HWSW Informatikai Kerekasztal: Gépfejlesztés - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (171 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Gépfejlesztés

#221 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 08. 16. 11:15

Slim tok 50??? Jesszus Mária! Mondom a DVD-tok 35!!!

#222 Felhasználó inaktív   WrongWay 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 08. 16. 11:18

Attól függ mennyit rendelsz.Asszem ha csak bemennél a boltba és kérnél egy darab dvd-tokot az is 50 Ft lenne,legalábbis darabszámtól függ.Bár láttam a honlap tetején valami akciót a DVD tokokkal úgyhogy lehet hogy igazad van.
Egy dolog biztos:Papírtokba nem rakom a lemezeimet,minimum valami slim/dvd tok.

#223 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 08. 18. 17:59

Beszerváltam egy infrakábelt, mellyel lehet távirányítani a gépet. Elég komoly a cucc, van egy fölös távirányítóm is. Ágyból tudom a winampot irányítani, TV-t vezérelni, hangerő, némítás, meg miegymás, sőt akár kikapcsolni is. Elég komoly!
Info: http://www.chemia-hu...a.hu/index.html
Ja és csak 1500 píz.

#224 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 18. 18:08

Hmm érdekes...ha lenne zsém lehet befizetnék egyre, HABÁR 1 hónapra felesleges....

...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you Friedrich Nietzsche

#225 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2004. 09. 17. 07:20

Egymilliókettőszázötvenezer forintot kóstál egy ilyen kábé.

Hát ennyiért kéne ám a francnak!

http://www.alienware...choose_alx.aspx

#226 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 17. 08:37

Na ez az az osszeg amiert mar TUTI nem PC-t vennek...

Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

#227 Felhasználó inaktív   xuldar 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 17. 08:49

Az már igaz, egy lottó 5-ös esetében sem szórnám ilyenre a pénzt. Csak ami megéri. Nem mondom, durva konfig, de a cucc csak az ár fele. Inkább alkatrészenként rakom össze.

Persze ha nyernék a lottón, lehet, elgondolkodnék egy Ferrari 360 Spideren... Kép

Emphaty arises Whilst Thou drapest the world in Black The only colour that can paint my soul... -Arcturus- 2004.09.01 18:00 Bp, A38 Állóhajó

#228 Felhasználó inaktív   badguy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 17. 11:50

Persze ha nyernék a lottón, lehet, elgondolkodnék egy Ferrari 360 Spideren... Kép
az is kijönne jóval kevesebből ha te raknád össze. Kép

"What difference do you think you can make, one man in all this madness?"

#229 Felhasználó inaktív   xuldar 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 17. 14:09

Az lehet. Ha egyáltalán elindulna... Kép
Emphaty arises Whilst Thou drapest the world in Black The only colour that can paint my soul... -Arcturus- 2004.09.01 18:00 Bp, A38 Állóhajó

#230 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 17. 14:12

Hihi mókás lenne:)) Ööö ezek a gépek inkább munkára vannak mint mondjuk játékra,nem?

...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you Friedrich Nietzsche

#231 Felhasználó inaktív   badguy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 17. 17:03

amennyiben a full-time dvd rippelés is munka. Kép ez a very high end gamereknek való: legyen mit villantani.

#232 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 17. 18:34

Hát akkor egészségükre!!:Đ

#233 Felhasználó inaktív   WrongWay 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 17. 18:37

Az a legviccesebb az egészben,hogy egy egész vagyont,majdnem másfél millió ft-ot kifizetsz érte.És mint tudjuk,a PC-k qrva gyorsan elavulnak....Kiváncsi vagyok,hogy mit gondol az a szerencsétlen hülye,aki megveszi ezt az atomerőművet,és 2 évvel később rájön,hogy mégse volt ez olyan jó befektetés...vicces...

#234 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 17. 19:18

No igen ez meg a dolog másik fele, hogy lehet előbb mint 2 év már dobhatja is ki....habár gondolom én, hogy aki EZT megveszi annak nem gond majd 2 év múlva az újat megvenni meg nem is nagyon érdekli mennyit bukott!

#235 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 17. 19:46

Ha mar megvennek egy ilyet akkor a hazat megtartanam atepites utan is Kép Amugy utana kene jarni h mennyibol jonne ki egy ilyen ha te magad rakod ossze.

Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

#236 Felhasználó inaktív   WrongWay 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 17. 20:25

Hát,akkor adjuk csak össze most példaképpen a fehér(inteles)gép alkatrészeinek magyar árát!(ezeket csak kábé adom meg!!!)
1.proci: p4 3.8 ghz extreme ed. ez kb olyan 100-130 ezer ft nagyságrendű(javítsatok ki ha nagyon nagy hülyeséget mondtam,nem láttam ilyet magyar online boltban jelenleg,ezért egy 3.6-os "sima"

#237 Felhasználó inaktív   badguy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 17. 20:39

+ a házikó is belekerülhet vagy 40k-ba. a gef6800 ultra meg asszem csak pci-expressben kapható egyelőre úgyhogy tuti olyan lap is kell. az irt összegekre meg nyugodtan rá lehet még számolni az áfát ahogy láttam. igaz még igy sem éri el az 1.25 millát. :Đ

#238 Felhasználó inaktív   WrongWay 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 17. 20:53

akkor számoljunk!
proci kb 130ezer bruttó(jó,lehet hogy kicsivel több de nem hiszem hogy sokkal,és most nem is ez a lényeg)
memória bruttó 60ezer az egyik neves magyar szakboltnál(megnéztem,533mhz-s,infineon,úgyhogy ugyanilyen mint ennél a csodagépnél)
hdd nem hiszem hogy több lenne bruttó 50ezernél
grafkaresz bruttó 120ezer Ft körül mozog,
hangkártya bruttó 20ezer a legdrágább helyen is...

Azt hiszem,hogy jelenleg egy jó PCI Expresses lap olyan bruttó 200.000 FT!!A ház meg szerintem is simán megvan 40ezerből.Nekem egy fullextrás,LCD kijelzős,összevissza világítós gyönyörűszép házam van,és kemény 12000 FT volt...

Ja,és számoljuk hozzá a maradék apróságokat:procihűtő,valami jóravaló táp,dvdíró,stb...ez kb 50ezer ft lesz

Számításaim szerint!!!!Ez a config,200 ezres alaplappal,mindennel együtt kb.670 EZER FORINT!!!!Kb a fele mint amennyibe ezek az alienesek vesztegetik!!!!!!!

#239 Felhasználó inaktív   xuldar 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 19. 17:07

Nem szőrszálhasogatásképpen, de néhány ponton javítanék.

Proc: Az Intel legnagyobb órajelű P4 procija 3,6 GHz-en ketyeg. Ha jól tudom, ebben 3,4-es van, 3,8-ra húzva. Tehát már alapból tuningolnak, és nem a legdrágább proci van benne, br. 100 körül. Hagyományosan 837(?) dollárba kerül mindig az Intel aktuális csúcsprocija.

VGA: Még Inno3D-t sem veszel 120-ért. Br. 150 a 6800 Ultra normál kisker ára. Már ahol lehet kapni egyáltalán. Még külföldön is ritka madár.

Az alaplapra nagyon sokat mondtál, elég éesz az br 60-nak is. És ez már tényleg hiperkategória. Már ami az egyprocesszoros alaplapokat illeti.

RAM: Nem néztem utána, de szerintem nem Infineon van benne, hanem Corsair, OCZ, vagy Kingston HyperX, amiből 1GB valóban 60-70 körül mozog. De ebben nem 2GB van? Kép

Izmos, de halk procihűtő 10-15e Ft, egy 480 körüli táp, mint ami ebben van, 30e Ft, a DVD-író meg 25e Ft (gondolom, nem LG van benne).

Namost kb ezzel együtt sem kerül többe 700e Ft-nál, a többi az Alien felirat a gépen. De még ha egy überbrutál 20"-os TFT-t teszünk hozzá, akkor is 1milla alatt maradunk. Tudjátok, mikor vennék én ilyet...Kép

#240 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2004. 09. 19. 17:30

De ez  Extreme Edition proci, ami eszméletlen durva, 1 megás L3 (!!!) cache-el!

Ez a gép nem avul el 2 év alatt, de még 3 alatt sem nagyon, addig pedig már talán meg is térül, hogy egyrészt nem kell updatelni, más részt pedig MINDENT full über very max grafikán tudsz nyomni évekig.

Téma megosztása:

• (171 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.