HWSW Informatikai Kerekasztal: Ki milyen filmet látott a héten? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (561 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ki milyen filmet látott a héten?

#1341 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2005. 01. 03. 19:40

Szerinted kicsoda, ha így áradozik róla? Most komolyan... Kép

#1342 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag

Elküldve: 2005. 01. 03. 21:52

Felejtés: odabaszós történet, hitelesen alakító színészekkel. Az alapszitu már magában is elég érdekes, a kifejtés során pedig csak egyre érdekesebbé válik, megfelelő mennyiségű fordulatot is tartalmaz. Az autós ütközéses jelenet pedig anyááááááád.

Spoiler: a úefókat kár volt belekeverni ilyen kidolgozatlanul, valami indokot adhattak volna nekik, hogy mégis miért érdekli őket a dolog, de ilyen formában inkább kormánykísérletet tettem volna a forgatókönyvbe.

8/10

Taking Lives: szintén nagyon kemény film, és a storyline logikusságában még odapakol az elsőnek is, rég láttam ilyen jó thrillert. Angelina Jolinek úgy tűnik nagyon megy ez, már a Csontemberben is keményen odapakolt, itt pedig mackósajt osan remek az alakítása, és maga a történet, az alaphelyzet is nagyon érdekes, ötletes, kreatív.

8/10

#1343 Felhasználó inaktív   badguy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 01. 03. 21:57

igen, az autós ütközés tényleg klassz volt, hogy ne csak szidjuk a szar befejezés miatt. :Đ
"What difference do you think you can make, one man in all this madness?"

#1344 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag

Elküldve: 2005. 01. 03. 22:01

Na igen.... :Đ mint ahogyy írtam én inkább kormánykísérletet tettem volna bele, és az ufókat hagytam volna, vagy pedig több háttérmagyarázatot adtam volna, hogy miért is jó az ufóknak, hogy az anya-gyereke kapcsolatot kutatják, és ha jól tudom erre nem derült fény a filmben. Mindenesetre jó kis összeesküvés, maga az alapszitu, és a kibontás nagyon tetszett, a végét kicsit elbaxták, de szerintem jó film összességében .

#1345 Felhasználó inaktív   badguy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 03. 22:07

...a végét kicsit ...
szerintem nagyon. KépKép

#1346 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 04. 05:11

No, engem az első mellbevágás akkor ért, amikor a feka rendőrcsajt elvitték... na az egy ügyes jelenet volt!!! Minden elismerésem a készítőké! Szépen fel lett vezetve az a kis, pár másodperces jelenet! A dramaturg szép munkát végzett!

Most a Terminál dvd-t tekintettem meg, inmáron negyedszer látom a kicskét, s meg kell mondjam, szerintem igenis nagyon jó alkotás lett! Igaz, nincsenek benne szupereffektek, nagy vörös lángoszlop (robbanás), a vér sem folyik... de érdekes módon, mindezek ellenére Spielberg film és baromijó! Kép

#1347 Felhasználó inaktív   badguy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 04. 05:31

Spielbergnek Spielberg film csak éppen már az újfajták közül való. egy profin megcsinált mű film, ahol minden ki van számolva előre egy bizonyos cél érdekében. KépKép hol van már az a játékosság ami a korai Spielberg filmeket jellemezte? felszámolta akkor amikor komolykodó filmeket kezdett csinálni. KépKép szerintem

#1348 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 06. 00:30

Nem tudtam hova írni azt amit szeretnék most kérni így új topicot sem akartam. Szóval most lesz a közeljövőben vinyóm meg dvd íróm és elég sok filmet kellene bepótolnom:)

Ha esetleg valakinek megvan vmelyik az dobjon egy mailt vagy MSNen szóljon és ha ne adj isten BPn lakik az illető, akkor esetleg egy találka keretében kölcsön tudná-e adni a következőket:

Matrix trilógia, Star Wars trilógia, Gyűrűk Ura trilógia-(bővített), Elit Alakulat, Hero, House of Flying Daggers-márha kijött DVDn, 48 óra, Megint 48 óra, Beverly Hillsi zsaru,Ryan közlegény megmentése GitS.

Hirtelen ezek jutottak eszembe,természetesen ha vki tud még jókat javasolni szóljon:)

Szóval akinek bármelyik megvan és tudja majd nélkülözni egy kicsit, akkor az PLS jelentkezzen!Előre is köszi mindenkinek és bocsi az OFFért!!!

