HWSW Informatikai Kerekasztal: Gépfejlesztés - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (171 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Gépfejlesztés

#1381 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2008. 06. 26. 13:18

SLI-t nem ajánlom. SLI-t egyébként minden játék támogat (nem a játéktól függ). van viszont olyan, hogy adott játék hivatalosan támogatott. ez annyit takar, hogy az nvidia driver alapból tartalmazza adott játék optimális sli beállításait.
sli-nek sok értelme nincs, max akkor, ha iszonyat nagy felbontásban nyomul az illető (kettőezerpárszáz x ezerkilencszáz vlmennyi felbontás körül), ezt nem csak én mondom, hanem általában mindenki :Đ
jóval érdemesebb venni 1 db erősebb kártyát, mint 2 gyengébbet, drágábban.

olyat még nem pipáltam, hogy játék azért fagyott volna, mert a gép több mint 1 magos, ott inkább más hw vagy sw baj lesz (nem mellesleg adott process-nek beállítható, hogy 1, vagy 2, vagy több magot lásson, használhasson). okok, amd esetében van driver, de ha procikról beszélünk, én az amd-t nem számítom bele a halmazba (nem véletlen, mekkora lol már, hogy driver kell a procihoz, a gyártás során vétett hibákat szoftveresen javítani (jó-jó, intelbe, nvidiába, minden gyártóba bele lehet kötni emiatt, de azért az ati/amd vlmi eszméletlen mókás dolgokat művel :-D)
www.darjani.org - Ingyenes Star Wars Galaxies szerver (nem warez!) www.darjani.org/jgrn- Juggernauts klán (MMORPG, MMOFPS, Airsoft)
My gaming rig: Gigabyte EP45-DQ6 | Intel Core2Quad Q9550 | 2 x 2 giga Kingston HyperX DDR2-1066 | Asus 9800GX2 Extreme 1GB | 4x winyó raid 0+1-ben 1,2TB | SB Audigy 2 ZS Platinum + Yamaha házimozi | OS: Windows 7 SP1 64-bit / LOS / Haiku for fun
Mobile devices:Galaxy Note 3

#1382 Felhasználó inaktív   SonyBlack 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 06. 26. 13:22

Idézet

SLI-t nem ajánlom. SLI-t egyébként minden játék támogat (nem a játéktól függ). van viszont olyan, hogy adott játék hivatalosan támogatott. ez annyit takar, hogy az nvidia driver alapból tartalmazza adott játék optimális sli beállításait.
sli-nek sok értelme nincs, max akkor, ha iszonyat nagy felbontásban nyomul az illető (kettőezerpárszáz x ezerkilencszáz vlmennyi felbontás körül), ezt nem csak én mondom, hanem általában mindenki :Đ

olyat még nem pipáltam, hogy játék azért fagyott volna, mert a gép több mint 1 magos, ott inkább más hw vagy sw baj lesz (nem mellesleg adott process-nek beállítható, hogy 1, vagy 2, vagy több magot lásson, használhasson). okok, amd esetében van driver, de ha procikról beszélünk, én az amd-t nem számítom bele a halmazba (nem véletlen, mekkora lol már, hogy driver kell a procihoz, a gyártás során vétett hibákat szoftveresen javítani (jó-jó, intelbe, nvidiába, minden gyártóba bele lehet kötni emiatt, de azért az ati/amd vlmi eszméletlen mókás dolgokat művel :-D)
Na klassz! Kép AMD nem számít procinak... SLI igaziból sz@rt sem ér... ATI nevetséges... Asszem más nincs is a gépemben! Kép Jaaa a memória, igaz az meg csak DDR2
Athlon 64 X2 4800+ AM2 2*512kb, Asus M2N-E SLI nForce 500SLI, 2GB DDR2 800MHz, Radeon HD2400 Pro 256MB Sapphire

#1383 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag

Elküldve: 2008. 06. 26. 13:26

Idézet

Idézet

Na klassz! Kép AMD nem számít procinak... SLI igaziból sz@rt sem ér... ATI nevetséges... Asszem más nincs is a gépemben! Kép
bocsi :)
SLI tényleg kula, az ár-érték aránya a lehető legrosszabb. ati-t amd-t simán rühellem, sajna volt pár cuclijukhoz szerencsé(tlensége)m. ok, nvidia is szépen áthidal pár csúnya dolgot driver fronton, de amit az a dilettáns amd/ati csinál, az vlmi kriminális.
szerencsére nem saját cuccaim voltak, hanem cégesek, így csak munkaidőben szivattak :) (egyébként nem véletlen, hogy csak soho piacon tudtak vlmilyen minimális szinten is elterjedni, a soho-ról meg már nem is fognak kilépni (sőt, lassan lassan eltűnnek (bár az nem jó)))

