HWSW Informatikai Kerekasztal: Ki milyen filmet látott a héten? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (561 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ki milyen filmet látott a héten?

#1061 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 10. 07. 21:52

Az a lényeg, hogy Jovovics kisasszony elbűvölő legyen benne... a többi már csak másodlagos! Kép

#1062 Felhasználó inaktív   badguy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 08. 05:01

egy mezei tvn jobban mutat a teljes kép, a való brádörön és társain edzett népeknek meg teljesen mind1 mi marad le közben.

btw Jovovics kisasszony mindig elbűvölő!

"What difference do you think you can make, one man in all this madness?"

#1063 Felhasználó inaktív   Madmartigen 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 08. 20:07

Louis de Funes - Szárnyát vagy Combját
"Egyebet nem tudok."

#1064 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 08. 20:18

The Last Samurai: Sok jót hallottam a filmről, de eddig időhiányában nem volt alkalmam megnézni a közel 2 és fél órás filmet.

Nem is tudom hol kezdjem...a film egészét nézve fantasztikus volt!Kiválló zene, kiválló operatőri munka kiválló történet egyszóval ez ugye a tökéletes felé konvergál:DD No de azért apróbb bakik itt is voltak, de tényleg nagyon egybe van a film. Számomra a zene és a képihatás volt nagyon meggyőző, ahogy a csatajelenetek alatt lassított képeket láthattunk vagy épp egy nagyon jól eltalált nézetből tekinthettük végig a csatát, ami alatt lehengerlő muzsika szólt. Nálam 5/4

...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you Friedrich Nietzsche

#1065 Felhasználó inaktív   badguy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 08. 21:55

sztem nem kicsit giccses. mondjuk én nem állhatom Tomot az is hozzátartozik a dologhoz. :Đ ahogy az is, hogy sokkal rosszabbra számítottam.

(oh yeah, van végre alt+j=í KépKép)

#1066 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 08. 22:36

Lehet giccses de szerintem akkor is marha jó a zenéje és a képivilága!Az meg már mindenki magánügye hogy épp hogyan viszonyul a színészekhez:PPPPPPPPP:D
...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you Friedrich Nietzsche

#1067 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 09. 11:32

Harry.Potter.and.the.Prisoner.of.Azkaban: Mielőtt megnéztem volna afilmet Aviummal folytattam egy kis beszélgetést és neki nem tetszett. Nem tudom hoghy olvasta-e a könyvvet és azért nem tetszett neki, mert a vásznon nem a könyv jött vissza neki...szóval az igazi okát nem tudom.

Én a könyvet nem olvastam, de azt kell mondanom, hogy nagyon tetszett a film. Az első két résszel ellentétben ez tényleg darkosabb és talán végre nem az a gyerekmese hatása van így az egésznek. A zene is bejövős habár abszolút nem az a meghatározó benne-legalábbis szerintem-. Összességében nagyon jó kis film kerekedett belőle...

#1068 Felhasználó inaktív   Madmartigen 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 09. 17:57

Last Samurai BRUTÁLISAN ALÁZ! Nekem Tom teljesen közömbös, de ebbe a műbe megmutatja hogy nem csak a lézer cenzorok között képes lopakodni...
"Egyebet nem tudok."

#1069 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 09. 18:09

Én is hasonlót írtam lentebb...tök felesleges egy filmet a színész alapján megítélni...

#1070 Felhasználó inaktív   badguy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 09. 18:35

lehet, hogy most újat mondok, de a filmek általában szinészi játékra épülnek. Kép ami főleg látványra az inkább videoklip. van persze olyan is ahol sikerül megtalálni az egyensúlyt a kettő között. a Last Samurai talán alulról veri ez utóbbi lécet, ám ez nem Tom alakitásán illetve produceri munkáján múlt.

#1071 Felhasználó inaktív   Madmartigen 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 09. 18:41

Ha a Last Samurai alulról veri, akkor mondj olyat ami felülről... Valószínü lesz ilyen, és sokmindenen lehet vitatkozni hogy szar film, de ezen talán mégse...

Vagy ha neked ennyire nem jött be, akkor el lehet gondolkozni hogy avas volt a popcorn, hiányoztak a rugók az ülésekből, előtted egy 2méter 40centis kosaras űlt. etc.

Szerintem mindannyiunknak jobb lenne ha inkább elmondanád mi nem tetszett a filmbeKép

"Egyebet nem tudok."

#1072 Felhasználó inaktív   badguy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 09. 19:30

nem állitottam olyat, hogy szar lenne csak azt, hogy kissé túlértékelt (hja, ettől még másoknak természetesen tetszhet nagyon :Đ). Cruise filmjei közül ráadásul a jobbak közül valónak mondható. biztos vagyok benne, hogy Tom sokkal jobban is el tudta volna játszani ezt a szerepet és abban is, hogy más mégjobban. leginkább ennek örültem volna.

őszintén szólva leginkább az nem tetszik, hogy jön egy Tom (Will Smith, stb) kaliberű sztár, beleszerelmesedik a forgatókönyvbe és azt a saját imidzsére formálja (a "piaci értékét" latba vetve megteheti). nem szerepeket játsznak el hanem sablonfigurákat általában végletekig lebutitott történetekkel. a jó sztorit, érdekes szereppel, átszabják  a profitéhes filmmogulok (sztárok, rendezők, producerek), pedig (korábbi munkák alapján) képesek lennének sokkal jobban, érdekesebben, igényesebben is filmre vinni az alkotásokat. az fáj (általánosságban), hogy mennyi jó történet megy igy veszendőbe vagy sikerül gyengécskére.

a megtekintés körülményeivel nem volt semmi gond ne aggódj. Kép

#1073 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 09. 21:09

Ebben van valami, de szerintem ennek ellenére nagyon jó kis film volt belőle. De igazad van, mert lehetett volna jobb is.

