HWSW Informatikai Kerekasztal: Gépfejlesztés - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (171 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Gépfejlesztés

#821 Felhasználó inaktív   Utys 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 12. 26. 18:49

UE 3-nak erőteljesen Shader Model 3.0 kell majd. Azt nem tudom, hogy DX10 az alapból kell neki-e. De biztos támogatja a 9-et.

Ja és Paks se árt alá Kép

#822 Felhasználó inaktív   machintos 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 26. 18:58

cinefx4.0shedering az mit jelnt???unrel engine 40.:Đ
vagy dvc 3.0technologia.
igy hgy shader modell 3.0 nem nagyon vamn ki irva egyknél sem..)
nagyon kell vigyáznom magamra,mert belölem csak egy van.a többiek sokan vannak ök könnyebben potolhatok.

#823 Felhasználó inaktív   Madd Dogg 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 26. 23:03

elnézést kell kérnem, tényleg van AGP x1600 pro, most akadtam rá az eboltban. de pont ezt mondtam, az AGP-nek semmi köze az U3 támogatottsághoz, ezek azok a cuccok, amiket már csak a PCI kártyák tudnak. amúgy mindegyik kártyával lehet majd játszani Unreal 07-et, más h. olyan effektek lemaradnak, mint pl. a NFS Carbonban a Motion Blur. ez gáz. nekem sem jó. az 1.8-as proci..... most milyen? mert nekem AMD Sempron 3000+ van, és az 1800Mhz-en megy, nem is lehet húzni, ez az órajel, ezért írják oda a+ jelet, attól még überel egy 2.8-as Celeront. Az Athlon X2 5400+ is 2600Mhz-en fut. :Đ szerntem felesleges húzgálni, labilis lesz a rendszer. én a Biosban állítottam 1x egy top performance-ot, de csak pár fagyás lett a vége. a Videókártyámat is felhúztam 20%-kal, akkor meg fehér foltok lettek néha, meg a Most Wanted-ból 3perc után kilépett túlmelegedés miatt, és újraindult a rendszerem. ha szar, olcsóbb újat venni.... KépKép
PC-n tolom :)

#824 Felhasználó inaktív   machintos 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 27. 10:21

most akkor lehet agp-s kártyákon u 3.0 játszani??király az effektekre magsrol kakilok.)
jahhs és mi az a open gl2?????
nagyon kell vigyáznom magamra,mert belölem csak egy van.a többiek sokan vannak ök könnyebben potolhatok.

#825 Felhasználó inaktív   Madd Dogg 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 27. 12:17

pontosan nem tom. most azt írom le, amit én látok a gépen. nekem openGl 1 van a kártyámhoz, meg Direct 3D. Vannak játékok, amik Direct 3D-ben futnak, vannak amik Open Gl-lel vagy ben, lényeg h. mind2-nél az élsimítást tudom állítgatni, megjelenés és teljesítmény között. valameiknek egyikre valameiknek másikra van szüksége a futáshoz. de ha annyira U3-ra akarsz gépet venni, akkor várd meg míg kijön a játék, meg az elsőp tapasztalatokat. ma már nevetségesen hangzik, de én még anno a Most Wantedhoz vettem a gépet utólag, és lám nagyobb gép kell hozzá (nem írásban, hanem a valóságban) mint a Carbonhoz, a Carbon még sokkal simábban elfut max grafikán. ha annyira ez a része érdekel, akkor várj 1 kicsit.

#826 Felhasználó inaktív   velcso3 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 12. 27. 12:25

Üzenet moderálva! Az oldalon tilos a warez, kérlek olvasd el a Fórum Szabályzatot!

#827 Felhasználó inaktív   Madd Dogg 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 27. 12:33

ez nem az a fórum, de majd estefelé írok neked 1et privátban...Kép

#828 Felhasználó inaktív   velcso3 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 12. 27. 12:38

Idézet

ez nem az a fórum, de majd estefelé írok neked 1et privátban...Kép
Előre is köszönöm! amúgy igazad van mert a nsf most wanted sokkal jobb mint a carbon:A carbont egy napalatt végigvittem és meguntam most pedig NW-del nyomom!és eddig sokkal jobb!

