HWSW Informatikai Kerekasztal: Gépfejlesztés - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (171 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 139
  • 140
  • 141
  • 142
  • 143
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Gépfejlesztés

#2801 Felhasználó inaktív   Depresszió 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 09. 25. 06:15

aszt szeretném tudni érdemes venni GAINWARD ATI HD4870X2 GSGLH 2048MB DDR5 és menyi évet birna ki ?

#2802 Felhasználó inaktív   Bledzer 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 25. 07:23

Idézet

aszt szeretném tudni érdemes venni GAINWARD ATI HD4870X2 GSGLH 2048MB DDR5 és menyi évet birna ki ?

Érdemesnek érdemes mert a következő konzolgenerációig biztosan kibírja mivel addig nemhiszem hogy nagyon el tudna terjedni a DX11(a Microsoft pl 2015ig kívánja 360at életbentartani), viszont ha nagyon látványhajhász ember vagy akkor érdemes várnod egy dx11 es karira amiknek szerintem karácsonyra akár normalizálodhat az áruk.

#2803 Felhasználó inaktív   Remik 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 09. 26. 14:30

Idézet

Hát ha van ennyi pénzed ilyen karira akkor sztem érdmesebb egy HD 5870-et venned, és bledzer kolléga irta már hogy karácsonykor lenne érdemes venni, mer akkor már realizálodik a kártya ára.NEm tudni mennyit birna ki, de sztem elég sokat, az lehet hogy a kövi generácio még joval erősebb lesz de azis ez is elég erős, hogy 3 monitort 2560*1560/monitor, képes simán kihajtani.
"...én osztom az észt. Monumentális gondolataim manifesztációi, melyek mondatok formájában realizálódnak, limitált mentális képességeid számára nem mind acceptábilisak, dialógusunk kontinuitása így megszakad. Nem jön létre az argumentumok szintézise.
"szal ez azt jelenti h kibaszottkurva okos vagyok,amiket seggbaszó szavakba adom át neked te buzi, de te a kurva anyádat sem érted te foscsicska, ugyhogy a faszom beszélgessen veled gyökér.tehát bazd meg ennek ennyi."xD

#2804 Felhasználó inaktív   Samsungkris 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 26. 16:52

Idézet

Uramatyám egy olyan kártya 3 év mulva is jó leszKép
PSN: NikonKristof

#2805 Felhasználó inaktív   princeps27 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 26. 16:52

Idézet

Nos emberek a segítségeteket szeretném kérni. Adott két alaplap és két processzor ezek közül kellene választani. Az alaplapok: Gigabyte GA-MA790X-UD3P és Sapphire PURE CrossFireX PC-AM2RS790G. Procik pedig : Athlon II X2 240 vagy Phenom X3 8750. Szívem szerint a Sapphire lapot venném de nem vagyok biztos a gyártóban ( nem sokat hallottam a lapjaikról ). Procik közül pedig teljesen tanácstalan vagyok. A 240 megy 3,7-3,8GHz-et de cserébe 2 magos a másik 3 körül de 3 magos. A cucc legalább fél évre lenne és valszeg 2 hónapon belül egy 3870X2 kerülne a mostani mellé. Jelenleg sajnos többet nem tudok a procira költeni a régi meg édeskevés már. Melyiket válasszam?

bledzer: ez engem is érdekelne.

inkább a gigabyte de nem úgy volt hogy a 790x es lapok csak 8x 8x as CF be tudnak menni és az FX esek tudnak 16x ,16x osba mer akkor nem raknék bele egy 3870x2 bár ezt nem tudom csak mintha valahol olvastam volna valami CF teszben

ebbe http://prohardver.hu...re_de_hogy.html

#2806 Felhasználó inaktív   Cootermain 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 26. 17:02

Idézet

Idézet

inkább a gigabyte de nem úgy volt hogy a 790x es lapok csak 8x 8x as CF be tudnak menni és az FX esek tudnak 16x ,16x osba mer akkor nem raknék bele egy 3870x2 bár ezt nem tudom csak mintha valahol olvastam volna valami CF teszben

még jó hogy szólsz. Bázz, keresnem kell valami jó lapot. Lehet mégis jobb lenne AM3-ra ugrani egy kis ráfizetéssel. Majd meglátom hogy csurran - cseppen.

