HWSW Informatikai Kerekasztal: Gépfejlesztés - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (171 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 143
  • 144
  • 145
  • 146
  • 147
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Gépfejlesztés

#2881 Felhasználó inaktív   Remik 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 11. 20. 08:54

Idézet

Sziasztok! Én egy ilyen kártyát szeretnék venni a gépembe: http://tesztpad.hu/t...wismerteto.html Mi a véleményetek róla?
Ehh!Kép Mi lenne szted? Nagyon jo kari, bár magyarországon nem hiszem hogy egy hamar kézbe kapod.
"...én osztom az észt. Monumentális gondolataim manifesztációi, melyek mondatok formájában realizálódnak, limitált mentális képességeid számára nem mind acceptábilisak, dialógusunk kontinuitása így megszakad. Nem jön létre az argumentumok szintézise.
"szal ez azt jelenti h kibaszottkurva okos vagyok,amiket seggbaszó szavakba adom át neked te buzi, de te a kurva anyádat sem érted te foscsicska, ugyhogy a faszom beszélgessen veled gyökér.tehát bazd meg ennek ennyi."xD

#2882 Felhasználó inaktív   Bledzer 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 11. 20. 15:05

Idézet

Sziasztok! Én egy ilyen kártyát szeretnék venni a gépembe: http://tesztpad.hu/t...wismerteto.html Mi a véleményetek róla?
A kátya mesés, a teljesitménye meg magas, olyannyira hogy szinte fölösleges. Nekem pl a 260as csak az ARMA "-öt nem bírta hiper super fullon. De ha dx 11 es kéjmámort akarsz akkor jó választás. Végezetül még annyit hogy ehez már kell egy izmosabb proci is mert egy gyenge cpu melett csak lappangani fok a kártyában az erő, vagyis proci korlátos lessz a vidkari.

#2883 Felhasználó inaktív   Bledzer 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 21. 13:42

A haverom vett egy crossfire-es alaplapot de kiment a vidkarija és most Nvidiát akar venni. Az alaplapba Intel chipset van. Namármost ha az alaplapba becuccol egy darab NV karit akkor normálisan fog működni nemde? A crossfire támogatása miatt lehet-e gubanc?

#2884 Felhasználó inaktív   Remik 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 21. 15:52

Idézet

A haverom vett egy crossfire-es alaplapot de kiment a vidkarija és most Nvidiát akar venni. Az alaplapba Intel chipset van. Namármost ha az alaplapba becuccol egy darab NV karit akkor normálisan fog működni nemde? A crossfire támogatása miatt lehet-e gubanc?
Mér lenne gond az mindegy milyen chipset meg van-e rajt CF támogatás, működni fog rendesen.
"...én osztom az észt. Monumentális gondolataim manifesztációi, melyek mondatok formájában realizálódnak, limitált mentális képességeid számára nem mind acceptábilisak, dialógusunk kontinuitása így megszakad. Nem jön létre az argumentumok szintézise.
"szal ez azt jelenti h kibaszottkurva okos vagyok,amiket seggbaszó szavakba adom át neked te buzi, de te a kurva anyádat sem érted te foscsicska, ugyhogy a faszom beszélgessen veled gyökér.tehát bazd meg ennek ennyi."xD

#2885 Felhasználó inaktív   Bledzer 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 23. 10:02

Idézet

Idézet

Mér lenne gond az mindegy milyen chipset meg van-e rajt CF támogatás, működni fog rendesen.
Értem köszi. Én csak azért gondoltam mert általában ami az egyik vidkari gyártót támogatja az igyekszik a másiknak keresztbe tenni, pl a TWIMTBP-s gammák, s ondoltam igy lehet az alaplapoknál is.

