HWSW Informatikai Kerekasztal: Gépfejlesztés - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (171 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 111
  • 112
  • 113
  • 114
  • 115
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Gépfejlesztés

#2241 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2009. 06. 21. 15:59

Idézet

Idézet

Idézet

szerintem me'g szemezz 1 picit egy Q 8200-al .. lassan divatba jo"n a 4 mag. Igy ma'r nagyon high end szaga lessz.
Óóóó lassú folyamat lesz azért az, hogy divatba jöjjön. Ráérek azzal még 1-2 évet. Aztán akkor is tudok majd venni procit külön! :Đ Most még Sokkal drágább mint a 2magos....és nem lenne okom a különbözet miatt azt venni.
egy a'rban van a keme'nyebb dualokkal de ve'gu"lis a te ge'ped:) e'n csak aze'rt mondtam mert aszthittem hogy hosszu ta'vra va'sa'rolsz nem 1 2 e'vre.

Hát akkor ennek még utána fogok járni...Úgy látszik sok még a ködös rész a fejemben. Én edig úgy ondoltam, hogy a 4 magosok drágábbak.... francsetuggya...

Úgy megkavartatok most iss VGA és proci terén hogy ihajj!! :-D De nem baj ez, utána olvasok ezeknek is, köszi!

Kép
Kép
Kép

#2242 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 06. 21. 16:02

Idézet

Hát akkor ennek még utána fogok járni...Úgy látszik sok még a ködös rész a fejemben. Én edig úgy ondoltam, hogy a 4 magosok drágábbak.... francsetuggya...

Úgy megkavartatok most iss VGA és proci terén hogy ihajj!! :Đ De nem baj ez, utána olvasok ezeknek is, köszi!

Elég olcsó ezis, ahoz képes, h quadSZÁMÍTÁSTECHNIKA | Alkatrész | Processzor | Intel | 775 | Intel Core2 Quad 2.3GHz 4MB dobozos Socket 775 Q8200

#2243 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 06. 21. 16:10

régebben a tom'shardware-on volt egy marha jól használtható hardware összehasonlító lehetőség...most meg nem találom...valaki 5let?
Kép
Kép
Kép

#2244 Felhasználó inaktív   Sogi

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 06. 21. 16:13

Idézet

régebben a tom'shardware-on volt egy marha jól használtható hardware összehasonlító lehetőség...most meg nem találom...valaki 5let?
passz, esetleg vgaspeed.hu-t ajánlom, itt a középkategóriás vgakat elemezgeted egymással úgy, ahogy kedved tartja

#2245 Felhasználó inaktív   princeps27 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 06. 21. 19:13

AMD oldalon is lehetni vállogatni elvégre ott elég olcsók a 3,4 magosak amúgy Intel oldalon az E8xxx szériának szerintem(nem csak szerintem) elég rosz az egy E7xxx szériás procival nevetve el lehet érni azokat az órajeleket, Az intel 4magosai is elég drágák és az amelyik 2,3GHz megy nem olyan jó játékra és a tesztekben sem tidták húzni sokáig, de egy phenom2 es 940 azt bizony tuningra találták ki.

#2246 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 06. 22. 06:49

Na megtaláltam a kártyaösszehasonlító oldalt. Rengeteg kártyát lehet összehasonlítani többféle módon.
Kép
Kép
Kép

#2247 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 22. 07:18

Idézet

Na megtaláltam a kártyaösszehasonlító oldalt. Rengeteg kártyát lehet összehasonlítani többféle módon.
Van még a GPUreview is ha érdekel.Igaz ott csak a kártyák adatait látod, meg módosíthatod az értéküket hogy lásd milyen ha mondjuk egy gyárilag húzott verziót veszel.

