HWSW Informatikai Kerekasztal: Gépfejlesztés - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (171 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Gépfejlesztés

#781 Felhasználó inaktív   machintos 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 12. 23. 12:50

Idézet

Idézet

esetleg vki linket ahol megtom nézni hogy milyen karikhoz nem kell pci,???
Aqua.hu, egész olcsó üzlet, általában itt hasonlítom össze az árakat. A videókártyáknál oda van írva a nevéhez, hogy PCI-Express vagy AGP foglalatot kér.
oké.köszi szépen.
nagyon kell vigyáznom magamra,mert belölem csak egy van.a többiek sokan vannak ök könnyebben potolhatok.

#782 Felhasználó inaktív   machintos 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 23. 13:45

geforce7600gs-röl mi a véleményetek,??
szerintetek hány évig tudnám használni???,
nagyon kell vigyáznom magamra,mert belölem csak egy van.a többiek sokan vannak ök könnyebben potolhatok.

#783 Felhasználó inaktív   fpeter 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 23. 14:54

Itt a gépem : 3 ghz intel P4 proci
2x 512 MB RAM
2x 80 GB ROM
ATI redeon X1600pro 256mb vga [AGP]
kb. ennyi lenne belülről
az alaplap nemtom milyen :Đ

#784 Felhasználó inaktív   machintos 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 23. 15:37

Idézet

2x 512 MB RAM
2x 80 GB ROM
kb. ennyi lenne belülről
az x1600pro nem 512-s????

#785 Felhasználó inaktív   CULO 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 23. 17:28

Idézet

geforce7600gs-röl mi a véleményetek,??
szerintetek hány évig tudnám használni???,
Őszintén megmondom, hogy áltban ha veszel egy átlgagos TEHÁT NEM CSÚCS SZUPER alkatrészt vagy gépet, és ha haladni akarsz a korral olyan 2 évente le kéne cserélned! Sztem!
Ez így van a vga karikkal is! 7600 gs....hmmm...sztem jövőre tuti cserélned kéne!!!

Üdv
www.clubwave.hu --------> Enjoy

#786 Felhasználó inaktív   fpeter 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 23. 18:58

Idézet

Idézet

2x 512 MB RAM
2x 80 GB ROM
kb. ennyi lenne belülről
az x1600pro nem 512-s????

Nem. De lehet van 512-s változata is , nemtudom.

#787 Felhasználó inaktív   machintos 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 23. 20:03

vagy x800gto-ra vagy x1600pro-ra ruházok be.szerintetek melyik éri meg jobban???

#788 Felhasználó inaktív   fpeter 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 23. 22:09

Idézet

vagy x800gto-ra vagy x1600pro-ra ruházok be.szerintetek melyik éri meg jobban???

Sztem az x1600pro-t válaszd Kép

#789 Felhasználó inaktív   Madd Dogg 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 23. 22:15

Idézet

http://www.ebolt.hu/...ory2550_10.html sasold meg, az X1600Xt Ultimate-ot, én azt venném meg, ha most lenne pénzem. nem is drága annyira, meg sz.tem kurvára ki van huzatva.
PC-n tolom :)

#790 Felhasználó inaktív   machintos 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 23. 23:05

nem értemm.
az oldlaona mit megadtál az van irva hogy az x800gt meg az x1600pro pci expreszes.de nekem agp-m van szall..
és uyg tudtam hoyg eza kétkártya agp-ek.

#791 Felhasználó inaktív   Madd Dogg 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 23. 23:31

nem nem, ezek már mind PCI-Expresszek, az Agp-k a régebbiek, mint 9600pro és vissza. az X sorozat mind pci-expressz. de semmi gond, ha nem túl régi az alaplapod, biztosan van rajta egy pci-e vezérlő is, nézd meg a kézikönyvben a rajzon. sok szerencsét kívánok, ha nincs, gondolkozz el alaplapcserén, elég olcsón vannak már azon az oldalon amit megadtam, megéri befektetni egy szép videókártyáért. :Đ (karácsonykor még anyu is engedékenyebb)Kép
PC-n tolom :)

#792 Felhasználó inaktív   CULO 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 24. 00:09

Idézet

Csatlakozom az előttem szólókhoz! Csak is x1600pro! Az x800gto-ról meg van a véleményem!!!

#793 Felhasználó inaktív   machintos 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 24. 00:29

Idézet

Idézet

Csatlakozom az előttem szólókhoz! Csak is x1600pro! Az x800gto-ról meg van a véleményem!!!
az ok csak az agáz hogy egy oldalon agp-snek van kitüntetve.má oladlon viszont pci-nek.
most akkor milyen,?
a másik meghogy nekem alpbol csak agp-s kártya jöhet szoba.azon belül 256mg-s.ti milyent ajánlanáztok ezek közül???

