HWSW Informatikai Kerekasztal: Gépfejlesztés - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (171 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Gépfejlesztés

#161 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 07. 18. 19:19

Nekem is összejött egy ki9s zsé így nyár vége közeledtével,d e még nemtom, hogy elbulizom-e, lecserélem a gépem, vagy tuningolom a mocimat. Van még kb egy hetem hogy eldöntsem, de ha  gép melett döntök, akkor AMD barton 2500, ATI 9600, 512/400 RAM.

#162 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 07. 18. 22:38

Heles-heles...manapság mindenki ilyet vesz...ha lesz zsé én is így teszek:DD
...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you Friedrich Nietzsche

#163 Felhasználó inaktív   badguy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 19. 05:06

...ATI 9600, ...
ATI 9600 XT, mert a sima az nem ugyanaz ám! Kép (ha csak lemaradt a bötű akkor nem szóltam aemmit, de nehogy már ezen múljon Kép)

szegény nivan jól megjárta ezzel a konfiggal. Kép

"What difference do you think you can make, one man in all this madness?"

#164 Felhasználó inaktív   xuldar 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 19. 07:21

Úgy látom, a harmadikra nem is gondoltál. Általában a 333-asok is mennek 400-on, csak rosszabb időzítésekkel. Tehát valóban úgy néz ki, hogy a Noname le fogja húzni  a KingMaxokat.
Emphaty arises Whilst Thou drapest the world in Black The only colour that can paint my soul... -Arcturus- 2004.09.01 18:00 Bp, A38 Állóhajó

#165 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 19. 09:51

Épp ezért érdemes ugyanolyan órajelen futó RAMot venni...nem hiszem hogy a 400-as sokkal drágább lenne mint  a 333-as így sztem azt érdemesebb megvenni...
...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you Friedrich Nietzsche

#166 Felhasználó inaktív   WrongWay 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 19. 10:54

Nah lássátok kivel van dolgotok itt a házi atomerőművemKépKép

http://www.freeweb.hu/wrongway/gep.JPG

http://www.freeweb.hu/wrongway/LCD.JPG

#167 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 19. 14:09

Nekem a LAP NEM JELENÍTHETŐ MEG szöveg jött be:)

#168 Felhasználó inaktív   nivan 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 19. 16:35

65 rongyért vettem                       a proci egyébként p4 es csak azért írom celeronnak mert valamivel kisebb a gyorsítótára mint az eredeti p4-nek. Hynix RAM-om van 333Mhz-s. de nem kaptam még választ a kérdésemre. tuningolhatom-e a kártyámat?

Há' könyv az nem ke', mer' nem mozog az asztal othúl! Jegy az Operába meg azé' nem ke', mer' nincs mit rajtam operáni!

#169 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 19. 17:24

Szerintem nem tuningolhato (es felesleges is ezzel foglalkozni) azt a penzt amit rakoltesz tuningra rafordithatnad egy masik kartyara is a Gef araval egyutt.. az en Gef5200-esem pl rendszeresen kikapcsol, aztan ottvan meg a tulmelegedes is stb.. egy kakika!

Av [salalausukKép]

Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

#170 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 19. 17:51

65???Már bocs de ennyi eszed van...kicsi ráfordítással a lent említetteket simán megvehetted volna és nem kellene tungolni sem!!! Szóval ha Celeron, ha nem, akkor sem érte meg...mellesleg felesleges magyarázkodni...mi az hogy vmivel kevesebb a gyorsítótára mint a P4-nek??Akkor nem ugyanott vagy??Vettél mondjuk 30 ezerért egy procit, ami elvileg P4, de mégsem az,mert a gyorsítótár szar...LOL!

Avium helyesen szólt sztem ne tuningolj azon a szaron semmit se, főleg ha igaz amit Av mond, mert Ő tuti nem tuningolta és látod anélkül is van elég baja vele.

Félre ne érts nem szapulni akarom a géped, hisz még így is 100x jobb mint az enyém, csak azt akarrom mondani és a többiek is,hogy elbasztad a vásárlást...

#171 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 19. 17:54

Javítom:már megjeleníthető:DD

Malfoy és most irigykedni kellene?:DDD Amugy babán néz ki!Kép

#172 Felhasználó inaktív   WrongWay 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 19. 18:41

Köszi..KépKép

Ezt bírom a Mistralban.Iszonyatosan olcsón lehet eszméletlenül igényes házakat venni...És ha nem lettem volna spúr még 6 rugót kiadni a házra akkor most a ház koromfekete lenne,egyik oldala átlátszó plexi aminek a közepén egy iszonyúan gyönyörű rendszerhűtő dohogna...

de nesze neked itt egy kép..

http://www.mistral.h...alid/4467_0.jpg

és még egy..

http://www.mistral.h...alid/4468_0.jpg

Igaz ez nem pont az a verzió ami nekem olyan nagyon tetszik,mert az ennél enyhén jobb alakkal rendelkezik.Csakem volt kedvem a 20 házat végignézni hogy melyik is az..Kép

#173 Felhasználó inaktív   xuldar 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 19. 18:58

Nem kell magyarázkodnod. Olyan, hogy " p4 es csak azért írom celeronnak mert valamivel kisebb a gyorsítótára", nincs. Vagy P4, vagy Celeron. Nincs átmenet. Drágán vetted, és ha előtte megkérdeztél volna egy-két hozzáértő ismerőst, akkor elmondták volna, hogy sokkal jobban és olcsóbban jársz egy Barton2500+ / Radeon9200 (bár ez DX8-as kártya) / 256MB RAM kombóval.

A mostaniból sajnos nem lehet túl sokat kihozni, mert az FX5200 annyira hulladék, hogy tuningolva sem éri el egy szintén nagyon gyenge FX5600 színvonalát. A Celeron meg csak 2 dologra jó: irodai alkalmazásokra, és mpeg - ből divx kódolásra.

Azt javaslom, hogy próbáld meg eladni a procit és a kártyát valami hozzá nem értőnek, és vegyél helyette egy fentebb említett konfigot. Viszont ha tényleg P4 a proci, akkor nem szabad lecserélni, csak a videókártyát.

Emphaty arises Whilst Thou drapest the world in Black The only colour that can paint my soul... -Arcturus- 2004.09.01 18:00 Bp, A38 Állóhajó

#174 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 19. 19:09

Hogy te mennyire spúr vagy:D:D Ez se rossz:DD

#175 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 19. 22:47

Ja, szegényke Kép

#176 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2004. 07. 20. 14:53

Gyerünk gyerekek, tuningolni, a Doom3-hoz elég erősen ajánlott egy 2-es feletti proci, a RAM igénye nem nagy, 512 simán megteszi neki, a közepes grafikai színvonalhoz jó teljesítménnyel pedig egy Radeon 9600 körüli vidkari kell, a legjobb képminőséghez pedig Radeon 9800 és a felett.

#177 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 20. 17:58

Ja neked ilyen gazdag szüleid vannak??

#178 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 20. 18:06

1. Nincs ennyi zsém.
2. Leszarom a Doom 3-at
3. Nem is kéne ilyen erőgép, csak zúgna itt összevissza
4. KépKépKépKépKép

#179 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2004. 07. 20. 18:57

Ki mondta, hogy nekem ilyen gépem van? :Đ Innen egyedül az 512 ram stimmel, minden más gyengébb nekem is :-D

#180 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 20. 20:11

Nem is azt mondtam hogy ilyened van...azt akartam mondani, hogy "jah ha neked a szüleid megtehetik, hogy egy szaros játék miatt új gépre költenek"...érted már TEJCI?:Đ

Téma megosztása:

• (171 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.