HWSW Informatikai Kerekasztal: Ki milyen filmet látott a héten? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (561 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 545
  • 546
  • 547
  • 548
  • 549
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ki milyen filmet látott a héten?

#10921 Felhasználó inaktív   SLi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 06. 10. 18:41

Idézet

Valaki látta az emberi százlábút? Elvileg nagyon undorító film.
Kicsit felcsigázottKépKép
volt róla szó a filmes hírek topikban, elég gyenge lett, az ötlet alapból baromság , de semmi olyan durva dolog nincs benne ( márha valaki emiat lenne rá kiváncsi...) mint amit próbáltak elhitetni a megjelenés előtt h usa-ban hánytak a moziban stb, de persze már a folytatást tervezik
Victoria Concordia Crescit
http://www.last.fm/user/faszomatazt
"Nem hallgatok Aurórát, mert bassza az aurámat"
én ráébresztelek arra, hogy mit sem ér a bagázsod
ha este haza térve látod, hogy felkúrva a lakásod
én ebbe nőttem fel, de azt hittem hogy tiszta

#10922 Felhasználó inaktív   megalonagyix 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 10. 19:11

Vasember 2
Véleményem szerint nagyon rossz film. Érthetetlen számomra ez a sok pozitív kritika, bár inkább a filmnézőktől. Igaz az utolsó 20 percet nem láttam, de azelőtt az egész film lapos, monoton, párbeszéd követi a párbeszédet... A látvány rendben volt, bár ettől sem voltam elragadtatva, ahogy az egytől sem. Számomra ez a sorozat messze van a jó kategóriától... 2/10

#10923 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 11. 06:36

Idézet

Idézet

Idézet

Kick/Ass

nem tudod véletlenül mi a magyar címe?
Ha/ver. valami ilyesmi Kép
Dikert nem utaltam sehol se a magyar címre annyira béna. Előre félek, hogy milyen lesz majd szinkronosként. "Én vagyok: Haver!" Jaj.

#10924 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2010. 06. 11. 06:37

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Kick/Ass

Dikert nem utaltam sehol se a magyar címre annyira béna. Előre félek, hogy milyen lesz majd szinkronosként. "Én vagyok: Haver!" Jaj.
Tipikusan az a film, amit a szinkron ki fog herélni :Đ
Kép
Kép
Kép

#10925 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 11. 06:54

Kép
Börtön vonat Yumába

Tartalom: A bandita Ben Wade kirabolja a postakocsit a bandájával. A fickót sikerül hamarosan kézre keríteni. A törvény emberei a városba akarják szállítani, hogy ott föltegyék a 3 óra 10-es vonatra, amely a yumai börtönbe viszi. A vasútállomásig azonban hosszú az út és a fogoly elszállításához emberekre van szükség. A farmer Dan Evans nehéz körülmények között próbálja eltartani családját. Fizetség fejében elvállalja, hogy csatlakozik a kísérőkhöz. A kis csapat elindul, nyomában Wade bandájával, akik ki akarják szabadítani a vezetőjüket.

Vélemény: Nagyon rég láttam western filmet, de mivel most RDR lázban égnek a gamerek, köztük én is, gondoltam ideje pótolni a hiányosságokat. Ez a film ráaádsul annyiban is hasonlít a játékhoz, hogy itt is már leáldozóban van a vadnyugat, megjelent a vasút, kezdődik a városiodás. A film Crowe és Bale párharcáról szól, de nem szó szerint, mivel nem fegyverrel ölik egymást, hanem inkább szóban teszik ezt. Ettől függetlenül van benne jó pár lövöldözés, bár nem mindegyik üti meg azt a szintet ami igazán elégdetetté tenne. Sajnos vannak hiányosságok.

