HWSW Informatikai Kerekasztal: Gépfejlesztés - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (171 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Gépfejlesztés

#1441 Felhasználó inaktív   kenny22 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 07. 12. 00:06

Idézet

Idézet

Idézet

Néhány hónap múlva tervezek egy kis processzorcserét. Az lenne a kérdésem hogy szerintetek melyiket vegyem meg? 37ezerért az Intel Core 2 Duo E8400 3Ghz-est vagy 41ezer forintért az Intel Core 2 Quad Q6600 2,4Ghz-est?
http://ipon.hu mindegyiket megkapod olcsóbban, ha még hozzátesszük a szállítási díjat is... pl E8400 33 q6600 37
jelen pillanatban a 2 magosok jobbak, mert nagyobb az órajelük, de később a 4 mag valószínű jobb lesz... de ha meghajtod a q6600-at 3 ghz környékére akkor az is tökéletes.
Hát én inkább hagyom az ilyen rendelgetés dolgot, mert olvastam néhány rossz tapasztalatot... Inkább maradok a személyes vásárlásnál. És mivel én nem tuningolom a procit mivel nem értek hozzá ezért lehet hogy az E8400-at veszem meg.
annál a boltnál nincs olyasmi probléma. rengetegen ajánják és nem volt eddig panasz... de ha gondolod nekem mind 1... nem én költöm a pénzem.

#1442 Felhasználó inaktív   thurands 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 07. 12. 00:09

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Néhány hónap múlva tervezek egy kis processzorcserét. Az lenne a kérdésem hogy szerintetek melyiket vegyem meg? 37ezerért az Intel Core 2 Duo E8400 3Ghz-est vagy 41ezer forintért az Intel Core 2 Quad Q6600 2,4Ghz-est?
http://ipon.hu mindegyiket megkapod olcsóbban, ha még hozzátesszük a szállítási díjat is... pl E8400 33 q6600 37
jelen pillanatban a 2 magosok jobbak, mert nagyobb az órajelük, de később a 4 mag valószínű jobb lesz... de ha meghajtod a q6600-at 3 ghz környékére akkor az is tökéletes.
Hát én inkább hagyom az ilyen rendelgetés dolgot, mert olvastam néhány rossz tapasztalatot... Inkább maradok a személyes vásárlásnál. És mivel én nem tuningolom a procit mivel nem értek hozzá ezért lehet hogy az E8400-at veszem meg.
annál a boltnál nincs olyasmi probléma. rengetegen ajánják és nem volt eddig panasz... de ha gondolod nekem mind 1... nem én költöm a pénzem.
Nálam az a néhány ezer forint nem számít. Most végre találtam egy megbízható számtechboltot úgyhogy most nem áll módomban váltani.

#1443 Felhasználó inaktív   Everto 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 07. 14. 22:10

segítségeteket szeretném kérni, új gépet veszek a hatekben, már összeálítottam a cuccokat csask szeretném a véemányeteket kérni
én erre gondoltam:
Intel Core2 Duo E7200
P35 Asus P5K SE
DDR2 1024MB 800MHz Kingmax
Galaxy nVidia GF 9600GT 512MB DDR3 OC Extreme
a többi nem ényeg annyira

#1444 Felhasználó inaktív   Sogi

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 14. 22:13

Idézet

segítségeteket szeretném kérni, új gépet veszek a hatekben, már összeálítottam a cuccokat csask szeretném a véemányeteket kérni
én erre gondoltam:
Intel Core2 Duo E7200
P35 Asus P5K SE
2 giga ram MINIMUM, de 4 se árt mostanság... a többivel semmi gond

#1445 Felhasználó inaktív   Everto 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 07. 15. 21:47

szerintem a RAM-al kihúzom 1 darabig aztán ha lessz pénzem akkor veszek még 1-et

#1446 Felhasználó inaktív   Sogi

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 15. 22:03

Idézet

szerintem a RAM-al kihúzom 1 darabig aztán ha lessz pénzem akkor veszek még 1-et
de ne húzd ki, minden játék MINIMUM 1et kér... assassins creed pl 2-t kér egyből, és ez még csak rosszabbodni fog... azt a kis pénzt ne sajnáld rá, inkább akkor kisebb vinyó, vagy nemtudom

#1447 Felhasználó inaktív   metafenomÉN 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 15. 22:14

Idézet

Idézet

de ne húzd ki, minden játék MINIMUM 1et kér... assassins creed pl 2-t kér egyből, és ez még csak rosszabbodni fog... azt a kis pénzt ne sajnáld rá, inkább akkor kisebb vinyó, vagy nemtudom
Igaz! Szerintem is kell bele a memo mert ez fogja majd vissza a gépet lehet a többi akármilyen gyors ha nincs memória akkor úgy belassul mint a dög...

