HWSW Informatikai Kerekasztal: Gépfejlesztés - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (171 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Gépfejlesztés

#141 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 06. 25. 00:08

http://www.ebolt.hu/product86740.html

A canon oldalán láttam meg először és laikus szemmel nézve nagyon is jónak tűnik. Otthonra kiváló és nekem legfőképp arra kell,hogy a digitgéppel csinált képeket kinyomtassam-már ami olyan:D-. A kép minősége is jónak tűnik-amit ígérnek:D-.

Vélemény??? 20 ezer HUF sztem ennyit megér...szerintetek is??

...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you Friedrich Nietzsche

#142 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 06. 25. 00:56

Igen de ha nem a legdrágább helyen vásárolnál, akkor ennyi pénzért, már egy jobbat is kapnál...  www.depo.hu Canon i455

#143 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 25. 09:05

Köszi a HELPET!Kép

...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you Friedrich Nietzsche

#144 Felhasználó inaktív   adamlightos 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 29. 17:26

Hellosztok most akarok új kártyát venni a gépembe mert nálam nem nagyon vált be a GeForce FX5600Ultra. Most akarom lecserélni egy Radeon 9600XT-re. Már csak abban szeretnék segítséget kapni hogy mi a különbség az Asus vagy Abit Radeon 9600XT között (ha egyáltalán van különbség)? Ha van akkor pedig melyiket érdemes megvenni?

Ha valaki fulladozik sohasem azt kérdezi - miért nincs valaki a közelben aki segítene - , hanem üvölt.... /John Lennon/

#145 Felhasználó inaktív   WrongWay 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 30. 10:42

A 9600XT nagyon jó választás,én is nemrég vettem ilyet a gépembe,és eddig sikerült MINDEN kipróbált játékot maximális részletességgel+felbontással futtatni!(azt persze tudni kell hozzá hogy egy sima 2500+ -os Barton proci dohog a gépben) És itt most ilyen játékokra gondolj,hogy NFS Underground,KOTOR,Unreal Tournament 2004,Jedi Academy,Grand Prix 4, meg satöbbi.Kép

Nekem egy GeXcube Radeon 9600XT 128 MB-os változatom van,bruttó 40.000.- FT volt a Mistralban.Van belőle Extreme változat is(mármint a GeXcube-ból.más gyártótól még nem láttam ilyet).Ez annyit takar hogy a sima 9600 XT 500/250-es órajelét 500/350-re emelték,mindezt 8ezer forint drágulás fejében az eredetihez képest.Szerintem az se egy rossz befektetés.

#146 Felhasználó inaktív   adamlightos 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 30. 14:21

Hát magával a vassal sztem nekem sem lesz gondom mert az egy 2.8 Ghz-es Intel meg 512 RAM + Asus alaplap. Tehát egy elég megbízható kis gépecske. Csak a vidkártyán filózom. Hogy Asus vagy Abit legyen-e. Bár sztem maradok az Asusnál.

Köszi a segítséget.

Ha valaki fulladozik sohasem azt kérdezi - miért nincs valaki a közelben aki segítene - , hanem üvölt.... /John Lennon/

#147 Felhasználó inaktív   WrongWay 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 30. 14:40

Hááát,szerintem is Asus,az Abitban valamiért sohasem bíztam.Talán azóta amióta meghalt az eddigi egyetlen Abit alaplapom.Kép

Ajánlom a https://www.hwsw.hu fórum részlegét,régebben én itt döntöttem el hogy GeXcube-t veszek.Persze van rengeteg ilyen gyártó,érdemes megkérdezni a tulajokat hogy milyen a tapasztalatuk azzal a bizonyos modellel,stb...

#148 Felhasználó inaktív   adamlightos 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 30. 15:33

Ez a GeXcube pl ennyire jó? Csak mert pl Abitról meg Asusról hallottam már de erről még egy árva kukkot sem.

#149 Felhasználó inaktív   WrongWay 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 30. 16:47

Hát a GeXcube a Gigabyte konszernhez tartozik úgyhogy van neve a szakmában..Ebből csak annyit vettem észre hogy a kártya megy mint a golyó.Kép

Eddig csak 3dfx-es meg Nvidiás kártyám volt úgyhogy azt kell hogy mondjam,igencsak unszolni kellet hogy végre átálljak az Ati-s oldalra...De bizony nem bántam meg...Kép

Hülye haverom meg képes volt venni GF FX 5200-asat,nyugodjon békében...Kép

#150 Felhasználó inaktív   WrongWay 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 30. 16:50

Idézet

Ez a GeXcube pl ennyire jó? Csak mert pl Abitról meg Asusról hallottam már de erről még egy árva kukkot sem.