...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you Friedrich Nietzsche

#1349 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Senior tag

Elküldve: 2005. 01. 06. 16:54

A Terminál engem is érdekel bár még nem láttam...

Kiváncsi lennék rá milyen lesz a Bloodrayne, a Prince of Persia, Splinter Cell és a Doom film... Szerintetek?

#1350 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Senior tag

Elküldve: 2005. 01. 06. 16:55

Hopp... ez is off volt... bocsesz... Kép

#1351 Felhasználó inaktív   Daks 

• Törzsvendég

Elküldve: 2005. 01. 06. 17:34

[quote]
Hopp... ez is off volt... bocsesz...
Kép
Kép

#1352 Felhasználó inaktív   WrongWay 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 06. 17:43

Elméletileg le kell hogy játssza, nekem speciel a gagyi Matsumi-m tökéletesen visz minden mpeg formátumú videót.
Azonban tapasztalatok alapján van néhány (elenyésző számú) lejátszó, aminek ez gondot jelent.

#1353 Felhasználó inaktív   Daks 

• Törzsvendég

Elküldve: 2005. 01. 06. 17:51

eddig svcd-t, vcd, jpg cd-t, mp3-t, sot meg WMA-t is gond nelkul vitt, miert pont az mpeggel lenne problemaja. Egyebkent megegy kerdes. a kiterjesztes MPG vagy MPEG legyen? vagy az nyoc?
Kép
Kép

#1354 Felhasználó inaktív   badguy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 06. 19:39

lejátszótól függ.

#1355 Felhasználó inaktív   Ca$h 

• Senior tag

Elküldve: 2005. 01. 07. 12:25

Nemreg megneztem az "Alexander"-t. Hat, mit mondjak? Maga a film eszmeletlenul jo lett volna, hiszen mind a kepek a szineszek a zene (Vangelis bacsi kulon diszeretet erdemel), de annyira nagy hangsulyt fektettek a buzluasra, hogy nekem szemely szerint teljesen el lett rontva a mozi elmenyem. Tobbszor is kiestem a film hangulatabol, mert harom orabol legalabb 1 ora tomeny buzulas volt benne... Nemtom, nekem ez nem fekszik, annyira nem hogy meg egy ilyen jo filmet is teljesen el tudnak vele rontani... Szerintem...
Kép

#1356 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Senior tag

Elküldve: 2005. 01. 07. 19:33

Húúú.... akkor ezekszerint jobb lett mint a trója? Mert az szörnyű volt...

#1357 Felhasználó inaktív   badguy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 07. 20:32

azt mondják eléggé rossz lett, de nem a meleg szál miatt, hanem mert Stone elcseszte az egészet. én mondjuk még nem láttam, de a sok negativ kritika el is vette a kedvem tőle. Kép

#1358 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag

Elküldve: 2005. 01. 07. 22:56

Így van, alapból rossz.

Nem elég a 3 ra tömény buzgálkodás, az egész semmi másból nem áll, mint hogy Sanyi megy, megérkezik valahova, bulizik, pasikkal smárol, megy tovább, megérkezik valahová, bulizik, pasikkal smárol, nem tud mit kezdeni magával, megy tovább... és kezdődik minden elölről.

Ezek mellé befigyel 2 eszméletlen gyenge csatajelent, ahol a vérgőzre koncentrálnak, és egy totál idióta ismét csak buzeránsos lezárás. Ennyi.

#1359 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag

Elküldve: 2005. 01. 07. 23:03

A Gyűrűk Ura: A Király Visszatér EXTENDED

A legdurvább filmélményem eddigi életemben. Ezt a 4 órát teljes lényemmel élveztem, minden egyes pillanatát, minden egyes képkockából úgy árad A Gyűrűk Ura hangulat, a Tolkien iránti tisztelet, hogy a végén nem lehet megállni sírás nélkül.

A film 2 DVD-n helyezkedik el (a másik 2 azt extrák) így a hang és a képminőség döbbenetes, messze köröz le akármit a piacon. Az új Genius 5.1 SW fadobozos cuccomon olyan durván szólt Dolby Digital 5.1 EX -ben, hogy többször magam alá szartam.

