HWSW Informatikai Kerekasztal: Ki milyen filmet látott a héten? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (561 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 522
  • 523
  • 524
  • 525
  • 526
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ki milyen filmet látott a héten?

#10461 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2010. 04. 12. 17:51

Idézet

Idézet

Bombák Földjén

Ultra gáz!!!!!

Én úgy néztem ma meg moziban, hogy már láttam egyszer. Elmondanád, hogy szerinted miért ultra gáz? Talán nem értetted a történetet, és azért?
nekem is bejött pedig oskan mondták hogy nem az Én korosztályomnak való... A feszültség átjött... totál mint ha ott lettem volna a helyszíneken...

#10462 Felhasználó inaktív   K2 The Highest 

• Őstag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2010. 04. 12. 17:54

Idézet

Idézet

Bombák Földjén

Ultra gáz!!!!!

Én úgy néztem ma meg moziban, hogy már láttam egyszer. Elmondanád, hogy szerinted miért ultra gáz? Talán nem értetted a történetet, és azért?
Nekem sem tetszett pedig imádom az ilyen filmeket...De ez nekem nulla pontos, pedig mondom 2x megnéztem, hogy hátha csak a kedvem volt rossz és azé' nem értékeltem elsőnek...De tényleg elég gagyi, ahhoz képest, h mennyi jelölést kapott...
RiG:
Mobo: ASUS P5KPL-AM-In-Roem-Si
CPU: Core 2 Quad Q9550 Stock 2.8Ghz 12Mb cache 1333MhZ
VGA: Gigabyte GTX550Ti Oc 1GB GDDR5 + ASUS GTX 260 [Just in Case]
RAM: Kinston 4GB DDR2 800MhZ
HDD: 2TB Samsung & 250GB Maxtor

Kép

#10463 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2010. 04. 12. 17:56

Idézet

Idézet

Idézet

Bombák Földjén

Ultra gáz!!!!!

Nekem sem tetszett pedig imádom az ilyen filmeket...De ez nekem nulla pontos, pedig mondom 2x megnéztem, hogy hátha csak a kedvem volt rossz és azé' nem értékeltem elsőnek...De tényleg elég gagyi, ahhoz képest, h mennyi jelölést kapott...
És mennyi díjat! Eddig az összes oscar-os filmet erkelütem mert azt hittem ócska művészfilmek, de rosszul ítéltem...Kép

#10464 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 04. 13. 07:38

The Pacific - 4. rész

Nem ez volt tegnap, ez még a múltheti rész, de csak most néztem meg. Anno úgy promózták, hogy nem akarták elmesélni a BoB-ot csak másik környezetben, hanem inkább az emberekre helyezik a hagsúlyt. Ez igaz lett, mivel ebben a részben sem volt akció. Pár másodperc erejéig volt egy kis gyilok, de az is a szokásos, este, semmit se látsz és jönnek a japók százával. Ennek ellenére ez a rész tetszett, mivel szépen bemutatták a mostoha környezetet, a kiakadt katonákat, a kórházat, stb.

Remélem ezután a sorozat után készítenekk egy vietnámi sorozatot is, mert ott aztán lehet kényes dolgokat bemutatni. Főleg, hogy azt a háborút elbukták. Azért már itt is volt egy két durvaság. Pl amikor csak úgy megfojtanak egy sebesült japánt aztán a katona nagyot mosolyog hozzá.

#10465 Felhasználó inaktív   mnmn1 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 13. 11:17

Lehet hogy inkabb nem nezem meg a cah of the titans 30% egy kicsit keves http://uk.rottentoma...he_titans_2010/

de ezen igen meglepodtem: http://uk.rottentoma...in_your_dragon/ ez tenyleg ennyire jo v csak egy gyerekfilm?