Ha jól emlékszek még anno badguy, te vártad nagyon a Hidalgo című alkotást. Nos akkoriban én leszedtem, de idő hiányában nem tudtam megnézni és végre most bepótoltam-milyen jól tettem-. Vigg Mortensenről szerintem a Gyűrűk Ura trilógiáig nem sonkat hallott a közönség-köztünk én sem-. Azóta viszont jobbnál jobb ajánlatokkal bombázzák az úriembert, aki él is a lehetőségekkel és most a Hidalgo című remekműben szerepelt.

A film igaz történeteken alapszik és szerény véleményem szerint nagyon hitelesen adja vissza a történteket, igaz az is hogy erre a 136 perc szerintem kevés, de amit lehetett beletettek a filmbe. A film zenéje is magával ragadó így ha valakinek meg van az szóljon PLS, mert sehol nem találtam. Aztán megint csak a képivilágot tudom kiemelni. Fantasztikus tájakon játszódik a film és például a naplementés képek vagy amikor több száz ló rohan végig a sztyeppén...na az tényleg fantasztikus. Badguy szerintem itt a színészi alakításokba sem tudsz belekötni, mert nagyon jól játszik mindenki. Viggo mellett talán még aki ismert színész az Omar Sharif, de mint mondottam mindenki kitűnően alakít. Még a paripa is Hidalgo. Gyönyörű az a ló...akarom mondani MUSTANG!!

Összeségében egy nagyon látványos, jó filmet kapunk a pénzünkért-illetve kapnánk ha moziban látnánk:D-Nézzétek meg, mert tényleg lebillincselő!

#1074 Felhasználó inaktív   badguy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 09. 21:34

lehet túl nagyok voltak az elvárásaim vele szemben (sőt, biztos Kép vmi Indiana Jones minőségű kalandfilmet vártam), de ismét csalódnom kellett. :ĐKép középszerűre sikeredett egy gyenge véggel (indiánszellemes izé & befutó Kép). tetszett, de lehetett volna sokkalta jobb ez is. Kép

egyébként Frank T. Hopkinsról az a hir járja, hogy nagy "mesemondó" volt. lehet tényleg részt vett egy ilyen versenyen (sok másikon tuti), de azt erősen kiszinezte (ami persze nem baj, mert marha jó kis történet kerekedett belőle :-DKép).

#1075 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 09. 21:49

Ezzel maximálisan egyet értek...a vége tényleg kicsit összecsapott, de szerintem addig egy nagyon jó filmet láthatunk!

#1076 Felhasználó inaktív   Madmartigen 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 09. 21:58

Néha én se tudok azonosulni egy filmmel, akármilyen jól is játszik a faszi, csupán azért mert híres-populáris. Lehet hogy ezesetben jobb lett volna ismeretlen figurákkal dolgozni... Ezt aláírom..

Amikor Brúszwilisz vágtat végig a NASA repterén, kidülledt és izzadságtól csillogó mellkassal, közbe szól valami hőseposz... Na az sablon... De amikor az Ázsiai hegyekben, 200 évvel ezelőtt, a császár legbelsőbb védelmi köre, a felesketett szamurájok (akik egy szóra végetvetnének az életüknek) még a legkilátástalanabb harcba is belemennek.. és futnak a végsőkig...

Elég nehezen tudtam volna elképzelni az alternatív befejezést, ahol hatalmas fehér zászlók loboknak, és a szamuráj bagázs kipróbálja az M5-ös shotgun prototípust...

Nem te voltál az akinek az I, Robot se jött be? Tudom mi a problémádKép A régi típusú kultuszfilmekhez vagy szokva... Manapság rengeteg fos jön ki mindenhonnan, tv már egyenesen nézhetetlen... Tedd azt amit én, érd be ennyivel...

"Egyebet nem tudok."

#1077 Felhasználó inaktív   badguy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 09. 22:08

Nem te voltál az...
de, én :Đ

A régi típusú kultuszfilmekhez vagy szokva...
na, ez lehet, de milyen egy mai kultuszfilm? (már ezen kivül ha ez is az lenne)

Tedd azt amit én, érd be ennyivel...
tehetek mást? :-D (mondjuk egyszer? szivesen részt vennék egy film elkészitésében)

#1078 Felhasználó inaktív   badguy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 09. 22:56

most megy a GitS az m2őn!!

#1079 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 09. 22:57

Baszhatom mivel drága húgom első héten gyorsan lenyúlta a TVmet...mind1 gépen meg van a DRÁGA:DDD

#1080 Felhasználó inaktív   kukac7 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 10. 09. 23:52

They

A "felek a sotetben" tipusu szindromat lovagolja meg a film.
A Darkness Falls alkotasra hasonlit a story.
Vannak benne paraztatos jelenetek.
A foszereplo csaj (Laura REgan) eleg szimpi volt, na meg nem rossz bor sem. :Đ
Szamomra ismeretlen volt, de jol jaccotta a szerepet.

[|||--] 3/5

"Olyan csúnya vagyok, hogy a kurva is azt mondja, fáj a fejem."

Téma megosztása:

• (561 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • Utolsó »