HWSW Informatikai Kerekasztal: Gépfejlesztés - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (171 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Gépfejlesztés

#801 Felhasználó inaktív   Madd Dogg 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 12. 25. 16:57

há nem tom. én február elején kaptam a cuccot 160ért, a Videókártyám LE, azaz gyengített, de a Carbon 1024*768 fullon megy kb 30fps-en, asszem az a ps2-nél is a határ, ami alatt nem mehetnek a játékok. és ugye egy ps2 sohasem szaggat!!!! a pci kártyák gyengébbek is lehetnek, mint az agp-k, másban vertik őket, a shader2.0 csak pci-ben van, meg egyéb egyéb. ott van a 9600PRO. na bazz agp, szarrá veri az én kis x700Le Guruz-mat, mind2en 256Mb-osak vagyunk, enyém 400/500Mhz, az meg v.mi 750/900 talán. és? NA? haverom megvette, és imádtam látni a fejét, hogy ment szépen a game, csak éppen az effektek fele lemaradt, amit én szépen élveztem, pont a felépítésbeli különbség miatt. Mac, láttam találtál pci csatlakozót,m akkor nme kérdés a pci vga, jobban jársz ha olyat veszel. na most az x1600pro vs 2007 vége ügy: enyém februárban lesz 1 éves, az 1600 olyan mint anno az x700 volt, éppen a csúcs alatt van, már drágább kategória. nekem a FEAR kivételével mindan játék fullon ment, pl. Flatout 2 minden totál, 1280*1024, 45 fps!!!!! igaz van 2*512Mb ramom, de a procim L2 Chace-e k.va gyenge, 128kb, így nem sokat érek a 3000+-os Sempronommal, ami amúgy halk, gyors és nem melegszik. mindent egybevetve nem is oylan fulos a gépem, mégis fullosak a játékok! nem kell arra gondolni, hogfy hip-hop mert pc, már 2hét múlva elavult. Jó lesz az még 2008 közepén is, hidd el, nem is tudja elképzelni az ember, mennyi mindenre képes egy vga jó "környezet mellett". nekem illik a gépem a videóhoz, és már szállok is innen, 100fps-sel.KépKép
PC-n tolom :)

#802 Felhasználó inaktív   CULO 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 25. 17:05

Idézet

há nem tom. én február elején kaptam a cuccot 160ért, a Videókártyám LE, azaz gyengített, de a Carbon 1024*768 fullon megy kb 30fps-en, asszem az a ps2-nél is a határ, ami alatt nem mehetnek a játékok. és ugye egy ps2 sohasem szaggat!!!! a pci kártyák gyengébbek is lehetnek, mint az agp-k, másban vertik őket, a shader2.0 csak pci-ben van, meg egyéb egyéb. ott van a 9600PRO. na bazz agp, szarrá veri az én kis x700Le Guruz-mat, mind2en 256Mb-osak vagyunk, enyém 400/500Mhz, az meg v.mi 750/900 talán. és? NA? haverom megvette, és imádtam látni a fejét, hogy ment szépen a game, csak éppen az effektek fele lemaradt, amit én szépen élveztem, pont a felépítésbeli különbség miatt. Mac, láttam találtál pci csatlakozót,m akkor nme kérdés a pci vga, jobban jársz ha olyat veszel. na most az x1600pro vs 2007 vége ügy: enyém februárban lesz 1 éves, az 1600 olyan mint anno az x700 volt, éppen a csúcs alatt van, már drágább kategória. nekem a FEAR kivételével mindan játék fullon ment, pl. Flatout 2 minden totál, 1280*1024, 45 fps!!!!! igaz van 2*512Mb ramom, de a procim L2 Chace-e k.va gyenge, 128kb, így nem sokat érek a 3000+-os Sempronommal, ami amúgy halk, gyors és nem melegszik. mindent egybevetve nem is oylan fulos a gépem, mégis fullosak a játékok! nem kell arra gondolni, hogfy hip-hop mert pc, már 2hét múlva elavult. Jó lesz az még 2008 közepén is, hidd el, nem is tudja elképzelni az ember, mennyi mindenre képes egy vga jó "környezet mellett". nekem illik a gépem a videóhoz, és már szállok is innen, 100fps-sel.KépKép
Sztem teljesen igazad van...de ez mindíg is örökös harc lesz, hogy ki, mit vagyen!!!! Én mindíg maradok a PC-nél, mert ez nekem tökéletesen bevállt!!!
és remélem, hogy amit én vettem gépet most nyáron az egy darabig elég lesz!!! Márpedig úgy tervezem!!!KépKép
www.clubwave.hu --------> Enjoy

#803 Felhasználó inaktív   Madd Dogg 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 25. 17:12

kösz. nyugodt lettem. meditáljunk

#804 Felhasználó inaktív   CULO 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 25. 17:14

lementem alfába már!!!KépKép

#805 Felhasználó inaktív   Madd Dogg 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 25. 17:43

már csak Mac kell ide, meg egy gép nekiKép

#806 Felhasználó inaktív   machintos 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 25. 21:01

hát srácok nektek köszönhetöen már sikerült döntenem:)
maradok az x1600pro-nal.és kész.ennyi.

most pedig halgassuk monitorunk halg zugását és meditáljunk eggyet.KépKép
nagyon kell vigyáznom magamra,mert belölem csak egy van.a többiek sokan vannak ök könnyebben potolhatok.

