HWSW Informatikai Kerekasztal: Gépfejlesztés - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (171 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
  • 99
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Gépfejlesztés

#1921 Felhasználó inaktív   ptogamer 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 02. 10. 14:59

Egy Intel Core duo Quad 9550 melle megeri tenni ddr3-as ramot?

#1922 Felhasználó inaktív   K2 The Highest 

• Őstag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2009. 02. 10. 15:03

Idézet

Miért ne érné meg?:Đ Persze hogy megéri:)
De ahhoz olyan alaplap is kell:) De az nem Intel Core 2 Quad?:-D
RiG:
Mobo: ASUS P5KPL-AM-In-Roem-Si
CPU: Core 2 Quad Q9550 Stock 2.8Ghz 12Mb cache 1333MhZ
VGA: Gigabyte GTX550Ti Oc 1GB GDDR5 + ASUS GTX 260 [Just in Case]
RAM: Kinston 4GB DDR2 800MhZ
HDD: 2TB Samsung & 250GB Maxtor

Kép

#1923 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 10. 15:03

Idézet

Core Duo Quad?Hol jártál,a jövőben?Hozhatnál nekem is egyet.:)Ugye tudod hogy DDR3.as RAM-hoz megfelelő alaplap is kell?

#1924 Felhasználó inaktív   ptogamer 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 10. 15:13

Idézet

Idézet

Core Duo Quad?Hol jártál,a jövőben?Hozhatnál nekem is egyet.:)Ugye tudod hogy DDR3.as RAM-hoz megfelelő alaplap is kell?
elirtam a duo nem kell Kép .Igen tudom hogy kell alaplap is de ha megvan akkor megeri tenni ?Mennyivel gyorsabb a ddr2-nel?

#1925 Felhasználó inaktív   K2 The Highest 

• Őstag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2009. 02. 10. 15:19

Idézet

Idézet

Idézet

elirtam a duo nem kell Kép .Igen tudom hogy kell alaplap is de ha megvan akkor megeri tenni ?Mennyivel gyorsabb a ddr2-nel?
Elég sokkal:) Miondjuk DDR2 4GB = DDR3 2GB:)
RiG:
Mobo: ASUS P5KPL-AM-In-Roem-Si
CPU: Core 2 Quad Q9550 Stock 2.8Ghz 12Mb cache 1333MhZ
VGA: Gigabyte GTX550Ti Oc 1GB GDDR5 + ASUS GTX 260 [Just in Case]
RAM: Kinston 4GB DDR2 800MhZ
HDD: 2TB Samsung & 250GB Maxtor

Kép

#1926 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 02. 10. 15:22

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Elég sokkal:) Miondjuk DDR2 4GB = DDR3 2GB:)
Ja, de árban is meglátszik a külömbség.Kép Egyébként mit szóltok az új Phenom II-s AMD-khez? Nyáron lehet beújítok egyet. Abba az alaplapba belemegy amibe a mostani Aholn 64 X2-esem van?

#1927 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 10. 15:27

Idézet

Idézet

Idézet

Olvasd el ezt a cikket,nézz körül,és döntsd el hogy megéri-e.Azon az oldalon még jó cikkek szoktak lenni,böngészgess.

#1928 Felhasználó inaktív   ptogamer 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 10. 15:39

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Olvasd el ezt a cikket,nézz körül,és döntsd el hogy megéri-e.Azon az oldalon még jó cikkek szoktak lenni,böngészgess.
Ok.Kosz a segitseget!

#1929 Felhasználó inaktív   d15a5t3r 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 18. 15:03

Üdv Mindenkinek!

Lenne 1 problémám, mégpedig beszereztem egy Asus Radeon EH3450, PCI-E, 512MB DDR2-es videokártyát. Namost; előző driver uninstall, régi kártya ki, új kártya be, nekiestem a drivert felinstallálni, de félúton lefagyott a gép. Újraindítottam, windows logo-t látom, aztán sötétség. Csak az egér jelenik meg, mozog is, de ennyi. (P4es gép 3,06 GHZ-es a proci, 1GB Rammal) Mi lehet a baj, miért nem látok semmit többszöri újraindítás után sem?! Plíz help! Többször cseréltem már videokártyát életemben, de ilyennel még nem találkoztam... Ha valakinek van valami ötlete, kérem válaszoljon!