#2886 Felhasználó inaktív   The FreeMan 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 28. 10:21

Talán ostobe kérdés, de: VGa-n lehet cserélni a ventillátort? Mert a CPU-ét már cseréltem, a tápom is új és azt hiszem már csak a VGA ventillátora maradt, ami nagyon zajos. Pedig avaly augusztusi vétel Gainward Geforce 8600 GT 256MB.
Új VGA-t még nem akarok, először rendes CPU kellene, meg alaplap. Egy Celeron E3300 jó vétel lenne?
A háború: béke
A szabadság: szolgaság
A tudatlanság: erő

#2887 Felhasználó inaktív   princeps27 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 28. 11:00

Idézet

Talán ostobe kérdés, de: VGa-n lehet cserélni a ventillátort? Mert a CPU-ét már cseréltem, a tápom is új és azt hiszem már csak a VGA ventillátora maradt, ami nagyon zajos. Pedig avaly augusztusi vétel Gainward Geforce 8600 GT 256MB.
Új VGA-t még nem akarok, először rendes CPU kellene, meg alaplap. Egy Celeron E3300 jó vétel lenne?
lehet rajt cserélni csak ott is meg kell nézni hogy kompatibilis vele
az E3300 inkább htpc-kbe való inkább egy E6300 as

#2888 Felhasználó inaktív   megalonagyix 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 12. 03. 18:41

HAHAHA
APA NEM TUDOD ELOLVASNI :Đ

#2889 Felhasználó inaktív   Kocsis002 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 03. 18:55

Idézet

Végre kész lett a komplett gép. Csináltam gyorsan 1-2 tesztet is:

Processzor: Intel Core 2 Quad Q9550
VGA: ATi Radeon HD 4890 1GB (XTX OC)
RAM: 4 giga Kingston
Tápegység: 300W (úgy látsszik elég neki)

És mennyibe került neked ez a gép?Mert az enyém már haldoklik és én is vennék egy ilyen kailiberűt.

http://mypsn.eu.playstation.com/psn/profile/HUNRobertgida.png[/img] [/url]

#2890 Felhasználó inaktív   megalonagyix 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 12. 03. 18:59

Idézet

Idézet

Végre kész lett a komplett gép. Csináltam gyorsan 1-2 tesztet is:

Processzor: Intel Core 2 Quad Q9550
VGA: ATi Radeon HD 4890 1GB (XTX OC)
RAM: 4 giga Kingston
Tápegység: 300W (úgy látsszik elég neki)

És mennyibe került neked ez a gép?Mert az enyém már haldoklik és én is vennék egy ilyen kailiberűt.
Processzor 40k
VGA is 40k
A memória fillérekért kapható :Đ
Csak nem vettünk hozzá olyan baromságokat mint gépház, billentyüzet, egér, meg minden parasztvakítást, és így meg lett spórolva legalább 40k :-D (egy VGA ára)

#2891 Felhasználó inaktív   Kocsis002 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 03. 19:31

Na ezt a gépet néztem ki magamnak:
125.000 vagy havi 7000 2 évig.

Intel Core 2 Duo E6500 2.93GHz, 2 mag, 2MB Cache

alaplap

Gigabyte EP31-DS3L (Ultra Durable 2)

memória

4GB Kingston dual channel [color= white; font-weight: 700]DDR2 800MHz KIT[/color]

[color= white]merevlemez[/color]

Western Digital Caviar 500GB SATA HDD

[color= white]video[/color]

ATi Radeon HD5750 1GB DDR5, DircetX 11 support

[color= white]ház[/color]

Cooler Master Elite 335

tápegység

HKC 580W 14cm ventillátorral

[color= white]hangkártya/egy[/color][color= white]éb[/color]

[color= white; font-weight: 700]7.1ch HD Audio optikai és coax kimenettel[/color], Gigabit LAN

[color= white]optikai meghajtó[/color]

SONY-NEC Optiarc 7240S DVD-író SATA

http://mypsn.eu.playstation.com/psn/profile/HUNRobertgida.png[/img] [/url]

#2892 Felhasználó inaktív   megalonagyix 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 12. 03. 19:45

Idézet

Intel Core 2 Duo E6500 2.93GHz, 2 mag, 2MB Cache

alaplap

Gigabyte EP31-DS3L (Ultra Durable 2)

memória

4GB Kingston dual channel [color= white; font-weight: 700]DDR2 800MHz KIT[/color]

[color= white]merevlemez[/color]

Western Digital Caviar 500GB SATA HDD

[color= white]video[/color]

ATi Radeon HD5750 1GB DDR5, DircetX 11 support

[color= white]ház[/color]

Cooler Master Elite 335

tápegység

HKC 580W 14cm ventillátorral

[color= white]hangkártya/egy[/color][color= white]éb[/color]

[color= white; font-weight: 700]7.1ch HD Audio optikai és coax kimenettel[/color], Gigabit LAN

[color= white]optikai meghajtó[/color]

SONY-NEC Optiarc 7240S DVD-író SATA

Hát szvsz. a Core 2 Duo kicsit kevés a jövőre tekintve. Az 5750 meg sok. Én a 48xx szériát, vagy a GTX2xx szériát ajánlanám. Gépház fölösleges pénzkidobás, de memória és a HDD jó választás.