SPOILER: A kezdő lovaskocsis rablás nagyon tetszett. Crowe rendben hozza a kemény banditát. A végén lévő lövöldözés sajnos már nem ilyen jó. Hőseink ketten menekülnek, mindenki lő rájuk, de persze életben maradnak. Sajnos nem elég feszült a szituáció, kicsit súlytalan lett addigra a film, főleg ha figyelembe vesszük, hogy Crowe bármikor azt mondhatta volna, hogy elég ebből. Ahogy ezt teszi is egyszer, ami után érthetetlen módon átáll Bale mellé. Értem én, hogy menet közben kialakult köztük egy fajta viszony, viszont ez nem lett rendesen kibontva, felépítve, ugyanis mígCrowe rendszeresen beszél, addig Bale csak leugatja őt. Nem érzem azt, hogy tényleg kialakult volna köztük egy fajta igazi tiszetelt viszony.
A vége azért tetszett. Nem szokványos megoldás. Amit még hiányoltam, hogy Bale bemutathatta volna híres távollövő technikáját, hogy érezzük attól még hogy ő egy farmer igenis ő is egy igazi harcos.
SPOILER OFF

Mindenesetre tetszett. Jó volt egy kis vadnyugatot nézni filmként is, nem csak a játékban. Ben Foster viszont szerintem a film legjobbja. Igazi antihős, a ruhája is nagyon vagány (kicsit hasonlít Vash-hez csak nem piros, hanem poros fehér) és nem kímél senkit se, viszont az utolsó pillanatig hű a főnökéhez.

Jöhet a következő western, bár az valószínűleg a Deadwood sorozat lesz. Azt mondják az igazán kőkemény.

#10926 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 11. 07:30

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Kick/Ass

Tipikusan az a film, amit a szinkron ki fog herélni :Đ
Pont most futottam bele a magyar feliratos trailerbe
Kick- Ass (Ha/ver), Hit-girl (Kis dög), Big Daddy (Vér Profi), Red Mist (Vörös Pára). Most sírjak vagy nevessek? Ráaádsul ez csak felirat. Milyen lesz majd ha ki is mondják?

Mindenesetre ha már belemélyedtem picit durkáltam.
SPOILER
Szóval van egy film, a Kick/Ass amiben elfér egymás mellett tökélesen
a drámai akció (1:20-tól lesz igazán az)
és ha nem lenne elég még van olyan jelenet is ahol Ennio Moricone - Egy pár dollárral többért western film egyik betétdala csendül fel, úgy, hogy tökéletes illeszkedik az új környezetbe is.

#10927 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 11. 07:51

Idézet

SPOILER: A kezdő lovaskocsis rablás nagyon tetszett. Crowe rendben hozza a kemény banditát. A végén lévő lövöldözés sajnos már nem ilyen jó. Hőseink ketten menekülnek, mindenki lő rájuk, de persze életben maradnak. Sajnos nem elég feszült a szituáció, kicsit súlytalan lett addigra a film, főleg ha figyelembe vesszük, hogy Crowe bármikor azt mondhatta volna, hogy elég ebből. Ahogy ezt teszi is egyszer, ami után érthetetlen módon átáll Bale mellé. Értem én, hogy menet közben kialakult köztük egy fajta viszony, viszont ez nem lett rendesen kibontva, felépítve, ugyanis mígCrowe rendszeresen beszél, addig Bale csak leugatja őt. Nem érzem azt, hogy tényleg kialakult volna köztük egy fajta igazi tiszetelt viszony.
A vége azért tetszett. Nem szokványos megoldás. Amit még hiányoltam, hogy Bale bemutathatta volna híres távollövő technikáját, hogy érezzük attól még hogy ő egy farmer igenis ő is egy igazi harcos.
SPOILER OFF
SPOILER: én úgy emléxem hogy a végén Bale belehal a puffogtatásba de már rég láttam a filmet szóval lehet hogy én vagyok a hülye
"There's room at the top they're telling you still
But first you must learn how to smile as you kill"

#10928 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 11. 07:59

Idézet

Idézet

SPOILER OFF
SPOILER: én úgy emléxem hogy a végén Bale belehal a puffogtatásba de már rég láttam a filmet szóval lehet hogy én vagyok a hülye
SPOILER: jól emlékszel. Amikor már lefutnak mindenkit, mikor felrakja a vonatra Crowe-t, hátbalövik. Meg aztán még egy párat beleengednek. Nem vártam ezt a befejezést, ezért meg is lepett.

#10929 Felhasználó inaktív   Murni 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 06. 11. 10:34

Idézet

Idézet

Idézet

Kick/Ass
Épp a mai rtv tippben olvastam róla ajánlót.
Arra azért kíváncsi lennék, hogy mennyit szakít le, aki az ilyen fordításokat végzi.