Előre is köszönet!

#1930 Felhasználó inaktív   gerappa 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 02. 18. 16:04

Idézet

Üdv Mindenkinek!

Lenne 1 problémám, mégpedig beszereztem egy Asus Radeon EH3450, PCI-E, 512MB DDR2-es videokártyát. Namost; előző driver uninstall, régi kártya ki, új kártya be, nekiestem a drivert felinstallálni, de félúton lefagyott a gép. Újraindítottam, windows logo-t látom, aztán sötétség. Csak az egér jelenik meg, mozog is, de ennyi. (P4es gép 3,06 GHZ-es a proci, 1GB Rammal) Mi lehet a baj, miért nem látok semmit többszöri újraindítás után sem?! Plíz help! Többször cseréltem már videokártyát életemben, de ilyennel még nem találkoztam... Ha valakinek van valami ötlete, kérem válaszoljon!

Előre is köszönet!
Próbáld meg csökkentett módban. Ha bejön, valahogy le kéne vakarni a drivercsökevényt, amit sikerült feltelepíteni, aztán ha sikerült, akkor megpróbálni normál módban elindítani és újra próbálkozni a driverrel. Szerintem... Vagy xptelepítés

#1931 Felhasználó inaktív   d15a5t3r 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 18. 16:14

Idézet

Idézet

Üdv Mindenkinek!

Előre is köszönet!
Próbáld meg csökkentett módban. Ha bejön, valahogy le kéne vakarni a drivercsökevényt, amit sikerült feltelepíteni, aztán ha sikerült, akkor megpróbálni normál módban elindítani és újra próbálkozni a driverrel. Szerintem... Vagy xptelepítés
Szívás, mert visszatettem a régi kártyát, majd uninstaláltam a "drivercsökevényt" de még így is sötétség van, ha visszateszem az újat! Kép Én arra gondoltam, hogy kevés a procim ehhez a videokártyához. (Vagy esetleg azért, mert DDR ramom van, a kártya meg DDR2-es. De ezt kétlem, mert a másik gépünkben DDR2-es ram van DDR3-as vidkarival) Remélem érthető vagyok, egy kicsit zaklatot lettem! Kép Ennyit nem szívtam még kártyacserével.

#1932 Felhasználó inaktív   gerappa 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 18. 16:41

A ramokkal nincs baj. Ha kevés lenne a gép, akkor már első alkalommal sem láttál volna semmit. De működött, hiszen bejött a win, ahonnan elkezdted telepíteni a drivert. Lehet hogy történt valami a karival? Nem tudom, meg kéne nézetned valami hozzáértővel. Én még megpróbálkoznék egy windows telepítéssel új karival. Amúgy csak a windowst nem látod, vagy a dosból és a töltőképernyőből sem látsz semmit? Mert ha nem akkor gond van a kártyával.

#1933 Felhasználó inaktív   Sogi

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 18. 17:13

hát szokásos ati probléma, velem is ez van:) lényeg: ne legyen fenn semmi driver, és tedd be az uj vga-t. ott megvárod mig alul a buborékok elmennek, hogy felismerje, majd telepited a drivert. amikor befejezi, reset, ha bejön valami, akkor KAPCSOLD ki a gépet, ha nem, akkor is KAPCSOLD KI a gépet. majd bekapcsolod, és jo lesz. tudom, furcsán hangzik, de nekem is csak így jó.

#1934 Felhasználó inaktív   d15a5t3r 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 18. 17:52

Idézet

A ramokkal nincs baj. Ha kevés lenne a gép, akkor már első alkalommal sem láttál volna semmit. De működött, hiszen bejött a win, ahonnan elkezdted telepíteni a drivert. Lehet hogy történt valami a karival? Nem tudom, meg kéne nézetned valami hozzáértővel. Én még megpróbálkoznék egy windows telepítéssel új karival. Amúgy csak a windowst nem látod, vagy a dosból és a töltőképernyőből sem látsz semmit? Mert ha nem akkor gond van a kártyával.
Töltőképernyő oké, windows logo oké, csak utána feketeség és csak az egér jelenik meg, de az is röcögve mozog... Ellenben a régi kártyát visszatéve (Radeon az is) minden oké... Sztem a kártyával lehet valami bibi. Ez azért nem állapot... ilyennel nemigen találkoztam még! Asszem viszem vissza az üzletbe!