98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig.    

#2807 Felhasználó inaktív   princeps27 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 26. 17:18

Idézet

Idézet

Idézet

még jó hogy szólsz. Bázz, keresnem kell valami jó lapot. Lehet mégis jobb lenne AM3-ra ugrani egy kis ráfizetéssel. Majd meglátom hogy csurran - cseppen.
bárhogy nézegeted a FX es lapok drágák

#2808 Felhasználó inaktív   Cootermain 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 26. 17:28

Idézet

újra megnézem. Ez a lap is FX-es, CF-ben az egyik 16x a másik 8x-os módban fut. PCIE2.0-ás szóval nem hiszem hogy a 8x-os mód visszafogna egy 3870-et. Ezek felett csak a GX-ek vannak de azoknak tényleg van áruk..

98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig.    

#2809 Felhasználó inaktív   princeps27 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 26. 17:41

Idézet

Idézet

újra megnézem. Ez a lap is FX-es, CF-ben az egyik 16x a másik 8x-os módban fut. PCIE2.0-ás szóval nem hiszem hogy a 8x-os mód visszafogna egy 3870-et. Ezek felett csak a GX-ek vannak de azoknak tényleg van áruk..
ez csak X es lap amit te linkeltél (ha webboltok honlapjáról nézed akkor azok lehet hazudnak vgy nem értenek hozzá a gyártó honlapján sima x van én abban hiszek) a CF támogatásban meg olyat még nem láttam hogy az egyik 16x ban a másik 8 ban fut bár kérdezz meg vki mást is aki többet tud

#2810 Felhasználó inaktív   Cootermain 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 26. 18:01

Idézet

ez csak X es lap amit te linkeltél (ha webboltok honlapjáról nézed akkor azok lehet hazudnak vgy nem értenek hozzá a gyártó honlapján sima x van én abban hiszek) a CF támogatásban meg olyat még nem láttam hogy az egyik 16x ban a másik 8 ban fut bár kérdezz meg vki mást is aki többet tud
akárhogy nézem kezdek megőrülni...Amúgy amit linkeltél teszt van benne 16+16 ,8+8 és 8+4-es felállás. Ezek után szerintem nem elképzelhetetlen a 16+8 -as sem bár igazad van, életemben nem építettem CF-es rendszert csak SLI-t ott meg nem volt gond a sávszéllel.

#2811 Felhasználó inaktív   Sogi

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 26. 20:03

vannak olyan lapok, ahol 16+8as a sávszélesség kiosztás cf-fel, legalábbis a fő pci foglalat 16os, a mellék pedig 8-as, már csak az a kérdés, hogy cf-be is a fő foglalat 16on megy e...

#2812 Felhasználó inaktív   K2 The Highest 

• Őstag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2009. 09. 26. 22:42

Csáó! Nemtudna nekem valaki ajánlani nekem oldalt/boltot ahol Nvidia 9800GX2-őt lehet kapni? Mai árakkal persze:)
Előre is kösz!

RiG:
Mobo: ASUS P5KPL-AM-In-Roem-Si
CPU: Core 2 Quad Q9550 Stock 2.8Ghz 12Mb cache 1333MhZ
VGA: Gigabyte GTX550Ti Oc 1GB GDDR5 + ASUS GTX 260 [Just in Case]
RAM: Kinston 4GB DDR2 800MhZ
HDD: 2TB Samsung & 250GB Maxtor

Kép

#2813 Felhasználó inaktív   Remik 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 27. 17:02