#2248 Guest__*

Elküldve: 2009. 06. 22. 07:44

Idézet

Beindult a beruházási projekt? :Đ

#2249 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 06. 22. 07:52

Idézet

Idézet

Be. Ma mindenképp szerzek tőlük árlistát, mert ami a neten van az régi is, meg szegényes is. Vagy csak ezeket árulják vajon?
A héten mindenképp lépni akarok.
Kép
Kép
Kép

#2250 Guest__*

Elküldve: 2009. 06. 22. 08:03

Idézet

Idézet

Idézet

Be. Ma mindenképp szerzek tőlük árlistát, mert ami a neten van az régi is, meg szegényes is. Vagy csak ezeket árulják vajon?
A netes árlista nem mindig szalonképes. Elvileg bármit beszereznek, amire szükséged van, de arra figyelj, hogy mindig csütörtökön mennek áruért. Ezt érdemes belekalkulálni.

#2251 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 06. 22. 08:12

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

A netes árlista nem mindig szalonképes. Elvileg bármit beszereznek, amire szükséged van, de arra figyelj, hogy mindig csütörtökön mennek áruért. Ezt érdemes belekalkulálni.
Óóó nem hajt a tatár, nekem a jövő hét is jó. De a héten mindenképp gatyába kell tudni, hogy MIT AKAROK egyáltalán
Kép
Kép
Kép

#2252 Guest__*

Elküldve: 2009. 06. 22. 08:15

Idézet

Idézet

Óóó nem hajt a tatár, nekem a jövő hét is jó. De a héten mindenképp gatyába kell tudni, hogy MIT AKAROK egyáltalán

Mi az elképzelésed?

#2253 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 06. 22. 08:22

Idézet

Idézet

Idézet

Mi az elképzelésed?
Hát ha ezt most elkezdem újra, a topiktársak meglincselnek :Đ Viszont ha pár oldalt (1-2) visszaolvasol, hétvégén leírtam! Kép
Kép
Kép
Kép

#2254 Guest__*

Elküldve: 2009. 06. 22. 08:43

Akkor GTX 260 vs. 9800 GT ? 14 ezer a különbség köztük...pássz.

#2255 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 06. 22. 08:49

Idézet

Kettő között?? :Đ Mert nemtom hogy e kettő közt van e akkora különbség tudásbann, mint árban.
Kép
Kép
Kép

#2256 Felhasználó inaktív   peterpal7 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 22. 08:54

Idézet

Tudásban nem jobb 14 ezerrel a GTX 260. Ha jól tudom az csak egy felújított 9800GT, nem új teknológia. Kép

#2257 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 06. 22. 08:56

Idézet

Idézet

Tudásban nem jobb 14 ezerrel a GTX 260. Ha jól tudom az csak egy felújított 9800GT, nem új teknológia. Kép
Az érdekes lenne, mivel másfél hónappal korábban jelent meg :Đ
Kép
Kép
Kép

#2258 Felhasználó inaktív   Sogi

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 22. 08:59

Idézet

Idézet

Idézet

Az érdekes lenne, mivel másfél hónappal korábban jelent meg :Đ
sajnos ez így van, mivel a geforce a 8as széria óta semmi új technológiát nem vezetett be, vagyis mondhatjuk, hogy még a 8as széria másolata... órajeleken változtatgattak, azt ennyi...

#2259 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 06. 22. 09:00

norb, mán a te véleményedre is kíváncsi vagyok: ATI-val mi a helyzet?
Úgy tűnik mintha az jobban megérné ár/tlejesítmény szempontjából....vagy tévedek?
Kép
Kép
Kép

#2260 Felhasználó inaktív   Sogi

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 22. 09:03

Idézet

norb, mán a te véleményedre is kíváncsi vagyok: ATI-val mi a helyzet?
Úgy tűnik mintha az jobban megérné ár/tlejesítmény szempontjából....vagy tévedek?
nem norb vagyok, de megosztom a saját véleményem azért^^ én is ez miatt döntöttem az ati miatt. 4870 1gb, tesztek alapján igen sok geforcenak odaver, többek között a gtx260-nak is, úgy, hogy olcsóbb, és ebbe tényleg vannak újítások is
cootermain linkelt nemolyan rég, 1-2napja egy képet pont erről, hogy ki mit újitott, szerintem 3-4 oldallal hátrébb megtalálod

Téma megosztása:

• (171 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 111
  • 112
  • 113
  • 114
  • 115
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.