PS3 ID: mnmn1

mnmn1

#10466 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 13. 11:21

Idézet

Lehet hogy inkabb nem nezem meg a cah of the titans 30% egy kicsit keves http://uk.rottentoma...he_titans_2010/

de ezen igen meglepodtem: http://uk.rottentoma...in_your_dragon/ ez tenyleg ennyire jo v csak egy gyerekfilm?
Sajnos elég sokan lepontozzák a filmet. Megvárom, hogy itthon mit írnak róla és majd utánna döntöm el, hogy moziba nézzem e meg. Pedig olyan látványosnak tünik.

#10467 Felhasználó inaktív   mnmn1 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 13. 11:33

Idézet

Idézet

Sajnos elég sokan lepontozzák a filmet. Megvárom, hogy itthon mit írnak róla és majd utánna döntöm el, hogy moziba nézzem e meg. Pedig olyan látványosnak tünik.
lehet de holnap megyek moziba es ezen a dragonoson nagyon meglepodtem...lehet hogy erdemes lenne megnezni...
PS3 ID: mnmn1

mnmn1

#10468 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 04. 13. 17:06

KépSötétség határán
Nos ez az a film, amire sok Mel Gibson rajongó régóta várt. No nem konkrétan ez, csak maga a tény, hogy utóbbi éveiben rendezővé (hozzáteszem egy kivételesen tehetséges príma rendezővé) avanzsált, korábbi sztár színész, újra a kamera elé álljon, s ne csak a stáblistán díszelegjen. Egyet eszerintettek el ezzel a filmmel kapcsolatban, mégpedig a trailerét, ami kicsit túlpörgősre, kicsit túlakciósra sikeredett, pedig a film nem az. De erre már többen felhívták a figyelmemet, így nem vártam mást, mint egy sötét hangulatú krimit. És nem csalódtam, ez a film AZ! Méghozzá nagyon jó ebben a műfajban, minden hibája ellenére. Teszem azt van benne élénk piros vér, ami egy órával később is folyós, nem alvad, meg van hogy esőben autóznak de se nem hintázik a kocsi az úton, se nem változnak a fények, és még az eső sem felfele megy a szélvédőn, hanem csurog lefele....gagyi no. De ezeket hamar elfelejtettem a 20. perc után, mikor elharsanik egy CRAVEN felkiáltás, aztán egy gyomorrepesztő sotidurranás.... No innentől elég jóba vált a film. Innentől végig tetszett! Marha jó a vége is. Nem lövöm le, hogy hepiend e vagy sem.... érdemes megnézni. Mindenesetre egy ilyen nagyvállalat-politika összefonódás szerintem sem oldható meg másként mint a filmben. Ne legyenek illúzióink, hogy emberek megváltoznak, hogy vannak akik megkenhetetlenek. A valóság nem ilyen, ahogy a filmben sem. Nekem nagyon bejött, bááár nem tipikus Gibbon film. Russel Croweot inkább el tudtam volna képzelni főszereplőnek. Ezzel persze nem a színészi játékról beszélek, hisz Mel jól adja a korábban jobb időket megélt, idősődő apa szerepet. Én bátran ajánlom mindenkinek, azzal a megkötéssel, hogy ne várjon Halálos fegyver5-t, se MadMaxet. Nálam tegnap estére megért egy 8/10-et, még egykét tizeddel többet is.
Kép
Kép
Kép

#10469 Felhasználó inaktív   seci92 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 13. 17:14

Idézet

Idézet

Jelölést!?Kép Legjobb filmnek járó Oscart kapott és még mellé 5 másik Oscart!
A filmet még nem láttam de ismerősöktől jókat hallottam róla.