#1935 Felhasználó inaktív   d15a5t3r 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 18. 17:56

Idézet

hát szokásos ati probléma, velem is ez van:) lényeg: ne legyen fenn semmi driver, és tedd be az uj vga-t. ott megvárod mig alul a buborékok elmennek, hogy felismerje, majd telepited a drivert. amikor befejezi, reset, ha bejön valami, akkor KAPCSOLD ki a gépet, ha nem, akkor is KAPCSOLD KI a gépet. majd bekapcsolod, és jo lesz. tudom, furcsán hangzik, de nekem is csak így jó.
Már eleve a drivertelepítés sem volt olyan 1szerű, mert amit a kártyához adtak cd-t alig akarta elindítani. Be volt totál lassulva az egész gép! És mikor sikerült elindítani az instalt, lefagyott. Mivel nem moccant visszatettem a régi Ati-t simán felismerte, semmi lassulás. Ami félbemaradt driverinstallálás, azt letöröltem. A szűz, driver-mentes gépbe tettem vissza az újat és semmi. Feketeség! Bezzeg a GeForce-al ilyen sose volt.

#1936 Felhasználó inaktív   Sogi

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 18. 18:01

Idézet

Idézet

Már eleve a drivertelepítés sem volt olyan 1szerű, mert amit a kártyához adtak cd-t alig akarta elindítani. Be volt totál lassulva az egész gép! És mikor sikerült elindítani az instalt, lefagyott. Mivel nem moccant visszatettem a régi Ati-t simán felismerte, semmi lassulás. Ami félbemaradt driverinstallálás, azt letöröltem. A szűz, driver-mentes gépbe tettem vissza az újat és semmi. Feketeség! Bezzeg a GeForce-al ilyen sose volt.
igen, velem is ez volt. kikapcsoltam, vissza, és ugy viszont nálam működött, reset nem volt valamiért elég neki:S

#1937 Felhasználó inaktív   d15a5t3r 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 18. 18:05

Idézet

Idézet

Idézet

igen, velem is ez volt. kikapcsoltam, vissza, és ugy viszont nálam működött, reset nem volt valamiért elég neki:S
Hát nagyon nem volt elég! Pedig kb 10 szer próbáltam resetelni, de mindig ugyan az! Ráadásul anyum gépe, és már be volt sózva, hogy lesz végre kicsit tuningolva a gépe. Most eléggé le van hangolva. Kép Mindenesetre próbálok még konzultálni néhány "gépbarát" cimborával, bár sztem náluk ez a szitu ki fogja akasztani a mércét! Kép

#1938 Felhasználó inaktív   d15a5t3r 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 19. 12:30

Üdv!

Megint én! Próbálkoztam a tegnap folyamán, de semmire sem jutottam a kártyával. Viszont az kiderült, hogy a kártya mocskosul bemelegedett még a windows csökkentett módban való indításakor is! Mi lett volna ezzel, ha rendesen munkára bírtam volna? Elolvad?! Szóval szerintem a gépem kevés ehhez a kártyához. Mostmár arra vok kíváncsi, hogy totál K.O. lett, vagy nem? Kép

#1939 Felhasználó inaktív   gerappa 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 19. 12:48

Idézet

Üdv!

Megint én! Próbálkoztam a tegnap folyamán, de semmire sem jutottam a kártyával. Viszont az kiderült, hogy a kártya mocskosul bemelegedett még a windows csökkentett módban való indításakor is! Mi lett volna ezzel, ha rendesen munkára bírtam volna? Elolvad?! Szóval szerintem a gépem kevés ehhez a kártyához. Mostmár arra vok kíváncsi, hogy totál K.O. lett, vagy nem? Kép
Próbáld ki a másik gépen.

#1940 Felhasználó inaktív   Sogi

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 19. 16:08

Idézet

Üdv!

ez marhaság h kevés a géped... esetleg próbálj csökkentett, vagy vga módban drivert telepiteni, hátha...

Téma megosztása:

• (171 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
  • 99
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.