#10930 Felhasználó inaktív   davidhaver. 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 06. 11. 12:06

the proposition

Az ajánlat,asszem ez a magyar címe.

9/10 F*ckin' AWESOME!!!!!

#10931 Felhasználó inaktív   szlav 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 11. 13:49

Tegnap megnéztem a "Black Hawk Down"-t. Nem egy mai film, de most láttam először. Nagyon kemény film, csak ajánlani tudom mindenkinek aki még nem látta.

#10932 Felhasználó inaktív   Capo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 11. 14:15

mindenki nevében kéretik rászokni, kisebb leírást adni a szóbanforgó filmről.ha lejebb tekertek, vagy visszaolvastok pár oldalt, egyből látható, hogy ez a szokás.megértésetek előre is köszönjük.
ha el múltál 18,szeretsz pókerezni,és egy kis "zseton" is jól jönne,katt
Kép

#10933 Felhasználó inaktív   Salamon&Ubul 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 11. 15:05

a vasember 2 osztálykiránduláson nagyon jó film volt a látvány és az akció magával ragadott csak ajánlani tudom mindenkinek

#10934 Felhasználó inaktív   Norberto07 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 16. 07:23

Mortal Kombat (Mortal Kombat) 1995
Kép
Eszméletlen jó film. SPOILER: Anyi zavart, hogy Sub-Zero elég hamar elpatkolt, sztem még várhattattok volna vele Kép viszont ez személyes vélemény. Christopher Lambert nagyon jól játszotta Raiden szerepét, illet is rá.
Értékelés: 9,5/10

Mortal Kombat: A második menet ([font=" Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; line-height: normal; font-size: 12px; -webkit-border-horizontal-spacing: 2px; -webkit-border-vertical-spacing: 2px" class="Apple-style-span"]Mortal Kombat: Annihilation)[/font]
Kép
Méltóképpen nem feledeték el az előző részek történését. Pl. mikor Liu és Sub-Zero testvére találkazotak. Itt is mint az első részben a történet helyén volt. Már csak a mesés elemek zavartak, nem mintha nem birnám az ilyeneket, de ami sok az sok, a végén mikor Liu Chang és Shao Khan harcoltak, egyszeere mind2ő sárkány lett, mintha vmi béna filmből cseppentek volna ki...de a többit birtam a harcokat meg mindent.
[font=" Arial; -webkit-border-horizontal-spacing: 0px; -webkit-border-vertical-spacing: 0px; font-size: 13px; color: #ffffff; line-height: 19px" class="Apple-style-span"]Értékelés: 9/10[/font]

Gyilkos elmélet (Kill Theory)
Kép
A borító elég csúf, de találó. Az egyész egy végzős fiatalokból állo csapatról szól, akik egy nem rég szabadult elmebeteg hegymászó, psziopata játékába kerülnek. A hegymászó megölt 3 embert csak hogy ő túlélje. Errre ösztönzi ezt a 8 fiatalt is. Válaszanak: Megölik a barátjukat, vagy meghal a barátjával együtt... Az egésznek megvan ez a jó kis erdő+faház filingje ami nagyon teccik. Menekülni nem tudnak mivel minden tele van csapdával, + a pszipata meg lesi őket valahannan egy lézeres fegyverre. A vég kifejletet nem árulom el mki csak nézze meg mert nagyon jó film.
Értékelés: 10/10

A Fociban a "ha" nem játszik...
Facebook: norberto7

#10935 Felhasználó inaktív   n_csacsi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 16. 08:39

Idézet

Méltóképpen nem feledeték el az előző részek történését. Pl. mikor Liu és Sub-Zero testvére találkazotak. Itt is mint az első részben a történet helyén volt. Már csak a mesés elemek zavartak, nem mintha nem birnám az ilyeneket, de ami sok az sok, a végén mikor Liu Chang és Shao Khan harcoltak, egyszeere mind2ő sárkány lett, mintha vmi béna filmből cseppentek volna ki...de a többit birtam a harcokat meg mindent.
[font=" Arial; font-size: 13px; color: #ffffff; line-height: 19px" class="Apple-style-span"]Értékelés: 9/10[/font]
[font=" Arial; font-size: 13px; color: #ffffff; line-height: 19px" class="Apple-style-span"][/font]
[font=" Arial; font-size: 13px; color: #ffffff; line-height: 19px" class="Apple-style-span"]
Mortalban pont ez az, hogy a mesés elemek teszik olyan jóvá a filmet. Meg most nem kell leszólni a '97-es technológiát, amikor az animalityk voltak a végén :Đ Sokat fejlődött a filmes ipar '97 óta, ha most csinálnának egy remake-et belőle, garantáltan élethűbb sárkányokat csinálnának :-D
[/font]

