HWSW Informatikai Kerekasztal: Ki milyen filmet látott a héten? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (561 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ki milyen filmet látott a héten?

#1041 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 10. 03. 09:43

Sztem attól, hogy Kukac 2-re ítél egy filmet az nem azt jelenti, hogy szar!!!!Attól még sztem simán le lehet tölteni és lehet Neked meg 4-t fog érni...

...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you Friedrich Nietzsche

#1042 Felhasználó inaktív   badguy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 03. 10:47

Immortel
A cgi emberek nagyon xarok voltak, az exigo introjaban latottakhoz kepest semmik.
A cgi-s kornyezet nagyjabol jo volt.
 ahogy korábban már irtam, ez egy kis költségvetésű francia film, amiben nem a cgi a lényeg. nem arról szól. (az I, Will Smith pl. igen, arról. olyan is. Kép)

Super Size Me
Erdekes, hogy elkezdtek dokumentum filmeket adni moziban.
én nem nevezném ezeket dokumentum filmnek. sokkal inkább hatásvadász propaganda.

The Village - A falu
SPOILER: Vmi megfigyeles celjabol, ha jol gondolom.
SPOILER: nem, nemjól. :Đ egyszerűen elegük volt.
egyébként szerintem is gyengus. Kép

szép termés :-D

"What difference do you think you can make, one man in all this madness?"

#1043 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 10. 03. 11:10

Attól, hogy kukac 2-t ad neki én még letöltöm és beelnézek. azt ha szar letörlöm. De így legalább van mit tölteni, és nem megy üresben a DC-m. Mert alapesetben asse tom mire keressek rá.
A SSM sztem egy rakás kaki, eltunyult amcsi film, amiben minden meg van rendezve, és az a célja, hogy mindenkit olyanná tegyne, mint az amcsik, akik nem látnak tovább az orruknál.

#1044 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 03. 11:21

Egyetlen dologban van igazuk, a mértéktelen fogyasztása káros az egészségre, de van még rengeteg más kaja is, ami ugyanezt érné el, szóval... :Đ

#1045 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 03. 12:17

Jó rendben:))) Nem követed figyelemmel a filmes világot?Kép
...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you Friedrich Nietzsche

#1046 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 10. 03. 17:33

Ha végig egy féle kaján élnél, tökmind1 mi az, akkor ugyanez van. Nem kell annak BigMac-nek lennie. Pont ezért hülyeség ez a film.
Shifty: szoktam, de ha megtetszik egy film előzetes, akkor még minimum egy hónap még fenn lesz a film, addigra meg már rég elfelejetettem... Kép

#1047 Felhasználó inaktív   badguy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 03. 18:40

egyszerű, nem kell letörölni annak a trailerét amelyik tetszett. vagy fel kell irni notepadbe a cimeket. Kép

#1048 Felhasználó inaktív   Rasiel 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 03. 20:18

Én az I, robot-ot láttam és a Hell Boyt akarom most maj megnézni!
Jelenleg Argo és Kontroll rulez van nálam!!!

#1049 Felhasználó inaktív   Rasiel 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 03. 20:22

Látom te komálod a történelmet ( én nem így vagyok vele) de ettől eltekintve a film nagyon jó volt engem előszőr unszolni kellet mer mindenhol azt mondák h nagy kupac s**r de végülis bejött a végén!

#1050 Felhasználó inaktív   Rasiel 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 03. 20:24

Kérdés mennyi ídő alatt írtad le az egészet?!

#1051 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2004. 10. 05. 17:44

My Sassy Girl (Yeopgijeogin geunyeo): KépKépKép nemtudom kukac ajánlotta-e valahol vagy én akadtam rá a Taegukgi Hwinalrimyeo keresése közben (amihez még mindig nincs felirat Kép) mindenestre érdemes volt sávszélességet pazarolni rá. ez egy 2001es koreai romantikus vigjáték. eleinte egy egyszerű vigjátéknak indul. lényegében film nagyobbik felében a két főszereplő karakterrel ismertet meg és csak a vége felé evez át a megszokott romantikus vizekre. mikor leültem megnézni fogalmam sem volt mi ez, azt hittem egy langyos kis vigjáték, igy igencsak meglepődtem, hogy milyen szép kis film kerekedett belőle. kicsit utána néztem a végén s kiderült, hogy valóságos történeten alapul és arrafelé ázsiában szépen gyűjtögeti az elismerő filmes dijakat. bár 2001 nyarán már bemutatták dél-koreában európába csak idén márciusban érkezett egy franciaországban rendezett ázsiai filmfesztiválra. Kép jellemző, hogy már készülget az amerikai változata Kép (ami valószinüleg fele ilyen jó sem lesz Kép).