#1448 Felhasználó inaktív   some 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 07. 16. 08:08

Idézet

Idézet

én erre gondoltam:
Intel Core2 Duo E7200
P35 Asus P5K SE
Azért Kingmax helyett rászánnám a pénzt valami megbízhatóbbra. Nemrég futtattam le egy memóriatesztet a két éves gépemen, mert gyanús volt, hogy sok gammából kék halállal léptem ki. Hát volt pár meghibásodott tartomány...Kép

Na most még így visszaolvasgattam.... Én már rendeltem az ipon.hu -ról és maximálisan megvoltam elégedve velük. Videókarit vettem, s egész hamar, frankón csomagolva megkaptam. Árak tekintetében sem rosszak.

#1449 Felhasználó inaktív   SonyBlack 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 16. 08:12

Idézet

Idézet

Idézet

Azért Kingmax helyett rászánnám a pénzt valami megbízhatóbbra. Nemrég futtattam le egy memóriatesztet a két éves gépemen, mert gyanús volt, hogy sok gammából kék halállal léptem ki. Hát volt pár meghibásodott tartomány...Kép

Na most még így visszaolvasgattam.... Én már rendeltem az ipon.hu -ról és maximálisan megvoltam elégedve velük. Videókarit vettem, s egész hamar, frankón csomagolva megkaptam. Árak tekintetében sem rosszak.
Kingmaxal kapcsolatban ilyen rossz tapasztalatok vannak? Én még tepasztaltam ilyet szerencsére, pedig 2 is van a gépben.
Athlon 64 X2 4800+ AM2 2*512kb, Asus M2N-E SLI nForce 500SLI, 2GB DDR2 800MHz, Radeon HD2400 Pro 256MB Sapphire

#1450 Felhasználó inaktív   some 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 07. 16. 08:14

Lehet csak én fogtam ki rossz szériát.Kép Azért ha rászán az ember ennyi pénzt, szerintem nem érdemes a memórián spórolni. Tény, hogy könnyebben cserélhető ha gáz van, de azért egy Kingston vagy egy Geil...

#1451 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 16. 08:16

Idézet

Kingmaxal kapcsolatban ilyen rossz tapasztalatok vannak? Én még tepasztaltam ilyet szerencsére, pedig 2 is van a gépben.
Nekem 2 GB Kingmax és 1 Gb Kingston RAM van a gépemben és az egyik Kingmax egy éve van meg azzal semmi baj,a a másik pedig kb másfék éve és azzal sincsen semmi bibi.Eddig minden fájn.

#1452 Felhasználó inaktív   nameless 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 07. 16. 09:08

Sziasztok! Nem találtam most erre külön topicot, de sztetek a Mass Effect elindul SM2.0-ás videókarival?? (ati x800)
Mert egyik helyen azt írják, h Shader Model 2.0 szükséges, másikon meg hogy Shader Model 3.0 szükséges...most akkor meik a valós?!
Előre is kössz!Kép

#1453 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2008. 07. 16. 09:19

Idézet

Sziasztok! Nem találtam most erre külön topicot, de sztetek a Mass Effect elindul SM2.0-ás videókarival?? (ati x800)
Mert egyik helyen azt írják, h Shader Model 2.0 szükséges, másikon meg hogy Shader Model 3.0 szükséges...most akkor meik a valós?!
Előre is kössz!Kép
Minimális rendszerkövetelmények

Operációs Rendszer:
Windows XP vagy Windows Vista

Processzor:
2.4+GHz Intel vagy 2.0+GHz AMD

Memória:
1 GB RAM (XP-hez)
2 GB RAM (Vista-hoz)