#794 Felhasználó inaktív   CULO 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 24. 00:37

Idézet

Idézet

Idézet

az ok csak az agáz hogy egy oldalon agp-snek van kitüntetve.má oladlon viszont pci-nek.
most akkor milyen,?
a másik meghogy nekem alpbol csak agp-s kártya jöhet szoba.azon belül 256mg-s.ti milyent ajánlanáztok ezek közül???
Erre csak annyit tudok mondani, hogy a PCI-os vga karik vannak most...ezt szépen le is írta Madd Dogg!!! De ha nincs neked PCI vezérlő az alaplapodon akkor tényleh gyúrj egy alaplapra inkább! És nem drágák...komolyan!! Nem tudom, hogy ezzel segítettem e neked, de nem tudom, hogy mennyi az a keret amivel rendelkezel!!!!

#795 Felhasználó inaktív   machintos 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 24. 00:45

igen igen.nézegtem akártyákat és szinte minden 2.pci-s.
de az alaplapokhoz szinte szart se értek.nem tom hoyg melyiket lenne érdemes megvenni mert van vagy száz.mert azérta akártyákon kitok igazodni meg ismerema nagyjukat de........
nem tom nem is az árrol van szo hanem hoyg ,milyent mégis stb
viszont a SAPPHIRE READON X1600PRO Vloban ags-s kari.és azt mondják nem rossz kari.
fpeter te ha játszol mennyire tod felraknia felbontást???szted ha már neked ilyen van.)megéri e ezt venni???

#796 Felhasználó inaktív   CULO 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 24. 00:52

Idézet

de az alaplapokhoz szinte szart se értek.nem tom hoyg melyiket lenne érdemes megvenni mert van vagy száz.mert azérta akártyákon kitok igazodni meg ismerema nagyjukat de........
viszont a SAPPHIRE READON X1600PRO Vloban ags-s kari.és azt mondják nem rossz kari.
fpeter te ha játszol mennyire tod felraknia felbontást???szted ha már neked ilyen van.)megéri e ezt venni???

Valamennyire tudok neked válaszolni fpeter nevében!!! Sztem ő is ezt fogja mondani!
Általában igen...fel tudod rakni a dolgokat fullra!!! Persze ez memóriától is függ!!! És, hogy megéri e ilyet venni??? Sztem ő sem véletlenül vette meg!Kép
Figyelj...ha nincs elég pénzed akkor sztem ne verd el most! Ha ki tudod pótolni később akkor várj, mert nézz a jövőbe is!!! Egyre jobb és gépigényesebb játékok fognak elő jönni!!! Az meg a másik, hogy mást nem is tudsz igazán csinálni...mert ha nincs PCI-os alaplapod akkor nem is tudsz belerakni vga karit!!! Szóval neked ez a kettő kell!!!

Üdv

#797 Felhasználó inaktív   machintos 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 24. 01:03

Idézet

Idézet

Valamennyire tudok neked válaszolni fpeter nevében!!! Sztem ő is ezt fogja mondani!
Általában igen...fel tudod rakni a dolgokat fullra!!! Persze ez memóriától is függ!!! És, hogy megéri e ilyet venni??? Sztem ő sem véletlenül vette meg!Kép
Figyelj...ha nincs elég pénzed akkor sztem ne verd el most! Ha ki tudod pótolni később akkor várj, mert nézz a jövőbe is!!! Egyre jobb és gépigényesebb játékok fognak elő jönni!!! Az meg a másik, hogy mást nem is tudsz igazán csinálni...mert ha nincs PCI-os alaplapod akkor nem is tudsz belerakni vga karit!!! Szóval neked ez a kettő kell!!!

Üdv
igen igen.de a mostani 2006-végére érekzö gamek is 128mg- skártyákat igényelnek.szall sztemm(na azért most itt nema criysis-re gondolok)hnem ugy egy yátlag gamek.sztem kifog tudni tartani jövöévben eza kari.sztemmm.
a másik meg hoyg sztemm nálam ami gond lehet az az hoyg csak 2.4ghz-s procim van.lehet hogy inkább azt kéne tuningolni elöször.mert ha eza kari jo akkor még nincs szükségem egy jo ideig pci-s alplapra.mert ramot már bövittem 1gigára.karin most filzok .de viszotn alplapra smemikép se gondoltma de hát ez van.......igaz.viszont van csomo pci-s vega amit simán leföz ez az x1600pro teljesitméynben.mert azért én is leginkább 30ezr környékén keresgélek kártyájkat.
sajnna elavult már az agp de ha van még rá eza kari ami elég jonak számit pci-s kártyák kööttt is akkor sztemm most még felesleges alaplapot cserélni.
vagy agyáltalán szerinttetek elég lesz a 2007-es évre az x1660pro,??igy átlagban.