Én Core 2 Quadot ajánlanák procira, de semmiképp sem i7-et, az is pénzkidobás.

Amit én most leírtam az is 100k körül csillingel, de a proci és a vkari itt jól ki van egyensúlyozva. (hiába van 5xxx ha a C2D kevés hozzá, viszont itt nyugodtan minden beállítást maxra tehetsz, ahogy én tettem)

#2893 Felhasználó inaktív   Cootermain 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 03. 20:18

Idézet

Idézet

Hát szvsz. a Core 2 Duo kicsit kevés a jövőre tekintve. Az 5750 meg sok. Én a 48xx szériát, vagy a GTX2xx szériát ajánlanám. Gépház fölösleges pénzkidobás, de memória és a HDD jó választás.

Én Core 2 Quadot ajánlanák procira, de semmiképp sem i7-et, az is pénzkidobás.

Amit én most leírtam az is 100k körül csillingel, de a proci és a vkari itt jól ki van egyensúlyozva. (hiába van 5xxx ha a C2D kevés hozzá, viszont itt nyugodtan minden beállítást maxra tehetsz, ahogy én tettem)

ez nagyjából úgy hangzott mintha az 5750 gyorsabb lenne a 4-es szériánál holott a 4850-el van egy szinten. Abban viszont tényleg igazad van hogy jelenlegi árazást tekintve nem feltétlenül éri meg ezt venni főleg hogy marha olcsó egy 4870 vagy 4890 ami azért erősebb is. Proci tényleg kevés lesz és ha most vesz full új gépet kerülném az LGA 775-öt. Ha jól tudom 2010-től megszünik a támogatása. Akkor inkább AM3 vagy i5 ( ez utóbbi 3 évre biztosan elég míg AM3-ba a 2011-es 12 magos Bulldozer is elfutkározik majd ) . Ha mégis marad a 775-ös akkor Quad proci megfontolandó lehetne, egyre több játék fut több szálon is ahol a Duo procik - szaladjanak akármilyen órajellel - csúnyán kikapnak bármelyik többmagos rendszertől.

Más: Elvileg az én új vga-m holnap jön, tolok majd pár eredményt vele és az X3-mal amint sikerül archiválnom a 3,9GHz-t stabilan.

szerk.:

megalonagyix: most látom csak 300-as táppal hajtod. A helyedben mihamarabb cserélném, ez a rendszer 250-260W-ot beszippant és kétlem hogy 100%-os hatásfokkal üzemel az a táp. Ha elszáll magával ránthatja a géped amennyiben nincs normális védelme. ( én az 550-es tápomra sem nagyon merem rátolni az X2-est pedig elvileg elég lesz a 12V-os ág, remélem nem fog elfüstölni holnap )

98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig.    

#2894 Felhasználó inaktív   princeps27 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 04. 19:16

ehez mit szóltok, filmezésre és netezésre kell ha ebben a kategóriában van jobb azt megmondhatnátok

ASUS K70IJ-TY042L

#2895 Felhasználó inaktív   Ányy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 06. 10:07

Mi a véleményetek erről a gépről?

alaplap: GIGABYTE GA-EP31-DS3L
CPU: Intel Dual Core E5200 2,5 GHz
VGA: Zotac 9600 GT
RAM: Geil Value 2 GB kit
táp: FSP ATX-350 PNF

Tudom, hogy nem egy high-end PC, de kis költségvetésből ezt sikerült kihoznom. Ha valaki tudna egy jobbat ugyan ebben az árkategóriában (70k) az ne fogja vissza magát :Đ

98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig. <- Én csak facebookon vagyok fent :D

Porch Monkey 4 Life!