#1052 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 06. 04:23

Andromeda.Strain.Divx.HUNSUB-KKK

Az Androméda törzs. Májkel Kricston regénye alapján készült a film, amit akár nevezhetünk egy korabeli Virus filnek is, csak kissé más szinten mozog. Lebilincselően izgalmas alkotás, mindenkinek csak ajánlani tudom!!!

#1053 Felhasználó inaktív   badguy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 06. 04:56

hú de rég láttam ezt és tényleg milyen jó is volt. asszem utána is nézek. :Đ régebben mintha szinvonalasabbak lettek volna a heti nagyfilmek. vagy csak nem volt ekkora filmdömping?  mindenestre mostanság már nagyítóval kell keresni a hasonló volumenü alkotásokat a sok szemét és szarrá vágott / átszinkronizált ismétléshegyek között. Kép

#1054 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 06. 11:17

Uhh kolléga akkor most egy újabb filmet kell majd hétvégén letöltenem és megnézem?:DDDD

#1055 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 06. 15:17

Ha nem akarsz egy klasszikus alkotásról lemaradni, akkor igen! Jah, kijött a Riddick is végre szép minőségben, de "FS" verzió. MI A RÁKNAK ADNAK KI ILYET?!?!?!?!?!?!?!?! Kép

#1056 Felhasználó inaktív   RagLe 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 10. 06. 15:23

1-2 napja láttam a Gothika-t. Nekem nagyon bejött a film hangulata, története meg ugy az egész film ahogy van. Nézzétek meg ti is mert elég jo film. 

#1057 Felhasználó inaktív   rocko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 06. 17:34

Tegnap lattam a Holnaputan-t. Nekem tetszet. De szerintem nem egy kiemelkedo alkotas, termszetesen a katasztrofafilmek kozul a legjobb. De kicsit emlekeztetett egy masik hasonlo temaju filmre, amit valamelyik tv csatornan adtak.

Most meg megneztem a Hohatart. Jobbra szamitottam. Ez a tortenet azokkal a gonoszokkal, lehet nem is kellet volna bele. tulajdonkeppen, ugy tunik, mintha csak azert lennenek, hogy legyen valami tortenete, vagy legyne kis lovoldozes benne. Szerintem kihagyhattak volna, es mondjuk kicsit akciodusabba tenni a reklam elkesziteset, esetleg magat a sielest es snowboardozast. Vagy valami egeszen mast, de ez igy nagyon nem illet oda, szerintem.

Holnap meg mar meglesz a Resident Evil The Apocalypse. Kivancsi vagyok mit alkottak, de nem varok sokat, az elso is csak tomor zombigyilkolas volt, szerintem ez sem lesz joval tobb.

"A háború először a remény, hogy utána jobb lesz; aztán az elvárás, hogy a másiknak rosszabb lesz; aztán az elégedettség, hogy tényleg nem lett jobb neki; s végül a meglepődés, hogy mindenkinek rosszabb lett."

#1058 Felhasználó inaktív   badguy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 06. 18:49

sztem neked ez a változat tetszene a legjobban:

persze lehet, hogy csak egy elkeseredett rajongó photoshop alkotása Kép

#1059 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 06. 20:44

Igen, nekem ez biztosan jó lenne, csak a lényeg, hogy "WS" legyen, azaz WIDE-SCREEN, szélesvásznú!!! FS, azaz Full-Screen ki a faszomnak kell????????? MI A RÁKNAK ADNAK KI ILYET?!?!?! Kép Fúúú, de fel tudom húzni magam az ilyenen!

#1060 Felhasználó inaktív   rocko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 07. 20:41

Most neztem meg Resident Evil 2-ot. Nos pont azt kaptam amire szamitottam. Kicsit meg tetszik is, valahogy kivancsi vagyok ra, hogy hogyan megy tonkre a vilag. De ez tipikus olyan film ami egyszer megnezheto, masodszorra meg elalszol kozben. Azert volt benne 1-2 erdekes megoldas, es kivancsian varom a kovetkezo reszt. De senki ne szamitson filmcsodara, csak tomor akcio, egy kis vilagvegevel megspekelve.
"A háború először a remény, hogy utána jobb lesz; aztán az elvárás, hogy a másiknak rosszabb lesz; aztán az elégedettség, hogy tényleg nem lett jobb neki; s végül a meglepődés, hogy mindenkinek rosszabb lett."

Téma megosztása:

• (561 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.