Videókártya:
NVIDIA GeForce 6-os sorozat (6800GT vagy jobb)
ATI 1300XT vagy jobb (X1550, X1600 Pro és HD2400 minimális követelmény)

Merevlemez:
12 GB üres hely

Hangkártya:
DirectX 9.0c kompatibilis

Ajánlott rendszerkövetelmények

Operációs Rendszer:
Windows XP vagy Windows Vista

Processzor:
2.6+GHz Intel vagy 2.4+GHz AMD

Memória:
2 GB RAM

Videókártya:
NVIDIA GeForce 7900 GTX vagy jobb
ATI X1800 XL vagy jobb

Merevlemez:
12 GB üres hely

Hangkártya:
DirectX 9.0c kompatibilis

#1454 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 16. 10:05

Tomturbo, köszönjük a megint nagyon hasznos hozzászólásodat. Kép PONT nem derül ki semmi a copy-zásodból..

Egyébként igen, szükséges shader 3 hozzá. Kép

#1455 Guest__*

Elküldve: 2008. 07. 16. 10:07

Idézet

Tomturbo, köszönjük a megint nagyon hasznos hozzászólásodat. Kép PONT nem derül ki semmi a copy-zásodból..

Ha jobban megnézed és ismered a kártyákat AKKOr TUDOD, HOGY TÁMOGATJÁK A SM:3-atKép

#1456 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 16. 10:10

Idézet

Idézet

Ha jobban megnézed és ismered a kártyákat AKKOr TUDOD, HOGY TÁMOGATJÁK A SM:3-atKép
Tom,nem mindenki ismeri a kártyákat és vannak olyan patch-ek mint pl a Bioshock esetében hogy SM2-vel is futtatni lehet a játékot.Ugyhogy néha van kivétel.

#1457 Guest__*

Elküldve: 2008. 07. 16. 10:16

Volna egy kérdésem:Ma 2008. július 16.-a van. Mégis milyen játékokat adnak ki manapság? Már ami a harver környezetet illeti...4 magos proci, Dx10-es kari, 8GB DDR III RAM ma még újdonság? Mármint, kell azon csodálkozni, hogy milyen vidikari kell egy gammához?

#1458 Guest__*

Elküldve: 2008. 07. 16. 10:19

Idézet

Volna egy kérdésem: Ma 2008. július 16.-a van. Mégis milyen játékokat adnak ki manapság? Már ami a harver környezetet illeti...4 magos proci, Dx10-es kari, 8GB DDR III RAM ma még újdonság? Mármint, kell azon csodálkozni, hogy milyen vidikari kell egy gammához?
Norb igazából nem kell csodálkozni mert a játékok látványvilága is kihozza mostanában magából a maximumot!De a minimumhoz szerintem már elég egy 8500 vagy e feletti kártya!Persze a 8GB memóriát túlzásnak tartom!Szeiritem egy mai játék már 2-3 GB DDR II rammal is lazán eldöcög!Egyenlőre még nem muszály venni DDR3 memóriát!Majd olyan ősszel ha lemegy az ára!

#1459 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 16. 10:21

Idézet

Volna egy kérdésem: Ma 2008. július 16.-a van. Mégis milyen játékokat adnak ki manapság? Már ami a harver környezetet illeti...4 magos proci, Dx10-es kari, 8GB DDR III RAM ma még újdonság? Mármint, kell azon csodálkozni, hogy milyen vidikari kell egy gammához?
Talán a való világot akarod ilyen követelményekkel megjeleniteni?:Đ

#1460 Guest__*

Elküldve: 2008. 07. 16. 10:24

Idézet

Idézet

Norb igazából nem kell csodálkozni mert a játékok látványvilága is kihozza mostanában magából a maximumot!De a minimumhoz szerintem már elég egy 8500 vagy e feletti kártya!Persze a 8GB memóriát túlzásnak tartom!Szeiritem egy mai játék már 2-3 GB DDR II rammal is lazán eldöcög!Egyenlőre még nem muszály venni DDR3 memóriát!Majd olyan ősszel ha lemegy az ára!
És azt megkérdezhetem, hogy milyen alaplapja van ismerősödnek?

Téma megosztása:

• (171 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.