#829 Felhasználó inaktív   machintos 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 27. 15:02

Idézet

pontosan nem tom. most azt írom le, amit én látok a gépen. nekem openGl 1 van a kártyámhoz, meg Direct 3D. Vannak játékok, amik Direct 3D-ben futnak, vannak amik Open Gl-lel vagy ben, lényeg h. mind2-nél az élsimítást tudom állítgatni, megjelenés és teljesítmény között. valameiknek egyikre valameiknek másikra van szüksége a futáshoz. de ha annyira U3-ra akarsz gépet venni, akkor várd meg míg kijön a játék, meg az elsőp tapasztalatokat. ma már nevetségesen hangzik, de én még anno a Most Wantedhoz vettem a gépet utólag, és lám nagyobb gép kell hozzá (nem írásban, hanem a valóságban) mint a Carbonhoz, a Carbon még sokkal simábban elfut max grafikán. ha annyira ez a része érdekel, akkor várj 1 kicsit.
igazad van.
csak azért érdekel hogy mennyit tud ez az x1600pro mielött kiadok rá 30ezret.

#830 Felhasználó inaktív   machintos 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 28. 12:08

model sharing 3.0 az azt jelenti hogy támogatja az unrel3.0?????.)

#831 Felhasználó inaktív   Utys 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 28. 12:23

Machintos: (shader modell 3)...a lényeg, hogy tud 3.0-ás Pixel Shaderek matekozni és ezt az UE3.0 szereti. Egyébként futni fog szarabb kártyán is, csak nem dobod el az agyad a látványtől. Szóval fullos látványért, új kártya kell. Általában nincs ráírva kártyára, hogy támogat-e egy motort, mivel az nem kártya technológia, hanem software. Azt nézd meg, hogy milyen szükséges technologiák kellenek az UE3-nak és milyen kártyákon vannak meg ezek. Gondolom min 2.0-as PS kell, hogy szóba álljon a kártyával a progi.

Madd Dogg: ne téveszen meg a Hz a AMD-knél. Nem véletlen a PR lépés miszerint 3000+, stb. van kiírva. AMD és Intel procik nem ugyanolyanok. Intel is rájött már, hogy órajel nem minden. Szóval azért vannak ezek a X+ számok, mert nagyjából olyan Hz-s Pentium procinak felel meg. Ja és Celeron-t minden veri, mer' az a selejt Kép

továbbá: Az OpenGL egy API, amit a Silicon Graphics fejlesztett ki. Régebbi mint a D3D, de ez történelem. Direct3D is egy API. A kettő eltért egymástól. Volt még a Glide amit a 3Dfx fejlesztett, de az a Voodookkal meghalt, szóval most ezek vannak nekünk windózra. Abban fut egy játék amilyen API-ra írják (Quake, Doom3, SW:Kotor, ezek opengl-esek pölö).

#832 Felhasználó inaktív   machintos 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 28. 12:33

értemm.akkor sztemm tudja futtatni az x1600pro.

sajna idöközben arra is rájöttem hogy ahhoz hogy rendesen tudjak majd jáccani elengedhetetlen egy 2.4ghz-nel nagyobb méretü proci.ti mit tudnátok jaánlani???ehhez az alplaphoz:P4X400DB.azt mondják hogy ha procit veszünk kakor már alaplapot is cserélni kéne.viszont én nem akrom az alaplapot cserélgetni mivel kinéztem már egy agp-s kártyát meg a kültségevtésembe se férne bele.
szall egy 2.8 vagy 3ghz-s procit szeretnéklk ami nem méregdrága mint ezek a core2duok.
pl:celront azt láttam 3ghz-t 20-ért.de mondják hogy szar a celron.lssu???vagy mi a fgond igy általában véle,??mert engem nem érdekelne ha nem csucsebsségü stb