A film olyan jelenetekkel bővült, melyek közelebb viszik a könyvhöz, habár nem minden úgy történik. Előfordul, hogy a könyvben lévő szöveget más helyen mondják, de legalább ugyanazt mondják. Ez körülbelül olyan, mint amikot a Két Toronyban Szilszakáll szájába adták az elsőből kimaradt Bombadil Toma pár sorát. Kiválóan sikerült egyszerűen minden! Attól elkezdve, hogy van végre rendes ostrom Minas Tirithnél, még jobban kibontakoznak a karakterek, Szauron szája tökéletes, és az egész úgy ahogy van, így ad ki egy kerek egészet, ehhez képest a moziverzió tényleg csak egy trailer. Szarumán halála is ott van a szeren, itt is látszik, hogy habár nem tudták az egészet a Megye megtisztításához tenni (lévén olyan nincs) így legalább a halála módja egy az egyben úgy történik ahogy a könyvben.

Az alaposság, a körültekintés, a profizmus ÁRAD minden egyes jelenetből a színészi játékon, a vágáson, a fényképezésen, a zenén és a speciális effekteken keresztül.

Lucas bácsi azt hiszem az Episode 3 utómunkálatai közben végtelenített szalagon fogja vetíteni az ILM bácsiknak ezt a filmet, egy nagy táblával felette: LÁTJÁTOK GYEREKEK, EZ A CGI!

A holnapi napon asszem az extrákkal fog elmenni.

Még mindig nem hevertem ki...

#1360 Felhasználó inaktív   kukac7 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 01. 08. 00:22

Bad Santa - Taplo telapo

nagyon jo kis vigjatek volt ez a karacsony elott.
az anti-karacsony erzes amit a film kozvetit, az mar kicsit fajo. :Đ

a film vegen a kis duci gyerek polojanak a hatara mi volt irva?
persze magyarul erdekelne.

[|||--] 3/5

House Of Flying Daggers

gyonyoru meses azsiai akcio-romantikus mozi.
ilyet csak a japanok tudnak osszehoni.
csodalatos a kulturajuk, foleg azok a dolgoka, amik egy ilyen filmen atjonnek.
bar nemtom mennyire lehetnek hitelesek, mindenesetre szep.
a foszereplo holgyemeny meg egyszeruen bjutiful.

[|||--] 3/5

Intacto

magyar cimet nemtom.
a legmazlistabb emberek hulye jateka.
ha vkivel tortent vmilyen szerencses dolog, akkor probara teszik a szerencsejuket kulonfele jatekokban, hogy megmerkozzenek a legvegen a legszerencsesebb emberrel.
francia (?) film.

[||---] 2/5

A zongorista

regebben tervbe volt veve, hogy megnezem ezt a filmet.
most jutott el hozzam szinkronosan.
kulonosebb gondom nem volt a hangokkal, mondjuk ra, hogy jol sikerultek.
magatol a filmtol kicsit tobbet vartam.
sok olyan resz van, ami nagyon el van nyujtva.
pl. mikor lakasban vagy a korhazban varakozik a "zongorista".
szerintem ez teszi a filmet kicsit unalmassa.
ettol fuggetlenul a 3 szobrocskat megerdemelte.

[|||--] 3/5

Titkos folyo

errol a filmrol is sok jot hallottam es vartam, hogy lathassam.
ennel is kicsit csalodott vagyok, ugyanis nagyobb durranasra szamitottam.
Sean Penn hozza a tole megszokott profi alakitast, de a tobbi szereplo sem csuggedhet.
nemtom, de vmi mintha hianyzott volna a filmbol.
en ugy erzem.
a film vegen a Jimmy felesegenek a mondatai a ferjenek nagyon nem teccettek es szerintem csunya is volt amit mondott.
amugy nem rossz muvi.

[||||-] 4/5 (Sean Penn miatt :-D)

u.i.: ez az igazi film es nem a gyuruk ura, matrix meg hasonlo filmek.
ilyenekbol kellene tobb es nem a cgi-is "hudeszuper" muvikbol.
nem is ertem, hogy kaphatott 21 szobrocskat pl. a gyuruk ura mindegyik reszere kulon-kulon. 
felhaborito.
inkabb megnezek 5x egy ilyen tipusu filmet, mint 1x is a gyuruk urat.
(bocs, nem akrtam senkit megbantni, de szerintem ez igy van)

Wunderland - Drogtanya

erdekes egy krimi, ami teljesen drogosokrol szol a 80as evekben es megtortent esemenyt dolgoz fel.
a legjobb az egeszben, hogy a tobb emberen kulonos kegyetlenseggel elkovetett emberolest a ket gyanusitott teljesen mashogy meseli el.
eccernezos, de azok kozul is a jobbik fajta.

[|||--] 3/5

"Olyan csúnya vagyok, hogy a kurva is azt mondja, fáj a fejem."

Téma megosztása:

• (561 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • Utolsó »