Idézet
Idézet
Ittvan egy 4850 33e
NEEEEEEEM!!!!! FŐNÖKÖM, A KIVÁLÓ BIZNISZMEN VETT EGYET. GDDR2 !!!!!! VAN RAJTA!!! Szánalmas. A gépemben van most 8 Gb DDR2... Meg kéne nézni, hogy a plusz tíz k-t megéri e a Toxic, INKÁBB 512GDDR 4-5, mint egy giga DDR2. Ha jól emlékszem a 3dMark 06 hozott a 4850-en valami 15.000 pontot. (Nem tudom, a sima mennyit hoz) Q6600, 4 Gb RAM és Windows Vista x64 volt akkor a gépen - gépben amikor hoztam a Toxicot. Megnézném most, csak ez nem igazán lesz mérvadó. MERT: Alaplapcsere volt, Procicsere volt, HDD cserék voltak, haldoklik a Windowsom. (Stabil, meg megyeget, csak lassúnak érzem. ) Egye fene, úgyis fürdetek éppen, lefuttatom.
Mostani konfig: E6850 Core2Duo, alap 3.0 Ghz, 8 Gb Kingmax 800 DDR2, Sapphire 4850 TOXIC (zalmi hűtős) Gigabyte EP35-DS4.
A toxic megéri-e a +10e ? elgondolkodtam rajta és miután a referencia hűtés szánalmas mást kell mindenképpen keresni ezen tökéletes és halk is. A húzás nem annyira komoly kicsit jobb mint a többi 4850 de a kettő együtt megérte.
Én november ben vettem akor még csak +7e vel volt drágább a "többitöl" és 33evolt a kari.
Nem tudja valaki hogy mit jelenthet hogy néha csippant egyet az alaplapom olyan rövid elcsukló csippanás? ( ASUS P5Q) gondot nem okoz amióta megvan csinálja 2hónap EUP automata .

Súgó
A téma zárva.