Az egyik fórumon olvastam hogy egy srác összerakott egy gépet valakinek,és GeXcube 9600XT Extreme Editiont szerelt bele,ami agyonalázta az ő saját Abit 9600XT-jét bevallása szerint.Mondjuk én Abitot videókártyában az életben nem vennék...

#151 Felhasználó inaktív   adamlightos 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 30. 17:11

Hát az tény és való hogy az nVidia nagyon ráfázott az elmúlt időben. Persze ezt csak magának köszönheti. Az ezidáig készült játékok mind OpenGL-re készültek nagyrészt. Erre gyúrt az nVidia és és ezért volt hogy közel ugyan olyan arányokat mutattak a 3D Markhoz hasonló Benchmark progik mert azok is OpenGL-t vizsgáltak. De mivel a mostanában behozott játékok és progik nagyrészt már inkább a D3D-t támogatják amiben viszont az Ati kenterbe veri az nVidiát. Az nVidia megpróbálta megtéveszteni sztem a felhasználókat de mint azt látjuk manapság eléggé belebukott sztem. Bár mondják hogy most a GeForce FX5900 vagy micsoda megint jóra sikerül. Bár ehhez csak annyit tennék hozzá hogy a napoban nagy árzuhanás volt a kártyánál tehát lehet hogy ott is van valami bibi. Ebbe az üzletpolitikába már mebuktak páran....miért nem lehet tanulni?!Kép

Ez  a monológ talán ne ebbe a témakörbe tartozik inkább az Ati vs nVidiába de gondoltam hogy aki gépet akar fejleszteni annak talán hasznos ha ezt végiggondolja. Ha rossz a meglátás akkor ha tudjátok helyezzétek át plz.

#152 Felhasználó inaktív   badguy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 30. 19:45

...a napoban nagy árzuhanás volt a kártyánál tehát lehet hogy ott is van valami bibi.
Kép vagy csak épp átadja a helyét a a GeForce 6800nak?
"What difference do you think you can make, one man in all this madness?"

#153 Felhasználó inaktív   adamlightos 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 01. 11:00

Nem hülyeség.......Kép

#154 Felhasználó inaktív   WrongWay 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 18. 11:09

Hello újra!Megint egy fontos kérdésben szeretném a szakértők véleményét kikérni!!Kép

Namost holnap jön 768 MB KingMAX 400 Mhz-s RAM a gépembe.A gépben van most 256 noname DDR 333 Mhz-s,PC 2700-as(na ez nem tudom hogy mit jelent speciel)

Szerintetek ez a 256-os nem fogja lehúzni a nagyobb sebességű KingMAX-ot????

#155 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 07. 18. 12:36

Két lehetőség van: vagy el se fog indulni a géped, vagy 333-on fog futni az összes.

#156 Felhasználó inaktív   nivan 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 18. 12:59

tudna valaki segíteni, tuningolhatom e nvidia geforce fx 5200-as cardomat? 
Há' könyv az nem ke', mer' nem mozog az asztal othúl! Jegy az Operába meg azé' nem ke', mer' nincs mit rajtam operáni!

#157 Felhasználó inaktív   nivan 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 18. 13:03

mit szóltok ehhez a konfighoz?

nVidia GeForceFX5200 128 Mb Ram

Intel Celeron 4 2.4Ghz

256 Mb ram(nemsokára 512)KépKép

Há' könyv az nem ke', mer' nem mozog az asztal othúl! Jegy az Operába meg azé' nem ke', mer' nincs mit rajtam operáni!

#158 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 18. 14:38

Nem vagyok nagy hardware szakértő, de szerintem nem érte meg az árát. Nemtom mennyiért vetted, de mind1 is,mert egy árva vasat sem adnék ki egy ilyen gépre. Kicsi ráfordítással sokkal jobbat kaptál volna. Gef FX 5200??Lol a GEF kártyák közül az egyik legszarabb, akkor már GEF 4, de mind1...Celeron proci??LOL...ugyanannyiért sztem AMD-t is kaphattál volna és az sokkal-sokkal jobb...RAMba nem tudom mid van.

#159 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 18. 16:44

Egyet kell ertsek Shiftyvel. En is Gef52-t hasznalok es EGY RAKAS HULLADEK LEGSZIVESEBBEN KIVAGNAM AZ ABLAKON!!! A masik a celeron proci... ha penzt akartal sporolni azt AMDvel is megtehetted volna es legalabb jo lenne a proci..

Av [salalausukKép]

Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

#160 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 18. 18:53

Én egy AMD Barton 2500-t vettem volna a helyedben és egy ATI kártyát, mondjuk egy 9600 XT-t, de ha sok pénzed van akkor 9700 Pro-t és 1GB Ramot...az már gép:D

Téma megosztása:

• (171 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.