#10936 Felhasználó inaktív   Ányy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 16. 08:51

Ádám almái

Médiaórán néztük ezt a filmet egy-két hete, a töritanárunk ajánlásával. Annyit kell róla tudni elöljáróban, hogy ez egy dán vígjáték nemkevés drámai elemmel. A történet szerint a neonáci Adamot közmunkára ítélik, amit egy keresztény közösségben kell letöltenie. Eleinte nem veszi komolyan és egyetlen céljának azt tűzi ki, hogy süssön egy almáspitét a kertben lévő almafa terméséből. Természetesen ez nem ilyen egyszerű, mert a fát férgek és madarak támadják meg. Ivan (a pap) szerint ez a gonosz próbatétele, de Adam meg van róla győződve, hogy mindez Isten műve. Kettejük vitája végighúzódik az egész történeten. Nagyon érdekes film, mindenkinek ajánlom, de a nemtöltökcsaklövöktúlélekmindenrobbanást filmekhez szokott embereknek nem hiszem, hogy tetszeni fog.

8,8/10

98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig. <- Én csak facebookon vagyok fent :D

Porch Monkey 4 Life!

#10937 Felhasználó inaktív   X360_FaNbOy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 17. 14:01

Survival of the dead/Túlélni a holtakat
Kép
Romero a vén ember új alkotását néztem ma meg. Ez olyan mint a Zombieland csak : 10ezerszer több zombi van benne, sokkal több vér, ember evés, harapdálás stb...Nagyon jó volt megnézni, nem mondható unalmasnak, remek storyja van, nem úgy mint pl. a Zombielandben (én abban nem láttam miértjét a gyilkolásnak). Nem ijedtem meg tőle :-D, ezeket a romero filmeket nem is úgy nézem, hogy most összefogom szarni magam a félelemtől, csupán szórakozás képpen.:Đ
Ha a zombielandre adtam 8 körül, ez is kap 8,50-et.
Kép

#10938 Felhasználó inaktív   Tyrael 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 17. 14:34

Toy Story 3

Remek kis rajzfilm. Rosszabbra számítottam, de teljesen megérte megnézni. Picivel lehetett volna hosszabb, elég rövid 86 perces. Hangulata végig megvan, néhol szomorkás jelenetek is, de ezközben tele van jó poénokkal. Második legjobb rajzfilm amit eddig láttam, Madagaszkár 2-t nem múlja felülKép

8.5/10

#10939 Felhasználó inaktív   Ányy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 17. 19:28

Predator

Az alapszituáció kicsit sablonos. Lelőnek egy helikoptert a dzsungelben, ami két fontos politikust szállít, Schwarzenegger és az elit egysége pedig azt a feladatot kapja, hogy mentsék meg őket a gerilláktól. De a helyzet nem ilyen egyszerű, mert minden a feje tetejére áll, és a vadászokra fog valaki vagy valami vadászni....

A film maga nekem tetszett. A predátor is szépen ki van dolgozva annak ellenére, hogy nem egy mai darab. Jó volt látni a "mestert munka közben" nem pedig úgy mint az AvP-ben. Egy Aliennel nem ér fel a film, de másfél órára engem kikapcsolt, és élveztem a filmet. Vér mégtöbb vér és rengeteg elpuffogtatott lőszer. :Đ

Nálam: 7/10

98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig. <- Én csak facebookon vagyok fent :D

Porch Monkey 4 Life!

#10940 Felhasználó inaktív   Speper 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 18. 17:30

Tudna nekem ajánlani valaki valamilyen jó fantasy filmet? ( LOTR már megvolt :Đ )
Enjoy your life . . .

Téma megosztása:

• (561 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 545
  • 546
  • 547
  • 548
  • 549
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.