Idézet

Csáó! Nemtudna nekem valaki ajánlani nekem oldalt/boltot ahol Nvidia 9800GX2-őt lehet kapni? Mai árakkal persze:)
Előre is kösz!
Hát ujjonan nem igen fogsz találni sztem, PH aproba viszont vannak azért.:
http://hardverapro.h...2/hsz_1-50.html
http://hardverapro.h...g/hsz_1-50.html
http://hardverapro.h...o/hsz_1-50.html
De azt tudd hogyha ilyet akrsz venni ahoz kell a tápodon lenni egy 6 és 8 tűs csatinak.És nem hiszem hogy a tieden van.
"...én osztom az észt. Monumentális gondolataim manifesztációi, melyek mondatok formájában realizálódnak, limitált mentális képességeid számára nem mind acceptábilisak, dialógusunk kontinuitása így megszakad. Nem jön létre az argumentumok szintézise.
"szal ez azt jelenti h kibaszottkurva okos vagyok,amiket seggbaszó szavakba adom át neked te buzi, de te a kurva anyádat sem érted te foscsicska, ugyhogy a faszom beszélgessen veled gyökér.tehát bazd meg ennek ennyi."xD

#2814 Felhasználó inaktív   Sogi

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 27. 17:06

Idézet

Idézet

Előre is kösz!
De azt tudd hogyha ilyet akrsz venni ahoz kell a tápodon lenni egy 6 és 8 tűs csatinak.És nem hiszem hogy a tieden van.
hát és 550w alatti tápok kb szóba se jöhetnek

#2815 Felhasználó inaktív   Remik 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 27. 17:09

Idézet

Idézet

Idézet

Előre is kösz!
hát és 550w alatti tápok kb szóba se jöhetnek
hát azé sztem meg elég lenne csak minőségű táp legyen, mer ami van neki az nagyon nem az.Pl: egy FSP everest 500W-os simán elbánna avval a gx2-vel.

#2816 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 09. 27. 17:45

Most vista van fent és XP-t szeretnék felrakni. Hogyan is kell ezt csinálni mi kell hozzá stb?Kép

#2817 Felhasználó inaktív   Cootermain 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 27. 17:57

Idézet

Most vista van fent és XP-t szeretnék felrakni. Hogyan is kell ezt csinálni mi kell hozzá stb?Kép
körvonalakban: kiirod bootolható lemezként az Xp-t (amennyiben nem eredeti vagy nincs meg stb.) , kimented az adataidat, bebootolsz XP-s lemezről, formázod vele a vinyót majd tetszés szerint particionálod és felnyomod rá az XP-t.

#2818 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 09. 27. 18:24

Idézet

Idézet

körvonalakban: kiirod bootolható lemezként az Xp-t (amennyiben nem eredeti vagy nincs meg stb.) , kimented az adataidat, bebootolsz XP-s lemezről, formázod vele a vinyót majd tetszés szerint particionálod és felnyomod rá az XP-t.
Két vinyóm van. Elég csak a rendszervinyót formázni?
Találtam egy oldat ahol leírnak mindent lépésről lépésre, és ott írják hogy kell valami SATA meghajtóprogramot tartalmazó progi-t berakni floppyn, de nekem nincs se floppy meghajtóm se ien progimKép Tudod mit elviszem inkább a szervízbe a jól bevált módon.Kép

#2819 Felhasználó inaktív   Bledzer 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 29. 11:19

Nagy bajban vagyok... ram vásárlás elébe nézek és nemtudom hogy hogyan érné meg. Azt nem tudom hogy ha megveszek 4GB ramot annak fogom-e hasznát látni vagy inkább csak vegyek 2gb-ot de 1066mhz est??????Csak gammolni kell. sürgős lenne plz

#2820 Felhasználó inaktív   whabaky 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 29. 14:27

Idézet

Nagy bajban vagyok... ram vásárlás elébe nézek és nemtudom hogy hogyan érné meg. Azt nem tudom hogy ha megveszek 4GB ramot annak fogom-e hasznát látni vagy inkább csak vegyek 2gb-ot de 1066mhz est??????Csak gammolni kell. sürgős lenne plz

Szerintem kezdd azzal, hogy mennyit szánsz rá...
Ha 10 körül, akkor inkább 2GB-ot (1066MHz), de akkor ne igazán használj szerintem pl Vista-t,
Ellenben, ha rászánsz olyan 18-22 között akkor már tudsz venni 4GB-ot is ami megint nem 800MHz-es.

Azért szerintem megfontolandó, pláne ha hosszabb távra tervezel...

Téma megosztása:

• (171 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 139
  • 140
  • 141
  • 142
  • 143
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.