#807 Felhasználó inaktív   machintos 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 25. 21:12

nézegetem itt a tulajdonságaikat akártyáknak:szerintetek mi a különbség ddr és a ddr2 memoria között????
az unreal engine 3.0 támogatása hogy mükszik???ezeka kártyák támogatják???magyarul ha késöbiekben játszani szeretnék az ut.2007-el akkormeni fog????(vagy pl:brothers in arms3?))
nagyon kell vigyáznom magamra,mert belölem csak egy van.a többiek sokan vannak ök könnyebben potolhatok.

#808 Felhasználó inaktív   CULO 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 25. 21:21

Nah ennek nagyon örölönk!!!!

#809 Felhasználó inaktív   machintos 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 25. 22:23

az elöbbi kérdésemre tud vki választ??:Đ

#810 Felhasználó inaktív   Guppi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 12. 26. 00:15

Szerintetek egy 1,8 ghz-es processzort medig lehet felhúzni anélkül hogy túl terhelném? Nagyobb teljesítményhez nagyobb hűtő is kell?
I wanna waste her monthly blood
Wanna get some on my love
Wanna get some gasoline
And burn the house down

#811 Felhasználó inaktív   Circa001 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 26. 08:56

Különben ez butaság hogy nincsen X1600PRO AGP !!!! Mert bizony van !!!! Most ezért ne vegyél új alaplapot... itt nézz körül kicsit: http://www.olcsobbat...egory-3-98.html
puruttya

#812 Felhasználó inaktív   machintos 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 26. 10:48

tom.)
azért választottam én is azt..)
guppi:sztemm egy 1.8ghz-s procit inkább cseráéll j le ha játszani szeretnéla gépeddel mert elég kevés.az én 2.4ghz-s procim is kevésnek számit már sztemm.

#813 Felhasználó inaktív   CULO 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 26. 10:58

Idézet

Szerintetek egy 1,8 ghz-es processzort medig lehet felhúzni anélkül hogy túl terhelném? Nagyobb teljesítményhez nagyobb hűtő is kell?
Nem kell...fölösleges szerintem!!! nem szabad a procikat huzogatni!!! Persze én ezzel nem azt mondom, hogy nem szabad, de ha felhúzod (természetesen egy jó hűtővel) akkor az élettartam egy pöppet megrövidül...szal lehet választani...machintos jól mondja! Kéne venned egyet mert kevés!!!

Üdv

#814 Felhasználó inaktív   machintos 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 26. 11:19

vki tudja hogy mi a különbség a ddr és a ddr2 memoria között????
és melyikk kártyák fogják támogatni az unreal engine 3.0-t????????

#815 Felhasználó inaktív   CULO 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 26. 11:28

Nah jóóó...nem bonyolítom!:Đ
A ddr2ben több feldolgozó egység van ezért kb 12 szer gyorsabban dolgozza fel az adatokat mint egy ddr1es!
Az Unreal Engine 3.0-át már most támogatja a 7800 GT!!! Én csak erről az egyről tudok!!! De tuti, hogy van még más is!:-D

Üdv

#816 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2006. 12. 26. 11:29

Hát én egy ideig nem fejlesztek....
egyrészt egy éves a gép (elég penge) másrész itt az Xboxom.
átszok azon. Így feleslegessé vált a fejlesztés minimum még 2-3 évig :Đ
max ram-ot veszek bele. de azt is minek? csak netezésre és tervezésre használom a gépet. A legbonyolultabb amit csináltatok vele az a fényeloszlás számítás. Az van hogy így is 1-2 óra mire elvégzi. De ilyen bonyolultat meg ritkán csinálok :-D Diplomamunkámhoz ( a legutóbbuhoz) egy hétvégén át számolt :D Olyan is lett. Valami konferencián be is mutatták :D

Pentium 3,0 GHz
DDR2 1 GB RAM
GeForce 6600 GT

szerintem elég lesz még egy ideig.
X-et meg ugyebár nem kell fejleszteni....max cserélni valamikor...de az még a távoli jövő
Kép
Kép
Kép

#817 Felhasználó inaktív   machintos 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 26. 12:17

uhh nemár...
akor most az x16pro vagy bármely agpnem támogatja????az gáz.akkormégsefejolesztekgépre.
mertu3.-val fognak kijönni a legjobbés legujjab gamek.

#818 Felhasználó inaktív   Circa001 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 26. 16:14

Idézet

uhh nemár...
akor most az x16pro vagy bármely agpnem támogatja????az gáz.akkormégsefejolesztekgépre.
az X 1650 PRO támogatja a 3.0-t (én ilyen karit szeretnék majd venni a közeljövőben) (AGP-set) Most kb 40 de ez nemsokára lemegy szerintem...szerintem.
puruttya

#819 Felhasználó inaktív   CULO 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 26. 18:02

Idézet

Idézet

uhh nemár...
az X 1650 PRO támogatja a 3.0-t (én ilyen karit szeretnék majd venni a közeljövőben) (AGP-set) Most kb 40 de ez nemsokára lemegy szerintem...szerintem.
Biztos, hogy lemegy az ára!!!

#820 Felhasználó inaktív   machintos 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 26. 18:45

Idézet

Idézet

Idézet

uhh nemár...
Biztos, hogy lemegy az ára!!!
én 33 ezerért láttam a gépbolt.hu-n meg máshol is. viszont a szintén ugyanennyi tudo
his exkalibür x1300 ugyanezt tudja mint az x1600pro csak ddr2 memoriával rendelkezik.
az hogy támogatja az u.3.0-t hoyg irják ki??milyen technolgia???mer fel avn srolva mindenhol mindnen szar de azt hoyg melyik mire jo stb azt nem nagyon tom.

Téma megosztása:

• (171 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.