Idézet
Idézet
2 van itthon, hibátlan mind2. melóhelyen is a legtöbb gép lenovo, hibátlan mind (a többi asus, acer, háááááát

)
amit szeretek még benne, hogy nagyon jó a billentyűzete, az eddig próbált asus billentyűit rühellem (kollégámnak az van, szív is vele

), az akksi is bírja, jó vétel imho (drágább mint a többi, de megéri, ráadásul asszem ezekre is az IBM féle 3 év nemzetközi gari jár, a hozzá adott szoftverek + driver ellátottság is hibátlan).
egy másik kollégának lg van, na az vlmi kriminális (pár billentyűjét már el is hagyta

)
melyik típus amúgy?
Nincs túl sok lóvém,úgyh erre a laptopra gondoltam:
Lenovo (IBM) 3000 N200 TY2EAHV
- proci: Intel® Pentium™ Dual-Core processzor T2370 (1730 MHz)
- memória: 2GB DDR2 667 MHz
- vinyó: 120GB 5400rpm
- kijelző: 15.4 (WXGA 1280×800)
- videókártya: Intel® GM X3100 (max.256MB)
- optikai meghajtó: DVD+-RW Dual Layer
- hálókártya: 10/100Mbps, WLAN a/b/g
- portok: 4xUSB 2.0, VGA, Express Card, Firewire, Bluetooth, TV-out
- akksi: 4400 mAh
- extra: ujjlenyomat olvasó
- garancia: 1év (+2év 37e Ft-ért)
120e Ft-ért sztem nagyon megéri. Először undorítónak láttam a Lenovokat,de mostmár úgy vok vele,h annyira csúnya,h már szép!

Engem legfőképpen a billentyűzete,és az egész gép masszívsága fogott meg,ahogy írtad is. Amire nekem kell arra bőven megfelel. Már nagyon várom,h jövő7en mehessek érte... Amúgy köszi a segítséget!
Core2 Duo-s procival tényleg tovább bírná az akksi?!
az passz, hogy core2duo esetén hogy zabálja az akksit. a procikban a "timestep" vagy vlmi ilyesmi elnevezésű technológia nagyban segíti az akksi hosszú üzemképességét, menet közben, ha nincs szükség nagy frekire, lejebb viszi. nem tudom, hogy ez mely procikban van, melyben nincs, érdemes meglesni.
a választásod jó, ez egy remek kis gép, valóban nem sok. a + 2 év garira szerintem nem lesz szükséged, egyik gépem sem igényelt még szervízt, a cégnél szintén nem kellett még ibm/lenovo gépeket szervízelni (ellenben a többit igen)
egyébként, mivel elég sok ibm és lenovo gépet értékesítünk (sajnos nem nagyon tudok segíteni, 1-1 gépet nem árulunk, inkább tucatjával, komplett projektek keretén belül), szoktak hívni mindenféle ibm és lenovo konferenciákra, bemutatókra. egy ilyen bemutató keretén belül megleshettem, hogy miket bírnak ki a gépek, milyen tesztelési folyamatokon mennek keresztül. van 1 külön gép, ami arra hivatott, hogy "agyba-főbe verje a gépeket" (külső hatások tesztelése

), egy másik gép meg a gépek billentyűzetét püfföli, amolyan idegbeteg vérpistike módján

ami miatt én még kifejezetten az ibm és lenovo gépek mellett maradtam, az a linuxos támogatottságuk. kde beállító felülete pl külön ibm/lenovo beállító központot is tartalmaz, bár sok szükség nincs rá, lévén mindenféle driver telepítése nélkül hibátlanul müxik minden (funkciógomboktól kezdve, a kis kék "access ibm" gombon át minden

), ráadásul az integrált vidkarival pl a compiz összes funkciója hibátlanul müxik (vista meg sem nyikkan ezen a gépen

)
amúgy asszem az egyik kollégámnak pont ez a típus van, gyönyörű képe van (ha ez az, akkor ezen nincs az a fényvisszaverős felület, attól hányi tudok, kis háttérfény és nem is látsz semmit a képernyőn, csak magadat. vazze, nem tükröt akarunk venni

)