahrenheit 9/11...
más kérdés, hogy ez nem egy dokumentum film, hanem egy szórakoztató lejárató kampány, propaganda film.

updt:
ez egy kissé más megvilágitásba helyezi a filmet (vagy inkább ezzel együtt teljes): Fifty-nine Deceits in Fahrenheit 9/11

#980 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 08. 20:34

Attól még erősen elgondolkodtató az egész és gondolom valóságalapja is van!

Téma megosztása:

• (561 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.