HWSW Informatikai Kerekasztal: Gépfejlesztés - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (171 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 141
  • 142
  • 143
  • 144
  • 145
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Gépfejlesztés

#2841 Felhasználó inaktív   Cootermain 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 10. 02. 16:08

Végül egy J&W 790GX Extreme-t vettem. Méltó utódja a Diamondomnak. Hihetetlenül felszerelt, minőségi , marha jó tuningpotenciállal és nem utolsó sorban 16+8+8 CF kiosztást tud. Proc egy Athlon II 240 lett. Ma DHL 11-kor hozta a cuccot.Eddig marha jó minden, sokkal gyorsabbnak érzem a régi 2,9GHz-s X2-nél is pedig fele annyi rammal tolom. Még ma nekiesek a tuningnak is amint kitanulom az új biost ( szabályosan elvesztem benne ). TX2-vel most 25 fok a proci C&Q nélkül szóval melegedéssel sem lesz gond.

98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig.    

#2842 Felhasználó inaktív   princeps27 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 10. 02. 19:17

de oszd majd meg velünk mere jutottál a tuningban

#2843 Felhasználó inaktív   norbYY 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 10. 04. 09:12

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Jó szerencsével eladhatod valakinek , multkór én is megszabadultam az FX5200asomtól, de ne füzzél hozzá nagy reményeket na meg pár ezresnél többet nem nagyon kapsz értük. Amit meg neked tanácsolok az az hogy mindenképpen 4magos procit vegyél ha mást nem egy Q8200ast, esetleg egy core i5 öt(ha lenneb jön majd az ára) és DDR3 as alaplapot mert a ddr2 lassan de biztosan kivonul a piacról. Az ati dx 11 es karija bitang drága lessz és a következő konzol generáció váltásig nem veszed nagy hasznát( pár csilli-villi effektet leszámítva) szóval hosszú távra ajánlom a 4870et vagy a 275öt rövid távra meg egy 4850 esetleg 4830 at. Mindenféleképpen nagyot fogsz előre lépni.
de ha vár még akkor januárban vagy mikor kijönnek az nvidia karik akkor lesz leárazás ATIéknál akkor már lehet megéri megvenni a hd 5850 et ezt nem a DX11 miatt mondom hanem a teljesítmény miatt
na arra kiváncsi leszek én is hogy milyen árban fognak mpzpgni majd a dx11 es karik. Az lenne nagy über mondjuk ha az Nvidia hybrid sli-át követné gy olyan hogy más típusjelzésű karikat kötsz össze.. teszem azt meg van a 260asom és tennék mellé egy belépő szintü dx 11est. Mekkora király lenne:D
lesz olyan most nem tudom melyik cég fejleszti talán az MSI de az olan lesz hogy akár a 260 asod mellé vehetsz egy hd 5750 et is
na enynire azért nem mek bele kb 35-40 körül akartam tuningolni de ujj gép nem nagyon jöhet szóba ink egy erős proci..

#2844 Felhasználó inaktív   Cootermain 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 04. 10:56

Idézet

de oszd majd meg velünk mere jutottál a tuningban
eddig 3,5 GHz megvan 1,32V-al. 1,4V-al 3,87GHz. Még menne tovább de nem szórakozok vele, most is csak 3,5-ön használom. Alapórajelen 2. helyre volt elég a cucc 3DMark05-ben HD3870 listában. Lenyomta a Quadokat és a C2D-ket szóval megvagyok vele elégedve. ( ha a vga-t Asus top szintre húzom megvan az első hely. Lehet felrakok majd egy top biost rá ) Ha lesz normális ramom bepróbálom a 4GHz-t is. Hőmérséklet lepett meg leginkább. Egyszerüen még nem ment 35 fok fölé. ( már arra is gondoltam hogy rossz a szenzor de a delta T viszont normális szal nem tudom )

98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig.    

#2845 Felhasználó inaktív   princeps27 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 09. 17:27

egy (OC)phenom2 945 höz melyik lap lenne a jobb egy gigabyte MA770T-UD3P vagy MA790XT-UD4P?

#2846 Felhasználó inaktív   Cootermain 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 09. 17:52

Idézet

egy (OC)phenom2 945 höz melyik lap lenne a jobb egy gigabyte MA770T-UD3P vagy MA790XT-UD4P?
Nomális FET hütés,fejletebb északi híd + CF support. Nagyjából ennyi a lényeges különbség a kettő között. Kérdés hogy ez megér-e 8-10K-t amit más cuccra is költhetnél.