#2896 Felhasználó inaktív   megalonagyix 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 12. 06. 10:26

Idézet

Tudom, hogy nem egy high-end PC, de kis költségvetésből ezt sikerült kihoznom. Ha valaki tudna egy jobbat ugyan ebben az árkategóriában (70k) az ne fogja vissza magát :Đ
ATi Radeon 4650 1GB (11k forint)
Intel Core 2 Duo E8400 (35k forint)
Kingston 2GB (9k forint)

Én ezeket ajánlom, az alaplapban meg a tápban nem vagyok annyira otthon, de tudomásom szerint fillérekért lehet kapni :-D

#2897 Felhasználó inaktív   HomoLudens 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 06. 10:28

Idézet

Idézet

Kingston 2GB (9k forint)

Én ezeket ajánlom, az alaplapban meg a tápban nem vagyok annyira otthon, de tudomásom szerint fillérekért lehet kapni :-D
Igen lehet fillérekért kapni, de nem éri meg azokkal kockáztani. Nem állandó a feszültséget biztosítanak gyakran kinyiffannak... egy jó közép kategoriás táp az kell.
gfdgsb432flodensjgfds
PSN ID : Ludens665

#2898 Felhasználó inaktív   Ányy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 06. 10:41

Idézet

Idézet

Idézet

Kingston 2GB (9k forint)

Igen lehet fillérekért kapni, de nem éri meg azokkal kockáztani. Nem állandó a feszültséget biztosítanak gyakran kinyiffannak... egy jó közép kategoriás táp az kell.
GS fórumon egy csomó ember ajánlja az FSP tápokat. Olcsó de jó kategória.

A HD4650 milyen játékokat tud kb milyen grafikával futtatni?

98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig. <- Én csak facebookon vagyok fent :D

Porch Monkey 4 Life!

#2899 Felhasználó inaktív   viktorhmv 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 12. 06. 10:47

Sziasztok!

Lenne itt egy konfig amit az idők folyamán amikor van rá keret fejlesztgetek h a jövőben se legyen kondom a játékok maximum részletességen történő futtatásával. Egyelőre még elég mindenre,de egy reggel nem szeretnék arra ébredni, hogy hoppá már ez se fut meg rendesen és ez sem. Abban szeretnék tanácsot kérni h merre érdemes elindulnom a fejlesztés terén, úgy hogy egy hétköznapi halandó költségvetésén belül maradjak.

Íme a konfig:

Táp: FSP 400W

Alaplap: Gigabyte GA-G31M-S2L

CPU: Core2Duo E7200

Memória: 2x2 GB DDR2 800MHz

VGA: MSI HD4850 512 DDR3

HDD: Samsung 300GB

A segítséget előre is köszönöm!!!

#2900 Felhasználó inaktív   HomoLudens 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 06. 10:53

Idézet

Sziasztok!

Lenne itt egy konfig amit az idők folyamán amikor van rá keret fejlesztgetek h a jövőben se legyen kondom a játékok maximum részletességen történő futtatásával. Egyelőre még elég mindenre,de egy reggel nem szeretnék arra ébredni, hogy hoppá már ez se fut meg rendesen és ez sem. Abban szeretnék tanácsot kérni h merre érdemes elindulnom a fejlesztés terén, úgy hogy egy hétköznapi halandó költségvetésén belül maradjak.

Íme a konfig:

Táp: FSP 400W

Alaplap: Gigabyte GA-G31M-S2L

CPU: Core2Duo E7200

Memória: 2x2 GB DDR2 800MHz

VGA: MSI HD4850 512 DDR3

HDD: Samsung 300GB

A segítséget előre is köszönöm!!!

Nya hát mindjárt jönnek az okosok és megmondják a frankót.... látom intel procid van , na most az a szép a dologban hogy ha nagyobb karit veszel ennél azt ez a proci már nem hajtja ki ha nagyob procit akkor meg a kártya nem bírja követni és ha procit veszel akkor már nem ártana az új szériából nem is tudom mi a neve annak meg viszont más foglalat kell.
Tehát a tanácsom ha fejlesztesz add el ezt az egésszet és vegyél egy egészen újat...

gfdgsb432flodensjgfds
PSN ID : Ludens665

Téma megosztása:

• (171 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 143
  • 144
  • 145
  • 146
  • 147
  • Utolsó »