edit: egyébként ati kártyával, hogy csináltál sli-t? max xfire, de sli-s lapon azt hogy?
www.darjani.org - Ingyenes Star Wars Galaxies szerver (nem warez!) www.darjani.org/jgrn- Juggernauts klán (MMORPG, MMOFPS, Airsoft)
My gaming rig: Gigabyte EP45-DQ6 | Intel Core2Quad Q9550 | 2 x 2 giga Kingston HyperX DDR2-1066 | Asus 9800GX2 Extreme 1GB | 4x winyó raid 0+1-ben 1,2TB | SB Audigy 2 ZS Platinum + Yamaha házimozi | OS: Windows 7 SP1 64-bit / LOS / Haiku for fun

#1384 Felhasználó inaktív   Kocsis002 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 26. 13:37

Idézet

Idézet

Idézet

Akkor most neked is ez van a gépben? Intel Core2duo E4400 2.0 Ghz
Igen.Néhány játék még allergiás a dupla magos procikra,de vannak patch-ek amik orvosolják.De nem minden kiadó ad ki ilyen patch-eket.a proci lehet mer mást nemtudok elképzelni.Hiába vennél másik procit ugyanaz lenne a baj.A játékkal van a baj mert nem támogatja a Core2Duo-t...csak mondom leirom nehogy másik prociban gondolkodjál..
Nálam szerencsére nem volt még probléma a dupla mag miatt, és nem is gondolkodom másik procinKép, ez bevált eddig nagyon (Athlon X2 4800+ ez 2.5 Ghz en megy) Szerintem nem is nekem akartad írni. Kép Na utánna néztem tizen pár ezerért lehet már szerválni mégegy ilyen videókártyát mint ami benne van szóval nem nagy beruházás, és nagy telljesítménynövekedés (adott esetben)
Sony neked elég jó procid van ha ez az AMD Athlon64 X2 4800.
Most néztem 4.8 GHz és nem is drága.
Lehet én is ilyet veszek.Kép

http://mypsn.eu.playstation.com/psn/profile/HUNRobertgida.png[/img] [/url]

#1385 Felhasználó inaktív   kenny22 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 06. 26. 14:52

Idézet

mit néztél 4,8 ghz-nek? 4,8 ghz-es proci nem létezik max tuninggal...

#1386 Felhasználó inaktív   Kocsis002 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 26. 14:55

Idézet

Idézet

AMD Athlon64 X2 4800 2x512kB AM2 Box 1év

#1387 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2008. 06. 26. 14:58

Idézet

Idézet

4,8 GHz?Ne viccelj, már ősz óta 6 GHz-nél tartanak...

#1388 Felhasználó inaktív   Kocsis002 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 26. 15:00

Idézet

Idézet

Idézet

AMD Athlon64 X2 4800 2x512kB AM2 Box 1év
Nézd meg ezt a linket.
Oda van írva 4.8 GHz.
De van 6.0 GHz.

#1389 Felhasználó inaktív   kenny22 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 26. 15:14

Ez aztán az átbaszás... de tényleg oda van írva...Kép csak még mögötte az is ott van, hogy 2500mhz... és az az órajele (magonként), de nem tudtam, hogy ennyire tudatlanok is vannak közöttünk már bocs...
Az amd-nek a leggyorsabb (2magos) processzora is "csak" 3,2 ghz-en megy magonként ez a 6400 X2

#1390 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag

Elküldve: 2008. 06. 26. 15:28

az amd-nél a számok nem az órajelet jelentik. annyit tesz, hogy egy 2200-es amd az egy 2200-as intel procinak felel meg, legalábbis az amd szerint. a valóság persze más kérdés :Đ

#1391 Felhasználó inaktív   kenny22 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 26. 15:44

Idézet

az amd-nél a számok nem az órajelet jelentik. annyit tesz, hogy egy 2200-es amd az egy 2200-as intel procinak felel meg, legalábbis az amd szerint. a valóság persze más kérdés :Đ
azt azért tegyük hozzá, hogy Intel P4-es procinak felel meg, nem a mostani core2-knek...

#1392 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag

Elküldve: 2008. 06. 26. 16:49

Idézet

Idézet

azt azért tegyük hozzá, hogy Intel P4-es procinak felel meg, nem a mostani core2-knek...
igaz (bár emlékeim szerint, picit túlzás volt már anno is)

#1393 Felhasználó inaktív   Noel Ryyka 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 26. 17:24

Hello!