#10470 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 04. 13. 17:23

Idézet

Idézet

Idézet

Jelölést!?Kép Legjobb filmnek járó Oscart kapott és még mellé 5 másik Oscart!
A filmet még nem láttam de ismerősöktől jókat hallottam róla.
Én elég régen láttam már a filmet, és nekem nagyon tetszett. Ha visszaolvasol, talán megtalálod, írtam is róla. Igaz száraz, mélyenszántó dráma, de nekem tetszett.
Kép
Kép
Kép

#10471 Felhasználó inaktív   Thalim 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 04. 13. 17:59

A Bombák Földjén egy korrekt és hiteles film ami a reális helyzetet mutatja be , talán az igazán rázos dolgokat azért kihagyták a civilekre való tekintetel.Jó volt végre látni egy olyan filmet is ami a katonák szemszögéböl nézi a dolgokat és nem akar idealizálni senkit sem .Már én is láttam pár filmet a témába és ott van egy orosz "mestermü" ellenpéldának a 9-ik század, az a film teljesen el van rugaszkodva a valóságtól.

#10472 Felhasználó inaktív   Salamon&Ubul 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 13. 18:11

Avatar hihetetlen látvány világ nagyszerűfilm

#10473 Felhasználó inaktív   hedzsooo 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 13. 18:14

A Megtorlot es a Pokolfiut neztem, egeszen jo kis kepregeny-adaptaciok vtak.

#10474 Felhasználó inaktív   Gt17 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 13. 19:18

Most néztem meg a Hős Alakulat 4.részét.És lehet én értettem félre de én vártam a viszatérő szereplőket pl Winters-t,mivel az elit alakulat utolsó részében mondták hogy mennek a Japó fonntra Kép.Akkor most a régi szereplők már nemkaptak szerepet?

#10475 Felhasználó inaktív   wildláma 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 13. 20:15

Idézet

Most néztem meg a Hős Alakulat 4.részét.És lehet én értettem félre de én vártam a viszatérő szereplőket pl Winters-t,mivel az elit alakulat utolsó részében mondták hogy mennek a Japó fonntra Kép.Akkor most a régi szereplők már nemkaptak szerepet?
ez nem az elit alakulat folytatása, ez egy teljesen új sorozat. Itt 3 emberke emlékiratát írták össze 1 forgatókönyvbe. Amúgy 5. részben tegnap szó volt arról hogy európában partraszálltak, szóval időrendileg visszább vannak. Amúgy 5. rész nagyon durva volt, Peleliu megszállásának 1. fele/része. Vagyis a CoD:WaW-ból jól ismert sziget. :Đ.
Kép

#10476 Felhasználó inaktív   Ányy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 13. 20:19

Idézet

A Hős alakulat időben előbb van mint az Elit alakulat. Az első részben (1941-42) mondják is, hogy Európa nem az ő problémájuk. És ők már rég Guadal Canalon lövik a japcsikat, míg Winters és a többiek még csak a Curahee-re rohangálnak Sobels százados vezetésével :Đ

98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig. <- Én csak facebookon vagyok fent :D

Porch Monkey 4 Life!