#833 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2006. 12. 28. 13:45

én tavaly karácsonykor kaptam egy gépet abba lehet hogy veszek még RAm-ot de ugy terveztem hogy ezzel kibírm ameddig lehet aztán meg egy full extrás gépet és amikor az is elavul azal is kihúzom egy darabig majd megint egy újat, így mindíg lesz egy vadi új gépem és pénz is kb. annyi megy rá mint amugy

#834 Felhasználó inaktív   Utys 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 28. 13:46

Celeronokkal csak az a baj, hogy szerintem még olcsóbban kéne őket adni Kép. Azok azok a procik amik már eléggé gázok, de mennek. Persze ez szubjektív. Elvből nem vennék Celeront Kép

#835 Felhasználó inaktív   CULO 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 28. 14:09

Idézet

Celeronokkal csak az a baj, hogy szerintem még olcsóbban kéne őket adni Kép. Azok azok a procik amik már eléggé gázok, de mennek. Persze ez szubjektív. Elvből nem vennék Celeront Kép
Persze, hogy nem vennél elvből cerkát! Én sem!:Đ De azt ne felejtsd el, hogy nem játékosoknak lett tervezve a cerka...leglább is sztem!!! Attól függetlenül, tökéletes irodai munkára!!! És aki csak egy kicsit is ért a gépekhez és tudja, hogy amit vesz gépet szinte csak játékra kell, az nem vesz cerkát!!! Persze, ha csak annyi pénze van akkor vegye.....de tök fölös...mert majd csak kéésőbb fog vele szívni!

Üdv
www.clubwave.hu --------> Enjoy

#836 Felhasználó inaktív   machintos 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 28. 14:15

akkor mit jaánlatok??????ami jo de nem drága??:Đ

#837 Felhasználó inaktív   Madd Dogg 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 28. 19:12

Athlon 64. gamera van fejlesztve, és olcsóbb mint az Intel. nem téveszt megv a +jel, de a játékok azt figyelik. Pl a FEAR-hoz min 2.4GHZ kell, nekem 1800 a 3000+-om, és a FEAR top performance-nak jelölte a gépet. úgyhogy tom én miről zagyválok. az Open Gl-t köszi, azt nem tudtam. :Đ

#838 Felhasználó inaktív   machintos 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 28. 19:24

akkor leht hoyg ász procid van csak nem tuttál rola.
nekem meg pontosan ilyen athlon2.4.-es procim van.amit szeretné lecserélni mer kevés az uj gamekhez.sztemmmm.sztetek???:Đ

#839 Felhasználó inaktív   Madd Dogg 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 28. 22:43

a pontos megnevezését mondjad, mert ha 2400+, akkor nem elég. az valami 1500Mhz-en fut. nekem 3000+, ami 1800Mhz-en fut, de a játékok az effektív órajelet nézik, ami 3000Mhz. és elég. olyan mint a videókártyák memóriaórajele, az effektív duplája a valódinak. így az én x700-om 400/500nak van feltöntetve, de amúgy 400/250! érdekes hülyeségekKép

#840 Felhasználó inaktív   CULO 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 29. 09:06

Idézet

a pontos megnevezését mondjad, mert ha 2400+, akkor nem elég. az valami 1500Mhz-en fut. nekem 3000+, ami 1800Mhz-en fut, de a játékok az effektív órajelet nézik, ami 3000Mhz. és elég. olyan mint a videókártyák memóriaórajele, az effektív duplája a valódinak. így az én x700-om 400/500nak van feltöntetve, de amúgy 400/250! érdekes hülyeségekKép
Sztem is egy nagy baromság...mondjuk értelmét nem látom!Kép
machintos! Nekem egy Athlon 64-es 3500+-os procim van!!!! Minden elmegy rajta...mondjuk van benne egy űber vga kari is 1,5 giga rammal!Kép
www.clubwave.hu --------> Enjoy

Téma megosztása:

• (171 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.