#2847 Felhasználó inaktív   princeps27 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 10. 13:48

Idézet

Idézet

Nomális FET hütés,fejletebb északi híd + CF support. Nagyjából ennyi a lényeges különbség a kettő között. Kérdés hogy ez megér-e 8-10K-t amit más cuccra is költhetnél.
de amúgy szerinted egy phenom2 945 ki tud szolgálni egy hd 5850 et olyan 3,5-3,6GHz -en?

#2848 Felhasználó inaktív   Cootermain 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 10. 14:05

Idézet

Idézet

Idézet

de amúgy szerinted egy phenom2 945 ki tud szolgálni egy hd 5850 et olyan 3,5-3,6GHz -en?

felbontásfüggő. Gondolom nem 1280x1024-re vennél olyan kártyát. 1680x1050 környékén már elégnek kell lennie főleg szürőkkel. Ha meg mégsem akkor nem tökre mindegy hogy 100 vagy 120 fps?

ha még nem láttad volna: CPU skálázódás -ahol több szálon képes futni a játék jelentősen gyorsabb de amíg csak 2 mag van kihasználva nincs számottevő különbség. Esetleg Phenom 2 helyett valami X4-es Athlon? 5-10%-al lassabb az L3 miatt de ez is megy 3,5-3,6-ot.

#2849 Felhasználó inaktív   Torque 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 25. 15:06

Szépjónapot mindenkinek. Már kutakottam össze-vissza, de gondoltam megkérdezem a tisztelt urak véleményét is. Videókártya vásárlásra adtam kicsi fejem, (az előző próbálkozás különböző nemvárt anyagi és egyéb problémák miadt sikertelenül végződött) és 2 lehetséges versenyzőt szemeltem ki magamnak, mindkettő a 40-45 ezres árlkategóriában, azATi R5770-est, és aN260GTX-et, mindkettőből az MSI gyártmányt. A nyagy kérdés, melyik legyen a szerencsés nyertes? A segítséget előre is köszönöm.

Because war...war never changes.

#2850 Felhasználó inaktív   princeps27 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 25. 15:32

Idézet

Szépjónapot mindenkinek. Már kutakottam össze-vissza, de gondoltam megkérdezem a tisztelt urak véleményét is. Videókártya vásárlásra adtam kicsi fejem, (az előző próbálkozás különböző nemvárt anyagi és egyéb problémák miadt sikertelenül végződött) és 2 lehetséges versenyzőt szemeltem ki magamnak, mindkettő a 40-45 ezres árlkategóriában, azATi R5770-est, és aN260GTX-et, mindkettőből az MSI gyártmányt. A nyagy kérdés, melyik legyen a szerencsés nyertes? A segítséget előre is köszönöm.

hát ha jövő játékai a cél(dx11) akkor mindenképp a hd5770, teljesítményben közel azonosak ha kutakodtál már akkor biztos tudtad ezt itt az számíthat hogy milyen játékokkal szeretnél játszani a hd5770 kevesebbet fogyaszt.
alternatíva lehet a hd4870(ennek nagyobb a fogyasztás) és a hd4890 (46-48k ért megkapod és teljesítményben is ráver bő 10% mindkét kártyára mellesleg jól is tuningolható). a két kártya közül én az 5770eset választanám (de te választasz)

#2851 Felhasználó inaktív   whabaky 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 09. 19:00

Sziasztok!

A segítségeteket kérném gépfejlesztés miatt.
Van egy E8400 Intel procim, és most kaptam egy nagyon jó ajánlatot (legalábbis állítólag jó Kép
Szerintetek megéri lecserélni egy QX9650-es Intelre? Valakinek esetleg van tapasztalata ezzel a procival kapcsolatban? Esetleg adatai, leírásai? (nézegettem a guglit, de nem találtam semmi érdemlegeset, ami segítene a döntésben)

Amúgy ugyanarra használnám mint a mostanit... játék, videó/képszerkesztés (na meg persze napi ügyek intézése, de ahhoz természetesen bőven elég az E8400 :Đ )

A válaszokat előre is köszönöm Kép

#2852 Felhasználó inaktív   Remik 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 09. 22:08

Idézet

Sziasztok!