Szeretnék egy kis tánácsot kérni. Szeretnék új videókártyát a gépembe, olyat amilyenen a ProStreet elfut kb max grafon, TDU is normálisan. A lényeg, hogy AGP-s legyen, tudom hogy ma már PCI-e megy de most új konfigot nem akarok venni.

Konfigom: Intel P4 3 Ghz/800 Mhz Prescott
Chaintech Summit S865PE alaplap
1 giga memória
jelenlegi vidikártya: Sapphire Radeon 9600 Atlantis

#1394 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 26. 17:33

Idézet

Hello!

Szeretnék egy kis tánácsot kérni. Szeretnék új videókártyát a gépembe, olyat amilyenen a ProStreet elfut kb max grafon, TDU is normálisan. A lényeg, hogy AGP-s legyen, tudom hogy ma már PCI-e megy de most új konfigot nem akarok venni.

1 giga memória
És mennyit szánsz költeni?Mert én a Radeon HD3850 látom jó ötletnek mert a többi kártya amit találtam nem vinné el maxon a PS-et...

#1395 Felhasználó inaktív   SonyBlack 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 26. 19:07

Idézet

Idézet

Idézet

Nálam szerencsére nem volt még probléma a dupla mag miatt, és nem is gondolkodom másik procinKép, ez bevált eddig nagyon (Athlon X2 4800+ ez 2.5 Ghz en megy) Szerintem nem is nekem akartad írni. Kép Na utánna néztem tizen pár ezerért lehet már szerválni mégegy ilyen videókártyát mint ami benne van szóval nem nagy beruházás, és nagy telljesítménynövekedés (adott esetben)
Ez a proci nem 4.8 GHz de AMD Athlon64 X2 4800+
Athlon 64 X2 4800+ AM2 2*512kb, Asus M2N-E SLI nForce 500SLI, 2GB DDR2 800MHz, Radeon HD2400 Pro 256MB Sapphire

#1396 Felhasználó inaktív   juhaszroli 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 26. 19:12

Nekem core2duo van, 3.0 ghz, ezt is bárkinek ajánlhatom, eddig bevált Kép
Playstation 3 60 GB

PSN ID : juhaszroli

#1397 Felhasználó inaktív   SonyBlack 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 26. 19:13

Idézet

Idézet

bocsi :Đ
SLI tényleg kula, az ár-érték aránya a lehető legrosszabb. ati-t amd-t simán rühellem, sajna volt pár cuclijukhoz szerencsé(tlensége)m. ok, nvidia is szépen áthidal pár csúnya dolgot driver fronton, de amit az a dilettáns amd/ati csinál, az vlmi kriminális.
szerencsére nem saját cuccaim voltak, hanem cégesek, így csak munkaidőben szivattak :-D (egyébként nem véletlen, hogy csak soho piacon tudtak vlmilyen minimális szinten is elterjedni, a soho-ról meg már nem is fognak kilépni (sőt, lassan lassan eltűnnek (bár az nem jó)))

edit: egyébként ati kártyával, hogy csináltál sli-t? max xfire, de sli-s lapon azt hogy?
Válasz : ezt most nem igazán értem. Mi a kérdés?

#1398 Felhasználó inaktív   kenny22 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 26. 19:41

Idézet

Válasz : ezt most nem igazán értem. Mi a kérdés?
Az a kérdés, hogy ha 2 kártyát akarsz összekötni akkor van-e hozzá megfelelő alaplapod... Az is fontos, mert csak úgy nem megy...

#1399 Felhasználó inaktív   Noel Ryyka 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 26. 21:28

Idézet

Idézet

Hello!

1 giga memória
És mennyit szánsz költeni?Mert én a Radeon HD3850 látom jó ötletnek mert a többi kártya amit találtam nem vinné el maxon a PS-et...
ismerősöm azt mondta, h neki x1950 pro-val elmegy akadás nélkül max-on, egy tesztben pedig azt olvastam, hogy a hd 3850 jobb, mint az x1950 pro

#1400 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 26. 21:30

Idézet

Idézet

Idézet

Hello!

1 giga memória
ismerősöm azt mondta, h neki x1950 pro-val elmegy akadás nélkül max-on, egy tesztben pedig azt olvastam, hogy a hd 3850 jobb, mint az x1950 pro
Igen,jóval jobb.az még idei kártya ha jól tudom.

Téma megosztása:

• (171 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.