HWSW Informatikai Kerekasztal: Gépfejlesztés - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (171 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Gépfejlesztés

#501 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 01. 11. 10:48

Na most akkor tisztázzuk le... elég lesz hozzá vajh a 400-as táp? 2 vinyó, dvd író, cd író... ilyenek vannak a kicsikémben...

#502 Felhasználó inaktív   badguy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 11. 10:53

ha nem Vargáné és hasonlók féle csoda akkor szerintem bőven. :Đ
"What difference do you think you can make, one man in all this madness?"

#503 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 11. 10:57

No ezt kérlek magyarázd el, mert nem érteni... ki az a Vargánék?

#504 Felhasználó inaktív   badguy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 11. 11:03

nem ismered a legendás Vargáné tápokat? Kép akkor egy kis olvasnivaló: Vargáné és tsa. - a közveszélyes bűnöző Kép
"What difference do you think you can make, one man in all this madness?"

#505 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2005. 01. 11. 11:03

Egy cipőben járunk Myko!

2 vinyó, DVD olvasó, DVD író, 9800pro van a gépemben, és bármikor megeshet hogy valami még belekerül.

Ezért választom azt a tápot amit belinkeltem pár üzenettel előbb. Ott már lesz tartalék bőven.

#506 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 01. 11. 11:19

Sztem egy normális 400-as tápnak simán el kell bírnia a dolgot.

#507 Guest__*

Elküldve: 2005. 01. 11. 12:01

Persze hogy elbírja, én nem is kételkedtem a dologban, de baromira tetszik az a táp amit belinkeltem. Ha meg egy kicsit több mint kell, attól nem kell félni.

...a tesztje is írja hogy egy kicsit sok

#508 Felhasználó inaktív   WrongWay 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 11. 17:08

Nekem egy 420 Wattos Sirtec tápom van, a Sirtecről pedig tudni kell, hogy a Chieftec beszállítója, azaz rengeteg Chieftec-ként árusított táp igazából Sirtec. Gondolom tudjátok, hogy a Chieftec az egyik legjobb márka tápügyileg.

A gépemben van két vinyó, egy dvd olvasó és egy dvd író, de semmi problémám nem volt eddig a táppal(kop-kop). Ráadásul ugye aktív PFC-s a cuccos.

#509 Felhasználó inaktív   nivan 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 11. 18:33

Nekem egy 350W-s Codegen/ATX tápom van, amire: házventi, DVD-író, DVD-olvasó, 1 vinyó, floppy megh. csatlakozik. Semmi bajom nem volt eddig vele(kop-kop dettó).Kép
Há' könyv az nem ke', mer' nem mozog az asztal othúl! Jegy az Operába meg azé' nem ke', mer' nincs mit rajtam operáni!

#510 Felhasználó inaktív   xuldar 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 11. 19:21

360-as Chieftec-kel rendelkezem (1db 8cm-es ventivel), de hangosnak találom. Legalábbis bemelegedés után. 1350-ről indul a venti fordulatszáma, ekkor csak a winyókat hallani. Később azonban felmegy még 400-zal, akkor már zavaró. Lekopogom, kifogástalanul működik, és az élettartam garancia sem elhanyagolható tényező, ahhoz képest nem drága táp. Miután eldurrant a régi Acorp tápom (vargánya más címkével) a fél gépemmel együtt, aztán az agyam, inkább ilyet vettem. Izommal is elég jól bírja, és stabilnak mondom. 2,5-ös barton, 512 ram, Ti4200, 2db 120-as winyó, 1 dvd-olvasó és egy dvd-író megy róla. Most egy 400-as Zalmanra fáj a fogam, állítólag az egyik leghalkabb, mi kapható.

Emphaty arises Whilst Thou drapest the world in Black The only colour that can paint my soul... -Arcturus- 2004.09.01 18:00 Bp, A38 Állóhajó

#511 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 11. 21:00

Jobbat mondok. 3 nagywinyó van a gépemben meg egy DVD-író, plusz 4 kártya meg egy VGA. A tápom pedig egy 300-as Acorp, és tökéletesen bírja, szóval szerintem a 400-as jócskán túl van méretezve!

#512 Felhasználó inaktív   MikeReem 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 11. 21:20

Az itteni gepemben egy 400-as Gembird van, 2 ventivel, es total halk.

#513 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 12. 13:00

Ezt nevezem visszatérésnek UnSeeN:))) Mennyiért vetted a drágát?
...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you Friedrich Nietzsche

#514 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 12. 13:39

Ahh ez a topic mindig vagyakat valt ki belolem. Kép Egy 6800-as zsuga... egy DVD iro... egy nagyobb tap.. egy extrafaszanagyondraga hangkartya... hajh Kép

Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

#515 Guest__*

Elküldve: 2005. 01. 12. 13:42

Magyarul egy frankó új gépre van szükséged Avium. Kép

#516 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 12. 14:09

Mi tagadas... ja... Igazabol kiborit h egyfolytaban baszaxik ez a rohatt Kép Masik reszrol meg ugye HALO1-el kezdve (es azota NFSU2, HL2, D3 (pff)) mar nem szamit tul jonak az FX5200... A vinyomat megtartom, meg a hazat is, es persze a CD irot. Kép A memoria kerdeses mert gyanaxom h sok problemam kivalto oka lehet az egyik RAM modul hibaja Kép Ja persze a floppy drive is maradhat mert osszesen volt talan 3x hasznalva Kép

Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

#517 Guest__*

Elküldve: 2005. 01. 12. 14:13

A floppy, a videokazetta és a magnókazetta a technikai fejlődés legkomolyabb megcsúfolása! Már régesrégen el kellet volna tűnniük!

...a három legborzasztóbb háttértároló.

A monitorvezérlőre rátérve, én nemrég vettem a 9800pro-t, de már akkor sem számított túl jónak.Kép

#518 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 12. 14:22

Idézet

A floppy, a videokazetta és a magnókazetta a technikai fejlődés legkomolyabb megcsúfolása! Már régesrégen el kellet volna tűnniük!

Pontosan ez okbol nem volt az elso generacios iMac-en mar floppy. Az Apple mar 6 eve tudta h TELJESSEGGEL felesleges a floppy meghatjo, mivel 1.4megan szinte SEMMIT nem tudsz tarolni a mai program vagy akar filemeretekbol (max egy word filet de azt meg ki az aki nem emailben tovabbitja??). Masreszrol meg Mac-et nem wordozes miatt vesz az ember hanem grafikai munkakra, ott meg mikor talalkoztal utoljara nagy felbontasu 1.4 megas keppel? Kép

#519 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 12. 14:39

Micsoda??Elavult a 9800PRO???LOL...
...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you Friedrich Nietzsche

#520 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 12. 14:41

Azert bevallalnek egy ilyen elavult izet Kép

Téma megosztása:

• (171 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.