Van egy E8400 Intel procim, és most kaptam egy nagyon jó ajánlatot (legalábbis állítólag jó Kép
Szerintetek megéri lecserélni egy QX9650-es Intelre? Valakinek esetleg van tapasztalata ezzel a procival kapcsolatban? Esetleg adatai, leírásai? (nézegettem a guglit, de nem találtam semmi érdemlegeset, ami segítene a döntésben)

Amúgy ugyanarra használnám mint a mostanit... játék, videó/képszerkesztés (na meg persze napi ügyek intézése, de ahhoz természetesen bőven elég az E8400 :Đ )

Hát, kiváncsi lennék arra a jo árra :-D?
Egyébként itt pl tudsz adatokat nézniKép
http://www.intel.com...cifications.htm
"...én osztom az észt. Monumentális gondolataim manifesztációi, melyek mondatok formájában realizálódnak, limitált mentális képességeid számára nem mind acceptábilisak, dialógusunk kontinuitása így megszakad. Nem jön létre az argumentumok szintézise.
"szal ez azt jelenti h kibaszottkurva okos vagyok,amiket seggbaszó szavakba adom át neked te buzi, de te a kurva anyádat sem érted te foscsicska, ugyhogy a faszom beszélgessen veled gyökér.tehát bazd meg ennek ennyi."xD

#2853 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 11. 10. 09:17

na és én milyen vga-t vegyek? 285GTX vagy 290GTX? esetleg sli? 1000W-os táp elég nekik?

#2854 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2009. 11. 10. 09:19

Idézet

na és én milyen vga-t vegyek? 285GTX vagy 290GTX? esetleg sli? 1000W-os táp elég nekik?
Ez most komoly??? :Đ
eccáezee forintot szánná VGA karira????
Kép
Kép
Kép

#2855 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 11. 10. 10:13

Idézet

Idézet

Ez most komoly??? :Đ
eccáezee forintot szánná VGA karira????
nem csak viccűtem. :-D

#2856 Felhasználó inaktív   whabaky 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 10. 15:42

Idézet

Idézet

Sziasztok!

Hát, kiváncsi lennék arra a jo árra :)?
Egyébként itt pl tudsz adatokat nézniKép
http://www.intel.com...cifications.htm

Tényleg... pfff Kép Itt gúglizok, miközben az intelen meg fent van... na mindegy :-D amúgy csere lett volna, én egy "belső keverőt" adtam volna amindek a használt ára kb fele annyi, mint a procié :)
de sajna elvitték tőle, mert én nem tudtam volna egyből menni érte Kép

#2857 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2009. 11. 10. 16:19

Héten fejlesztettem a rendszeremet egy webkamerával. Tegnap este kapott valami brumáramot.... ez lett a vége:
Kép
Persze tőől nem indult el a gép...asse tudtam mi van. Aztán egyesével kezdtem el lehúzni mindent, s akkor derült ki. Minőség a köbön mi?

Kép
Kép
Kép

#2858 Felhasználó inaktív   vaszika 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 11. 17. 18:55

[font=" Tahoma, serif; font-size: 12px; line-height: 18px" class="Apple-style-span"]Egy ilyen gepre szeretnem ujitani a mostani! Ezen futnanak a mostani jatekok High-on??
AMD Athlon x2 7850 2800 Mhz Cache 3mb Black Edition
Ati HD 4830 1gb
3 gb ram
Az alaplap mar megvan hozza!
[/font]

#2859 Felhasználó inaktív   jacksperrow 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 17. 19:10

Idézet

Egy ilyen gepre szeretnem ujitani a mostani! Ezen futnanak a mostani jatekok High-on??
Ati HD 4830 1gb
3 gb ram
az alaplapod milyen? mert én is új alaplapot akarok venni de nem találok olyat ami nekem kéne

#2860 Felhasználó inaktív   szab92 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 17. 19:11

Idézet

[font=" Tahoma,serif; font-size: 12px; line-height: 18px" class="Apple-style-span"]Egy ilyen gepre szeretnem ujitani a mostani! Ezen futnanak a mostani jatekok High-on??
Ati HD 4830 1gb
3 gb ram
[/font]
Ezen szerintem biztosan futnának, mondjuk én még egy giga ramot hozzácsapnék. Párosan szép az élet.Kép
"If I could spend the rest of my life with my people, I would do it over and ove again."

Téma megosztása:

• (171 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 141
  • 142
  • 143
  • 144
  • 145
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.