#10477 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 04. 13. 21:58

Idézet

KépSötétség határán
Nos ez az a film, amire sok Mel Gibson rajongó régóta várt. No nem konkrétan ez, csak maga a tény, hogy utóbbi éveiben rendezővé (hozzáteszem egy kivételesen tehetséges príma rendezővé) avanzsált, korábbi sztár színész, újra a kamera elé álljon, s ne csak a stáblistán díszelegjen. Egyet eszerintettek el ezzel a filmmel kapcsolatban, mégpedig a trailerét, ami kicsit túlpörgősre, kicsit túlakciósra sikeredett, pedig a film nem az. De erre már többen felhívták a figyelmemet, így nem vártam mást, mint egy sötét hangulatú krimit. És nem csalódtam, ez a film AZ! Méghozzá nagyon jó ebben a műfajban, minden hibája ellenére. Teszem azt van benne élénk piros vér, ami egy órával később is folyós, nem alvad, meg van hogy esőben autóznak de se nem hintázik a kocsi az úton, se nem változnak a fények, és még az eső sem felfele megy a szélvédőn, hanem csurog lefele....gagyi no. De ezeket hamar elfelejtettem a 20. perc után, mikor elharsanik egy CRAVEN felkiáltás, aztán egy gyomorrepesztő sotidurranás.... No innentől elég jóba vált a film. Innentől végig tetszett! Marha jó a vége is. Nem lövöm le, hogy hepiend e vagy sem.... érdemes megnézni. Mindenesetre egy ilyen nagyvállalat-politika összefonódás szerintem sem oldható meg másként mint a filmben. Ne legyenek illúzióink, hogy emberek megváltoznak, hogy vannak akik megkenhetetlenek. A valóság nem ilyen, ahogy a filmben sem. Nekem nagyon bejött, bááár nem tipikus Gibbon film. Russel Croweot inkább el tudtam volna képzelni főszereplőnek. Ezzel persze nem a színészi játékról beszélek, hisz Mel jól adja a korábban jobb időket megélt, idősődő apa szerepet. Én bátran ajánlom mindenkinek, azzal a megkötéssel, hogy ne várjon Halálos fegyver5-t, se MadMaxet. Nálam tegnap estére megért egy 8/10-et, még egykét tizeddel többet is.
Annyit pontosítanék, hogy a végén az a megemlített egykét tized pont, akár 9tized is lehet! :Đ Hogy miért? Láttátok a filmet? Hát én az első amire felkaptam a fejem, az a eleján volt, mikor még le sem peregtek az első kockák. A film készítője: GK Films ! ! ! ! Daks, nem is mondtátok!!!!! :-D
Kép
Kép
Kép

#10478 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag

Elküldve: 2010. 04. 13. 23:02

oldboy , sokadjára :Đ

nyomasztó, sokkoló, megdöbbentő.
zseniális, de nagyon nehezen emészthető. szerintem többeknek nem is tetszene, nem hollywood-i egyszerű egyveleg.
első körben egymás után többször is megnéztem, holott ha megnézek egy filmet, azt szinte biztosan nem nézem meg újra, évekig.

ajánlom, de nem vasárnap délutáni töltelékfilmnek :-D

ismertető a port.hu oldalról:

[font=" Tahoma, 'Arial CE', Arial, Helvetica, sans-serif; line-height: normal; font-size: 12px" class="Apple-style-span"]A '80-as évek végén, Oh Dae-soo-t, a teljesen átlagos családapát elrabolják saját háza elől és évekig fogva tartják egy privát cellában, ahol az egyetlen kapcsolatot a külvilággal egy televízió jelenti számára. Így szerez tudomást róla, hogy feleségét megölték és a rendőrség őt gyanúsítja. Értelmetlen és érthetetlen fogvatartása a kezdeti kétségbeesés után eltökélt belső bosszúvá érik. 15 évvel később szabadul, mindenféle magyarázat nélkül. Oh Dae-soo-t megkeresi az a személy, aki valószínűleg minden balszerencséjének okozója és azt javasolja, hogy találja meg, ki és miért tartotta fogva annyi éven át. A rémálom folytatódik Oh Dae-soo számára.[/font]
[/quote]
www.darjani.org - Ingyenes Star Wars Galaxies szerver (nem warez!) www.darjani.org/jgrn- Juggernauts klán (MMORPG, MMOFPS, Airsoft)
My gaming rig: Gigabyte EP45-DQ6 | Intel Core2Quad Q9550 | 2 x 2 giga Kingston HyperX DDR2-1066 | Asus 9800GX2 Extreme 1GB | 4x winyó raid 0+1-ben 1,2TB | SB Audigy 2 ZS Platinum + Yamaha házimozi | OS: Windows 7 SP1 64-bit / LOS / Haiku for fun
Mobile devices:Galaxy Note 3

#10479 Felhasználó inaktív   DonCougar 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 14. 02:17

Ninja Assassin. Nagyon bejövős.Kép

#10480 Felhasználó inaktív   juhaszroli 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 14. 04:01

Hétvégén nézem meg a Titánok harcát...valaki, vélemény?
Playstation 3 60 GB

PSN ID : juhaszroli

Téma megosztása:

• (561 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 522
  • 523
  • 524
  • 525
  • 526
  • Utolsó »