Elküldve: 2009. 06. 24. 21:38
Idézet
testhez álló kérés:
150 kából össze tudtok nekem hozni egy jó gépet. monitor nem kell csak alaplap proci vga ram meg winyó. ati csak akkor ha tényleg érdemes.
köszi előre is.

Hát előszőr is ram nem kell?táp? HA ezek netán vannak akkor azt is ird le kérlek.Jah és mekkora felbontáson játszanál, vagy mire haszálnád?HA ez meg van szívesen össze állítunk neked egy konfigot, de ebben az árban az amd és(ati) jobb lesz, ezt igy előre:)
Csak aért kérdem, mert ha codegen táp akkor az kuka és hogy ddr2 vagy ddr3-as ramod van, bár szerintem ddr2. mer akkor nem vennél uj gépet szerintem.
"...én osztom az észt. Monumentális gondolataim manifesztációi, melyek mondatok formájában realizálódnak, limitált mentális képességeid számára nem mind acceptábilisak, dialógusunk kontinuitása így megszakad. Nem jön létre az argumentumok szintézise.
"szal ez azt jelenti h kibaszottkurva okos vagyok,amiket seggbaszó szavakba adom át neked te buzi, de te a kurva anyádat sem érted te foscsicska, ugyhogy a faszom beszélgessen veled gyökér.tehát bazd meg ennek ennyi."xD