na azt abba is hagyoma sok kérdezöködést de nemrég döntöttem ugy hogy szarok akonzolra és pc-t tuningolok inkább.:Đ

#798 Felhasználó inaktív   CULO 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 24. 01:07

Idézet

igen igen.de a mostani 2006-végére érekzö gamek is 128mg- skártyákat igényelnek.szall sztemm(na azért most itt nema criysis-re gondolok)hnem ugy egy yátlag gamek.sztem kifog tudni tartani jövöévben eza kari.sztemmm.
a másik meg hoyg sztemm nálam ami gond lehet az az hoyg csak 2.4ghz-s procim van.lehet hogy inkább azt kéne tuningolni elöször.mert ha eza kari jo akkor még nincs szükségem egy jo ideig pci-s alplapra.mert ramot már bövittem 1gigára.karin most filzok .de viszotn alplapra smemikép se gondoltma de hát ez van.......igaz.viszont van csomo pci-s vega amit simán leföz ez az x1600pro teljesitméynben.mert azért én is leginkább 30ezr környékén keresgélek kártyájkat.
sajnna elavult már az agp de ha van még rá eza kari ami elég jonak számit pci-s kártyák kööttt is akkor sztemm most még felesleges alaplapot cserélni.
vagy agyáltalán szerinttetek elég lesz a 2007-es évre az x1660pro,??igy átlagban.

na azt abba is hagyoma sok kérdezöködést de nemrég döntöttem ugy hogy szarok akonzolra és pc-t tuningolok inkább.:Đ
Nah ezt helyesen teszed, hogy pc-t tuningolsz!!!Kép (már most elnézést kérek a konzolosoktól csak poén volt!)
Hogy ki fog e tartani ez a kari addig??? Őszintén megmondom...neccesen de igen!!!

#799 Felhasználó inaktív   machintos 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 24. 01:16

Idézet

Idézet

Nah ezt helyesen teszed, hogy pc-t tuningolsz!!!Kép (már most elnézést kérek a konzolosoktól csak poén volt!)
Hogy ki fog e tartani ez a kari addig??? Őszintén megmondom...neccesen de igen!!!
mondjuk nálam több szempont is volt.esélyes volt az x-is de mivel nincs hdtv-m hátt .......
a ps3-ra nem is gondoltam mert se a rá jövö gamek se az iszonyatosan magas ára nem jön be.:-D
a wii teccet.hiábba aközepes hadrver de teccte hogy a mozgásérzékelés stb.csak az agáz hogy iszonyatosan kevés game van amire érdmes lenne rá beruházni(metroid,zelda,estlega mario:galaxy,és tessék ennyi)
és ugye a jo öreg éáldott müfaj az RTs.:)ami miatat inkább pc- felé huzdota,m:)
meg hát ha az ember vagy3 éve pc-n nyomja akkor nem nagypon könnyü áttérni konzolra..)cska idöközben jol elavult az akkor csucsgépnek számito pc-m.(amennyiért akkor vettem ma lehtne egy topkategoriás csucs pc-t ia s vennem)

ram:kihuzva
videokari:kihuzva
a többi meg marad régi .)(esetleg idöközben tán egy 3ghz-s proci.)

#800 Felhasználó inaktív   CULO 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 24. 01:20

Idézet

Idézet

Idézet

mondjuk nálam több szempont is volt.esélyes volt az x-is de mivel nincs hdtv-m hátt .......
a ps3-ra nem is gondoltam mert se a rá jövö gamek se az iszonyatosan magas ára nem jön be.:-D
a wii teccet.hiábba aközepes hadrver de teccte hogy a mozgásérzékelés stb.csak az agáz hogy iszonyatosan kevés game van amire érdmes lenne rá beruházni(metroid,zelda,estlega mario:galaxy,és tessék ennyi)
és ugye a jo öreg éáldott müfaj az RTs.:)ami miatat inkább pc- felé huzdota,m:)
meg hát ha az ember vagy3 éve pc-n nyomja akkor nem nagypon könnyü áttérni konzolra..)cska idöközben jol elavult az akkor csucsgépnek számito pc-m.(amennyiért akkor vettem ma lehtne egy topkategoriás csucs pc-t ia s vennem)

ram:kihuzva
videokari:kihuzva
a többi meg marad régi .)(esetleg idöközben tán egy 3ghz-s proci.)
Háth ahogy akarod!!! Minden esetre szurkolok, hogy vm-t ki tudjál hozni ebből az egészből!!! Ne aggódj...rajtam is volt para amikor most nyáron megvettem az (szerintem) űber gépemet!!!:D

Téma megosztása:

• (171 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.